Keresés

Részletes keresés

Pirítós Creative Commons License 2001.08.16 0 0 203
Tudtuk, tudtuk, de amijen sumákok vagunk mi magyarok, reméltük, hogy elfelelytik.
Szerencsére pechünnk volt.
Hali,
Pirítós
Előzmény: Korovioff (202)
Korovioff Creative Commons License 2001.08.16 0 0 202
De azért azt tudniuk kellett volna, hogy a civilizált népek egyszer benyújtják a számlát, lásd a franciákat. És még nincs vége. Majd akkor mi lesz, ha jönnek a finnek is'
Előzmény: Pirítós (201)
Pirítós Creative Commons License 2001.08.16 0 0 201
Kedve Korovioff!
Örülök, hogy említetted az államiság szót, mert ez például arra is rávilágít, hogy a magát magyar névvel jelző, valójában mindenféle népcsoport bűnözőiből alkalomszerűen összeállt útonálló csoport valójában nem csak a környező népek nyelvéből lopkodta össze a szavait, de más nyugati nyelvekből is eltulajdonított kifejezéseket.
Az állam szót például valamelyik Lalyos francia kiráj (mittudomén mejik, hisz magyar vagyok) mondásából lopták a magyarok (azaz mi). Ugyanis ez a király mondta, hogy "Az állam én vagyok!" Nyilvánvaló, hogy egy francia kiráj franciául beszél, tehát az "Az", az "állam", az "én" és a "vagyok" szó is mind_mind francia erdetű, onnan elcsaklizott szó. (BTW a "csaklizott" az originális magyar szó, hiszen lopást jelent.)
Továbbá.
Amint azt említettem a magát "magyar" névvel jelző, valójában mindenféle népcsoport bűnözőiből alkalomszerűen összeállt útonálló csoport a nevét a legfrisebb etimológiai kutatásoxerint a szláv "mogor" szóból vette, amely szlávul szó szerint világnézetileg intoleráns, fasisztoid halylamokkal rendelkező pedofil adócsalót" jelentett kr.u.1000 körül.
Hali,
Pirítós
Előzmény: Korovioff (200)
Korovioff Creative Commons License 2001.08.15 0 0 200
Kedves Pirítós,
ezzel szemben én úgy tudom, hogy a magyar nyelvújítók több hullámban lopták össze a nyelvet innen-onnan. Ennek egyik legfontosabb bizonyítéka, hogy a "magyar" államiság elso két évszázadából csak latin nyelvu szövegemlékek maradtak fenn, és mint tudjuk, a latin, ugyebár latin nyelv.
Az úgynevezett Halotti Beszéd stb. keletkezése bizonyosan egybeesik azzal a néhány évtizeddel, ami azt a nevezetes esemény követi, amikor a "magyar" királyok finn halászokat hívtak az országba, hogy megtanítsák a "magyarokat" halászni, mert a lótejfejésen kívül semmihez sem értettek, a Kárpát-medence jóindulatú lakossága pedig már megunta, hogy etesse oket. Így kerülték el a "magyarok" az elso komoly nemzetiségi összetuzéseket, és egyúttal egy nyelvfélét is összetákoltak maguknak.
Előzmény: Pirítós (198)
Pirítós Creative Commons License 2001.08.15 0 0 199
Kedves BaSand!
Szeretnélek tályékoztatni róla, hogy én nem vagyok "elvtárs". Egyszerűen csak az igazságérzetem diktállya, hogy Fideszes létemre is csatlakozzam a baloldal haladó kezdeményezéséhez.
Szégyellem magam a többi Fideszes miatt, hogy nem látják a nyilvánvalót, micsoda történelmi igazságtalanság, hogy még mindig nem adtuk át szomszédainknak Magyarországot az érzékenységüket immár ezer éve súlyosan sértő magatartásunk fálydalomdílyaként.
De vissza a témához!
A Nagy Magyar Fasiszta Kiráji Demokratikus Szovjetek Ökumenikus Köztársasága elnevezést mindenképpen támogatom, mert rendkívül találó.
Azonban a Lupa sziget kisajátítása a m,agyarok részéről olyan, mint amikor elveszem a bal kezemmel, amit a jobbal odaadtam. Nincs valami kisebb sziget?
Esetleg egy járda~?
Hali,
Pirítós
Előzmény: BaSand (68)
Pirítós Creative Commons License 2001.08.15 0 0 198
Lám itt is felütötte a fejét az a primitív, minden történelmi alapot nélkülöző hiedelem, hogy léteznek magyar nevű románok.
Jó lenne végre Európa kapujában leszámolni ezzel az évszázados, szomszédaink érzékenységét sértő hazugsággal.
Magyar nevű románok pedig nincsenek, mert hogy olyan nincs is, hogy magyar név.

