Keresés

Részletes keresés

Cowboy Creative Commons License 2000.10.26 0 0 1620
Kedves Palócz !
1. Dallaszt nem igazán hivhatod “kisvárosnak”, a Dallas Morning News-t pedig minden nap elolvasom, nem tagadom, nemcsak az amerikai vagy helyi hirek miatt.
2. Azt NEM irtam, hogy Mindenki! A cserkészcsapatban nagyon jófej apukákkal találkoztam, némelyiknek még kitünö humora is van. Ök nem voltak kiakadva az angolomon, segitökészek voltak, a legtöbb Eagle Scout. Viszont volt olyan kollégám, aki egyáltalán nem beszélt velem, mert nincs texasi kiejtésem. Az orrát félárbocra kellett eresztenie az irodában, de igy is takonycsikot húzott a plafonon (nem volt mérnöki diplomája). Amikor megkérdezte, hogyan kell leirni helyesen azt a szót “jogositvány”, mondtam neki, hogy ha a Wordben nem találja meg, nézze meg a zsebében a vezetöi engedélyét!
3. A fiaim Dallas iskolakörzetei közül a legjobbnak számitó, Plano város iskolájába jártak, nem pedig az Oak Cliff-be, ami a New Yorki Harlemhez hasonlitható. A nagyobbik fiam 7.-es volt amikor kijöttünk és az ö véleménye szerint is az elsö két évben semmi újat nem tanult, az angolt kivéve. A kisebbik fiam is most számitástechnikát tanul az egyetemen, úgyhogy elsökézböl van információm, mit kell neki tanulnia és mit kellett nekem. Azzal az amerikaiak is tisztában vannak, hogy az iskola rendszerük messze van a tökéletestöl. Ezért is az egyik pont, mit javitana a két jelölt, ha ö lenne megválasztva. Több matek professzort is ismerek itt a “University of Texas at Dallas” egyetemröl (természetesen magyarok), több magyar fiatal matematikus szintén itt szerezte a doktoriját. Az Ö véleményük szerint az amerikai gimnáziumi matematika oktatás kataszrófális. Ha velük akarsz vitatkozni, megadhatom a telefonszámukat.
4. Én nem tudok a börömböl kilépni, tehát egy magyar diplomás szemével nézem a dolgokat. Ami jó, azt át kéne venni! (Talán ha itt leirjuk, módjuk lesz a MO-n élöknek megismerni, átvenni.) Az az alapállás, ahogy a gyerekeket dicsérik, buzditják, ösztönzik tényleg lenyügözö. A kisebbik fiamnak állandó szorongása volt a magyar iskolában, mert ha 10-böl egyszer nem tudott valamit megcsinálni, ö volt a világ leghülyébb gyereke. Itt, ha 10-böl csak egyszer csinálta meg: -Na látod, ügyes vagy, meg tudod Te csinálni! Amikor elsö alkalommal mentünk a cserkészcsapattal sziklát mászni (nem tagadom, én is féltem egy kicsit 20 méteres magasságban egy vékony kötélen lógva) 30 percig alulról-felülröl buzditották, tanácsokat adtak, hogy sikerüljn neki. Harmadikra 3 perc alatt lent volt. A pozitiv hozzáállásra nevelik öket! Ha megkérdezel magyarokat, hogy vannak, állandóan panaszkodnak. Egy amerikai mindig jól van, minden tökéletes (még akkor is azt mondja, ha nem.) És lehet, hogy már huszadszorra mondva saját maga is elhiszi. A legpozitivabb élményem pedig a cserkészet. Erröl 7 év után nagyon sokat tudnék mesélni, én Asst. Scout Master vagyok, mindkét fiam Eagle Scout. Ha valakit érdekel, nagyon szivesen átadom a tapasztalataimat.
Most egyenlöre csak ennyit, dolgoznom kell.

UI. A két rossz közül a Bush!

Előzmény: Törölt nick (1614)
Mumu Creative Commons License 2000.10.26 0 0 1619
Ez amin mindig csodalkozok es mas oldalrol tisztelem bennetek.Hogy nem teszitek az egbe a jeloltet hogy nem hiszitek rola hogy superman.Utana mentek szavazni valamelyikre aki relativ jobb lehet mint a masik.Tudjatok azzonba hogy nem az o szemelyes qualitasai szamitnak hanem az a mod ahogy jol osszetudja verbuvalni tanacsadoit,delegalni a problemak elintezeset.
Y3K Creative Commons License 2000.10.26 0 0 1618
Nagyon jo.

Csinaljunk egy magyar poll-t. Ki kire fog szavazni? (Ha mar eldontottet.)

En a Bush-ra. Tibor a Gore-ra.

