Szerintem minden albumukban található valami jó. A No Substance nekem pl nekem úgy tetszik ahogy van, és a New American is vannak kedvenc számaim (1000 memories, I love my computer) zúzni nem fogsz rájuk, de hallgatni jó.
Nos, ezzel vitatkoznék, bár ízlésekről felesleges. Az igaz, hogy a No Substance sem erős lemez,de azért van ott jó pár ütős nóta:
Hear It
Shades Of Truth
The Biggest Killer...
No Substance
Sowing The Seeds
The Same Person
In So many Ways
etc.
A New America ezzel szemben olyan, mintha a Blink 182 összeállt volna a Guns 'n Roses-szal.
Brrrrr....
Sziasztok! Szerintem a No Substance album rosszabb, mint a New America. Nekem türhető, van 3-4 egész jó szám, 1-2 szar a többi meg közepes. A legjobb BR albumok: Tested, Generator, Stranger than Fiction. Sajnálom, hogy Bobby-nak abba kellett hagynia a dobolást. Ha már a fórumon vagyok itt is megkérdezem, nincs e valakinek 150-200 megája valami ftp szerveren ahova 5-6 király BR videót fel tudnék tölteni? Én is örülök, hogy nem szeretik annyian a BR-t, hiszen akkor ők is divat lennének, mint a Limp Bizkit, Offspring, Linkin Park, stb. Igaz, ha ők vannak a tévében 1x legalább meg lehet hallgatni ellentétben a még náluk is sokkal szarabb és igénytelenebb zenékkel. BR a legjobb punk banda!
igen,ez is igaz,ráadásul a BR már többoldalról megkapta,hogy"elég meghallgatni egy albumot és már az összeset ismerjük"
nem lehet könnyű dolog újítani sem ,mert akkor meg a szűklátókörübb rajongok kezdenek el haragudni Rájuk(lásd Metallica)
Teljesen egyetértek: a new america egy rakás szar és akkor még finom voltam...
Szerintem nem ötletben van hiány, mivel a new american pont olyan vizekre eveztek, ahol még nem jártak azelőtt. Szerintem az lehetett a gond, amit jónéhány többlemezes banda elkövet: kitalálni valami újat, szokatlant, nehogy úgy legyenek elkönyvelve, mint aztok a bandák akik "csak" a saját stílusukban tudnak nagyot alkotni.
Nos, ez nem áll jól egy olyan zenekarnak, mint a Bad Religion.
"the old folks are luzers"-énekli az A
Oké végülis egyetértek,nem kell feloszlani,de akkor ne adjanak ki olyan sűrün lemezt,ha már nemigen van új ötletük.
Amikor megvettem a New america-t,tudtam hogy nem várhatok tőle sokat,és ezzel együtt is rossz volt hallgatni ezt az isten zenekart bénázni.
Nagyon szerettem(szeretem)a Bad Religiont mindigis(4szer láttam őket ,legutóbb tavaly bécsben az Arénában),kedvencem a Suffer,de engem szomorúsággal tölt el,hogy még mindig készítenek lemezeket és egyre rosszabbak,még akkor is ha a készülő albumon visszatér Mr Brett is.Ideje lenne már valami mást csinálni vagy feloszlani szépen.
A new america egy kurva nagy tévedés volt, vitathatatlanul a Bad Religion legrosszabb lemeze.
ellenben jól értesültek tudni vélik, hogy az új lemez, melynek megjelenését februárra halasztották, vadállat lett, visszatértek a Stranger Than Fiction vonalhoz.
New America?? Hááááát... Szerintem a Stranger (talán a Gray Race) volt az utolsó elejétől végéig erős B.R. lemez.Azóta mintha megsokasodtak volna az üresjáratok.
A New Americán is vannak nagyon jó pillanatok,de kicsit önismétlőnek tűnik.
Az Against the Grain nekem is a kedvencem, szerintem minden religion fannak az.
Most olvastam, hogy új dobost keresnek. Ha jöttek is volna idén is a szigetre most lemondták volna.
Amúgy kiváncsi lennék mi a New Amerikárol a véleményed Nausea.
No,azért mégiscsak akadnak errefelé B. Religion rajongó lények (mégha nem is ezrével)!
Wazzeg,kiváncsi vagyok az új,három gitáros felállásra.Én a Mr. Brett nélkül készül lemezeket hangyányival laposabbnak találtam a Strangernél,illetve az azt megelőző lemezeknél.Nekem a mai napig az Against The Grain/Generator lemezek az etalonok.
Elképesztő, hogy ennyire kevesen szeretik a Bad Religiont -ami szerintem minden idők legjobb punk bandája- de én örülök ennek.
Én anno szerettem a Limp Bizkit-et is, még amikor senki nem is ismerte azok közül akik most olyan nagy fanok, de amint tömegcikké vált (M:I-2) megutáltam.
Hát akkor nyisd ki a szemed:
Sushi (ez japán klubzene)
IRMA records kiadványok (leginkább jungle, néha egy kis klubzene)
James Bond filmzenék :)
néha drum'n'bass, meg elődei
ja, klubzenén én azt értem, amikor "james bond- féle" zenét játszanak... (mondhatnám én easy listeningnek is, de nem mondom, mert biztos nem értenéd ;)
Zeneileg, vagy szovegileg?
En csak 4 albumot ismerek, de szerintem egy ket kiveteltol eltekintve az osszes szam egeszen jo. Mondjuk eleinte nekem is nagyon hasonloak voltak a szamok, meg nem is tetszett tulzottan, de nehany hallgatas utan raereztem az izere.
American Jesus pl. szerintem nagyon jol sikerult szam. Es meg van par ilyen, ami nagyon jo.