Önkiszolgáló italozó és beszélgetőhely.
Aki kiszolgált: rali.
Politizálni és fockározni tilos.
rali temetésének helye és idõpontja:"
2010. július 30. 15:45
Kecskeméti (új) Köztemető
A topikot lezártuk.
A kocsma bezárt. Végleg.
rali ivócimborái a Rali kocsmájában tudják megvitatni a világ fontos dolgait, illetve akik emlékezni szeretnének rá, azok a rali barátai topikban emlékezhetnek a régi szép időkre.
Hát nem tudom, mi például utánalevő héten megyünk, tavaly meg szeptemberben voltunk. Biztos mások is vannak hasonlóképpen vele... De valamikor jó lenne tényleg!
Mi is szomorúak vagyunk, mert bár kocsmázni is nagyon szeretünk, mégiscsak a sziget meg az ő fílingje teljesen más, és csak egyszer van egy évben. Azaz volt.:-(
Most viszont nem tudunk dönteni, hogy kocsma, vagy Rod Stewart, vagy mindkettő? Legaább lehetne tudni, utóbbi hánykor kezd...
Nekem egyébként -főleg eleinte- mindkettő kocsma/szigettali volt. Mivel szinte csak a kocsmások és az újoncosok voltak ott. Utána kezdte rali mindenhol hirdetni, és így nőtte ki magát a szigettali.
Pénteken a 7-es busz elő bevágott egy szgk s hirtelen fékezett, én meg beestem a sofőr mögötti első ülésre (függetlenül, hogy 2 kézzel kapaszkodtam) s bevertem magam 1x az oldalon lévő dobozba a hátammal, 1x az ülés oldalába. Tegnap már a levegő vétel sem ment fájdalom nélkül, így kénytelen voltam elmenni orvoshoz. Most fél fekve ülök s közözöm a bordáim, mint a sonkát.
A Stexet nem "kocsma" névvel tartották, van ott az Iszoldába' egy rakás mindenféle buli, csak mostan nem szabad emlegetni, mer' sneci megharax a fílingtől és nem jön talizni, egyedül ihatom a Söröket....