Ezúttal a Juve kapta be a 90. percben az egyenlítő gólt, nem mi, hála a flippergólunknak. Ha az nincs, simán beszophattuk volna a végét megint.
Ha már lőtt egy gólt, beszéljünk Svenssonról. Egyrészt ma végig hibátlanul focizott, másrészt én figyeltem pár labdaátvételét, és hát Schmelzi ilyeneket nem tudott. Továbbra sem joga bonito mágus, de Piszczek szintje korántsem elérhetetlen a számára.
Kis balszerencsével alakulhatott volna ez rosszabbul is, de aztán kihozta a maximumot az eredményből a csapat. Közel sem hibátlan, de intenzív, hajtós játék volt. Tetszik a mentalitás, a 91. percben, kétgólos előnyben labdavesztés után visszatámadunk és gólt rúgunk, ezt abszolút Kovac érdemének tekintem.
Svensson ma cáfolt minden kritikát, nálam a meccs embere. Brandt is jó volt.
Addig nem lesz baj, amíg mindenkinek négyet rúgunk 🙂
Adeyemi nagyon pörög és megy is neki, de le kéne csendesítenie Kovac-nak, mert ki fogja dumálni a sárgát a bíró zsebéből. A másik jobboldali emberünk, Ryerson is nagy területet kap a spanyoloktól. Viszont az inglészektől igazolt két focistánk nem nagyon tud mit hozzátenni eddig a többiek teljesítményéhez.
Szorgos ipari munka. A presszing és Adeyemi sebessége még mindig siker kulcsai. A helyzet kihasználás pedig jó. Jobenak azért lehet, hogy BL még egy kicsit túl intenzív.
Én másik meccset néztem. Fizikális, intenzív meccs, erős BVB-fölénnyel, de volt pár ijesztő/idegesítő esemény. Süle eladott labdája a végén, meg Adeyeminél sem tudom, hogy mi volt ez a cirkuszolás a partjelzővel, ahelyett, hogy a labdát figyelné. Bellingham sajnos igen gyenge, de alapvetően jó a teljesítmény.
Én ezt a kezdőt nem nagyon értem.......ez inkább egy ilyen darálós felállás. Vagy Chucku egy amolyan 10-es lesz 2 csatár mögött? Sok kreativitás nem nagyon látni a középpályán.
Lehet hogy egy gatyi oldal, de azért ne vegyél rá mérget, hogy ebből hosszabbítás lesz. Brandt jelenleg 7 millió eurót keres a BVB-nél, ami azért nem kevés. Tegyük fel, hogy a klub tényleg szerződését kínál neki, de kétlem hogy ugyanezzel a feltételekkel ami most van, hanem kevesebbért amit valószínűleg maga a játékos nem fog elfogadni(mert általában nem szokták elfogadni). Ráadásul már tavaly is téma volt, hogy a klubbnál már nem igazán bíznak benne. Szóval valami kurva nagy fordulatnak kellene történnie, hogy ne így történjen
Döntetlent tippeltem már sorsoláskor, most is azt éreztem - aztán megláttam a kezdőt :O wtf ??? - úgyhopgy kikap ma este a BVB szerintem, lehet a BuLi-ra megy a fókusz mostantól.
Can - az emlékezetes majdnem bajnoki szezon után hosszabbítottak miután játszott egy jó félidényt. Dr. Jekyll és Mr. Hyde - hosszabbításnak egyetlen mentsége, ha még akarsz érte pénzt kapni. Nem hiába ez a beceneve (nem tudom ki emlékszik még arra a legendás BvB-Leverkusen mérkőzésre ami egy az egyben Julian Bradnt a két különböző félidővel). Sané hasonlat amit írtak az telitalálat. Adeyemi - játsszon le legalább egy szezont (félszezont.....) stabil teljesítménnyel és komolyabb sérülés nélkül.
Annak azért megintcsak jellegzetes szaga van, hogy ha a BVB valamelyik játékosa egymás után háromszor jól játszik, akkor rögtön megy a Barcelonába. Ezeket is kb. hasonló kaliberű gagyi újságok írogatják, mint a lenti fake newst. Ezt a mostanit valami fichajes.net nevezetű focipletyka-lap írta, akikről életemben nem hallottam.
Sajnos ez jellemző a BvB-re. Egy jobb széria után mindig reménykednek abban, hogy jobban teljesít majd az adott játékos. Can, Brandt és most már Adeyemivel is hosszabbítani akarnak. A másik ilyen tipikus jelölt az nekem Sabitzer (szerződés 2027-ig).
Julian #Brandt darf sich wieder berechtigte Hoffnungen auf einen BVB-Verbleib über die Saison hinaus machen. Niko Kovac von seinem Star überzeugt ist und sich auf die Fahne geschrieben hat, alle Sorgen-Profis zu Leistungsträgern zu entwickeln.
Honnét ez az infó? Nevetséges oldal lehet, mert jelenleg pont megfordultak a dolgok..
Az elmúlt pár nap történései.
- Miután Brandt újra jó teljesítményt nyújtott a Mainz ellen(nem először a szezonban), Kovac lenyilatkozta, hogy számára Brandt egy nagyon fontos játékos és reméli, hogy még sokáig Dortmundban marad, mert szeretne vele továbbra is együtt dolgozni.
- Másnap megjelent a Ruhrnachrichtenen, hogy a vezetők is új esélyt adtak Brandtnak. Amennyiben továbbra is jól is stabilan fog játszani, akkor tárgyalni fognak a folytatásról.
Volt egy olyan szezon amikor Terzic volt az edző, hogy azt gondoltam, hogy végre "megérkezett" és egy igazi húzóember lesz belőle aki köré lehet építeni a csapatot. Csak az a baj hogy pillanatnyi forma volt. Valaki írta, hogy Brand a Bayern München Leroy Sanéja...azt hiszem ennél találóbb jelzőt kitalálni rá nem is lehetett volna