Szia,
Azzabaj, hogy érdemi infók híján állítotok valamit, ahelyett, hogy megkérdeznétek egy hgy-st, hogy a sajtóban megjelenő infókon felül tudja-e, hogy mi, mikor, miért és hogyan történik a HGy-ban?
Aztán ha nem tudja, akkor álljatok neki agyalni a saját gondolatiságotok mentén.
De jelen esetben a személyemben olyan ember ír ide a HGy-ból, aki az átlagos hgy-ba járó embereknél többet tud a gyülekezetünkben zajló dolgokról már csak amiatt is, mert 37 éve járok oda, és azt is megmondom, ha nincs valamiről érdemi infóm.
Mérlegre kell tenned azt, hogy továbbra is úgy akarsz-e viselkedni, mint a masszívan démonizált emberek, akik folyamatosan gúnyolják a másképp gondolkodókat azt gondolván magukban, hogy megtehetik ezt, mert az igazság letéteményesei, vagy elismeritek azt, hogy sok területen nem vagytok birtokában kellő információk hiánya miatt az igazságnak!?
Barjézus viselkedett ugyanis így, mert Neki 3 forrásból is voltak információi is sokmindenről, hiszen így jellemzi Ő Isten beszéde:
1. Ördöngős, azaz démonizált.
2. Hamispróféta.
3. Zsidó.
Mindezek együttese volt Barjézus személye.
Nézd meg ezt sorban.
1. Oly módon volt Barjézus ördöngős, azaz démonizált ember, hogy ez valszeg külső szemlélő számára nem volt látható, azaz normális embernek tűnt külsőleg. Ugyanis démonizált emberek simán járhatnak Istentiszteletekre, zsinagógákba, mert nem minden démonizáltság látszik meg az embereken, emiatt Jézust is először egy zsinagógában lévő, oda járó emberben megnyilvánuló démon nevezte “Isten Fiának, ama Szentnek”.
2. Hamispróféta volt, azaz voltak a démonizált állapota miatt szellemi kijelentései, akár teljesen igaz kijelentései is, amelyekkel sokakat elhitethetett, mert a jövendőmondó lányka is igazságot szólt Pálékról, nem hazugságot, és az előző pontban irt zsinagógabeli emberben megnyilvánuló démon is.
3. Zsidó is volt egyben Barjézus, ezáltal az addigi ószövetségi írások ismerője, ezáltal többszörösen felkészültnek érezhette a démonizált, hamispróféta szellemi állapota és az írásismerete miatt bármely “hitvitára” önmagát.
Azaz nem csupán egy okoskodó, jól helyezkedő ember volt, hanem a sátán gonoszsága és tudása által felkészített, gonosz célú ismeretekkel felvértezett, az írásokat ismerő, szellemi erővel rendelkező karizmatikus hitszónok.
El kell döntenetek, hogy velem szemben akartok-e továbbra is mindenben barjézusi hévvel írni, szólni, és sértegetni akartok-e továbbra is engem a decemberi 11 válogatott sértéseitek folytatásaként, vagy végre vissza- és ezzel ki tudsz lépni abból a mederből, amibe akkor beleléptetek!?
Elterito ezt megtudta lépni tavaly, Philips oda-vissza ingadozik ebben a témában bő egy éve, tehát vannak előttetek, HNA hívek előtt ezzel kapcsolatban példák már itt is, nem kell az igei példákat kutatni e kapcsán.
A döntés a Tied/Tiétek, én ahhoz vagyok visszás, aki hozzám visszásan viszonyul, mert nem én szoktam senkit sem elkezdeni cikizni, hanem legfeljebb reagálok arra, hiszen a HGy és az összes hgy-s kap itt nap mint nap eleget, azaz megszoktuk azt, ha támadnak minket, de azt is megszoktuk, hogy gyakran egyet is értenek velünk.
Tehát nem szoktunk kitérni a konfliktusok elől, Jézus sem tért ki, felvállalta azokat, de örülünk a nyugodt, csendes vizeknek, állapotoknak is, nem vagyunk konfliktus keresők, ha az nem keres minket.
