"Mert egyelőre kevés dolgot lehet elmondani, aminek az ötletét még nem csenték el tőled."
Ebből nekem legjobban az "olyasmit fejlesztünk, ami nem kell a vevőnek, az ő kívánságát viszont leßarjuk" ötlete fáj.
Különben meg tényleg hagyjátok már BadGe-t békén, az a korszak lezárult, nincs értelme tovább rugdosni egymást. Lássuk, mivel rukkol ki, aztán majd azt lehet dícsérni vagy szidni.
Bocsika, nem akartam ilyen "Szomszédok - kamerábanézős-utolsómondatos" lenni, de komolyan gondolom.
ami a kérdést illeti: nem nyilatkozok (ááááá), de amúgy köszönöm. (újratervezés)
a logra visszatérve, most hogy belátható néhány évtizednyi közelségbe került a kiadás időpontja, ismét ránéztem(ek) a térképekre, szóval bármilyen infó welcome.
Bocs, de tényleg nem hiszem el. A szoftvered zömét a HP készülékek OEM naviszoftvereként értékesítették. el nem tudom képzelni, hogy annyi user használná még a 3-4 éves készülékét. A PC-s verziód itt-ott még forgalomban lehet, de már szinte minden más alternatíva többet tud, ezért nem hiszem, hogy ép eszű kereskedő manapság AM-et ajánlana bárkinek is.
Ha viszont esetleg tényleg ennyi új reg van, meg aktiválás, akkor bevételnek is kellene lennie, amiből finanszírozni lehetne a szervert... kicsi ellentmondást érzek.
Ha az energiád felét abba fektetnéd, hogy az AM-et abba az irányba vidd, amire elsőre kitaláltad, lehet már ismét lenne AM a piacon. Így meg csak egy negatívpélda vagy minden szakmai fórumon.
A helyzetet minősíti, hogy már Sancho barátod is elkezdett cikizni.. pedig én még emlékszem a régi szép időkre... :-)))
OFF - Most k...ra nem értem, miért nem hosting az, amit én javasoltam, de nem érdekes. Ami viszont éppen húsba vág nekem, az az elenjavallatod. Ha kifejtenéd levélben, igen-igen hálás lennék érte.
Innan én csak hírleves szolgáltatást veszek. Másik topikban voltak nagy vitáink, nem rossz arcok, csak ja. Marketingjük viszont jó, műszaki tartalmat továbbra sem értem, de legyen az Ő titkuk. Mindenestre pár nálam lévő júzer szerintem pillanat alatt megborítaná az egész hóbelebancukat.
a száraz tények a következők: nincs több pénzünk az interware hosting-ra, más megoldást kerestünk de az épp akkor dőlt be amikor már kezdtünk örülni. ettől függetlenül jó hír hogy a naptárak elkészültek :)
egyéb jó hír, hogy a tesóm talált munkát magának és az így "rámszakadó" e-mail-es regisztrációkból erőt meríthetek. el sem hinnétek mennyi van. én sem hittem :) ?!
másegyéb jó hír: azért a reg szerver dyndns-el is menne, de talán ezt elkerülhetjük. a 3d mapserveren is elgondolkodtam egy percig, de basszus így öregen már minden nehezebb.
Nem akarok senki mellett se, se pro se kontra állástfoglalni.
Anno én azért vettem AM-et, mert Desti Tomtom drágább volt. Hazai lefedettségük is hagyott néminemű kívánnivalót maga után.
AM olcsóbb volt, pontos a térkép (jó, nem volt mindenhol utcaszinű részletes), gyors újratervezés. Nekem tetszett. Hiányzott belőle a köztes útpontok lehetősége és a layerek miatti köztes utcaszintű településeken az újratervezett dolog - aki használta érti.
Nekem tetszett az AM. Sokáig használtam. Eljárt felette az idő. PDA-m felett is. Azóta váltottam másra, mert nem volt újabb AM. Ennyi.
ez már az erősen lájtos verzió, régebben sokkal több és keményebb hazugság volt rajta (ha valaki be akarna próbálkozni, már most szólok, hogy meg se kísérelje, nálam el vannak mentve a dógok...)
Ha akarod szívesen küldök mail mentéseket, hogy hogyan is zajlott az AM forgalmazás. Milyen ígéretek voltak, milyen távlati terveket vázolt fel a gyártó... a személyes szimpátia miatt egy darabig ugye nem csesztette az ember... aztán amikor elkezdte, akkor le lett ugatva.
...egy helyen hibáztam. Hogy nem pereltem be ott és akkor a gyártót... de hát a mi kutyánk kölyke volt. (..és ezt rendesen ki is használta és használja azóta is). megjegyzem az ami a jelenlegi honlapon van, szerintem simán kimeríti a fogyasztó megtévesztése fogalmat. ;-)
Hú, tényleg! Az osztapenkós lefagyás! Amikor megtapasztaltam, az volt a pillanat, hogy eldöntöttem, megyek a boltba és veszek egy [MÁSIK MOSÓPOR]-t. Erdélybe készültem, kellett a térkép. BadGe csak ígérte, a [MÁSIK MOSÓPOR] pedig nagyon konkrétan és 100% használhatóan adta. Nem vártam tovább.
a kollégát a tények elég kevéssé szokták befolyásolni...
(jahh, a destit meg a tomtomot azért ne emlegessük már, mert speciel azokkal el lehetett navigálni bp.-ről érdre úgy, hogy az osztapenkónál nem haltak meg?)
Nem akarok foga(da)tlan prókátor lenni, de az én olvasatomban Schaf nem szimplán a polcon porosodó AM készleteket kifogásolja. Ugyanazt a topicot olvassuk?
el tudom képzelni, amikor Ge egy disznóölő késsel kergetett és kényszerített arra, hogy vedd meg a terméket....... Te kereskedő vagy. Volt egy áru amit megvettél és nem tudtad eladni. Azért ez az elmúlt évtized alatt már elő elő fordult egy párszor, nem? Akkor is hisztiztél még 4 év után is minden fórumon, vagy csendben lenyelted a veszteséget tisztességes kereskedőhöz illően? Ugye az utóbbi? Én is ezt teszem, ha valamivel bebukok és sajnos előfordul. De kényszeríteni soha senki nem szokott hogy vegyem meg a termékét. Én hiszek a termékben, hiszem, hogy jó üzlet lesz és megveszem. Egyébként akkor vagy ez volt vagy semmi. (a destit meg a tomtomot ne emlegessük már). sm.