Keresés

Részletes keresés

Rolling Creative Commons License 2004.12.08 0 0 288
Baromságokkal nem kell foglalkozni.
Előzmény: Mr. Cyber (287)
Mr. Cyber Creative Commons License 2004.12.03 0 0 287
Elolvastam... Hát, mint írás, nagyon gyenge. Én általános iskolában jobb dolgozatokat produkáltam ennél fogalmazás órán. Csávókám nagyon erőlködött hogy valami polgárpukkasztót írjon, de az írásból csak a bárdolatlan sötétség süt.
Előzmény: robiroboter (285)
RICHÁRD Creative Commons License 2004.11.16 0 0 286
Az hát, de mekkora. Elolvastam. Kár volt, csak flbszta az agyamat, aztán elkezdtem kattingatni, hátha valahol betudok valamilyen fúrumba írni de nem találtam semmit, egyébként ahogy ott nézelődtem ott minden cikk a fikázásról szól, csak azt nem értem, hogy kerül oda az irodalom szó.
Előzmény: robiroboter (285)
robiroboter Creative Commons License 2004.11.16 0 0 285
A szerző egy barom:

http://onagy.zoltan.terasz.hu/index.php?id=1559

Leevee Creative Commons License 2004.10.21 0 0 284
Ez teljesen így van, de azért az elég nagy dolog, hogy ennyi év(tized) után is hívják őket külföldre. Ezt csinálja utánuk valaki!
Előzmény: Rolling (283)
Rolling Creative Commons License 2004.10.21 0 0 283

Igen, de oda nehezebb nekünk eljutni.

Örülök az Omega minden sikerének, de engem elsősorban az érdekel, hogy hol és mikor láthatom, hallhatom őket. (Meg, hogy mikor jelenik meg végre egy új CD.)

Előzmény: Leevee (282)
Leevee Creative Commons License 2004.10.20 0 0 282
Nem beszélve a jópár európai országról, amik szintén meghívták a zenekart...
Előzmény: Rolling (281)
Rolling Creative Commons License 2004.10.20 0 0 281

A koncerten tett bejelentás óta eddig 16 magyar város szeretne Omega koncertet jövőre!

10-12 talán össze is jön némiképp új műsorral.

Dinger Creative Commons License 2004.09.26 0 0 280

Van, és remélem még lesz :))

Hétvégén együtt hallgattunk Omegát bakelitlemezről :))

Előzmény: Leevee (276)
rendes fiú Creative Commons License 2004.09.22 0 0 279

...és én sem vagyok kemény magos, bár mindig tartom a kapcsolatot adott pillanatban egy-egy szerencsés emberrel, aki pont ott van egy-egy helyszínen - de sajna rengetegszer kell dolgoznom, mikor inkább Omegáznék...

Szóval adott mondjuk két hölgy, akik hirtelen kitalálják, hogy bizony ők elmennek Dunaszerdahelyre. Aztán akkor én felhívom őket, s elpanaszolom, hogy biz' dolgozom épp... És akkor ők erőasen sajnálnak és elmesélik, hogy pedig pont volna egy hely a kocsiban. Én erre elszomorodom, de megfogadom, hogy a főpróbára bemegyek velük. ennek mindnyájan örülünk, aztán pedig két nappal az esemény előtt kiderül, hogy nekem Miskolcra kell mennem... No, akkor a sajnálás kezdődik elölről, de másnap mindent részletesen elmesélnek... Legalább lélekben ott lehetek. :)

Jövőre viszont, ha kirúgnak, ha nem, én megyek velük - és a többiekkel.

Egyébiránt pedig a - szerintem igazán - kemény mag a gammapolis.de fórumán van!

Rolling Creative Commons License 2004.09.22 0 0 278
Én nem vagyok kemény magos, csak 3 koncerten voltam idén, és korábban sem jártam végig az országot, csak ott láttam a bandát, ahol éppen egyébként is voltam, vagy közel volt hozzám. Szeged automatikus, aztán a Balcsi (Földvár, Siófok, Lelle), Bcsaba, Vásárhely, és a pesti bulik.
Előzmény: Psziche (277)
Psziche Creative Commons License 2004.09.21 0 0 277

Én is pont 79-ben voltam először Omega koncerten, csak én azóta elég sok bulit kihagytam.

Érdekes módon úgy tűnik, mintha jelenleg az együttes második fénykorát élné. Még Mekike is hogy belelkesedett, pedig idáig köztudott volt, hogy az utóbbi 17 évben épp ő akarta legkevésbé az Omegázást. Most, hogy újra belekóstolt, milyen kellemes érzés is az, amikor a fél világ a lába előtt hever az embernek, (meg újra szaladgálnak utána a fiatal lányok is) talán abba sem bírja hagyni többé.:)

Én már nyáron hallottam a folytatásról, csak az időpontok és a helyszínek állandóan változnak. Viszont azt is hallottam, hogy nagy valószínűséggel nem lesz új lemez. De most már bármit lehetségesnek tartok.