A korakőkori barbár törzsi közösségekben élő magyarok, mikoron betörtek a Kárpát-medencébe lerombolni mindazokat a kulturális értékeket, amelyeket a környző népek alkottak, valójában egy és kéttagú, a mai (és az akkori) civilizált nyelvekben már rég nem használt, így nem leírható torokhangokkal, egyszerű kézjelekkel és mimikával kommunikáltak egymással.
Amint azt számos nemzetközi hírű dák történész bebizonyította: a magyar nyelv valójában a környező szláv és latin népek nyelvéből lopott szavakból és kifejezésekből keveredett össze.
Hali,
Pirítós

El kellene végre szakadni attól a primitív sztereotípiától, hogy létezik magyar név.
Magyar nevű romámok azért nincsenek, mert olyan nincs is, hogy magyar név.
Ettől még magyarok erőszakossága helytálló, erőszakosan ellopták a környező népek szavait.
Hali,
Pirítós

Előzmény: lujza (192)
BaSand Creative Commons License 2001.08.15 0 0 197
A krokodilbőrről valami az eszembe jutott (rirkán fordul elő). Gyanus, nagyon gyanus. Az gyanus, hogy nem gyanus.
--------------------------------------
Mindenesetre jelentkezzen a Hotel Recsk recepcióján Sárika őrmesternél. Hideg élelmet vihet, de nem lesz rá szüksége.
Lelépni, díszmenet.
Előzmény: felpillantó küllő (196)
felpillantó küllő Creative Commons License 2001.08.15 0 0 196
Annyit kérek, hogy a krokodilbőr-kötésű, Gogolák elftárs által dedikált Lenin összesemet vihessem, és kirakhassam a falra a Romania Mare c., Munteanu elftárs által adományozott térképet.
Előzmény: BaSand (195)
BaSand Creative Commons License 2001.08.15 0 0 195
Küllő elvtárs !

Mi megércsük a zönkritikát. Tévedett oszt kész. A Párt nagyvonalu, sőt, még kap egy beutalót is. Recsk nagyon szép környezetben van.

Előzmény: felpillantó küllő (194)
felpillantó küllő Creative Commons License 2001.08.15 0 0 194
Kérem az aktívát, rendeljen el személyemmel kapcsolatban vizsgálatot. Lehet, hogy áruló vagyok. A szabályok elvtársakra tízszeresen, százszorosan érvényesek.
Dzsok elvtársat személyesen sajnos nem ismerem, de áldozatos munkáját mindig nagy odaadással és tisztelettel figyeltem.
Kérem tegyék a dolgukat!
Előzmény: BaSand (193)
BaSand Creative Commons License 2001.08.15 0 0 193
Nana küllő elvtárs !

Dzsok elvtárs az jó elvtárs ! Értve vagyok?

Előzmény: felpillantó küllő (191)
lujza Creative Commons License 2001.08.15 0 0 192
Ha egyszer beférkőzik valahová a métely, nehéz onnan kiirtani.
Eftársak !

Tisztázzuk már, végre.
Magyar nevű románok sincsenek. Azok a magyar nevűek a magyarok által erőszakkal elmagyarosított románoknak a leszármazottai, akik konok fejükkel nem látják be, hogy ideje lenne visszatérni az anyanemzethez még a nevükben is. (Átnevelő táborba velük )

Merthogy eftársak ! Magyarok egyáltalán nincsenek is !

Hogy mit mond, eftársam ? Hogyha nincsenek is, hogyan tudnak erőszakosan asszimilálni egy ilyen hatalmas nemzetet, mint a román ?

Hogy hívják az eftársat ?

