Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
NATO warplane shot down, Yugoslavia says
Yugoslav authorities claimed they downed a NATO warplane Saturday, as NATO unleashed a fourth day of airstrikes on Yugoslavia.
Serbian television Sunday showed video of what it said was a F-117 Stealth fighter bomber that had been shot down by Yugoslav forces.
According to Yugoslav state TV, the plane went down approximately 40 kilometers west of Belgrade about 10 p.m. local time (4 p.m. EST).
The Pentagon and NATO refused to confirm the report.
SeSebaba
pizzaro:
Igen, szerinte is, ha ez a lopakodo, csucstechnologiaju bombazo, amelyet meg allomasoztatni se lehet az USA-n kivul, akkor vagy:
- van benne onmegsemmisito cucc, es a titkos dolgokat kiegeti
- vagy mar elindultak lebombazni/ raketazni a bemutatott roncsot a NATO erok vagy kommandosok
MIG-29 mégsem olyan elavult és a MIG-21 sem jó a zsidó elektronika.
Egyébként a pilóták már valószínüleg valamelyik szerb fogolytáborba vannak vagy épen Moszkva felé tartanak ,hogy daloljanak a szuper gépről.
A NATO már mutatott felvételeket a lelőtt MIGekről mert én még nem láttm.
Serbian television has shown pictures of wreckage which it says is a Nato warplane shot down over Yugoslavia.
The TV report also said two pilots had been captured, one of them a German.
Nato has not confirmed any aircraft losses.
vagy egy eve New yorkban a History chanellen mutattak egy obol-haborus dokumentum filmet, amelyben csatahelikopterek tamadasat mutattak teherkocsik es harckocsik ellen. Katonai felvetelek voltak, mutattak az egesz akciot meg kozben a pilotak besazedet a kozponttal. Kilottek a kocsikat , mint egy szar, es utana kiderult, hogy mind a tankok, mind a teherkocsik a sajatjaik voltak.
Il;yenek elofordulnak, megsem gyozott Irak. Mer legalabb meg mernek ilyet is mutatni a nepnek.
A lopakodo nem lathatatlan csak nehezebb bemérni. De ha a radar elég közel van és elég eros akkor bizony látszik.
Hokeresovel is bemérhették, és lelohették...
miután a céloktól elég messze zuhant le feltételezheto hogy sérülten még repült egy ideig, és ebben az esetben jo esély van rá hogy a pilóták ki tudtak ugrani.
Na minden kezdet nehéz ,de a szerintetek szar orosz technika elég szépen teljesít.
Már egypár gépet lelőttek 1-2 TORNADO
1 F-117
Ezután jön a többi !Jók azok az orosz cuccok!Eddig Jugoszlávia vs.NATO összecsapás döntetlen.
Végre valaki megszívatja a NATOt.
A NATO meg nem ismerte el ahogy a Pentagon sem. Nekem eleg furcsa a dolog. Raketaval nem lohettek le mert nem lehet bemerni. Hogy lezuhant volna magatol? Nem hiszem. Az ilyen gepeket csak tokeletesen kikepzett pilotak vezetik. Na majd kiderul
A jugozlávok szerint három órával ezelőtt lőtték le a gépet. Ha így van, és a pilóták túlélték, könnyen elképzelhető, hogy a a kommandósok már Boszniába menekítették őket. Ha nem, ez még az éjszaka folyamán megtörténik (ha olyan a terep, hogy el tudnak bújni).
Nem vagyok benne biztos, de szerintem helytelen az információ, hogy az F-117-esen nincs katapult. Még a kurva nagy bombázókra is tesznek, tuti van rajta.
Egyébként már láttam (videón) F-117-est repülőnapon a levegőben szétesni, de a cnn feszt azt hajtogatja, hogy SHOT DOWN. Ez pedig elég nagy fordulatot hozhat a háború alakulásában.
He wotan!
en azt mondtam, hogy sem a szmbenallo technika, sem az orszagok nincsenek egy sulycsoportban
valoszinu, hogy meg sokat le fognak loni, azt senki sem kepzelheti,hogy nem , de:
1. ugyanilyen lelkesen bemutattak volna a tobbi lelott gepet is a szerbek, ha lettek volna
2. szerintem legjobban Natoek csodalkoztak, hogy eddig meg nem veszitettek semmit
3. en az ilyen altalanositasokban nem hiszek se pro se kontra (marmint hogy valaki abszolut jo, valakinek abszolut igazsaga van)de a tenyeknek hiszek es azok azt mutatjak, hogy Natoek azt csinalnak Jugoban amit akarnak, es nem azt amit a szerbek engednek
Most mondta a ficko a CNN-en, hogy nem tudjak mi tortent, de nem hiszik hogy raketaval lottek le, mert lathatatlan a radar szamara, csak az az egy nagy hatranya, hogy nem eri el a hangsebesseget mindossze 640-el megy...
Ennyit mondott semmi tobbet... :)
SeSebaba
Serbs claim NATO plane shot down over
Yugoslavia
eleg meggyozonek tunik, nagyon ciki, foleg azert mert az USAnak valahogy vissza kell szerznie a roncsokat, ugyebar mint Pakisztantol a Tomahawkot.
Milo nagyot lepett!!! A franc!! De tenyleg hogy a fenebe???
Bocs, igazad van, bombázó.
Egyébként arra próbáltam kilyukadni, hogy remélem nem halt meg senki, mert ahhoz nem gratulálnék. Sajnálnám az embereket. Én a technikai teljesítményt díjaztam, ha tényleg lelőtték.