Sziasztok! Ide várok mindenkit, akit érdekel a kutyák, cicák szőrápolása, otthoni és kiállítási fazonok, minden, ami ezzel összefügg. Szívesen látok gyakorló kozmetikust, kezdőt, és amatőrt is, kérdezzünk, segítsünk egymásnak. Bízom benne, hogy sokakat érdekel ez a téma.
Vizsga kutyust keresek, de gyakorolni is vállalok bármilyen kutyát ingyen és bérmentve, sőtt Budapesten viszem, hozom ez nem probléma!
Profi Mesterkozmetikusok mellett tanulok lassan fél éve ès mindent megtanultam már amit átadhattak nekem de sajnos az ismeretségi körömben nincs alkalmas kutyus! :(
Ha csak egy ingyen kozmetikára oda adná, vagy szüksége lenne a kutyusának, esetleg segítene!
Én most vagyok itt először em tudom még hogyan működik az oldal.
Remélem jó helyre írok !
Segítséget szeretnék kérni !
Van két kisebb kutyám. Mindkettő Bichon Havanese.
Egy 5 éves kislány Masni és egy 11 éves fiú Joey.
Egy ideje munkanélküli lettem és nagyon rosszul állnak a dolgaim itthon. Egyedül is vagyok meg a két kutya.
Épp hogy van mit enni adnom nekik meg magamnak is .
Azt szeretném megkérdezni nincs e köztetek valaki, aki esetleg most tanul kutya kozmetikusnak, és szeretne gyakorolni.
Jelenleg a nagyobbik kutyusnak lenne SOS lenyírni a szőrét, már borzasztóan néz ki :( én nem tudok elő teremteni most 5 ezer forintot hogy le nyirják nekem gépen egy hosszra rövidre.
Egy két ezer forintnál sosem akad több.
Kérlek titeket ha ismertek valakit aki tudna segíteni jelezzetek valahogyan.
3 éve vizsgáztam kutyakozmetikusként, de sajnos azóta nem állt módomban foglalkozni vele, pár ismerős kutyát nyírtam-tettem rendbe. Viszont most érzem megfelelőnek az időt, hogy belekezdjek, minden adott lenne hozzá. Gyakorlatom szinte nulla, amit tudtam, azt is ismételnem kell, de véleményem szerint nem voltam ügyetlen a gyakorlati órák alatt, értő kezektől sokat és gyorsan tanulnék. A kérdésem a következő: Van-e esetleg köztetek olyan budapesti, vagy veresegyház-környéki kozmetikus, akinek tudnék segíteni, cserébe tanulnék tőle? Esetleg kezdőknek szóló tippeket is szívesen fogadnék. Előre is köszönöm a válaszokat! :) tunditta@gmail.com
Önállóan dolgozni tudó, legalább 1-2 év tapasztalattal rendelkező kutyakozmetikust keresek Budapesten III. kerületben /Békásmegyer/, jelenleg heti 2-3 alkalomra. A napok megbeszélés szerint választhatók. Az üzlet több mint 25 éve működik és saját vendégkörrel rendelkezik.
Budapest 3. Kerületben kutyakozmetika vendégkörrel sürgősen átadó, babavárás és utazás miatt. Az üzlet 6éve mai napig működik, 1éve teljeskörű felújításon esett át. További információért a 06-30-646-36-21es számon lehet érdeklődni. Az ár megegyezés alapján.
Több mint 20 éves tapasztalattal kutyakozmetikai állást keresek az M7 vonalán a Budai oldalon. Néhány hónapja költöztem ide, a pesti oldalon heti két napban még dolgozom, illetve kialakult vendégköröm van, nem szeretném elhagyni Őket és az átjárást is meg tudom oldani. ( csak heti 5-6 alkalommal már fárasztó, és költséges )
Olyan kozmetikát keresek ahol heti 3 napban tudok dolgozni, esetleg asztalt bérelnék... vagy átvenném az üzletet. Rugalmas vagyok.
