Az idei nyár kiszemelt helye Ciprus. Tanácsokat szeretnék kérni, hogy ha kicsit nyugisabb helyet szeretnénk (nem nyüzsis, bulizós, inkább pihenős), akkor melyik részt ajánlátok. Mit érdemes mindenképp megnézni?
Természetesen elkezdem a fórum visszaolvasást és remélhetőleg sok hasznos infót fogok olvasni...
Sajnálom:( Mi most váltjuk ki az utalványt, ami szeptemberig használható fel. Különben nagy igazság van abban amit írtál, utoljára mikor kint voltam (tavaly, vagy tavaly előtt?) már én is éreztem valamit. De úgy döntöttem, hogy most bejárom még az északi oldalt, utánna még meglátjuk. De lehet, hogy akkor már nem is lesz ilyen kedvezményes jegy, hallottam ilyen hangokat.
Minden jót Neked, remélem még hallunk egymásról...
sajnalom elcsendesedtem.sok a melom , de hetente almodok a szigettel. neha azert csak kijutok. de azok mar csak villamlatogatasok:(
vagy a nagy szerelem mult el, vagy csak masok lettunk. a sziget es en is. a sziget elvesztette azt az öszinte szinte nyalasan szuzieseget, ami 15 eve vonzott amiert mindennemet ano feladtam.
felek, hogy az a kis kajalda sincs mar meg amit a barataint csinaltak, es ahol Ti is torzsvendegek voltatok.
elveszett nekem a sziget, az ot elo emberek. bakapta oket egy nagy hal, ami megnagyobb hutott iger a lakasukba es a nok kormeire csodas lakokkat.
Fasza:) Tavaly kb. 18-20 fok lehetett, de talán több is! Dec. 26.-án napoztam, és úsztam a (meglehetősen hűvös) tengerben Aya Nappán. (Limanaki beach) Ja, és még aznap este kegyetlenül bebombáztunk Orokliniben, a Kokomo nevű bárban:)