Előzmény: felpillantó küllő (191)
felpillantó küllő Creative Commons License 2001.08.15 0 0 191
Elftársam, önt megmételyezte a jobboldali propaganda. Miféle magyar nemzetiségű románok???
Magyar nevű románok vannak, csakúgy, mit ahogy nálunk is vannak Dzsoki, Szamanta és Bobbi nevű polgártársak, akik ugye mégse - kimondani is rossz - ángélusok ettől.
Tartson önvizsgálatot, több figyelmet kérek!
Előzmény: Főtitkárhelyettes (190)
Főtitkárhelyettes Creative Commons License 2001.08.15 0 0 190
Nevetnem kell, valahányszor csak arra az ostoba és tulajdonképpen antiszemitizmusból fakadó dühödt rágalomra gondolok, amelyet a jobbosok olyan gyakorta hangoztatnak a baráti román néppel kapcsolatban. Szerintük Románia területén magyarok élnek, akiket "elnyom" a baráti román nép. Milyen bornírt szöveg! Először is: én jártam a román elvtársaknál és egy fia magyart nem láttam. Meg is kérdeztem őket, hogy mi igaz ebből? Nos, elmondták nekem, hogy Romániában található néhány magyar nemzetiségű román, akik egyáltalán nem magyarok és különben is teljes jogegyenlőséget élveznek. Ezt többen, magasabb helyről is megerősítették. Így hát megbizonyosodtam arról, hogy az "Erdély-kérdés" emlegetése a magyar reakció részéről nem más, mint irredenta provokáció és azt a célt szolgálja, hogy ne beszéljünk a valós kérdésekről, például a tiszántúli területek átadásáról, vagy a Budapesten létesítendő román hősi emlékművek ügyéről. A magyar jobbos nácik bizony semmit sem tanultak, de mindent elfelejtettek, ami a történelemből tanulság lehet.
BaSand Creative Commons License 2001.08.15 0 0 189
lujza elvtársnő !

A Párt büszke Önre. A mongol elvtársak kárpótlása tényleg nem tűr halasztást. :-))

Előzmény: lujza (188)
lujza Creative Commons License 2001.08.15 0 0 188
Például szobrokat emelhetnénk Budapest különböző pontjain a nagy szerb, szlovák és román szabadsághősöknek

És Haynau szobra hol marad ? Ő már nem is kap szobrot ?
:(( Ez kirekesztés az osztrákokkal szemben !
Tiltakozom !

Haynau szobrot az örökmécses helyére !!!!!!!!

(De hogy nehogy az a látszat legyen hogy nyalizunk, ne Haynau tér legyen a tér neve, hanem nevezzük el valami földrajzi fogalomról.
Mondjuk Bresciáról.)

S hová tegyük a Jellasich szobrát ?

Drága elvtársak !!! Itt különben súlyos mulasztás történt !

És a törökök kárpótlásával mi lesz ?
És mi legyék a mongol elvtársakkal ?

Előzmény: Főtitkárhelyettes (184)
nurej Creative Commons License 2001.08.15 0 0 187
Elvtársak, hol éltek?! XXI. században vagyunk! Piacgazdaság! Járjunk már jól egy kicsit mi is!!!

Így kelle ezt csinálni!:

A világ egyik leghíresebb szektaalapítójának, a Beatles együttes egykori gurujának, a transzcendentális meditációt "divatba hozó" Maharisi Manes hívei új, saját országot akarnak alapítani.

Mennyiből jön ki a Világbéke Globális Országa?

A The Independent című brit lap beszámolója szerint a kiszemelt célpont a világ egyik legszegényebb országa, a dél-amerikai Suriname. Az ország kormányának 1,3 milliárd dollárt ajánlottak fel, ha átad számukra 1750 hektár területet a főváros közelében.

Az új állam egyfajta falusi utópia lenne, saját pénzzel, központi bankkal és igazságszolgáltatási rendszerrel, és a "Világbéke Globális Országa" nevet viselné.

Az agrártárca támogatja, az elnök viszont elzárkózik

Tavaly november óta Maharisi Manes hívei (mintegy ötmillióan élnek a világ különböző részein) háromszor is beadvánnyal fordultak Suriname elnökéhez, de ő egyelőre nem volt hajlandó fogadni képviselőiket. Pedig a szekta vezetői a pénz mellett még új munkahelyeket is ígértek (10 ezer munkást foglalkoztatnának a mezőgazdaságban), s így a helyi agrártárca támogatja az új állam alapítását.

Agit.prop.et. Creative Commons License 2001.08.15 0 0 186
Elvtársak!
Szomorú vagyok! Ez a topik is a magyarok közmondásos antiszemitizmusának ékes bizonyítéka! Jellemző, hogy maguk magyarok mindenkit akarnak kárpótolni, csak a Második Világháborúban jóvátehetetlen veszteséget szenvedő zsidóságot nem! Elvtársak! Az önkritikát nem csak emlegetni kell szélsőjobboldali papagály módjára, hanem dialektikusan alkalmazni is! Javaslom, hogy a 6000000 elpusztított zsidó leszármazottainak kárpótlására Budapestet és a környező agglomerációt Letenyétől Tiszabecsig ajánljuk fel Izrael államnak. Ha belegondolunk, ez a felajánlás csak töredékét tudja orvosolni mindannak a fájdalomnak és szenvedésnek, ami a magyar zsidóságot érte, de jóvátételként ez a minimum, amit meg kell tennünk!

