Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
Eladó a képen látható Maxi Cosi Piori ülés 9-18 kg-ig. A huzat a napfénytől kissé megfakult, de ezen kívül semmi hibája. A hungarocell a huzat alatt ép és balesetmentes az ülés. Az ülés akár menet közben is több fokozatban dönthető, fektethető. A huzat levehető és mosható 30 fokon. Nem szakadt és nem foltos. Tiszta állapotban várja új gazdáját. 7000 Ft
Eladó a képen látható használt futóbicikli. Használatából adódó karc, festékkopás előfordul. Gumija tömör. Legalacsonyabb ülésmagassága: 44 cm. 7500 Ft
Eladóvá vált maxi cosi tobi ülésünk. Annyi hibája van,hogy a két darab felső rugó a biztonsági övből hiányzik. Tehát így nem áll "fölfelé", hanem csak rendesen simán, mint a normál ülések öve. Ezért 25.000.ft az ára. Balesetmentes, hungarocell ép, inkább lányos, mert pici virágok vannak a huzaton. 3.képen látható, hogy a fejtámlán van egy folt. Mi is így vettük, én nem próbáltam kiszedni.
Eladó egy 164-es méretű C&A-ban vásárolt lányka tavaszi softshell, karcsúsított vízálló, szélálló kabát. A kabátot én vettem a c&a-ban, lányom hordta 2 szezonban (múlt tavasz-ősz). Semmi hibája. Kapucnija levehető, cipzár rendben van.
Mértem: hossza válltól az aljáig:56 cm szélessége hónaljban:43 cm szélessége legalul:47 cm ujja hossza válltól:59 cm váll-nyak távolság:10 cm
Megnézhető: Budapesten a xv,xiv, xi (Allee bev.kp) kerületekben. Ára:2500 Ft Postázom is ajánlottan + 1000Ft (postaköltséget a vevő fizeti) Csere nem érdekel.