Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1146
És hol történt ilyen Mo-on?
Vagy most az a baj, hogy az "elveknek" (azaz szólásszabadság) meg a faji szolidaritásnak ("vesszen Hegedűs!!") is egyszerre kéne eleget tenni... és tuti, hogy az utóbbi lesz a befutó?
Előzmény: acontrecourant (1144)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1145
Ez bizony igy van.
Előzmény: acontrecourant (1144)
acontrecourant Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1144
Ha egy alkotmányos szabadság csorbul (ha egy alkotmányos jog szűkül), akkor MINDENKINEK csorbulnak az alkotmányos jogai, nemcsak a náciknak.
Előzmény: Törölt nick (1142)
Dr Szél Ida Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1143
Nyílt levél Vágó Istvánnak (RTL, Legyen ön is...)

Olvasom a nevét a tiltakozók között, ifj Hegedüs felmentése ügyében.
A törvényességet, a Bíróság hitelét kérdöjelezi meg?
Mi a baja ifj Hegedüssel, a bírósággal?
Már a Pannon Rádió ügyében is nevét adta.
(És sokak akik azt se tudták,
hogy mihez adják nevüket)
Kiváncsi lennék, a Gusztos féle gyülölet beszédröl mi a véleménye?
Az ellen nem ágál?
Elgondolkodott-e azon a tényen, hogy a hazai közéletet megszálló zsidó körök, személyek (akarva, akaratlanúl)
aroganciája, állandó nyomulása irritáló lehet a többség számára?
Elgondolkodott-e azon a tényen, hogy a Mazsihisz által gerjesztett
üldözési mánia egyszer visszaüthet?
Csak nézzen szét a világban, USA, Ny-Eu. Ott aztán van hétköznapi
rasszizmus és gyülölet. Ha kéri konkrétumokkal szolgálhatok.
Ott a zsidók anya földje. Az Auswitzi szerencsétlen áldozatok unokái
ugyanazt teszik, mint tették öseikkel a mocskos nácik. Ez nem szúr
szemet a tiltakozó kórusnak? Amit szabad.........
Szemellenzösség, a következetlenség.

Lao-ce: "Hagyjatok fel álerkölcsetekkel és
álbölcsességtekkel...."

Shakespeare: "Hazug szív sikeréhez hazug arc kell"

Moliére: "Minden más bünt mindenki szabadon bírálhat és kedvére
ostorozhat, de a képmutatásnak kiváltsága van, a képmutatás bünét
mindenki némán türi, a képmutatók fejedelmi büntetlenségben, nyugodtan
élhetik világukat."

STB

Dr Szél Ida

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1142
Nem engedhetjük meg azonban mindenki szabadságának csorbítását néhány olyan ember miatt,

Mielőtt összepisálták volna magukat nagy aláíró-igyekezetükben, a tisztelt hitközség tagjai, rokonai, barátai és üzletfelei talán körülnézhettek volna, hogy kinek a szabadsága csorbult. Hamár kirekesztéssel tiltakoznak a kirekesztés ellen.

Előzmény: kaanga (1131)
acontrecourant Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1141
Te vagy Hegedűs Lóri?
Előzmény: Don Palesz (1140)
Don Palesz Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1140
Természetesen nem rájuk, hanem a zsidókra.
Előzmény: acontrecourant (1137)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1139
Mergemben arrol mar el is feldkeztem, hogy a munkaszolgalatosak nagykatai kiegeszito parancsnoka bizonyos Muray alezreedes nyilvanosan ugy kuldte "fiait" a harcba, hogy -idezem-

"Uraim, ezek kozul egy se jojjon vissza, tragya legyen beloluk Ukrajna foldjeben"

Fel is akasztottak 45 utan.

Előzmény: HitetlenTamaska (1138)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1138
offtopic

Nem tehetsz fredinek szemrehanyast, te ugyanolyan csacskasagokat vagy kepes leirni szegeny magyarorszagi nemetekkel kapcsolatban, akiknek eppugy nincs onalo es kizarolagos identitasuk mint az osszahsonlitas alapjaul szolgalo masik tarsasagnak, es epp olyan kevesse vonhatok es vonandok felelossegre az itteni tortenelem alakulasaert mint a masik.