Szabadság elvtársak!

felpillantó küllő Creative Commons License 2001.08.15 0 0 185
E sovén kijelentéstől a jelenleg még átmenetileg létező kormányunk naponta legalább háromszor határolódjon el, és négyszer kérjen bocsánatot. Amennyiben sértett testvéreink ezt kevésnek találják, akkor maguktól is határolódjanak el és mondjanak le.
Felsőbb utasítás.
Előzmény: Főtitkárhelyettes (184)
Főtitkárhelyettes Creative Commons License 2001.08.15 0 0 184
A jobboldal kedvenc mesehőse, a sosem létezett Széchenyi István szerint "Magyarország pillanatai igen drágák". Mennyire benne van ebben a mondatban a jobbosok szűkagyúsága, kirekesztő hajlama és világszerte hírhedt antiszemitizmusa! Micsoda pökhendiség! Miért, Románia, vagy Szlovákia pillanatai nem drágák? Azok szart sem érnek? Hogy lehet ennyire sovén valaki? Az ilyen szöveget ráadásul furtonfurt idézgetik is a protonáci kormánytisztviselők. És mit érnek el ezzel? Sértik szomszédaink érzékenységét. A kormány haladéktalanul nyilatkozzon arról, hogy nem volt, nincsen és nem is lesz területi követelése szomszédainkkal szemben. Miután átadtuk a különböző "országrészeket", ezt a nyilatkozatot ismételjék meg nemzetközi fórumokon is. Mi pedig lássuk be: nemcsak területekkel és pénzzel kell jóvátennünk a soviniszta bűnöket, de nem ártana erkölcsileg is kárpótolni szomszédainkat. Például szobrokat emelhetnénk Budapest különböző pontjain a nagy szerb, szlovák és román szabadsághősöknek.
N.A. Frenkel Creative Commons License 2001.08.15 0 0 183
Munkahadsereg, vigyázz!
Az elítélteket, azaz, a nyelvtanfolyamon önként résztvevőket azonnal a BAM 3. vágánypárjának építéséhez fuvarozzuk.
Utazás marhavagonban, 150-160 fő/vagon.
Ellátás: napjában egyszer egy vödör víz/vagon.
Szellőzés: belsőleg megoldandó.
Komfort: kisszükség céljára körbeadnak egy befőttesüveget.
Ha hamar és sokan kipurcannak, a vége felé le is tudnak ülni. Az út 3 hét.
A helyszínen a szállás: 200 fős barakkok, alvás 4 személyes vagonkákon (2 fejtől, 2 lábtól, mint a kártyafelső).
A szigorúan önkéntes, könnyű fizikai munka napi 12 óra, mínusz 55 fok alatt szabadnap.
Ellátás: naponta egyszer tea, dara. A kenyeret és a kását teljesítmény-alapon osztjuk. Élmunkás-adag: 60 dkg kenyér, egy merőkanál kása.
Naponta kulturális-nevelő előadások.
ÉS AZ EGÉSZ INGYEN VAN!
(Na, legfeljebb vagyonelkobzással kötjük egybe.)
Előzmény: BaSand (182)
BaSand Creative Commons License 2001.08.15 0 0 182
Szomorú vagyok elvtársak, nagyon szomorú :-(((((

Olvasván a topikot, beírásról, beírásra, azt kell tapasztalnom, hogy nem jól van ez így. Jószándékotokat nem vonom kétségbe, de a szavak, elvtársak, a szavak, nem helyettesítik a tetteket. Dícséretes elvtársak az a törekvés, hogy támogatjátok a szomszéd elvtársak bimbódzó történelmi tudatának erősítését, azonban hogyan elvtársak? Hogyan?

