Tacskó keverék kiskutyák sürgősen gazdit keresnek! Barátnőméknél születtek a kutyusok és nem tudják őket sokáig tartani ezért egy, max két hetük van még hátra, ha nem viszik el őket! A kölykök kb. most 6 hetesek. A kiskutyák Felsőtárkányban vannak, Heves megyében.
Érdeklődni a 0630/7006033 telefonszámon vagy az eperke2006@t-online.hu e-mail címen lehet.
Helló Bill vagyok! Egyenlőre gazdátlan, de annál inkább ragaszkodó spani fiú! Legnagyobb erősségem a nyomkövetés, és ezt gyakorlom is aktívan. Képeim: http://users.atw.hu/spanielsos/mogyoro.htm?atw_rnd=168741642 illetve keress meg a 06209577181-es számon.
Találtunk egy vörös macsekot a Műegyetem környékén. Nagyon aranyos, dorombolós, ragaszkodó, nőstény cica. Biztosan lakásból veszett el nemrég. Keressük a gazdáját, segítsetek légyszi!
Sziasztok! Németjuhász Bernipásztor keverék kiskutyáknak keresek gazdit 2009 dec 9.-én születtek kan szuka vegyesen kérésre képet küldök a kutyusok Törökbálinton vannak. Érdeklődni andymo@citromail.hu 06-30/383-83-82
Sziasztok! Németjuhász Bernipásztor keverék kiskutyáknak keresek gazdit 2009 dec 9.-én születtek kan szuka vegyesen kérésre képet küldök a kutyusok Törökbálinton vannak. Érdeklődni andymo@citromail.hu 06-30/383-83-82
Az idei év első nyertese DEFEKT, zsizsikes örökmozgó terrier mix, rugó lábú, mindig vidám amolyan "mit nekem válság" típus. Mindig játszana leginkább kettes házba bejárással szeretnénk örökbeadni olyan gazdinak aki értékeli az aktív mindig vidám természetét. Defektről érdeklődni lehet a 06309983947-es számon lehet
Ma délután elvittem a vizslám sétálni a közeli erdőbe és találtam egy kiskutyát. Mondanom sem kell, hogy azonnal hazahoztam, és itthon nem nagyon örültek neki. Azthiszem talán tacsko keverék lehet. Nagyon sovány, szinte csont és bőr, de én nemtudom befogadni, már 2 kutyám is van. Eléggé gyenge, már adtam neki kalcium tablettát és féreghajtót is. Fiatal kutya, nem lehet több 4-5 hónaposnál, de pontosan nemtudom megmondani. Kicsit sántikál az első lábára. Nálam van egészen addig amíg el nem tudom ajándékozni valakinek. Ha esetleg valaki betudná fogadni nagyon megköszönném. Neki csak egy szerető gazdi kell, semmi más. Ha valakit érdekel ezen az email címen elérhet: fallbi@citromail.hu. Küldök róla képet is.
BUÉK mindenkinek! Átmenetileg visszafogadtunk egy kutyusunkat, de nem nagyon tud a falkába beilleszkedni. Egy szerető családra lenne szüksége.
Másfél éves só-bors közép schnauzer kan, kertes házba szerető családhoz költözne - az előző gazdik hosszabb távú külföldre távozása miatt. Gyerekeket szereti, kutyákkal nem nagyon barátkozó. Személyes találkozás szükséges! Érdeklődni a tenyésztőjénél (azaz nálam - Hodnics Juli): 20/5735726
2009. karácsonya táján minden magyar emberhez elérkezett a változás szele! A gleccserek, jégmezők olvadása már nem színes dokumentumfilm többé. Emlékezünk az egész napos hóviharra, a mínusz 18 fokra. Majd a négy nappal későbbi plussz 20 fokos nyárelőre.
Ideje felismernünk, hogy a közös jövőnkért itt kell tenni a mában, most. A környezettudatosságot nem lehet levenni a polcról, betenni a kosárba és kifizetni. Azt magunkban kell kialakítani!
Most nem szólunk a madarakról, az erdőkről, a kipufogó gázokról, az elpocsékolt energiafelhasználásunkról, a csomagolóanyagokról, a kommunális hulladékainkról, a felesleges vásárlásainkról.