Ilyen tenybeli marhasagot pedig veletlenul se irjal le:

" Magyarországon egyetlen zsidónak sem görbült meg a haja szála sem - azért mert zsidó -, míg Magyarországot meg nem szállták a német csapatok."

Bizony gorbulgetett a feher terror idejen, meg hoztak bizonyos Numerus clausus meg egyebb zsido torvenyeket, allampolgarsagi torvenyt, aminek reven (azt hiszem 39-ben vagy 40-ben) kivegzesre atadtak a nem kivanatos osszefogdosott "hontalanokat" a lengyel hataron a nemeteknek, az ujvedeki meszarlasrol mar nem is beszelve.

Előzmény: Öjv (1136)
acontrecourant Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1137
Ha magadra vagy a jobboldali politikusokra érted ezt a "szűk, elithelyzetű kisebbséget", akkor egyetértek.
Előzmény: Don Palesz (1135)
Öjv Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1136
Sajnálom frédikém, de hülyeségeket beszélsz.

"mondta valaki hogy rekesszuk ki? merne valaki mondani? hiszen az osztrak lobby olyan eros hogy amikor orban ki talalt valami baromsagot mondani mindenki felhordult"

Én már jópárszor írtam itt a fórumon a maradék magyarságot fenyegető német veszélyről, a hazai német kisebbség túlreprezentságáról a politikai, a kultúrális és a gazdasági életben. A németeket a magyarok rossz szellemének tartom, akik több, mint 1100 éve fenyegetik a létünket. Tehát ha valaki elfogadhatatlannak tartja a német befolyás erősödését Magyarországon, akkor az én vagyok. (A FIDESZ-t egyébként magyar nemzeti köntösbe bújt sváb pártnak tartom...)

Én 'merek' például ilyeneket mondani: Semmi keresnivalója Magyarországon egy német nyelvű egyetemnek, főleg addig nem, amíg Németországban nem működik egy magyar nyelvű egyetem.

Sőt, csakhogy tovább ismételjem magamat: nem a magyarok találták ki, hogy a zsidókat ki kell irtani, nem a magyarok irtották a zsidókat, és Magyarországon egyetlen zsidónak sem görbült meg a haja szála sem - azért mert zsidó -, míg Magyarországot meg nem szállták a német csapatok. A Nyilaskeresztes Pártot a német titkosszolgálat találta ki, szervezte meg és irányította, Szállasit pedig fegyveres német beavatkozás segítette hatalomra.

Előzmény: alfredoo (1129)
Don Palesz Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1135
Ezeknek az embereknek semmi bántódásuk nem esett az írás miatt, nem kéne ilyen érzékenynek lenniük. Nem tartom helyesnek egy szűk (és elithelyzetben levő) kisebbség miatt felforgatni az országot.
Előzmény: kaanga (1131)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1134
Az az igazsag, hogy ebben az ellennyilatkozatban van némi "pali fogo" ambivalencia:
Ugyanis a Hegedus felmentese kapcsani megdobbenest konnyu ugy ertelmezni, mint a jelenlegi torvenyi szabalyozas elegtelnsegevel kapcsolatos kritikat, holott a nyilatkozat nagyon helyes celja a jelenlegi torvenyi szabalyozas fenntartasa,vagy legalabbis annak elkerulese,hogy olyan jogszabaly szulessek, ami korlatozna a szabad szolas jogat.

Ugyhogy nagy zavarban lettem volna, ha velem is ala akartak volna iratni a nyilatkozatot, aminek a kovetkeztetesevel termeszetesen egyetertek.

Előzmény: acontrecourant (1133)
acontrecourant Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1133
Ez a nyilatkozat nem Hegedűs Loránt felmentése ellen született, erről nincs is szó benne. Hanem a szólásszabadság védelmében.
Előzmény: kaanga (1131)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1132

offtopic

Alfi

nekem semmi kifogasom, hogy offtopic monologizalsz, (a franc se tudja, hogy miert eppen nekem adresszalva) de ez az osztrak szal amit pedzegetsz azert mar nagyon vad osszeeskuveselmelet, es raadasul semmi nem alapozza meg.