Itt egy olyan nyelven irogattok elvtársak, amelynek legfeljebb távoli rokonai vannak, senki nem érti, a szomszéd elvtársak így nem tudják értékelni - amúgy Pártunk által is támogatott - gondolataitokat. Önkritika elvtársak, önkritika. A párt az javasolja, mit javasolja, követeli, hogy vezessük be a kötelező orosz oktatást. Erről megállapodtunk a szomszéd elvtársakkal is. Fokozatosan lecseréljük a feliratokat, aki nem tanul meg oroszul elküldjük egy nyelvtanfolyamra. A párt fedezi az odaút és a teljes ellátás költségét a Hotel Gulágban.
Delegációt menesztettünk Pol Pot elvtárshoz is a helyi viszonyok tanulmányozására, a továbbiakról később döntünk.
Szabaccság!

csabiman Creative Commons License 2001.08.15 0 0 181
Bocsánatot kérek az elvtársaktól, csak pont vége volt a melónak, oszt nem tudtam még egyszer megoldani a képek bemutatását, pedig a lényeg, a (z egyelőre) végleges állapot itt látható igazán:


Remélem, sikerült az elmagyarosított szláv és latin testvéreknek megérteni ennek a képnek a fontos üzenetét. A térkép római szomszédaink egy fontos lépését ábrázolja Budapesta felé.

Bichisciaba, Debretin, Seghedin, Solnoc, Tirgu Nireghi, Tirgu Hodmezeu, Vacov, Jáger, Miskovec, Ostrihom, Ráb, Kanjiza nem maradhatnak többé a sovén "magyar" elnyomás alatt!

Előzmény: Stüszi vadász (173)
questor Creative Commons License 2001.08.14 0 0 180
Tisztelt Elvtársak!

Olybá tűnik, hogy a Párt azt hiszi, csupán a régi területi igények kielégítésével megválthatja azt a mérhetetlen szenvedést, amit szomszédainknak okoztunk. Még mindig nem látják az elvtársak, hogy az ukrán, román és szerb népek felé további gesztusokra is szükség van. Az elkorcsosult magyar nemzetnek teljes felelőséget kell vállalnia - Teller Ede - nyomán, a csernobili katasztrófáért is, amely bűn kollektív módon minden párttársunk forradalmi lelkét terheli. Javaslom kezdeményezzünk tárgyalásokat az ukrán elvtársakkal. A szennyezett talajjal, és az erőmű felett található kész betonnal feltöltve a Balatont létrehozhatnánk a tényleges magyar földet, amely fiainkat is megilletné, amelyre idegen nemzetek soha nem támasztanának igényt, hiszen az magyar. Persze gondoskodnunk kell az ukrán energiaipar eme remekének ideiglenes pólásáról is. E célból 50 évig az észak-szerbiai Paksrgrad város Gavrilo Princip erőművéből vennénk a kieső teljesítményt.
További probléma, hogy a Tisoat súlyos állapotban,ilyenformán szégyenteljes módón, nehézfémekkel bemocskolva adnánk vissza a román anyaországnak! Elvtársak ez, kérem tűrhetelen állapot! De van megoldás! Ha már a Balatont feltöltjük, a kiszorított vizzel átmoshatnánk a tisza nyugat romániai szakaszait a Bodrocea köztől egészen Segedin városáig.

Tisztelettel a Pártért és az új magyar hazáért!

felpillantó küllő Creative Commons License 2001.08.14 0 0 179
Alábbiakon túl...
Kérem szépen, a hivatkozott két hozzászólás nem létezik, és sose létezett.
Néhány szabotőr megpróbált éket verni közénk, de itt egyetértés van, és az is lesz.
Előzmény: Stüszi vadász (177)
felpillantó küllő Creative Commons License 2001.08.14 0 0 178
Egyetértek! A vérrelverejtékkel megvívott bástyát sosem adjuk fel. Már amíg meg nem érkeznek a külföldi elftársak az átadási-átvételi jegyzőkönyvvel.
Addig is legyünk résen, nem a magunkét őrizzük, így tízszeres, sőt százszoros figyelem szükséges.
Előzmény: Stüszi vadász (177)
Stüszi vadász Creative Commons License 2001.08.14 0 0 177
Kedves Elvtársam,

úgy látszik, porszem került a futó szekérbe, mert ezt másképp látjuk... Kár, mert ez a topik kitűnő, ámde ritka példája volt az olyannyira áhított nemzeti közmegegyezésnek, az egy PuPun kívül senki nem jött ide fikázni. No, de a lényeg, hogy céljaink közösek! Éberség!

Előzmény: felpillantó küllő (172)
Lajos bácsi Creative Commons License 2001.08.14 0 0 176
Ez egy rendkívül komoly topic.
Előzmény: lujza (175)
lujza Creative Commons License 2001.08.14 0 0 175
Miért, ez nem egy vicces topic ? :O
Előzmény: csabiman (167)
Lajos bácsi Creative Commons License 2001.08.14 0 0 174
Tényleg jégen lehet a dolog, mert a medve megcsúszott, és éppen most akar fenékreesni.
Kucsmát le, bocskort igazíts!
Előzmény: felpillantó küllő (172)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!