Canon eos 500 n-hez keresek magyar vagy angol nyelvű használati útmutatót elektronikus vagy nyomtatott formában (akár fénymásolásra is. Az árban megegyrzünk. Email címem: mulder(@)dstreet(.)hu
HAt ezaz nem viszi at a hangsulyt ,en meg me vesszöt se tudok irni Nem vettem en ezt izelgetesnek! lenyegeben ez jogos volt. De lattad mas nem is vette eszre Meg a CS-D se ,akinek valaszoltam . Egyebkent ma voltam fönt Becsbe a 20Da-ert 2000.- fölött kernek!!!:-)))
Bocs, persze, hogy írtam már el egy csomó mindent, meg hibázni is szoktam. Nem akartalak izélgetni, csak sajnos a hangsúlyt nem viszi át a fórumozás. Csak ezt olyan sokszor fordítják félre (nagy hírügynökség anyagában is láttam már), pedig a különbség ég és föld... Mg egysze bocsi: 137
Ejnye no! Ha csillagászat, akkor ASTRONOMY. Az asztrológiához nem kell fénykép, csak hit/hiszékenység (hogy melyik, azt _itt_ mindenkinek az ízlésére bízom, inkább ne ebben a topikban vitassuk meg.) Üdv: 137
Az egyik nap egy csákesz a fehér obiját folyamatosan nyomta, sorozatban lehetett a gépe.amíg melletem volt egy 15 percet szerintem ellőt 300-at... Azt az obit se kívvánnám egy -két év múlva használtan.....