Arrol, hogy mi minden alapozta meg es tartja eletben a modern antiszemitiznust, pedig hadd ne en nyilatkozzam. Irtak errol mar szakertok vaskos kotetetket.

Előzmény: alfredoo (1129)
kaanga Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1131
Nyilatkozat ifj. Hegedűs Loránt felmentése ellen

november 10. 23:16
[OS]

Magyar értelmiségiek, művészek és politikusok hétfő este az alábbi nyilatkozatuk kiadására adtak felkérést az Országos Sajtószolgálatnak:
A Magyar Köztársaság polgárai közül sokan megdöbbenéssel értesültek a Fővárosi Ítélőtábla csütörtöki döntéséről, amely a Fővárosi Bíróság ítételét megváltoztatva felmentette a közösség elleni izgatás vádja alól ifj. Hegedűs Lorántot és Metes Györgyöt. Tudjuk, hogy a szólás szabadsága gyakran a számunkra elfogadhatatlan nézetek hangoztatásának szabadságát is jelenti. Nem engedhetjük meg azonban mindenki szabadságának csorbítását néhány olyan ember miatt, aki a történelem szemétdombjára való nézetekkel próbál feltűnést kelteni. A kirekesztés és gyűlölet hirdetésével szemben minden demokratikus érzelmű polgárnak fel kell emelnie a szavát, és meg kell bélyegeznie azt minden demokratikus pártnak. Ez és csakis ez tisztíthatja meg a nyilvánosságot a rasszista szennytől. A gyűlöletkeltéssel szembeni fellépés ma minden polgárnak joga és kötelessége.

Arató János, Artner Annamária, Balogh László, Bauer Tamás, Bazsalya Balázs, Bársony Zoltán, Béki Gabriella, Bíró Szabolcs, Boros Ferencné, Bozóki András, Breuer András, Bródy Mihály, Cziczovszki István, Csikai Zsolt, Csikós Ádám, Csőzik László, Csuhai István, Dávid Zoltán, Dérczy Péter, Dobiás Görgy, Dobiás Györgyné, Dósai Istvánné, Dósai Tamara, Emőd Pál, Eörsi Mátyás, Erdélyi Katalin, Nyárs Tamás, Faur Márta, Fencsik Flóra, Fábri Péter, Fodor Andrea, Fodor Gábor, Földes Ádám, Fridli Judit, Gál-Esztegár Zádor, Gáspár Vilmos, Goldner Ibolya, Grósz György, Gusztos István, Gusztos Péter, Guttmann István, Hegyi Zoltán, Hell István, Horváth Vilmos, Huszár Attila, Janovszki Zsolt, John Emese, Károlyi Csaba, Kende Tamás, Kenedi János, Kéringer József, Kis János, Kocsis Géza, Kornis Mihály, Kovács Béláné, Krausz Tamás, Laki Mihály, Léderer András, Lévai András, Mácsai Pál, Madarász Edit, Matlák Gábor, Mártonné Nádasi Judit, Merker Dávid, Ménes Attila, Mészáros Orsolya, Molnár Kati, Molnár Péter, Montágh Imréné, Muraközi Réka, Nadj Rudolf, Nagy Attila, Nagy Attiláné, Nagy Tamás, Nagyné Salánki Csilla, Paksiné Péteri Júlia, Pályi Sándor Márk, Pető Iván, Petőcz György, Petró István, Pécsi Vera, Péczi Zsuzsanna, Pintér Gábor Péter, Pócs Attila, Rafael Andrásné, Reményi Zsuzsanna, Révész Sándor, Schiffer András, Solti László, Soltiné Kis Katalin, Spielmann István, Surányi András, Szabadai Viktor, Szarka Zoltán, Száday Rezső, Szemere Kinga, Sziky Csilla, Szikszai József, Szira Péter, Szőke Klára, Takács Flóra, Tamás Gáspár Miklós, Tóth Irén, Vas Ferenc, Vágvölgyi B. András, Várhegyi Éva, Vásárhelyi Júlia, Vásárhelyi Mária, Vásárhelyi-Kondor Judit, Vigh Lászlóné, Zagyvai Márton, Zemplényi Ferenc, Zinai Anna

kaanga

alfredoo Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1130
szsz

van nehany fotom noi ruhaban, kiruzsozva kifestve.

rakjak be ide belole?

imadom az ilyesmit.

noi bugyikat is szokok hordani. de olyan kepet nem csinalnek. szegyenlos vagyok!...

