Jobb késő, mint soha, úgyhogy ebből kifolyólag "gratulálok" Igánytalan SW Jatek-nak az újabb GS tornagyőzedelemhez, a nem tudom hanyadikhoz, de nem is érdekel!
Szerencsére 1 percet se láttam a döntőből, ahogy alázta Paolincsi Jázmin-tot!
nem tudom, kinek van meg vagy nincs, de a WTA oldalán sima free reggel lehet nézni a 125-ös tornákat, ma ráadásul Panna a bari, Volynets a makarskai döntőben.
Csak Szerénytelen Csilliamsz vissza ne térjen kb. 45 évesen, mert elnézvén a maiakat, úgy gondolja, mégis meg tudná dönteni a GS trófa győzelem rekordot, amit szerencsére nem tudott!
Osaka előtt le a kalappal, nagyon komolyan veszi a visszatérést. Ééés végre nem csak otthon, azaz kemény pályán versenyez. Idén négy salakos versenyen is indult, és füvön is bejelentkezett már kettő felvezetőre (azon a borításon 2019-ben játszott utoljára). Úgy tűnik, jót tett neki a gyerekszülés, felnőtt. Meg nem árt egy jó Osaka Swiatek és Sabalenka mellé. A magam részéről drukkolok neki.
Súlyos problémák vannak a tornyodban, ráadásul az önértékelésed is nevetséges. Baromi okosnak gondolod magad, miközben egészen szánalmasan "magyarázod" a bizonyítványodat. De ez legyen a te problémád, én csak röhögök rajtad. Ja, további sok szomorúságot Iga eredményei miatt :) Ömlengj tovább ovis.
fórum mint műfaj van kihalóban, én azt csodálom ez az egész index fórum még túlélte ezt, és most is megmaradt ilyen retronak. Teveclub még ilyen, más rég megszűnt vagy modernizálták
pár fórum azért megvan, többségét néhány régi tag tartja életben (polidilit hagyjuk is az külön elmebajos univerzum) de a sport vonalon is sok ment a süllyesztőbe. Bár az egyéni topikoknak mindig az tesz be, amikor az illető visszavonul.
utóbbi időkben a női teniszbe én se ölök sok időt, mostaniakra kevésbé vagyok már vevő, sokkal jobban megválogatom mit nézek és mikor ill. időm se annyi.
Egy egészen irritáló troll vagy, semmihez nem járultál hozzá az itteni eszmecseréhez az évek során.
Írtál néhány tirádát a Babos-topikba, de ez itt a WTA topik.
Arra sem válaszoltál, hogy kölcsönösen ignoráltuk egymást, tehát innentől nem érdekel a sehonnai véleményed. Ami nem más, mint színtiszta trollkodás, mindenféle vélemény vagy komolyan vehető elemzés nélkül. Remélem, világos voltam.
Ezen gondolkodtál majdnem 2 napig? Nehezen viseled, hogy beégtél a meccs közbeni jóslatoddal. Remélem, hogy még sok ilyen sokkod lesz Iga miatt. További sok okoskodást ovis :)
Hát igen. Ha ehhez a játékhoz egy győzelem még hitet és önbizalmat adott volna Osakának, akkor Iga még lejjeb húzhatta volna a fejfedőjét. De ha megfelelően kezeli a helyzetet Naomi, és a rengeteg pozitívumot látja majd, akkor is potenciális ellenfele lesz a lengyelnek. És ne felejtsük, hogy Osaka kemény pályán még ennél is jobb...