Nemrég volt a szilvuban egy esetem amiből hajszál híjján esés lett, pedig nem vártam el többet a lánytól mint egy dupla forgást óra ellen...erre fordult...órairányban...és szállt előre mint a győzelmi zászló, alig tudtam utolérni...
A táncban a lánynak meg kell tudnia csinálni mindent egyedül...a fiú csak az impulzust adja...mutatja az irányt és kijelöli számára a helyet a térben.
"(Ja, csinoska szted nagyon ciki egy randiról 4 órát késni? Iagz, cserébe várhattam másik 2-t én is :-)))"
nekem eddig a 2 óra volt a max. (nem saját hibámból, a vonatom késett ennyit.) megvárt.(c:§
viszont ez még bőven a mobiltelefon előtti időben volt és nem tudta, hogy vonattal jövök, ami késhet. úgy tűnik türelmes volt.(c:§
"És olyan történt, ami még sosem, igaz, már kipufogtam magam... Az illető sose volt egy finom táncos (Carmenes volt anno, amikor a kármeneseket szinte azonnal fel lehetett ismerni a rángatásukról... No, vmennyit már finomodott, de iszonyat erőltetetten vezet, smi sem gördülékeny, látszólag figyel, de vjában produkálós típus. Na, sikerült a szemüvegemet úgy elakármicsodálnia, h szerelnem kellett... A majd 20 év alatt még nem volt ilyen... Egy másik, egyébként tök jó táncos, meg képes volt rávezetni az ajtóra, de egyébként is ma este ilyen szempontból megint döbbenetesen rosszul vezettek az emberek... Amilyen ütközéseket láttam... Eccerűen hihetetlen... A másik meg az a típus, akinek mindegy milyen zene megy nyomja uúgy pontosan mindig 1-re, pontosan uazzal a lépésekkel, pontosan uazokkal a figcsikkel. De a csúcs az volt, amelyik alig táncolt, leginkább falat támasztott, és mkit kritizált, és (nézőként) tette a megjegyzéseket, kkor is, mikor nem a sablonos alaplépéseket léptem, hanem azt, amit ARRA a zenére a latinokkal táncolni szoktunk, és ARRA a zenére az én lábamban az van. És ha felkérnek, kibírom, h ne azt ropjam, bár néha üvölt bennem, h télleg nem vezsik észre, h ez másfajta zene??? -de ha éppen pihikézek, csak mocorog a lábam, akkor meg aztán pláne ne kelljen már az iylen szűkagyúakra tekintettel lennem :-)))"
ezek hol történtek? Arany10-ben?
az ilyen nem zenére táncoló, rángatós, monoton, stb. típusokból, néha nekem is tele lesz a hócipőm.
hétfőn lenne a normál órám (ByB Szittya), de pont akkorra rakják be mindig a reggaeton workshopokat is. úgyhogy most fogok újabb 4 órát kihagyni Ronaldo miatt.(c:§
most péntektől elkezdtem a Calientébe járni style órára.
hozzájuk szeretnék normál órára is menni, de bazi későn van (kedd, csütörtök 21:00h) és azért vannak más dolgok is az életben...
most jön a nyár, aztán szeptembertől valszeg majd átszervezem úgy az életem, hogy a Calientébe (is) tudjak járni.
Basszus, én mára készültem, ezért nem mentem végül a10be sem, tegnap du. meg vígan bicajoztam, hogy majd ma kitáncolom magam. Ha én ezt tudom, meg főleg azt, hogy 1001 megismerhető lett volna végre IRL...
Az a csoda, h cska ennyi hibát pötyögtem, mert még csak most értem haza, de már mindjárt indulnom is kell, és hát a nemalvás hülyít, na... szal mégeccer bocsi, h pont téged írtalak kicsivel :-)
Tudtam... tudtam én, h ezen a hétvégén az Erzsébet téren salsa van... csak az buksikámban a szombat maradt, mert vmikor vmikorra olvastam olyat. De etgnap koncertek voltak ott. (Ja, csinoska szted nagyon ciki egy randiról 4 órát késni? Iagz, cserébe várhattam másik 2-t én is :-))) -így volt időm azon mélázni, h mit is kevertem össze, h mikor van salsa a téren... És most nézem a wiwen, h de bizony meg van az hirdetve 4-re :-))) De elég fura is volt a PUF (Pálutcaifiúk) után salsára átmenni... És olyan történt, ami még sosem, igaz, már kipufogtam magam... Az illető sose volt egy finom táncos (Carmenes volt anno, amikor a kármeneseket szinte azonnal fel lehetett ismerni a rángatásukról... No, vmennyit már finomodott, de iszonyat erőltetetten vezet, smi sem gördülékeny, látszólag figyel, de vjában produkálós típus. Na, sikerült a szemüvegemet úgy elakármicsodálnia, h szerelnem kellett... A majd 20 év alatt még nem volt ilyen... Egy másik, egyébként tök jó táncos, meg képes volt rávezetni az ajtóra, de egyébként is ma este ilyen szempontból megint döbbenetesen rosszul vezettek az emberek... Amilyen ütközéseket láttam... Eccerűen hihetetlen... A másik meg az a típus, akinek mindegy