Előzmény: Szopránszabó (1128)
alfredoo Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1129
ht

folytatom.

nyugatmagyarorszag egy/nagy reszet felvasaroltak az osztrakok. a foldet.

mondta valaki hogy rekesszuk ki? merne valaki mondani? hiszen az osztrak lobby olyan eros hogy amikor orban ki talalt valami baromsagot mondani mindenki felhordult.

azzal nincs baj. zsidozni viszont lehet szakmanyban.

mondhatnam hogy az osztrakok fizetik a sok/nehany hozongot. hogy eltereljek a figyelmet magyarorszag ujboli bekebelezeserol. ennek is lehet alapja.

mennyire kerulhet csurkaekat megvenni kilora? egy osztrak allamanak? semennyibe. fillerekert ugy ugatnak a csurka kutyak ahogy az osztrak sas futyul. es terelik a figyelmet szakmanyban. zsidozgatnak. kozben a foldek, hazak szepen masiroznak osztrak tulajdonba.

Előzmény: alfredoo (1127)
Szopránszabó Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1128

Szkinhednek öltözve, nacionalista szimbólumok társaságában fényképezkedsz baljós pofával, és közben torokfelmetszét igérgetsz képzelt ellenfeleidnek. Ezért tiltottak le? Nem csoda - de mi a frászért csinálsz ilyet? Ezér kérdeztem, hogy az Al Queda fizet-e.
Előzmény: Muntefloare (1111)
alfredoo Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1127
ht

de akkor miert van hogy a zsidokat vadoljak specifikusan ezekkel a dolgokkal?

nem a nemeteket, svabokat, romanokat, totokat, szerbeket, ciganyokat, hollandokat, franciakat, spanyolokat es olaszokat.

hanem kifejezetten es hangsulyosan a zsidokat!

akik ha ugy vesszuk nincsenek is. vagy ha vannak nem tudjuk hogy mik. hiszen a vaad egy resze ellenuk az hogy rejtozkodok. hogy nem lathatoak. elbujnak a vallas moge. hogy nincsenek.

es talan ezert minden problemat oda lehet lapatolni. hisz egy nem leevo, nem regisztralt kisebbseg hogyan tudna vedekezni?

hogyan tud vedekezni egy olyan vad ellen hogy a bankarok zsidok? hogy a bankszakma zsido es egyetlen celja magyarorszag tonkretetele.

es jon a sohaj: rekesszuk ki. vagy vegyuk at modszereiket. amiket nem tudunk hiszen nem mi vagyunk a bankarok. nem tudjuk a siker titkat. csak latjuk, gondoljuk a sikert. rekesszuk ki oket. legyen mienk a penz. legyen mienk a bank. legyen mienk minden ami nem a mienk.

a svabokat miert nem akarjak kirekeszteni? svab/nemet ember nincs a bankban. nincs gyaara, foldje? dehogy nincs. nagyon is van.

az mkb peldaul nemet tulajdon. echte neemet. nem zsido hanem nemet. soha senki nem beszelt az mkb ellen.

Előzmény: HitetlenTamaska (1126)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1126
Kedves alfi

Első megszólalásomtol kezdve 1045- pontosan azt mondom, ahogy irtad, hogy "ez nem zsido problema".

