Egy baj van ezzel a sorozattal, hogy kevés része van.
A Hallo, Hallo állítólag hasonló stílusú. Évekkel ezelőtt belenéztem, de nem fogott meg, viszont nem hagy nyugodni a dolog, mert több fórumon is dicsérik.
Ahogy ígértem 5x05-ig kint van további 4 felirat a Foglalkoznak már önnel-ből a supersubtitles-en. (Nagyjából jövő hét ilyenkorra jön a felirat az 5. évad utolsó 2 részéhez is).
Valaki tudna nekem segíteni, hogy melyik részben volt az a jelenet, amikor Ivyt Charles püspökhöz ördögűzés szolgálat miatt(egzorcizmus) és 'egrecíroztatást' mond bekopogva a püspöki palotába?
Minden Foglalkoznak már önnel? sorozat rajongónak üzenem, hogy a negyedik évad összes része kint van a supersubtitles-en. Az ötödikből a 3-4.-est a héten küldöm be.
Illetve egy kis játék:
A sorozat 4x05 - Fifty years on című részében (ami ugye magyarul is elérhető online is) vendégszerepel egy színész a Mylordból. Ki ő, és melyik jelentben (időpont is jó) szerepel.
Csak elhitette vele, hogy a pénzt odaadta őlordságának, az eltört tányérokat megtérítendő. Mrs Lipton kicsit csodálkozott, hogy honnan volt Alfnak hirtelen annyi pénze, de az kimagyarázta magát ('a bukmékerem megadta a tartozását').
Nagyon köszönjük! :) A filmeket honnan lehet majd hozzá leszedni? A régi oldal úgy látom, megszűnt... Esetleg a Haszonlesők 2. évadának magyarítása is várható még? Köszönöm!
Foglalkoznak már önnel! rajongóknak van egy jó hírem. A harmadik évadból a 2,3. rész kikerült a legismertebb magyar feliratos oldalra! http://tinyurl.hu/76BD/
Nem kapcsolódik 100%-osan a Csengetett Mylordhoz bár bizonyára sokaknak tetszene a Perry-Croft páros másik sorozatának (Ami végülis Paul Shane-t híressé tette hazájában.) a Hi-de-hi amely egy nyári táborról szól. A sorozathoz jómagam készítem a magyar feliratokat bár elég ritkán vetemedem erre feladatra. A második évad magyar feliratai az utóbbi napokban kerültek fel. Úgymond utó karácsonyi ajándékként fogadjátok sok szeretettel!