Ajánlatokat, ötleteket akár itt akár a 30-2728252es számon várok!
Eladóvá vált két éves Whal km 10es kutya nyirògepem. Használt dolgoztam vele és ez látszik is rajta de működik. Budapesten tudod átvenni. Vagy előre utalás után plusz postaköltséggel postázom. Ára a piaci ár fele 37000 ft.
Eladó Tatabányán Moser Max 45-ös keveset használt kutyaszőr-nyíró gép + adok hozzá egy 1-szer használt 0,5 mm-es Artero gépfejet (értéke:8700 Ft). Ár összvissz. 35000 Ft. Hívj a 06/20/342-3603-as számon, vagy írj a metisz87@gmail.com emailcímre. :)
Sziasztok! Az Ebszőr-szervizben, Tatabányán, újra kiadó asztal. Az egyik kolléganőnk vidékre költözése miatt. Eszközöket biztosítok, viszont ha van sajátod, alacsonyabb a bérleti díj. Kezdő kutyakozmetikusok jelentkezését is várom, a lényeg, hogy érts a szakmához, és tudj szépen nyírni :) Üdv.: Vera: 06/20/3423-603
Kiadó helyiségrész az Ebszőr-szerviz Kutyakozmetikában (Tatabánya, Mártírok útja 104.): Amit biztosítok (csak a szalonban használhatod): *Nagytestű kutyák kozmetikájára alkalmas asztal *Moser Max 45-ös nyírógép,- fejekkel *ollók, kefék, coat king, trimmelő kés, hajszárító, kád, gumikefék. Amivel rendelkezned kell: *asztal a kistestű kutyák nyírásához, *saját sampon, balzsam, fültisztító folyadék, szemkörnyékápoló folyadék, fülszőr epiláló por (szóval a fogyóeszközök, amiket használsz). Kérlek, csak akkor keress, ha: *szereted az állatokat és szépen bánsz velük, *szereted ezt a szakmát, *türelmes-megértő-udvarias vagy a vendégekhez, *MINDEN a kutyakozmetikusi munkakörbe tartozó műveletet maradéktalanul el tudsz végezni. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, hívj a 06/20/3423-603-as számon. Egyeztessünk időpontot egy személyes beszélgetésre, ahol elmondom a részleteket.
Én szívesen mennék. Rakamazon van kutyakozmetikám, de itt kevés a vendég. Cuki Pofa kutyakozmetika facebook, megnézheted a munkámat, üdv: Gabcsi Papp Rakamaz
Budapesti, 17. kerületi prémium állateledel bolt és kutyakozmetikánkba keresünk kutyakozmetikust. Rész- vagy teljes munkaidőben. Szakmai önéletrajzokat az info@happypet.hu címre várjuk
Sziasztok! 13. keruletben ujonnan nyilo uzletunkbe keresunk kutyakozmetikust, vagy kozmetikusokat. Az uzlet kialakitasaban is egyutt gondolkodast szertnenk a leendo kollegakkal.
Moser max 45 kutyanyíró, Oster kutyanyíró, sollinger ollók/ illetve selbruha.hu-ról rendelt mester által készített kutyaszőrnyíró olló, toldófejek és nyírógépfejek, gép és eszköztisztító Oster, Fésűk,körömnyíró olló, trimmelő kés, eszköztároló fa és műanyag kivitelben. Győrben személyesen átvehető illetve postázom 2 ezer ft-ért. Minimálisan alkuképes ha komoly az érdeklődés. Termékek szép állapotban vannak, egy teljes generál tisztítást azért persze javasolok használat előtt.
Sziasztok! A bolognese-havanese kutyákkal kapcsolatban kérdeznék, hivatalosan fésülős fajták, de ha nyírni kell, mi a fazon? Akármerre nézelődtem, mindenhol egyformára nyírt fazont látok, viszont valahol találkoztam már olyannal, ahol a lábak hosszabbra voltak hagyva. Pl. egy vizsgán melyik lenne a hivatalosabb és milyen gépfejekkel érdemes dolgozni?