Ez a csökevényes és mérgezett magyarországi demokrácia problémája

Előzmény: alfredoo (1125)
alfredoo Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1125
ht

ertelek es akaar a 100000-es szamot is elfogadom.

de mint irtad a halmaz homalyos es nem definialt.

nincsenek ismervek es nincsenek kriteriumok.

meeg az sem mindegy hogy valaki onmagarol gondolja vagy valakirol masok gondoljak. masok az ismervek es kriteriumok.

a multra meg mindannyian szorongva emlekszunk. a jovore meg szorongva gondolunk.

es akkor jo vilag lesz ha sem a multhoz sem a jovohoz nem szorongas kapcsolodik.

tudod elkepzelheto hogy valakire mondjak. genetikailag, szarmazasilag igaz is. nurnbergi torvenyek szerint igaz is. ranezesre is latszik. nagyon is latszik.

csak eppen az illeto nem tud semmit jiddisul es/vagy heberul. nem tud egy dalt, nem tud egy imat. ateista. veerateista. ami szep az eleteben azt magyarul tudja. nem tud mas taajat mint a magyart. soha nem latta jeruzsalemet. nem tudja hogy mit jelent hogy jovore jeruzsalemben. meg ilyenek. nem tudja mi az a szeher de tudja mi a karacsony. vagy a husvet. akkor az ilyen milyen?

es ez nem zsido problema. hamar neven nevezem. egy itt elo ormeny, akinek a szuloje is 30 eve itt el az milyen? ormeny? pedig meeg ormenyul is tudhat. ismerheti a nagypapat aki parizsban ormeny. az ilyen ember ormeny? magyar?

szavazzunk!

Előzmény: HitetlenTamaska (1124)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1124
Kedves alfi
Én magam nem lévén szociologus sem a téma ismerője vagy kutatója sem meegrősiteni sem megcáfolni nem tudom a 100 000-es számot.
Annál kevésbé, mert a vélelmezett halmaz definiciója is teljesen homályos és szituáció függő - például az enyém által alábbiakban erre az esetre alkalmazott, hogy hányan kezdenek szrongani vissazemlékezve bizonyos sajnálatos korábbi eseményekre.

Ha erdekel, emlékezetem szerint az elmult évben jelentetett meg valaki (talán Kovács András?....) ezzel kapcsolatos szociológiai felmérést

Előzmény: alfredoo (1110)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1122
Kedves m
Remélem nem én járultam hozzá letiltásodhoz. Mellesleg és köztünk szólva, megérdemelted.
Most pihenj egy kicsit és én addig is ajánlom neked egyik kedvenc iróm Günther Grass elég gyenge de pont neked való könyvét addig elolvasni: A ráklépésben-t.

Remélem csakhamar visszakapod jogaidat.

Előzmény: Muntefloare (1111)
Derek Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1121
"Illetve miért szigorúbbak mint a bíróság jogerősen, ez esetleg még alkotmányos aggályokat is felvet, ami nem tenne jót az Indexnek"

Elmagyarazom neked: sajat hazamban ha te zsidozni mernel, az ablakon repulnel ki ket nagy seggberugas kisereteben,mert lehet,hogy az utcan megteheted es anyadnal,de nalam nem. Na igy van ugylatszik az Index is vele.

Előzmény: angolszarka (1114)
Derek Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1120
"Bár a kommunisták ellen is ilyen vehemenciával tiltakozna:) "

Amikor az aktualis volt azok ellen is tiltakozott:89 elott.

Előzmény: Don Palesz (1118)
angolszarka Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1119
Nagyon szépen köszönöm, feltétlenül továbbítom a jó hírt.
Viszont megrögzött filoszemitaként aggályai vannak a keresztények esetleges kirohanásai miatt, az ellen remélhet-e védelmet?
Előzmény: Operator (1117)
Don Palesz Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1118
"A nyíltan antiszemita bíró szerint tehát a törvény a megcélzott ÁLDOZAT esetleges erőszakos reakciójától védi a társadalmat."

Hát igen, aki már nem szemita az antiszemita:P
Tényleg, kirugták már azt a bírót?:)

"Ki az utcára, demokraták! Ki az utcára, antifasiszták! Ki az utcára, rendes emberek! Pusztuljon a fasizmus!"

Bár a kommunisták ellen is ilyen vehemenciával tiltakozna:)

Előzmény: acontrecourant (1060)
Operator Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1117
Aztat kérdezi a sittről, hogy utána lehet-e?

Természetesen. Mind az egy beírás erejéig.

Előzmény: angolszarka (1114)
Don Palesz Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1116
A zsidók tökre úgy viselkednek most mint a megvadult fradi-szurkolók a zárófordulóban:PPPPPP

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!