Akkor az allas eddig:

Bush: 1
Gore: 1

Előzmény: Tibor Arato (1617)
Tibor Arato Creative Commons License 2000.10.26 0 0 1617
Most mart, hogy csak rovid ido van vissza a valasztasokig; Megindult az ijesztegeto politika.
Mind a ket fel ijesztegeti a nepet, hogy milyen rosz lesz ha nem raja szavazunk. Bush annyira utalja Washingtont, hogy ha megvalasztjak Texas-bol fogja iranyittani az orszagot.????????
Na meg itt van Charlton Heston; A sok voros nyaku, nyakig felfegyverkezet szarvasmarhak elhiszik, hogy Gore elfogja kopozni fegyvereiket.
Ha "Mozes" mondja ezt, akkor biztos igaz lehet. Talan attol felnek, hogy jon a "Brittish.

En is elszoktam jarni a cellovoldeben, de mart olyan draga a loszer, hogy nam akarok penzt kiadni raja.

Nem rajongok egyik elnok jelolt ert sem, de muszaj lesz El Gore-ra szavaznom, mert Bush-t egyaltalan nem birom. Egy Bush egyszer eleg volt;
Persze van meg tob Bush is, Jeff Bush lesz a kovetkezo. Az jobban a Bush Mamara hasonlit. De nem tudom, hogy tud -e olyan jol hazudni mint George.

Erdekes kep!

Mumu Creative Commons License 2000.10.26 0 0 1616
Kedveseim,egyaltalan nem banom hogy neha itt felforrosodik a levego.En is beceppentem,egy felreertes aran egy ilyen amerokai-europai vitaba.Azert mmert rosszindulatot felteteleztek rolam.Holott nem csinalunk mast mint javareszben (vagy exclusiv ? )elsogeneracios amerikaiak vitatkoznak olyanokkal akik azt az eletformat kepviselik aamelyet valaha a mai friss amerikaiak eltek vagy szuleik eltek.Ennyi.Meg talaltatik benne az ellentmondas ,a keseg valami ujat megismerni es a regi eletforma megvedese.Az uj valodi amerikai patriotizmeus es az europai vedekezo reflex.Kituno.Ponta az ami ebben a topicba kell.Egy emigralasi tradicioval rendelkezo nep visszazsai.
Mindez rendben.Tegyuk azzonban baratsaggal.Hiaszen ugyanatzt a nyelvet beszeljuk.Nagyon gyanus az exterm hozzaszolas.Abban mindig van egy kis elkeseredes.Ugy hogy csak tovabb ,vitatkozunk.De ugyanaakkor erezuk hogy meg mindig osszetartozunk.
Y3K Creative Commons License 2000.10.26 0 0 1615
WiseConsin,

Holnap Charlton Heston Waukesha-ban fog a Bush mellett kardoskodni. Na ot erdemes meghalgatni. Borzaszto jol tud beszelni.

Előzmény: WiseConsin (1612)
howdy Creative Commons License 2000.10.25 0 0 1613
Fu de forro itt a hangulat, es most kimaradok mindenbol mert nem leszek szamitogep kozeleben, gyozkodjetek a szavazokat, en ugysem jarulok az urnakhoz. Nyolcadikan kivancsian benezek majd es kuncogok a sok okos velemenyen. Remelem. Hajra Gore!
WiseConsin Creative Commons License 2000.10.25 0 0 1612
Udv nektek,

mar meg sem merek szolalni ennyi republican kozott, de holnap jon Madtown-ba Al Gore. Meg akarja gyozni a Nader-re szavazokat hogy inkabb ra voksoljanak. Erdekes vegkifejlet lesz itt meg. Kivancsi vagyok mire fogunk nyolcadikan ebredni...

Udv,
WiseConsin

Mumu Creative Commons License 2000.10.25 0 0 1611
Kedves Timur mar reg nem lattam agresziv irasaidat.A stilusodat sem.Nem muszaly egy velemenyen lennunk de azert nem kell igy szemelyeskedni meg szitkozodni.Gentleman like.Nekem Reagan es masoknak is akik kicsit irtak rola,amerikaiak , felmuvelt es mindent egyszerusito alak volt megis kituno elnok lett mert jol delegalt.Te se en sem ismertem szemelyesen.Valamelyikunk teved.Na es ?
Lehet hogy ezzel stilusoddal bevenenek egy football csapatba de egy angol klubba alig.De valaszinuleg nem is vagysz oda.De ez legyen a Te gondod.
Cowboy Creative Commons License 2000.10.25 0 0 1610
Valószinüleg úgy, hogy az átlag amerikai müveltsége egy napon nem emlithetö egy európaival. Itt, ha valakinek földrajzi vagy történelmi kérdése van, már nem strapálja magát, engem kérdez. Többen reklamálták, hogy amikor egy számitógépen installálom az operációs rendszert, legyek szives 12 –órás órát beállitani, mert a 24-esröl nem tudják hány óra van!
A gimnáziumban mindkét fiam tanult latint és németet, úgyhogy a tanárok különlegességként kezelték öket, ugyanis az angoljuk is nagyon jó és tudták róluk, hogy magyarul is beszélnek. A nagyobbik mesélte, egyszer a német tanárnöjük monta a gyerekeknek: Európában a kést nemcsak az étel felvágására használják, hanem felsegitik a villára! És ez a legtöbbnek újdonság, különlegesség volt!
Az iskolai szintet (föleg a szinesbörü lakosság tiltakozásának hatására) annyira leszállitották, hogy minél többen tudjanak megfelelni a követelményeknek. Földrajz és történelem csak az amerikai részt veszi. (Meg talán azt, hogy a föld gömbölyü.)
Az amerikai sajtó is csak akkor ir a világról és Európáról, ha ott valami nagy szerencsétlenség/baleset történt, vagy amerikaiakat érintö esemény volt. Én már nem csodálkozom semmin.
Cowboy