Most a kutyákról szólunk! Több tízezrük él menhelyeken, ketrecben, a szerencsésebbje némi jó szóval, némi törődéssel. Több ezrük él utcákon, az éhhalál küszöbén, autók, kamionok, vonatok között állandó életveszélyben. Több tízezren élnek láncon, udvari portákon, elhanyagolva, élelem, orvosi ellátás, szeretet szűkében. Rettegésben, félelemben, bizonytalanságban, agresszivitásban, vagy teljes közönyben, méltatlan szerepben.
Ma elérkezett az idő, hogy észrevegyük, erről nem mások tehetnek, hanem mi magunk. Itt az ideje, hogy ma, gondolkodást váltsunk. Képesek legyünk egymással beszélni és megvizsgálni, én mit tehetek értük.
Be kell látnunk, hogy a kutyák tenyésztése tanulmányokat, pénzt, időt, szelektálást és minőségi követelményeket igényel. Meg kell értsük, hogy ők érző lények, akik ki vannak szolgáltatva nekünk embereknek. Mi hoztuk létre őket, nekünk is kell értük felelősséget vállalni.
Itt az ideje, hogy elfogadjuk a problémát és kitaláljunk különböző megoldásokat. A törvények, rendeletek és szabályok csupán időt húznak és altatnak. Eljött az idő, hogy felébredjünk mély álmunkból és megoldásokat keressünk, tettekkel! Ideje, hogy megvizsgáljuk mivel tudunk tenni itt a mában, hogy a sok problémára megoldások szülessenek.
Néhány maroknyi csapat igyekszik erőn felül tenni a kutyákért. Mentik őket, élelemhez, gyógyuláshoz és otthonhoz juttatni őket. Mind emellett szükség lenne tájékoztatásra, megelőzésre, és mindenek előtt gondolkodásmód váltásra. Ideje, hogy valami picit tegyünk értük is, csatlakozzunk hozzájuk. Éppen annyira ami nem erőn felüli, hanem ami jól esik. Nem várhatjuk egymástól, hogy megszakadjon, de jólesően adhatunk bele egy apró dolgot, hogy megszülethessenek a megoldások!
Van, akinek pénze van. Van, akinek ideje. Van, akinek szállítóeszköze, valaki jól tud kommunikálni, valaki ért a számítógéphez, valaki az internetet bújja, valaki szívesen ápol, valaki szívesen gyógyít, sétáltat, nevel. Valaki csak a másik emberhez szól, de a lényeg, hogy tehetünk valamit értük. El kell jutni az állatvédelemmel minden emberhez, hogy megelőzzük a felesleges szaporulatokat, a kóborlást, az utcára dobást, a kutyák ezreinek felesleges létét és halálát.
Szükségünk van nevelőkre, akik a gyerekeknek mutatják a jövő kutyatartásának elveit. Türelmes emberekre akik elmagyarázzák a chipeztetés és az ivartalanítás jelentőségét. Tettre kész emberekre, akik elhárítják a bajt, akik kimentik a rászoruló kutyát a legsanyarúbb körülményből, legnagyobb veszélyből. Szükségünk van egymásra, hogy meghalljuk egymás gondolatait. Még az is segítség, hogy meghallgatjuk az állatvédőket. Kezdetnek elég nézni és hagyni őket ahogyan teszik a dolgukat. Majd meglátva tettük jelentőségét, elismerve munkájukat, jó ha magunkénak érezzük már nézeteiket. A többi jön magától. Lassan megszületnek a cselekedetek, a tettek, a megoldások. Mi emberek, tudunk tenni a kutyákért, jobb sorsukért, európai körülményeikért!
Itt az ideje, hogy változzon a gondolkodásmódunk! A kutyákért, a környezetünkért, az emberiségért és egy új földért!