Kíváncsi lennék, hogy kb. hányan vagytok abban a fórumos "kemény magban", akik szinte minden koncerten ott voltak az idén?

Előzmény: Rolling (275)
Leevee Creative Commons License 2004.09.21 0 0 276
Ez nagyszerű! Mire nem jó egy Omega koncert:)) És - ha nem vagyok túl indiszkrét - lesz folytatása a dolognak? (Ha nem szeretnél, ne válaszolj!)
Előzmény: Dinger (274)
Rolling Creative Commons License 2004.09.21 0 0 275

1979-ben voltam először OMEGA koncerten, azóta két bulit hagytam ki. 1987-ben pont akkor voltam Olszországban, a 2001-es hármas "haknihoz" pedig nem volt kedvem.

Sok fantasztikus bult tomboltam végig, de azt hiszem ez volt a legjobb!

Nagyon várom már most a beígért folytatást. Érdekes, hogy eddig soha nem volt szó egyszer sem a folytatásról most pedig kéretlenül is beszélt erről Kóbor.

Ha egy új CD is összejönne...

Dinger Creative Commons License 2004.09.20 0 0 274

Fantasztikus koncert volt! Már nagyon várom, hogy visszanézhessem valamilyen formában!

"Kedves" rendezők szépen küldözgettek minket össze vissza. De ez se vett el kedvünket. :) Bár az egyik inkálos nem kart adni nekünk csakúgyalapon vip jegyet :))

Én kis tapasztalatlan türelmetlenül vártam, hogy kezdjék már a hangszereket kipakolni a szinpadra .... erre....

Meg se tudtam szólalni :))

Kár azért a pár részeg fazonért, kik molesztálták az emberkéket, de sikerült őket arrébb tessékelni.

Csodálatos volt!

Nem mellékesen megismerkedtem egy Csodálatos Hölggyel :)

Köszi OMEGA!!!

rendes fiú Creative Commons License 2004.09.20 0 0 273
Hát... egyrészt egyedül, de ha másként nézem a dolgot, akkor az omega.hu fórumosaival. Ki is találtuk, hogy ha csak lehet, követjük őket, ha lesz új turné. Jössz? :)
Előzmény: Leevee (272)
Leevee Creative Commons License 2004.09.20 0 0 272
Ja, és egyedül voltál?
Előzmény: rendes fiú (269)
Terasz.hu Creative Commons License 2004.09.20 0 0 271
A szombati koncertrõl képek megtekinthetõk a Terasz.hu kulturális portál Képgalériájában.

Leevee Creative Commons License 2004.09.20 0 0 270

Én is középen voltam, inkább kicsit jobb oldalon. Mondjuk kb. Lacival egy vonalban.

Egyébként tegnap megnéztem a DVD-t, és - ez itt a reklám helye - frankón rajta vagyok! (Ha valaki kíváncsi rám, a Léna közben keressen az első sorban egy 20 év körüli lányt, fehér hosszú újjú felsőben, aminek a nyakát és az ujját virágok díszítik :-))

Előzmény: rendes fiú (269)
rendes fiú Creative Commons License 2004.09.19 0 0 269

Sziasztok!

Elég fáradt vagyok, de a koncert még mindig bennem van tegnap óta... Eddigi legjobb Omega koncertem votl... Mondjuk, hogy as másfeledik sorból örültem végig a produkciót, hol behúnyt szemmel, hol ugrálva-énekelve. A hideg rázott és a forróság ölelt, éltem a zenével, mozogtam a ritmussal, az egész úgy, ahogy volt, magával ragadott... Gyönyörű volt!

LeeVee! Merre voltál a második sorban? Én pont középen...

Psziche Creative Commons License 2004.09.19 0 0 268
Végül én is felszenvedtem magam Pestre, a Népstadionba a tömegiszonyommal és pánikbetegségemmel, ahogy 5 és 10 éve is.

A három nagy koncert közül szerintem magasan ez volt a leglátványosabb és a dalok kiválasztása is most sikerült a legjobban. Gyönyörű fényeffektusok és kivetített képek voltak a középső vetítőn (korábban mindig hiányoltam az efféle vetítést), ilyen pazar tüzijátékot pedig még életemben nem láttam. A koncert előtt arra gondoltam, hogy milyen hatásos lenne, ha a Metamorfózis II. + Fináléval zárulna a műsor, s közben bedobnák az összes látványelemet, ami csak létezik. És mit ad isten? :) Szerintem ráadásnak elég lett volna a Gyöngyhajú lány, a Régi csibészekkel valahogy nem tudok kibékülni.

