Keresés

Részletes keresés

micu Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1043
Ha az éves jövedelmemet nem is, de a rám eső 3 forint húsz fillért nagyon szívesen. Amúgy meg a jó moszkvai nénikédet finanszírozod Te meg (akkor amikor a Kádár elvtárs által felvett államadósságunk után fizetjük a kamatokat ;-)
Előzmény: gedeon_2001 (1039)
micu Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1042
Érdekes, én inkább úgy vettem észre hogy az MSZP. Valahogy eddig nem volt hír hogy az egyes emberkék miért és mennyiért utazgatnak pedig szvsz az MSZP idejéből is előkerültek volna érdekes összegek csak akkor ezt senki nem számolgatta (én legalábbis nem hallotam). Persze az egyszerű embereket felháborítja hogy 32 milka elment erre /ahogy Gyusziék vagy Antallék, sőt Kádárék idejében is felháborította volna csak akkor valahogy nem volt téma/.
Előzmény: lamed (1037)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1041
Hallottam, hogy Elvis ( a végső fázisában legalábbis ) különgéppel hozatta Mexikóból
a kedvenc szendvicsét.
De a saját pénzén...
gedeon_2001 Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1040
Ez a "nem vetne ránk jó fényt" is egy bivalyerős érv. Én is mindig annak a koldusnak adom az aprómat, amelyik kubai szivart sziv és VSOP konyakot kortyolgat egy különrepülőgépen.
Előzmény: micu (1033)
gedeon_2001 Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1039
Igy is lehet gondolkodni.
Légy következetes, és ajánld fel egy évi jövedelmedet az Orbán Imázs Központ javára.
Ezt akkor is értekelni fogom, ha egyébként minden jövedelmed az Orbán Imász Központból származik.
De hogy téged is én finanszirozzalak, meg az Orbán imázst is -- elmentek ti a bús borongós ...
Előzmény: micu (1033)
hajek Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1038
"What it means exactly, I don't know."

abszolut magvas konkluzio, erdemes volt felvetni a kerdest.

Előzmény: Tecs (1034)
lamed Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1037
Ezeket a dolgokat rengeteg egyszerű állampolgár hánytorgatja fel. Például én. Akik nem vettünk részt a forradalom leverésében, az elhibázott gazdaságpolitika kialakításában stb. Úgyhogy nekem ne hivatkozzanak ilyesmire.
Előzmény: micu (1029)
antilovas Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1036
Könnyedén hülyézel le bárkit, abból a fityeszes bérbeírói magasságból ahová átmenetileg kapaszkodtál.

Teljesen fölösleges volt egy darab papírér elhozásáért 32 milliót elkölteni a pénzünkből, igaza van a sziciknak, akkor legalábba FIDESZ fizess meg!
Nem találkozott a kis pukkancs az elnökkel, nyugodtan itthon maradhatott volna .

Előzmény: Hanyi Istók (164)
Mélerdémon Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1035
Kamacsatka vagy honolulu? Utobbi esetben javaslom attekinteni honolulu asztaltars iromanyait a swedish kormanyrol...
Előzmény: micu (1033)
Tecs Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1034
"Time is measured differently in dictatorships," he said. "The years spent in political opposition to the communist dictatorship and then under a post-communist regime should count three times as much. By this token, I am a political veteran."

Ezt a sületlenséget is csak Amerikában merte elmondani. Orbán, a kommunista diktatúra ellenzéke... :o) Mennyit ült börtönben, melyik egyetemről távolították el a nagy ellenzékit? Állami ösztöndíjjal tanult az állami egyetemen, állami koleszban lakott. Amikor ő már bátor lett és nyilvánosan kritizálta a rendszert, abban már nem volt semmi személyes kockázat. A nagy hős... Mire szobrot kap, már géppisztoly lesz a kezében meg kézigránát, úgy rohamozza a Duna parti Fehér Házat.