Előzmény: Mumu (1607)
Timur Creative Commons License 2000.10.25 0 0 1609
Ne sajnálj minket. Sajnáld Europat hogy a sok "intelligens"politikusaival. Kohl a sikkaszto, az osztrák hitlerecske, stb. A Reagant meg " közepes tehetségünek" nevezni az a Te saját tehetséged gyengeségét bizonyitja. Páva fuvajkodása ez. De nem számit, ezek a " müveletlen" amcsi vezetök meg a "buta" amerikai nép sok mérföldel vezet az okos, szép, intelligens europai balfaszok elött. Legalább is most, no meg vagy 200 évig még ezután is.
Tibor Arato Creative Commons License 2000.10.25 0 0 1608
Mumu, Americaban penzel mindent meglehet oldani
Talan en a partra szavazok. Hiszen termeszet barat vagyok.
Ralph Nader, Green Party elnok jeloltje.
Mumu Creative Commons License 2000.10.25 0 0 1607
Gyerekek maradjunk magyarul bar angolul az idezetnek kulon zamata van.
Haaaat,nem irigyelek benneteket.Csak azt hiszem hogy muszaly valakire szavazni mert a nemszavazas is szavazas,annak a javara akit a pol eselyesnekjelol meg.
Arra meg senki sem valaszolt hogy milyen a Bush csaladon beluli visszony,mert az sok mindenrre vetne fenyt.Ok valobban ismerik egymast es a valasztasok elotti idokbeli egymashoz valo visszonya sokat arulna el a valodi velemenyukrol...
Gondolom sok ilyen kozepes tehetsegu es erkoécsu emberbol lett megis jo elnok (Reagan) mert jol valasztotta ki a tanacsadoi gardajat.Attol fug ez es attol mennyire feljlodik o is a feladattal.De ehez kell egy erkolcsi alap tartas,maskep hiaba az egesz.Ezt inkabb Gore-nal latom mint Bushnal.Es meg az is a kerdesem hogy hogy lehet egy ilyen muveltsegre minden korulmenyt megkapo gazdag csaladba ilyen muveletlen maradni ?
Tibor Arato Creative Commons License 2000.10.25 0 0 1606
Bush szerint csak a gyazdagok erdemlik meg az adocsokentest, mert rajtuk mullik, hogy a szegeny nepretegnek legyen munkaja.

Ki vegezne el a cseled munkat Bush hazakorul ha nem lennenek szegeny Mexiko-iak. (Magyarul, vizes hatuak.)

break2 ez Magyar forum!!

Udvozlet Virginiabol. A Repablikanus feszekbol.

Y3K Creative Commons License 2000.10.25 0 0 1605
Hehe, break2 ez jo volt :)
Előzmény: break2 (1604)
break2 Creative Commons License 2000.10.25 0 0 1604
hja kerem, ha lehet angolul akkor itt egy jellemzo vitareszlet:

Presidential Debate Transcript

Jim Lehrer: Welcome to the second presidential debate between Vice
President Al Gore and Gov. George W. Bush. The candidates have agreed
on these rules: I will ask a question. The candidate will ignore the
question and deliver rehearsed remarks designed to appeal to undecided
women voters. The opponent will then have one minute to respond by
trying to frighten senior citizens into voting for him. When a
speaker's time has expired, I will whimper softly while he continues
to spew incomprehensible statistics for three more minutes. Let's
start with the vice president. Mr. Gore, can you give us the name of a
downtrodden citizen and then tell us his or her story in a way that
strains the bounds of common sense?

Gore: As I was saying to Tipper last night after we tenderly made love
the way we have so often during the 30 years of our rock-solid
marriage, the downtrodden have a clear choice in this election. My
opponent wants to cut taxes for the richest 1 percent of Americans. I,
on the other hand, want to put the richest 1 percent in an iron clad
lockbox so they can't hurt old people like Roberta Frampinhamper, who
is here tonight. Mrs. Frampinhamper has been selling her internal
organs, one by one, to pay for gas so that she can travel to these
debates and personify problems for me. Also, her poodle has arthritis.

