Eladó SONY MDR-RF820RK wireless vezetéknélküli fejhallgató olcsón. Új, dobozolt, sokat tud (100 m, automata kikapcsolás, töltőállvány, 3 frekvencia, stb...)
Harmath Kadosa
Suzuki gsxr 1000 motorblokk 3000.- km futott, 160Le, 110Nm , 65kg, 300 000.- Ft
( a klubban már van egy ilyen blokkos gép mintának, ejtőernyösugratásnál tartósan 6-7 métert emelkedik, transzparens és vitorlavontatásnál sem hátrány ha mosolyog a megrendelő )
Ujjabb ujsagokat kaptam:- Top gun ,aranysas,top flight ujsagok vannak akit erdekel szerintem minden szam mert rengeteg. Meg DVD magazin 32 szam azaz az osszes megjelent szam,a cd melleklet nincs benne.
Nekem raer persze,azt hiszem 1:144 de nem biztos. a swiss olyamn 30 cm hosszu, az LTU 38 cm hosszu es ugyan ennyi szeles. Majd megegyezunk az arban. 20/4180574 a szamom
Azt szeretnem megkerdezni, hogy valakinek nincsenek e elado utasszallito makettjei? Akar a kesz (legitarsasagi modell) vagy Revell, Doyusha, vagy regi ndk-s tu-154 erdekelne.
Eladó egy 2 éves Canon Eos 300D digitális tükörreflexes fényképezőgép a lent felsorolt tartozékokkal együtt, csak egyben 99.000Ft-ért. -300D gépváz nyakpánttal, gépvázsapkával -a gépen 8 hónapja 1.1.1 frissítés van (orosz), mellyel extra funkciók érhetőek el (tükörfelcsapás, ISO 3200, set+tárcsával lehet felbontást/minőséget állítani....) -18-55mm alapobjektív (spkákkal) -gyári akku töltővel -pótakku(1400mAh) -Dobozában CD-kkel, papírjaival. -1Gb-os Sandisk CF kártyával.
Ugyanitt eladó egy Canon EF 75-300mm USM III objektív. 2 éves, megkímélt állapotban. Dobozában, papírokkal 53ezer Ft-ért.
(Mindkettő esetén + 58mm Soligor UV szűrő, amely mindkettő objektívre jó) Egyben 150.000Ft-ért 06305322007 zsirosistvan@freemail.hu a
SCANNER ELADÓ Steepletone airband scanner. Digit kijelző 5 memória fejhallgató kimenet. 11 hónap gari még van rajta. Eredeti dobozban, 2x volt használva.
Köszönöm a gyors választ,kecsekméten,Szabó Attila csinálja,de azt hiszem,a Budaörsi vonal már lefutott.....igértek 10ezerért,de állitolag valami kisipari,de azt nem ajánlották,...aztán 2héten belül igérték a gyárit,de az sajna nem érkezett meg..
Megjártam a transponderrel is,vettem egy használtat amcsiba,de leégettem,állitolag az antennám zárlatos.Lehet,megint kell egy uj transponder.Mi jön még?