Finally, Orbán touched on the role he expects Russia to play in the 21st century. "I have the feeling that the 21st century shall be determined by the fact that the Russians share Judeo-Christian values and are Europeans," he said. "What it means exactly, I don't know."

Orbán úgy beszél, mintha a Hősök Terén volna 1989. június 16-án. Ma, hivatalban lévő állami vezetőtől a fenti szöveg, magyarán szólva, hatalmas bunkóság. A jövő idő hangsúlyos használatával azt mondja ki, hogy ma az oroszoknak semmi közük a zsidó-keresztény értékekhez. Még ha így is gondolja, miért tartja feladatának, hogy körmeit reszelgető nyúlként az orosz(lán)t kritizálja?

„When a Fletcher student asked him about the need for NATO in a world without the Warsaw Pact, Orbán supported the organization enthusiastically. He said that if the events of Sept. 11 had occurred instead in Hungary, his country would have needed to invoke the collective defense mechanism of the NATO treaty.”

Ilyet már csak babonából sem lenne szabad mondania. Tartsa meg a gondolatkísérleteit pszichiáterének.

Előzmény: excedrin2 (1002)
micu Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1033
Ez az országra is igaz, különösen egy olyanra mint a miénk ami igencsak függ a külföldi tőkétől, és általában a megítéléstől. Márpedig szvsz nem vetne ránk jó fényt ha a miniszerelnök turistaosztályon menne el egy ilyen jelentőségű eseményre. Szvsz vertek el itt már több pénzt is, haszontalanabb célokra és nem csak ez a kormány ;-)
Előzmény: valasztopolgar (1032)
valasztopolgar Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1032
írod, de nem érted:

"Tudod mit. Ne vegyél egy szép ruhát, sose menj el vacsorázni a pároddal, egyetek paprikáskrumplit minden délben és este. Ne menj el színházba, moziba, ne menj el múzeumba, mert így megtakarítasz egy csomó pénzt. Ne állíts karácsonykor fenyőfát, a karácsonyi vacsora helyett egyél két kiflit.

Vannak dolgok amire akkor is költ az ember, ha éppen nem túl rózsás az anyagi helyzete."

Csak tudod a példádban felhozott dolgokra az emberek a _SAJÁT PÉNZÜKET_ költik. Világos együnk paprikáskrumplit, hogy dicső vezéreteknek legyen miből flancolni! Egy fityeszes, demagóg, hülye bérbeíró vagy ezzel az elkefélt példáddal. Pontosan látszik, hogy fel sem tudjátok fogni a magyar valóságot, és amikor hülyének nézitek az embereket, akiknek ezt a szöveget nyomtajátok magatokból indultok ki.

Előzmény: Hanyi Istók (164)
sashimi Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1030
Kedves Polka!

Ami a gep berleset illeti
hol van a magyar gazdasag tamogasa, helyzetbe hozasa? Ha az autopalya epitkezesnel legitim erv, hogy dragabban epitunk, de magyar vallalkozokat segitunk, akkor ugyanezen elv alapjan miert nem lett volna helyesebb magyar cegtol repulot berelni?

Ami AE cikket illeti politikailag korrektul igy irhatott volna : Valamennyi vilaglap jelentosegenek megfelelo modon ismerteti es meltatja Orban Viktor miniszterelnok diszdoktori cimet es vilagertekelo beszedet.

Ezen allitas is igaz lett volna.

sashimi

Előzmény: Polka (1000)
micu Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1029
Nem. A probléma ott van, hogy ezeket a dolgokat pont azok hánytorgatják fel akik anno ennél sokkal különbeket csináltak. Az hogy az átlagember erkölcsi alapon elítél egy zsebmetszőt nem ugyanaz mintha Al Capone teszi ezt.
Előzmény: lamed (1027)
sashimi Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1028
Kedves Polka, ha meg nem jelent meg az egyetemi lapban a hir, amikor Aczél a cikket irta, akkor igazat allitott. Nem mondthatta, hogy latja a hirt, ha nem volt fenn a neten. Azt kellett volna irnia, hogy "az USA lapjai vezeto helyen szamoltak be miniszterelnokunk korszakindito vilagertekeleserol?" Nem hazudhatott.