Sziasztok! Bp-en a XVI. kerületben (a Malomdombon, Árpádföldön) találtunk egy sárga labrador szukát. 1-1,5 éves, ivaros, chip nincs benne. Nagyon várja régi vagy új gazdája jelentkezését. Nagyon barátságos, kedves és kutyákkal is jól kijön. Tel.: 06-20 333-3593, 06-20 221-7463
Fifit karácsonykor tették a kedves gazdik. Ma hoztuk be.Nagyon kedves, hízelgő kandúrka, kb 4 hónapos őszi cica. Féregtelenítve, bolhátlanítva adjuk. Szükség esetén az ivartalanitást is megoldjuk. Zömök, mackós alkat perzsa beütéssel vaskos lábakkal, selymes szőrrel. Hatalmas cica lesz. Nálunk a cicák nem tűrik meg mert már sokan vannak.
Gazdit keres Tapi, a 12 éves japán chin. 4 éves korában találta meg egy család Pesten, amint kóborolt az utcákon. 4 éven keresztül ők lettek a "gazdái", sikeresen tönkretéve a kutyust, majd egy költözés miatt jött a szokásos: vagy hozzánk került volna, vagy elaltatják. Persze hogy befogadtuk, ivartalaníttattuk (kan), és más kutyával, macskával sikeresen szocializáltuk. Most viszont baba jött a családba, és ezt Tapi már nem tűri, elképzelésem sincs, mit csinálhattak vele a gyerekek korábbi helyén. Olyan otthont képzelek el neki, ahol nincsenek gyerekek. Feltétlenül szobakutya! A kertbe mi is ki tudnánk tenni, de nem bírná. Tapinak van néhány jóindulatú zsírmirigy daganata, de a korához képest szerintem igazán nem rossz az egészségi állapota. Most mondjátok meg, vigyem menhelyre, vagy kegyesen altattassam el??? Hisz jó kutya, mégha bolondos is. De ha választanom kell a fiam és őközötte, akkor nem kérdéses :(
Gazdit keresünk egy leónak! Sabrina fiatal, életvidám lélekkel megáldott, idősebb testecskébe zárt (7 éves) leonbergi szuka.
Élete hirtelen megváltozott, eddig idős gazdájával élt egy vidéki, csendes ház kertjében. Sajnos a gazdi elhunyt, így Sabrina magára maradt. Teltek a napok, hetek, hónapok. Sabrina egy kennelben maradt bezárva. Étel ugyan jutott számára, de simogatás, törődés, az érzés, hogy tartozna valahová az már egyre kevesebb. Sabrina ekkor érkezett a HLT gondozásába. Az elhunyt gazdi emlékének adózva került inkább hozzánk, s nem menhelyre, vagy egyéb helyre végső megoldásnak… Sabrina szőrén, külsején látszott a gondos kezek hiánya. De a szívében élő szeretet és bizalom azonnal megmutatkozott. Most ideiglenesen a HLT egyik tagjánál van elhelyezve szintén kennelben, de szokja a törődést, újra jó szót és szeretet kap, melyet hálásan köszön meg a maga nyelvén. Nagyon kedves, folyton üdvözlő ebecske. Korához képest meglepően energikus, mozgékony, de talán inkább a bezártság miatt használ ki minden percet a mozgásra. A kapun előszeretettel kiiramodik, ezért szökés biztos kerítéssel rendelkező otthonba adjuk. Ivartalanítva, szerződéssel kerülhet új gazdájához, akit már Sabrina nagyon vár, hogy megismerhessen. Öreg napjaira keres szerető otthont, gazdát, társat, kinél nyugalomban, jóllakva, hűséggel hajthatja fejét minden este álomra. Sabrina már csak erre vágyik...
"Nem olyan sok kutyának kellene most gazdi, konkrétan 7-nek. Aki csak ideiglenesen is tud fogadni, kérem azonnal jelentkezzen nálam (06-30/242-1134 vagy e-mailben), mert csütörtökön a váci gyepmesteri telepen őket likvidálják. Ebbe még belegondolni is szörnyű. Aki ideiglenesen befogad, nem hagyja cserben állatvédő csapatunk. Élelmet is biztosítunk számára. Lehet, hogy csak pár napról lenne szó, kérek mindenkit most jól gondolja át a dolgot, tényleg lehetetlen -e a befogadásuk.
Mindenkinek előre is köszönöm: Harsányiné Lőrincz Erika"
Aki tudna k�z�l�k befogadni ak�rcsak ideiglenesen is, k�rj�k jelentkezzen a 20 424 53 67, vagy a 20 80 60 175-�s telefonsz�mon.