Egy jo lehetoseget szeretnek veled megosztani. Vagysz kulfoldre menni elni, dolgozni mint kutyakozmetikus?? Itt a lehetoseg!!! Agusztusi kezdessel keresek Daniaba jo kereseti lehetoseggel, megbizhato onalloan dolgozni tudo ugyes kozmetikust. Jelentkezni oneletrajz es angol motivacios level ide: honeydoggy17@gmail.com Tovabbi info: Kutyakozmetikus állás külföldön! Kezdő, de tehetséges – tapasztalt, de nyitott az új trendre kutyakozmetikust keresek. Elvárások: Rátermettség a szakmára vagy/és 2-3 év tapasztalat vagy több Angol nyelvtudás alapszintű szakmabeli kommunikáció Felelősségteljes munkavégzés Megbízhatóság Új trendek követése: ázsiai fazon, kreatív grooming (festés) Amit kínálok: Idegen nyelv elsajátítása Jó kereseti lehetőség Új ország, új élet amiben a segítségedre leszek Biztos szállás és munkaviszony Fizetés: fix+ jutalék Ha szeretnél Skandinávia egyik országában élni, dolgozni és megfelelőek az ambícióid, akkor küldj egy fényképes önéletrajzot, amelyhez csatolsz egy motivációs levelet. Ebben megfogalmazod, miért szeretnéd megkapni a munkát, miért válasszalak Téged, milyen kihívásokkal néztél szembe pályafutásod alatt. Jelentkezéseket várok az alábbi e-mail címre: honeydoggy17@gmail.com
Egy jo lehetoseget szeretnek veletek megosztani. Vagysz kulfoldre menni elni, dolgozni mint kutyakozmetikus?? Itt a lehetoseg!!! Agusztusi kezdessel keresek Daniaba jo kereseti lehetoseggel, megbizhato onalloan dolgozni tudo ugyes kozmetikust. Jelentkezni oneletrajz es angol motivacios level ide: honeydoggy17@gmail.com Tovabbi info: Kutyakozmetikus állás külföldön! Kezdő, de tehetséges – tapasztalt, de nyitott az új trendre kutyakozmetikust keresek. Elvárások: Rátermettség a szakmára vagy/és 2-3 év tapasztalat vagy több Angol nyelvtudás alapszintű szakmabeli kommunikáció Felelősségteljes munkavégzés Megbízhatóság Új trendek követése: ázsiai fazon, kreatív grooming (festés) Amit kínálok: Idegen nyelv elsajátítása Jó kereseti lehetőség Új ország, új élet amiben a segítségedre leszek Biztos szállás és munkaviszony Fizetés: fix+ jutalék Ha szeretnél Skandinávia egyik országában élni, dolgozni és megfelelőek az ambícióid, akkor küldj egy fényképes önéletrajzot, amelyhez csatolsz egy motivációs levelet. Ebben megfogalmazod, miért szeretnéd megkapni a munkát, miért válasszalak Téged, milyen kihívásokkal néztél szembe pályafutásod alatt. Jelentkezéseket várok az alábbi e-mail címre: honeydoggy17@gmail.com
keresek normális, kedves, nem verekedős kutyakozmetikust két westie kutyához. Az egyik öreg, süket és vak, emiatt ingerlékeny. Csak nyirni nem trimmelni kellene. Esetleg aki házhoz jönne még jobb lenne. Budapest 10-17 kerület határán lakunk.
Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon, most végzem a kutyakozmetikus tanfolyamot. Van köztetek, aki az EFEB-nél csinálta az elméletet eLearning formában? Lennének kérdéseim a vizsgával kapcsolatban. Előre is köszönöm a válaszokat!