sashimi

Előzmény: Polka (993)
lamed Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1027
Annyira jellemző ez a technika a mai magyar jobboldalra:
Ha valamit elcsesznek, arra hivatkoznak, hogy már x évvel ezelőtt a "kommunisták" is ezt csinálták, tehát nekünk is lehet. Még ha igaz is (?), akkor sem lehet ez érv. Ezzel az erővel holnaptól akár a Defend pincéjében embereket is tarthatnak fogva, hiszen az ÁVH is ezt tette annak idején.
Ezek szerint az elmúlt évtizedek intézkedései nem azért voltak rosszak, mert a antidemokratikusak voltak, hanem azért, mert nem nekik (a mai jobboldalnak) volt lehetőségük megtenni. De most, hogy megnyílt a lehetőség, szerintük teljes joggal tehetik ugyan azt.
Mélerdémon Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1024
Sajna vikicuek elukon azzal a kerek arcu, jollakott napokozissel (ertsd: Kover), kinyitottak a palackot. Nem lehet egyik pillanatrol a masikra meg nem tortente tenni. Talan kivetelesen (?????) Kover is magabafordult (kar, hogy nem mashol forog) es megdobbenve tapasztalja milyen artalmas is lehet a mikrofonba mondott baromsag. Hiszen a baseball uto szinvak es partsemleges. (agit. prop. iq light delikvensek figyelem: partsemleges. Fussatok neki megegyszer ha ebben labdat lattok)
Előzmény: Szerintem (1021)
Mélerdémon Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1023
Buktad a partit...
Előzmény: molotov-koktél (1017)
zuzmo Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1022
cicababa: ez mennyibe kerül a magyar állampolgárnak?

Izléstelennek nevezte Orbán megnyilvánulásait az EP liberális elnöke

február 12. 19:35
[MTI]

Graham Watson, az Európai Parlament liberális demokrata csoportjának elnöke írásos nyilatkozatot adott ki, amelyben ízléstelennek nevezte Orbán Viktor miniszterelnök gazdasági élettérre való hivatkozását és azt, hogy a Fidesz alelnöke egy országgyűlési vitában hazaárulónak nevezte az ellenzéki képviselőket.
A nyilatkozatnak az MTI brüsszeli irodájához eljuttatott szövege a következő:

"Ezek a kifejezések még egy általános választási hadjáratában is ízléstelenek. Az érzelmek, amiket elárulnak, összeegyeztethetetlenek az Európai Unióba való felvétel koppenhágai követelményeivel. Felhívom Orbán Viktort, hogy tartsa tiszteletben demokratikus felelősségét, az Európai Bizottságot pedig arra, hogy kísérje nagy figyelemmel a magyarországi fejleményeket. Ezenkívül parlamenti kollegáimat is éberségre kérem. Rendkívüli figyelemmel fogjuk megítélni azt az országot, amelynek vezető politikusai így viselkednek."

Tudom az MTI is szoclib hazug média, meg az index is, hogy ezt lehozza!

nesze<\a>

Előzmény: molotov-koktél (1019)
Szerintem Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1021
molotov-koktél

Mitol van ez a rettenetes indulat benned?

Nem neztel ma hiradokat? Majdnem minden part FIDESZ (Orban)),MSZP (Kovacs)stb. arra solit fel, hogy viselkedjunk lenyegesen nyugodtabban.

Nem ertesz ezzel egyett?

Előzmény: molotov-koktél (1019)
zuzmo Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1020
cicababa ne terelj!
a kérdéseimre kérnék aranyos i/n-es választ!
lécci lécci lécci...
utána megbeszéljük mi nyomja a kis buksi fejecskéd!
cija
Előzmény: molotov-koktél (1019)
molotov-koktél Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1019
Ne cicázz, ez nem melegbár.

