Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.04 0 0 14
Figyelem! Senki ne feledje, Família Kft. ma 19:00-kor a Viasat 3-on!
familiakft Creative Commons License 2004.09.29 0 0 13
Bővebb infók a sorozatról:
http://familiakft.freeweb.hu

Kérlek látogasd minél gyakrabban, hogy ezzel TE is támogasd az oldalt és annak fejlődését! Bármilyen kérdésed, javaslatod van, esetleg kép és hanganyaggal, sztorival, bármilyen segítséggel tudsz szolgálni azt örömmel veszem!

Az oldal készítője
Cego Creative Commons License 2004.09.29 0 0 12

Kikérem magamnak!

A Família kft. szar. Ragozhatjuk jobbra-balra, de szar. Kíváncsi lennék, hogy amikor bevitték a kópiákat a viasathoz, mit mondtak? "Tedd csak le az Ügyvédek és a Will&Grace mellé a polcra"?! Hogy "majd szorítunk neki helyet a Helyszínelők és a Simpson család közt"?!

Gáz, lusta, gagyi szerkesztők, idióta éceszgéberek, az eddigi kedvenc csatornámon nagyon nehezen fogom tűrni ezt a színvonaltalan fércművet.

waltona Creative Commons License 2004.09.29 0 0 11
Istenem, de mellé fog a Viasat
BahnScorper Creative Commons License 2004.09.29 0 0 10
És akkor még a Kisvárost szóba se hoztuk... ;-)))
Előzmény: Törölt nick (7)
Fabrik Creative Commons License 2004.09.26 0 0 9
:) Arra azért kiváncsi leszek, hogy a reklámokból hány termék nem él már. Tényleg, a Viasatnak miért éri meg egy reklámsorozat leadása?
Degeczi Creative Commons License 2004.09.25 0 0 8
arról szerencsére lemaradtam :)
épp ezér: követelem vissza a zűrgammákat is!
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 7
Nem-e??? Űrgammákra nem emlékszel? :-)))))))) "Unalmamban megettem az összes Cerbonát." Jááááj. :-)
Előzmény: Degeczi (5)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 6

Utólag visszagondolva valóban igen lapos volt - legalábbis a vége felé -, de messze kilóg a többi hasonszőrű műsor közül még így is.

Előzmény: Törölt nick (3)
Degeczi Creative Commons License 2004.09.25 0 0 5
unalmas ripacsparádé, ami még hagyján, de ennél undorítóbban tán egyetlen hasonló műsorban nem voltak termékreklámok
viszont legalább azok egy része már nem aktuális
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 4

Én szerettem anno, remélem, hogy most is tetszeni fog!

Mindenesetre nosztalgiázni lehet rajta, mert egyrészt korkép volt, másrészt az összes egykori reklámor, márkát meg lehet tekinteni, amit már régen elfelejtettünk.-:)

És tudod, sokkal szivesebben nézem ezt, mint a NagyŐ-t, ValóVilágot, BarátokKözt-öt és hasonló baromságokat és szerintem nemcsak én vagyok így ezzel, sokan már be sem kapcsolják a TVt, mert mindenhol ugyanaz van, most ez kicsit más lesz, csak le ne vegyék 10 rész után!

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 3
a kópiákat már rég meg kellett volna semmisíteni, hogy írmagja se maradjon, erre most meg leadják

a "sorozat humora"? a familia kft már akkor is egy ötlettelen szar volt, legfeljebb azon lehetett nevetni, mennyire igénytelen az egész
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 2

familia1

familia2

familia3

familia4

familia5
Előzmény: Törölt nick (0)
NÉRÓ89 Creative Commons License 2004.09.25 0 0 1
Ugyanúgy meg fog bukni, mint Csernus...
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 0
Néhány kép nosztalgiaképp
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 topiknyitó

Visszatér a Família Kft.

Az első magyar szituációk komédiasorozat ismét feltűnik a képernyőn. A kultuszt teremtő Família Kft. legendás epizódjait a VIASAT3 tűzi műsorára október 4-től minden hétköznap este.
A VIASAT3 műsorán október 4-től minden hétköznap este 19 órától ismét bepillanthatunk a Szép család életébe, ahol mindig történik valami, ami nem szokványos. Az energikus Szépné (Esztergályos Cecília), botanikus férje, Károly (Ádám Tamás), Kriszta lányuk (Xantus Barbara), Ádám fiúk (Kárász Zénó) és az ikrek (Spáh Dávid és Spáh Károly) éveken át minden család otthonában gyakran látott vendégek voltak.

Ezúttal a VIASAT3 képernyőjére térnek vissza a már-már kultikus figurák, és a szállóigévé vállt mondatok ("Vili, Te nagyon hülye!, Eddig, eddig, eddig vagyok!"). A mulatságos kalandokban olyan művészek szerepelnek, mint Bajor Imre, Csonka András, Reviczky Gábor, Lorán Lenke, Rák Kati, Juhász Illés, Dzsupin Ibolya, Nagy Zoltán, Baranyi László, Deborah Kim Jávor, és akik sajnos már nem láthatják viszont magukat a képernyőn: Bod Teréz és Suka Sándor.
A kilencvenes évekban hatalmas sikerrel futott széria biztosan sokakat ültet ismét a tévéképernyők elé, hiszen a sorozat humora mindig aktuális, ráadásul, azóta új nézőkre is számíthatnak Szépék.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!