én már fél órát térdepeltem kukoricán a sarokban,100 korbácsütést mértem magamra, sőt elmondtam 10 miatyánkot és 10 üdvözlégymáriát, mit kell még tennem bűnös lelkemmel, hogy megbocsátást nyerjek?
ok, de akkor a spiclinek is a büfében kellett üldögélnie.. akkor ő isteni ügynök volt? esetleg a spiclinek speciális pózban kellett lógnia a mennyezeti lámpáról, hogy megőrizze az üdvösségét?
Egyébként neki köszönhetem hajdani színész karrieremet, de mindig próbált valamelyikünket beszervezni spiclinek, hogy köpjük be egymást, ha a színészbüfében üldögélünk, mert ott túl sok erkölcstelenséget látunk.
a múltkor vmi büdöset éreztem a buszon, de nem láttam hómleszt, aztán rájöttem, hogy két nő ül előttem.. azok is apácák voltak.. nem tudom, hogy miért tiltja a vallásuk a mosakodást..
lehet, hogy a hátralévő életemet nekem is istenre kellene szánnom? kisebb lenne a rezsi..
volt egy apáca csoporttársam. nagyon pattanásos volt, és nem volt kellemes illata, mert nem használt semmilyen illatos kütyüt, ami a földi hiúságra emlékeztetett.
Egyszer megkérdeztük tőle, hogy nem gond e neki hogy nem baszhat egy jót /ő mondta, hogy kérdezhetünk tőle világi dolgokat/ Az volt a válasza, hogy az istennel fenntartott kapcsolata bőven kielégíti. Hát nem tudom, nekem mondjuk beindult a fantáziám, de jobbnak láttam nem firtatni a témát.
az apácák amúgy borzalmas nők.. nem hiszem, hogy ilyen lenne egy jó fej isten gusztusa.. ha pedig isten nem jó fej, akkor nem hívom sörözni.. tehát ha isten meghalt, akkor szomjanhalt..
hát én az apácákra gondoltam, mint isten jegyeseire. Ezekszerint a mi istenünk szereti a jót. Csak azt nem tudom, a szerzetesek kinek a jegyesei. azok is istennel járnak?