A Neo csütörtökön lesz... Az a baj, hogy csak egy napra tudok elmenni és az nem csütörtök.... :/
Nektek azért jó bulizást. Bár én sem járok rosszul mert szombaton megyek és akkor is nagy line up van, ill így legalább nem maradok le a snowboard és sídöntőkről sem :P :)
Nem tudom tudtok-e róla, de december 4-én Recoil (Alan Wilder, ex-Depeche Mode) lesz a Szikrában (régi Metró mozi, a Nyugati Mekivel szemben), ahol fellép Milkovics Matyi az új projektjével az IO-val.
Neo teljesen alap banda... Legalábbis nálam. Mindenképp ott a helyem. Nekem a sí és a board verseny is elég indíték, hogy ott legyek a fesztiválon. A nagy fellépők már csak a hab a tortán... Valakinek nincs esetleg olcsóbb hetijegye????
Hú ez nagyon frankón hangzik nem is tudtam, hogy lesz mostanság pesten is ilyen fajta rendezvény, bár szerintem a téli hangulathoz még kicsit korai, legalább is nekem semmilyen havazós érzésem nincs még, inkább a vénasszonyok nyaránál tartok :D
De ettől függetlenül ahogy nézem a Neo-n kívül is igen neves fellépők lesznek és teljesen korekt napi jegy áron...kellemes meglepetés, köszi a z infót. Remélem párommal kilátogatunk valamelyik este :)
végre ujra hallhatom/hallhatjuk a Neot élöben a Fridge fesztiválon Már alig várom a jövöhét csütörtököt:)én szerintem kimegyek elöbb és megnézem a sielöket is,ez a téli feeling már nagyon hiányzik! Remélem jo sokan leszünk a koncerten,a hétköznap ellenére is!
Most nem azért, de muszáj állandóan fanyalogni? Biztos túl sokat nézitek a dm-topikot. :P Sztem egy picit lehetne örülni, hogy megint kap egy kis figyelmet az együttes.
Ráadásul aranylemezt csak a MAHASZ adhat, és ingyenes dolgokra nem vonatkozik. Tehát pl. Ákos ingyenesen osztogatott a koncertjegyek mellé CD-ket, azok után mégsem kapott aranylemezt.
"Neoworld Hungary: GOLD!!! A letöltés számok alapján elérte az aranylemezes határt a Six Pixels! Az ezért járó aranylemezt az EFOTT-os koncerten adja át csütörtökön Bíró Balázs, a Djuice első embere. Ráadásként az EFOTT, a Djuice és a neo zenekar közös döntése alapján további egy hétig elérhető lesz a lemez. Vigyétek, töltsétek, lájkoljátok, posztoljátok..., hátha még platina válik belőle:) http://www.djuice.hu/neo"
Megvételre keresem a diskhead és az everybody come on maxikat. Csak ez a kettő érdekel. Ha más megoldás nincs, magukhoz a cd-khez nem ragaszkodom, 100%-os flac-ban is jó lenne. bela1978@hushmail.com
Sajnos sok ígéret maradt ígéret, és a határidők betartása sem erőssége a zenekarnak.
Ha jól emlékszem, a Record Straight esetében volt a legdurvább csúszás - több mint 2 évvel az eredetileg tervezett időpont után jelent meg.
De volt itt egy meg nem jelent második album is, ami helyett ugye jött a Lo-tech Man, szó volt egy Renard kislemezről is (az egyik remixet gyakran játszották is a srácok, beszarás milyen jó volt), meg volt szellőztetve egy 7" és egy 12" is a Record Staright-ből... most csak ennyi jut eszembe. Szóval ígéretek voltak már. Egy darabig lehet csinálni ezt, így lehetett az, hogy pl. a Maps egy várva-várt album volt, mondhatni az egyik legjobban várt magyar lemez volt a megjelenése előtt, de egy idő után csak azt jegyzik meg az emberek, hogy már megint nem teljesült egy ígéret.
Koncerten elhangzott, hogy szeptemberben jön még egy EP.
Érzésem szerint nem készült el a teljes album, de a leszerződött lemezbemutató miatt ki kellett jönni valamivel, így most megkaptuk a már ismert (talán már korábban fel is vett) számokat, ősszel pedig jönnek a valóban újak.
Ez egyébként teljesen egybevág azzal, amit cliftony77 még korábban írt. hogy őszi megjelenést terveznek.