Sajnos igazad van. Ilyan feelingem van, mint anno Kölnben, mikor a Veszprém 9 gólról elvesztette a BL döntőt. Nyilván ez más, de éppolyan lúzerség.
Nem érdemeltünk volna evvel az impotens, túlbonyolított támadójátékkal feljutást. Azt a kurva mamuszt én is átemelem, hányszor ütöttük bele a fekvő kapus mamuszába???
Hazai VB-n ekkora lehetőséget ilyen lúzer módon veszni hagyni, nem nagyon vannak rá szavak...
Az a helyzet hogy összességében mi sem érdemeltünk volna feljutást. Ha az elmúlt 20 év magyar válogatottjait sorba állítanánk, az idei szerintem nem lenne benne az első 15-ben, mégis ez kapott akkora esély amekkora az előző 19-nek szinte sosem volt...
Úgy nem lehet feljutni, hogy 187 helyzet kell egy gólhoz...
Ez nem igaz! Az első, vagy második dühömből írok most. Ez mennyire tipikusan magyar már megint. Lúzerség a köbön.
Tudom, majd jönnek a nagy megmondók a jók voltunk, meg harcoltunk, meg szép volt fiúk.
Elegem van ezekből az emberekből. A F...szság csimborasszója, amit műveltünk. Mi a fenéért játszik egy csapat így?50 percig tudunk így jól játszani?Utána meg űberbénán. Mint egy c vagy d csoportos lúzerbanda.
Menjenek a fenébe a srácok................
Az a szomorú, hogy már megint annyira magyar, annyira lúzer. Saját magunkat szívatjuk és így járunk.
Nem érdemlünk A csoportot. Egy ilyen csapat nem érdemli meg. Az a csapat, amelyik az A ligába vágyik, az nem jár így. Ennyi.
Ilyent is csak mi tudunk elb...ni, hihetetlen. Nyert meccset hogy lehetett úgy eladni, hogy volt kihagyott büntetőnk is??? A meccs képe alapján győzelmet érdemeltünk volna, de hát ugye a gólokra játszák a hokit...