Nem akarnék beszó'ni a mesternek (izé, Mesternek), de jó helyen van az ott a prospectek között, amennyire én fel tudom mérni. Ti. ott azok vannak, akiknek nincs szerződése, csak valamiféle joguk van a csapatnál. (Megjegyzem vicces hogy a prospecteknek nincs szerződése ebben a játékban). Ergo a felső listában az van, akit elvileg berakhatsz a csapatba, az alóban meg az, akinek csak az ügynöke teszi be a lábát a városodba. Ezzel semmi baj nincs, ha már hülyék, következetesek legalább.
Farm... a Wilkes 81-1-0-0-val nyerte amit ott adnak, mondjuk a Gaborík-Spezza-Kovalchuk viszonylag acélos első sor oda :)
Elkezdtem játszani a Canadiens-szel is.
Hát :-) kicsit kevesebb pénzből kell kijönni :-))), úgy kezdődött, hogy Koivu, Rucinsky meg pár arcnak még lejár a szerződése. Mivel mind 31 alatt volt, csak picivel ajánlottam a qualifying fölé. Rucinskynél ez 3M volt, és 5M-t akart a pofátlan. Mondtam neki hogy...sz'al mondtam neki hogy nem :-) 3,5M+1M aláírásit visszautasított, aztán 3,8M +1,2M-t is. Júl. 1., RFA lett és közölte, hogy nem szerződik le ilyen gyenge csapathoz. Anyád :-) mondom trade. Aha. Sehol nem látom a listában. Na ez megérett egy e-mailre, mert óriási hiányosság, de a prospectek között felfedeztem. Nosza el is cseréltem Tanguayra. (A mocsok rögtön 3,5-ért aláírt az Avshoz :-)) A felesleges embereket, meg helyért nyöszörgő ifiket elcseréltem pickekért, a hírek után menve (PIT 3rd, PHO 4th, MIN 2nd), így megszabadultam 6 felesleges embertől (~2M salary dump). Calgarytól megvettem Levit és Iginlát: egy kapusért, egy juniorért, három fiatalért, egy 1stért és a MIN 2ndért. (Trade diff. max.) Mást nem akartam nagyon bevásárolni, márcsak a realitások miatt is.
Bajnokság elején volt 2 plusz kapus, +6D, +4L, +4C, -1R. Valaki már kérdezte, hogy sérüléshullám esetén vége van-e a játéknak. Nem. Computer linest kell nyomni, az Ass. GM fastsignol egy olcsó UFÁt. Én is így jártam, mivel a comp. lines nem hajlandó L-t R helyére tenni :-( Load, kell az a 4k...
Egyelőre L,L,L,W,L,W,W,W,W,W :-) a Tanguay-Koivu-Iginla sor kezd összeszokni. A farmcsapatom viszont 8-10 góllal ver mindenkit :-) nagyon durván nyomjuk, 10/10 W :-)
megvettem sakicet és kariyát az offseasonban..ja és pecát. őt elcseréltem jagr-ra.. közben lindros megegyezett a phillyvel potom 3 milláért:)
én meg stumpfellel szívtam mert saját ajánlatomat übereltem, azt hittem kapott jobbat... aztán 5 millióért kegyes volt csatlakozni hozzám:))) szezon közben pedig felajánlottam lindrosért cserébe. elsőre adták:)))))
amúgy 35 meccses veretlenségi szériám volt. jagr pedig 53 meccsen át folyamatosan szerzett pontot:)))
138 pontot szereztem összesen az alapszakaszban.. a játékosaim közül négyen 120 körül...
a rájátszásban 4-0-akkal mentem a döntőig. ott 1 meccset hagytam az ottawának, otthon akartunk bulizni:)))
ja, és a kingssel voltam:)) év végén +38 millióval zártam...
huhh... szomorú lettem volna ha a 18 éves félistenek nem jöhetnek fel néha. Akkor még 1 kérdés: hogy lehet kirángatni a Slump-ból az emberkéket (vagy elekrülni h oda jussanak?)
A 07.19-i a .819c? Mert azt fel lehetett. Te se viccelsz depth-ügyben, nálam is így megy, meg a scoutolás is. Akit a főscout superbnek talál, azt elhozom mindenáron. Úgy dolgozom, mint a nagy MacPhisto, emmán döfi :)
Ugye a two-way contract tudja azt hogy föl-le rángathatom a fiúkat a farm meg a nagycsapat között? Mert ha igen akkor nem tudom Paul Marával mért nem működött.
A színekre szerintem is Antimat megfejtése áll.
A scout is _biztosan_ befolyásolja az értékelést, ezért én azt szoktam csinálni, hogy felnyomom az érdekeseket shortlistre és azt a legjobb scoutom (97 körüli értékek) bevizsgálja, kicsit költséges, de nem számít :-) Jó kis depth-em van... +5 védő, +2 kapus, +6 támadó...
0.819c-t már próbálta valaki? fel lehet tenni futó ligára?
Pénzproblémám még nem volt :-))))))))
én úgy csináltam, h nyertem x meccset zsinórban, azután/aközben felnyomtam a jegyárakat maxra, meccsenkénti 800k az már jó szerintem, végén lett +tízegynéhány millió a balance, abból a tulajdonosok kiosztottak maguknak 9m-t, a szemetek, és megemelték a payrollt 3,8m-val. De ha már baj van, én eltrade-eltem a 8m-s fizetésű Kovalevet az 1,8m-s Afinogenovra (hűje Kovy úgyis fojton Slumpos volt), és rögtön jöhetett Kölzig.
Hát...ha az ember jó csapatot akar, akkor kínlódni kell :) Én pl a Flamessel a 3. vagyok a ligában (első év). Lindsay-ért+draftért idény elején megszereztem Samsonovot. Nem semmi :)
Aztán megint kellett bal oldal... a jobb oldal meg volt oldva... Jött Holmström....de le lett cserélve Konowalchukra.... ő meg Kovaljovra :)
Már csak kapus kellene :) Levi nagyon sovány. Bezzeg a farmban! Egy újonc kapus két hónap alatt ugrott 20-at..... mármint az overallja.
Jövőre kezdő lesz a ligában :))
Pénzt hogy lehet csinálni? Mert az nem állapot, hogy ott figyel Sean Burke a szabadlistán és én nem tudok koszos 2.6 misit leperkálni neki...
Van egy ötletem! Utaljatok át...