Hogy érted ezt? Ha vendégségbe hívnak, három hónappal később mégy? Egy kitüntetés időpontját pláne nem a díjazott szabja meg.

Indokolható közkiadás volt-e, amikor Göncz korábban senkit nem érdeklő, sosem olvasott drámáit a tiszteletére előadták a világ túlsó végein és Moha bácsi odaröpködött? Indokolható közkiadás volt-e Horn rosztovi magánútja?

Nem is vitatkoztam ezzel akkor, mert ha az államelnököt, vagy a miniszterelnököt valahol így megtisztelik, akkor az magyar siker, függetlenül attól, hogy mit tartok a hívőket fenyegető Hornról, vagy a kampányrendezvényeken sürgölődő Gönczről. Orbán előtt csak Antall kapott ilyen magas elismerést Amerikában. Persze őt most már nem tudjátok cseszegetni, mert már halálba kínoztátok. Orbánnal ezt nem fogjátok tudni megtenni. Ne is reménykedjetek benne, sashimi te sem.

Előzmény: zuzmo (1018)
zuzmo Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1018
cicamama:

őszintén - miért nem ért rá a választások után egy nyamvadt menetrend szerinti járaton?

azaz, ért-e a magyar államnak ez ennyit?

azaz, indokolható közkiadás volt-e?

arról már ne is beszéljünk, mennyire röhejes ez...

Előzmény: molotov-koktél (1017)
molotov-koktél Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1017
Megszólításnak ez elég primitív. Persze biztos szoci vagy. Netán szadeszos. Mondjad csak szépen, mire kiváncsi az az intelligens arcocskád?
Előzmény: zuzmo (1015)
molotov-koktél Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1016
"Majd a kis Ráhel ezt is kirakja a vitrinbe a papa halála után."

Te nem vagy ember. Te MSZP-s vagy.

Előzmény: excedrin2 (1002)
zuzmo Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1015
kicsi cicám lécci az én kérdésemre válaszolj, ha akarod akár csaholva is! pls!
Előzmény: molotov-koktél (1014)
molotov-koktél Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1014
Egy napja még kórusban hazudtátok itt, Acsádival, a nyomorult Tóbiással, vagy hogyhívjákkal, meg az Index-szel az élen, hogy senki nem írt semmit (hazugság), sehol nem jelent meg semmi (hazugság) és még a neten sem található semmi (hazugság.)

Hazudtátok továbbá, hogy nem volt sajtókíséret a gépen, meg hogy a népszopóság nem lett meghívva Bostonba. Meg hazudtatok még néhány oldalra valót, de azt majd összegyűjtöm, ha mondjuk eléri a napi hazugság-átlagotok a napi nyolcszázat (már közel jártok hozzá.)

A Christian Science Monitor interjút készített Orbánnal, de azt most gyorsan tagadjátok le, aztán ha kiderül, hogy megint hazudtatok, akkor mondjátok azt, hogy az csak egy hatodrangú egyetemi lap. Ha lebuktok ezzel a hazugságotokkal is, akkor telefonáljatok be a Köztársasági téri görénykommandóhoz, eligazításért. Gál Zoltán kicsi fia majd segít. Ő olyan.

Előzmény: sashimi (984)
molotov-koktél Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1013
Jó volt ay Acsádi, csak kár, hogy hazudott! Ebben a témában tartják a napi két-három hazugság-átlagot.
Előzmény: nyilhegy04 (980)
molotov-koktél Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1012
"Már nem volt hely a gépen mindenféle szedett-vedett zsurnalisztáknak!"

Nem láttad véletlenül ennek a hazugságnak a gazdáját?

Előzmény: kábelbúvár (928)
miközödhozzá Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1011
És a lámpavas? Az hol marad? A kulturális izgató nem jól tanította meg a szöveget?

Ps: Az "aczelos" szöveget Csurkának ne nagyon mondogasd mer' pofán vág.

Ürülök neked.

Előzmény: igazimaganvelemeny (1009)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!