A témához annyit, hogy a 7 évnyi bő esztendő utáni 7 évnyi szűk esztendő egy konkrét prófécia volt, és ez nem általánosság.
OV kb. azt ismerhette ebből, amit a közgazdaságtudomány elé adhatott a kapitalizmus általános ciklikusságára, hiszen másfél évvel korábban jött ki egy komoly válságból az egész világ és kis hazánk is, azaz a fellendülés korszaka volt innentől hosszabb időszakra prognosztizálva, ami így is volt 10 éven át, a Covid időszakáig, ami nem volt előre látható, hiszen nem közgazdasági szükségszerűség volt, azaz nem volt levezethető gazdasági folyamatokból, hanem csak reagálni tudott erre a világ, mint vis maiorra.
Emellett ha prófétáltak volna neki, és megmondják, hogy nem csak 4, hanem összesen 16 évnyi kétharmados kormányzást kap, benne végig korlátlan pénzcsapokkal propaganda terén, akkor méginkább nyilvánvaló lenne, hogy nem az ATV tulajdonosság miatt ment oda NS-hoz beszélgetni 2010. május 12-én.
Ti azt sem tudjátok nem hgy-sként, hogy ennek volt egy másik előzménye is, az, hogy a HGy 1998 augusztus végi szakadása az első OV kormány idejére esett, és az Ő kormánya asszisztált ehhez azzal, hogy akkor 17 különböző hatósági vizsgálatot indítottak el az egykori tagok feljelentései nyomán, amelyek mindegyike úgy zárult, hogy semmilyen bűncselekményt nem állapítottak meg.
Ezt a 11-12 évvel korábbi időszakot is illett rendeznie OV-nak, mert a hamis vádak képviselőinek illik rendezni a dolgaikat akkor, ha kiderül, hogy hamis volt a vád.
A HGy az akkor is teszi a dolgát, ha sokan eltávolodnak tőle, tőlünk, akkor is, ha sokan közelednek, ezt kell neked is megértened, és ezt kellett OV-nak is megértenie, és volt benne annyi bölcsesség, hogy megkérdezte 2010-ben NS-t, hogy mi az oka annak, hogy a kormányok jönnek, s mennek, de nem csak a hagyományos felekezetek állnak, hanem azok is, amely felekezeteket sok támadás éri.
NS-ral, az OV-t a feleségével összeadó, az első 2 gyermeküket megkeresztelő metodista Iványi Gáborral is sokan keresik a kapcsolatot, lévén vannak a hagyományos keresztény felekezeteken kívüli felekezetekben is olyan vezetők, akiknek a véleménye számít a poltikai élet vezetői számára is.
Nem feltétlenül fogadják azt meg, de számít a véleményük.
Én sem azt várom el tehát tőled, tőletek HNA hívektől, hogy elfogadjátok a véleményemet, hanem csak azt, hogy amikor van érdemi információm, akkor azt vegyétek figyelembe.
Mert a Barjézusok az örök ellenkezők, azok a személyek, akik nem képesek kilépni megtérés nélkül a démoni állapotukból, mert abból valóban nem lehet másképp kilépni, csak megtéréssel.
A Barjézusok nem képesek bocsánatot kérni, lévén démonizált ember a sátán foglya, és a satán nem képes magába szállni és azt mondani, hogy “bocs, tévedtem”.
A Barjézusok folyamatosan ellenkeznek emiatt a Pálokkal, Barnabásokkal, és a Pálok, Barnabások is beleállnak ebbe a vitába addig, amíg szükséges, amíg Sergius Paulusok, azaz emberek megmentése a tét.
Lehet hagyni ezt a topikot (és más topikokat is) ugyanabba színvonaltalan, silány minőség felé sodródni, amiben tapicskolt az elmúlt 6-7 hónapban, de egykor ez volt az érdemi viták fő színtere, nem véletlenül jutott el a 2. legnagyobb hsz számig az elmúlt 22 évben.
De én elengedem, ha csak civakodási- és a másik személyének gyalázási helyszíne marad, mert annak nincs értelme, akármekkora is ennek a topiknak a múltja.
Dióhéjban ennyi most a véleményem.
Üdv,
vm