No, itt vagyok.
Az ok a tegnapi távolmaradásomra roppant röviden definiálható: format c:/
A részletekkel nem untatom a nagyérdeműt. Elvileg estére rendben lesz a gép, az adatok nem vesztek el hál istennek, szal ELVILEG ma este már télleg héccencség jönnek a 13. kör naplói.
Még jó, hogy éjfél körül feladtam a várakozást. Igaz, közben összevesztem az asszonnyal, mert ő meg a frissen megszerzett Két tornyot akarta nézni a gépen, de sebaj...
9-én küldtem el először, hela.
Egyébként 10 után már nekem is olcsó otthon a necc, úgyhogy akkor majd felkúszok.
És azt mivel lehet egyébként elősegíteni, hogy akkor elolvasd a kérésem?
Hát, ha este a hálón vagy, akkor igen.
Én oylan 10-11 között lépek valszín fel. Ha akkor elolvasom a kérésedet, gyorsan zudok rá reagálni, és akkor még van időd hívni.
Bár nem mondhatnám, hogy kevés időd volt felderítést kérni :PPPP
harmadrészhez semmi közöm (magánélet), másodrész: aszittem, csak én vagyok betegesen kíváncsi, amúgy meg _LaJoS_ az etalon (bocsi, nem vagyok jó helyesíró/megfigyelő), aki preciőzen felcímkézi a zösszes levelit :)
Azt mondotta, hogy az új hívások szabdzsektyébe legyen benne a kör sorszáma. De ez nem új hívás. Másrészt ezt már akkor sem értettem, az olvasatlan levélbe csak belekuksizik azér az ember, nem? Vagy ezt csak én csinálom így? Harmadrészt meg szeretjük egymást...
Nincs. Veled ellentétben az én mélboxom sajna korántsem korlátlan, és általában nem bővelkedek helyben, szal a nem fontos méleket általában élből törlöm. De, ha akarod, küldök egy mélt, és a visszajövő démont átpattintom :)
Igaz, nem egy mélben, de elment a hívás és a cím is. Télleg nemtom, hogy mi lehetett, mert bizonyságul, hogy nem kvóta-baj, mindhárom címemről elforwardoltam az elsődlegesre, és mindenhonnan meg is jött, tehát háromszor is simán elfér (sőt, többször is, mert mint említettem volt, korlátlan). Ha megvan még a mélerdémontól visszapattant cuccos, akkor azt forwardold már át az imént általam írt címre, légyszi.