Zeneileg is jobb volt most minden, mint 5 éve, szépen belejöttek a fiúk a sok vidéki koncert után. Szívdöglesztő szupersztár sem rekedt be úgy, mint szokott, meg amúgy sem igazán fontos, hogy hogy énekel, úgyis ő lesz mindörökké a felülmúlhatatlan szupersztár. (Azért a háttérvokál erősítés nagyon kellett.) Édes volt, amikor megjegyezte, hogy az imént ő rontotta el az egyik sort. :) Hogy mennyire és hogyan mozgott, abból sajnos nem sokat láttam, mert elég messze voltam a színpadtól, a kivetítő meg nem mindig őt mutatta. Annyira messze voltam, hogy körülöttem csupa olyan emberke állt, akik nem ismerték a dalok nagy részét, vagy legalábbis nem nagyon énekeltek. Velem ellentétben.

Szóval igazán jó koncert volt, csak számomra a szervezés kissé beárnyékolta az egészet. Történt ugyanis, hogy ülőjegyeket vettünk ismerőseimmel, mivel ők gyerekkel voltak, s gondolták, jó, ha a gyerek le tud ülni valahová, ha elfárad, de egyébként le szándékoztunk menni a küzdőtérre. Az ülőjegyek nem szóltak konkrét helyre, csak szektorba, s mivel nem érkeztünk valami korán, a szektorunk már dugig volt, még a közlekedő lépcsőn is ültek, álltak. (Sejtettem én, hogy több jegyet fognak eladni a szektorokba, mint ahányan beférnek. Ez már eleve szemétség, szerintem.) Gondoltuk, hogy akkor rögvest lemegyünk az arénába, de mondta a jegyszedő, hogy itt nem lehet lemenni, csak az állóhelyes kapun keresztül. No, ott ért aztán minket az igazi meglepetés, mikor közölték, hogy ülőhelyes jeggyel itt bizony be nem engednek. Mások is ordítoztak, hogy ha nincs hely a szektorukban, akkor hova menjenek. Ekkor már iszonyú ideges voltam, és erősen foglalkoztam gondolatban a szervezők k. édesanyjával. Szerencsére a barátnőm nem vesztette el a fejét, és kb. a negyedik jegyszedőnél bekönyörögte magát. Mielőtt még bementünk volna, megkérdezte, hogy később ki lehet-e jönni a kapu előtti mobilvécékhez, ha úgy adódna. Válasz: ki lehet jönni, csak vissza már nem engednek. Na, akkor már tényleg eszem megállt. Az állójegyeseknek nem lehet vécére vagy büfébe menniük egy 3-5 órás rendezvény alatt? Vagy valahol lehetett volna, csak az ajtónálló ezt nem közölte velünk?

Összegezve: koncert: 10 pont, a közönségre vonatkozó szervezés: 0 pont.
Leevee Creative Commons License 2004.09.19 0 0 267

Hát, gyerekek! Nem volt semmi a tegnapi. Sikerült elcsípnem a 2. sort, frenetikus élmény volt. Nem is írok inkább semmit, úgysem tudnám megfogalmazni...

Köszönjük Omega!

koncertkep.hu Creative Commons License 2004.09.19 0 0 266

A szombati koncert képei a  koncertkep.hu oldalon!

Dzsedzs Creative Commons License 2004.09.19 0 0 265

Sziasztok !

Egyetértek veled, Stevebi, főleg azzal, hogy a sponzorok bejöttek a szinpadra. Szerintem is nagyon elrontotta a hangulatot, megtörni a zenei folytonosságot.

A koncert szerintem is szenzációs volt. Remélem a TV teljes terjedelmébe adja le, és nem vagdossa össze - vissza, max a szponzorokat kivágni azt lehet, sőt, kérném is.

:)

Előzmény: stevebi (263)
stevebi Creative Commons License 2004.09.19 0 0 264
stevebi Creative Commons License 2004.09.19 0 0 263

Azért ezt másoljuk be ide:

"Telt ház - KÖSZÖNJÜK!

2004.09.19.

