Köszi, mi is jól éreztük magunkat, és sokkal jobban issikerültek a számok, mint az utolsó próbákon. :) A Lamiat már játszottuk többször is, a Dancing-et viszont még soha. Mi is szívesen fellépnénk még itt, hasonló rendezvényen, vagy saját számokkal is - ha meg tudjátok tölteni a termet újra! :)
A Fonó-beli előadásotok nagyon tetszett! Látszott hogy tényleg készültetek. Tetszett a keretes megoldás (Dancing With The Moonlit Knight...Aisle Of Plenty). Az igazi meglepi pedig a Lamia volt, amit szerintem még nem hallottam tőletek.
A korai Genesis eszenciáját sikerült összeválogatnotok egy órába, igazi zenei csemege volt.
A hangzás tökéletesen tiszta volt, most éreztem igazán a különbséget a Jókai és a Fonó hangzása között, az utóbbi javára.
Remélem lesz még ilyen Genesis-est máskor is, de saját műsorral is felléphetnétek itt. Hangzás szempontjából megérné...
Október 21-én pénteken pontban 20h-tól GENESIS, ELP, PINK FLOYD tribute est lesz a FONÓban!!! Előadó zenekarok: TRINITY, ELPirates, Echoes of PINK FLOYD. Beugró: 1000Huf/fő. Mindegyik zenekar 1órát játszik, 20perces szünetekkel, 11:40-re befejezzük!
Nem olvastam (még) a meccsröl semmit, így az tartalmilag nem viszonypont:-) Lebuktam... hogyismondjam... biológiai oka volt... sorry. Nem baj, hiánypótlásként ma du. meghallgatom otthon eredetiben :-D Aztán 21-én Töletek is:-)
Sziasztok! Jó volt a tegnapi koncert, mi a Columbo helyett választottunk Titeket! :) (éljen a VHS!), a koncert jó volt, csak sajnos mi sem tudtunk maradni a végéig... Sorry
A Cinema show-t majd 21-én meghallgatjuk!
Sziti bocsi, hogy tegnap nem köszöntünk, el de egyéb okok miatt nem értünk vissza! úgyhogy most: hello! :)
Na, akkor majd október 21.-én. Akkor csak Genesiseket fogunk játszani, de este 8kor kezdünk. Viszont ott meg lesz utánunk ELPirates meg Echoes is, úgyhogy annak sem lesz vége előbb...
:) No, szóval holnap este koncertezünk, elvileg este 10es kezdéssel, de igyekszünk már fél 10kor elkezdeni a műsort. Játszunk fél órát, lesznek meglepetések is, és ingyenes a belépő. Gyertek minél többen! Illetve az október 21.-ei nagyobb szabású, közös koncertre is várunk mindenkit!!
Ezt nekem Halsa személyesen is megerősítette, kezdésnek meg vmi irreálisan késő időpontot említett ( talán 22.00-t ), ami még változhat. Ja egyébként igyekszem majd ott elnni.