milyen zene megy nyomja uúgy pontosan mindig 1-re, pontosan uazzal a lépésekkel, pontosan uazokkal a figcsikkel. De a csúcs az volt, amelyik alig táncolt, leginkább falat támasztott, és mkit kritizált, és (nézőként) tette a megjegyzéseket, kkor is, mikor nem a sablonos alaplépéseket léptem, hanem azt, amit ARRA a zenére a latinokkal táncolni szoktunk, és ARRA a zenére az én lábamban az van. És ha felkérnek, kibírom, h ne azt ropjam, bár néha üvölt bennem, h télleg nem vezsik észre, h ez másfajta zene??? -de ha éppen pihikézek, csak mocorog a lábam, akkor meg aztán pláne ne kelljen már az iylen szűkagyúakra tekintettel lennem :-)))
Ó, újabb remek táncok, és sikeres rejtvényfejtés :-)))) Tök érdekes volt megint. Bár azt még mindig nem tudom elválasztani (már ha kell egyáltalán ennyire analizálni :-))), h mi az, ami a személyiségéből fakad (pl h mennyire játszanak be az egyéb táncok, amiket táncol), és mi az, ami abból, h a B y B-kupacból való. Eleve ez a vonalasozás nekem furcsa, mert abból NY2-t tanultam Franklinnál, a többieket csak a tanítványaikon (azokból is inkább csak a fiúneműeken) keresztül ismerem, és bár remek táncok jönnek össze, nem mindig salsa a fílingje, ha érted, mit akarok mondani. Inkább amolyan társastánc-érzés. Az LA-t pl szeretem nézni 1-2 emberkénél, de csinálni? Nekem az nem salsa, hanem salsára látványos társas :-)))) Bár hozzá kell tennem, h ennek ellenére volt olyan LA-s akivel nagyon jókat táncoltam, és megvolt a salsa-fíling is. Hogy állsz egyébként mostanában az órákkal? Van vmi változás?
Lehet, h neki ez a heti testgyakorlás??? :-))))))) És micsináltál végül? Otthagytad az első szám után, v megvártad, míg ő elköszön? Egyébként addig örülj, amíg ez volt az első, mert ez azt jelenti, h eddig olyanokkal táncoltál, akik figyeltek rád, és azért most már az sem 2 nap, úh elég jó az átlag ;-) Egyébként értem, miért rettenet és borzalom, télleg az iylenkor... :-(((( Nekem meg egy olyanom van mostanában, aki piszkosul zavarba hoz, mert rám is néz, figyel is, de olyan rejtélyesen mosolyog egész idő alatt, de rezdületlenül, h totál nem tok kiigazodni rajta. Mindenesetre mivel rendzseresen felkér, ez olyan rosszat nem jelenthet, de már izgulok, mert ma este is 99%, h találkozunk a buliban, és olyan furcsa az egész, de legalább igazán jó táncos :-))))
pénteken felkért a Mangóban egy negro fickó. hát az valami rettenet volt!
még sosem éltem meg olyat, hogy egy pasi ilyen szinten ne figyeljen rám!))c:§
nem volt gond azzal ahogy vezetett, meg persze bazi jól táncolt. de komolyan mondom az egész szám alatt egyszer se nézett rám. de még csak a közelembe se. és közben olyan unott arcot vágott, hogy már elgondolkodtam, hogy elkezdem nyújtogatni rá a nyelvem, vagy bohócorrot mutatok, vagy mittomén. úgyse vette volna észre.(c:§ gyakorlatilag, ha egy partfisnyéllel táncolt volna, az is mindegy lett volna neki.
olyan volt, mintha valami hihetetlen unalmas kötelező feladatok kellett volna végrehajtania.
Gondolkodjunk pozitívan: a legjobb helyek bezártak, még csak május eleje van, máris három új szabadtéri helyet jelentettek be, plusz a Városligeti csütörtöki. Biztos vagyok benne, hogy lesz még folytatás.
A Szecska eleve csak mérsékelten nyitott, meg régen kellemesebb is volt maga a hely, mert azért valljuk be, egy fóliasátor néhány székkel körben meglehetősen lepusztult képet fest...
/Látom, ördögöt a falra, ill. nem mert az Ördög szebb is, jobb is :-p))))/
a tegnapi hajós élmény (A38) nem volt épp felhőtlen...
a zene jó volt. a társaság is OK. sajnos ez utóbbi már túlságosan is. annyian voltak mint a Puertón főszezonban.
és mindehhez jött még, hogy a talaj ferde volt (gondolom a magas vízállás miatt, mert a hajó rögzítve volt a rakparthoz), eszméletlenül csúszott és nagyon sok helyen volt valami rücsök, vagy egyéb, amibe meg beakadt a láb.
a műsor egy nagyon picit megemelt pódiumon volt, úgyhogy kb. a 3. sortól már semmit se lehetett látni.
ugyanez a reggaeton animációval is. szardíniák a hajókonzervben. és így hiába biztatták a népet a részvételre...
szóval összességében nem volt egy nagy élmény.
de erről igen kevéssé tehetnek az 5let kiagyalói és megvalósítói.
valszeg a legtöbb dolog nem lett volna ennyire zavaró, ha nincs ekkora tömeg. de volt. nagyon is.