Mintegy 35 ezer néző, telt ház előtt játszott az Omega tegnap este a Puskás Stadionban. Aki ott volt, soha nem felejti el ezt a csodálatos eseményt. A zenekar köszöni a rajongóknak a fantasztikus estét. A díszpáholyban, illetve a buli utáni fogadáson többek között megjelent Dávid Ibolya, Mandur László, Vágó István, Várszegi Gábor, Gyémánt László, Studniczky Ferenc, Ferjáncz Attila, Nika György, Frenreisz Károly, Szigeti Ferenc, Póka Egon, Schuster Lóránt és még sokan mások. Öröm volt látni az Omega-családból Presser Picit és Sülyi Pétert. És ahogy Mecky a színpadon megígérte: folyt. köv.
Az elhangzott dalok sorrendben: Radetzky-induló, Nyitány, Gammapolis, Életfogytig rock and roll, Ezüst eső, Tízezer lépés, Ha én szél lehetnék, Mozgó Világ, Hallgatag szív, Fekete pillangó, Babylon, Naplemente, Őrültek órája, (Nem a miénk az ég), Léna, Napot hoztam, csillagot, Ballada a fegyverkovács fiáról, Nem tudom a neved, Égi vándor, EGy könyvelő álma, Éjféli koncert, Nyári éjek asszonya, Petróleumlámpa, Metamorfózis II., Finálé, Addig élj, Gyöngyhajú lány, Régi csibészek.
Az előadást az MTV és a Duna TV rögzítette."

Fantasztikus koncert volt, talán ez volt a legjobb, a leglátványosabb a 4 közül (igaz, én a 2001est kihagytam). Nagyon nagy formában vannak és azért is érzem, h ez volt a legjobb Stadion-koncertjük, mert itt egy sikeres bemelegítő turné után játszottak, ami érződött is a dalok kiforrottságán.

A kezdés pedig egyszerűen hátborzongató volt, ahogy az óriáskivetítő felemelkedett és mögötte ott volt a CSAPAT füstbe burkolózva.

"Oly hosszú volt a HARMINChárom év....."

Nekem személyes kedvencem volt e turnéról (Zalaegerszegen voltam még) a Metamorfózis II., ez egy igazi koncert nóta, erőteljes gitárhangzással.

Külön köszönet a Babylon programba kerüléséért!! Nem érdemes több dalt felsorolnom, nehéz is kiemelni bármit is erről a felejthetetlen estéről.

Ami kevésbé tetszett, az a szponzorok & 'műsorvezetők' megjelenése a Színpadon koncert közben!!!

Várom a további vidéki helyszínek bejelentését.....

Előzmény: RICHÁRD (262)
RICHÁRD Creative Commons License 2004.09.19 0 0 262

Sziasztok!

Megvolt, hahhh nem is tok mit írni csak feljöttem egészem más miatt és gondoltam még frissibe írok valamit, de most rájöttem nem tudok mit..., nem találok megfelelő szavakat, a jó, szuper, hiper, nagyon jó, ezek mind elcsépelt szavak ide, röviden fergeteges volt..., nekem. Huhh ennyi majd hosszabban is ha kicsit kipihenem magam. "A világon annyi ember él, én fáradtabb vagyok mindenkinél..." Jah és üdvözlöm azt a csajszit aki a végén odajött megsimizte a jobb mellemet, vállamat és azt mondta jó volt, zavaromban csak annyit tudtam mondani, hogy köszi :))).

RICHÁRD Creative Commons License 2004.09.18 0 0 261

Sziasztok!

Tegnap meghallgattam az új DVD-t, egy jóbarátom az egyik Média Marktban dolgozik, nem mondom meg melyikben :), és végighallgattuk, úgy hogy zengett a média az Omegától, na meg ott elég jó hang is van, szóval szépen beszálingóztak az emberek elkérték a DVD tokot, elénekelgették a számokat leültek végighallgatták aztán menetek tovább vásárolni :))). Egész jó volt, a DVD pedig szerintem nagyon jó a Mozgó világot én még nem is hallottam így, az nagyon tetszett, na meg a többi is. Na csak ezt akartam elmesélni, hogy megállt az élet a Médiában a Hifi osztályon 70 percre az Omega miatt. Remélem az este nagyon jó lesz, mindenki érezze magát jól aki jön.

Leevee Creative Commons License 2004.09.18 0 0 260

Én ma bejártam a környéket, inkálosokkal is beszéltem. Tényleg 16:30-tól van kapunyitás.

Kérdésem az lenne, hogy a küzdőtérre a Dózsa Gy. felől v. a Stefánia felől érdemes bemenni?? 

Előzmény: Dinger (259)
Dinger Creative Commons License 2004.09.17 0 0 259

:()

Erről egy dal jut eszembe:

És az inkal, a legszarabb munkahely ami van.

Mikor mellényben van olyan, mint egy oroszlán, de az életben milyen ember ő?

Egy nagy szar!!!

:))

bocsi az offért!

Remélem holnap nem adnak rá okot!

Előzmény: Leevee (258)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!