Lehrer: Gov. Bush, your rebuttal.

Bush: Governors are on the front lines every day, hugging people,
crying with them, relieving suffering anywhere a photo opportunity
exists. I want to empower those crying people to make their own
decisions, unlike my opponent, whose mother is not Barbara Bush.

Lehrer: Let's turn to foreign affairs. Gov. Bush, if Slobodan
Milosevic were to launch a bid to return to power in Yugoslavia, would
you be able to pronounce his name?

Bush: The current administration had eight years to deal with that guy
and didn't get it done. If I'm elected, the first thing I would do
about that guy is have Dick Cheney confer with our allies. And then
Dick would present me several options for dealing with that guy. And
then Dick would tell me which one to choose. You know, as governor of
Texas, I have to make tough foreign policy decisions every day about
how we're going to deal with New Mexico.

Lehrer: Mr. Gore, your rebuttal.

Gore: Foreign policy is something I've always been keenly interested
in. I served my country in Vietnam. I had an uncle who was a victim of
poison gas in World War I. I myself lost a leg in the Franco-Prussian
War. And when that war was over, I came home and tenderly made love to
Tipper in a way that any undecided woman voter would find romantic. If
I'm entrusted with the office of president, I pledge to deal
knowledgeably with any threat, foreign or domestic, by putting it in
an iron clad lockbox. Because the American people deserve a president
who can comfort them with simple metaphors.

Lehrer: Vice President Gore, how would you reform the Social Security
system?

Gore: It's a vital issue, Jim. That's why Joe Lieberman and I have
proposed changing the laws of mathematics to allow us to give $50,000
to every senior citizen without having it cost the federal treasury a
single penny until the year 2250. In addition, my budget commits $60
trillion over the next 10 years to guarantee that all senior citizens
can have drugs delivered free to their homes every Monday by a federal
employee who will also help them with the child-proof cap.

Lehrer: Gov. Bush?

Bush: That's fuzzy math. I know, because as governor of Texas, I have
to do math every day. I have to add up the numbers and decide whether
I'm going to fill potholes out on Rt. 36 east of Abilene or commit
funds to reroof the sheep barn at the Texas state fairgrounds.

Lehrer: It's time for closing statements.

Gore: I'm my own man. I may not be the most exciting politician, but I
will fight for the working families of America, in addition to turning
the White House into a lusty pit of marital love for Tipper and me.

Bush: It's time to put aside the partisanship of the past by electing
no one but Republicans.

Lehrer: Good night.

Cowboy Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1603
Természetesen nekem sem teszik, hogy csak gyakorlatilag két jelölt van, a többit számitásba sem veszik. (Nem mintha lenne egy harmadik, aki mindkét jelöltet zsebretenné!) Mivel Texasban élek, elfogult vagyok, de:
Górékám csak elnök akar lenni, mint “igazi” politikus igér mindent, ahogy szokás. Agressziv, pofátlan és mindenkit hülyének néz. Az elsö vita után a sajtó 3 esetet is kideritett, amikor Al teljesen átirta a történetet, mert úgy sokkal meghatóbb volt. Ha ö lenne az elnök, nem vagyok benne biztos, hogy egy világ konfliktus esetén nem “retusálná” meg a tényeket! Viszont szerintem amikor a Clintonról kiderült mit csinált, Ö csak falazott, nem volt annyira kemény, hogy felajánlja a szenátusnak, vagy ö lép le, vagy Clinton! (Egyébkent én sokkal súlyosabbnak éreztem azt a gátlástalan pénzgyüjtést, amit azóta is folytatnak, most a Clinton felesége részére. Szépen el is intézték a kinaiaknak a legnagyobb kedvezményt, tagadva, hogy ennek valami köze lenne a kinai adományokhoz. Pedig azok az üzletemberek állitólag a kinai kormány pénzét adományozták!)
Amikor a kubai kisfiút “átadták” a titkosrendörökkel körülvett papának, egy büdös szava nem volt az üggyel kapcsolatban.
A zsidó alelnökjelölttöl azt várja, hogy az amerikai zsidók rá adják a szavazatukat, ugyanakkor a sajtóban azzal puhitják a népet (elsösorban a feketéket), hogy milyen nagy dolog lenne egy kissebbségi elnökhelyettes.
Szóval eddig csak azt láttam, mint elnökhelyettes nagy fejbólogatással helyeselt, ha valami nem jól sült el, akkor:Nem én vagyok a fönök, én nem dönthettem! cimü mesét adta elö.
Bushnak azt veti a szemére, hogy a gazdagokat képviseli, Ö a középosztálynak mindent meg fog tenni. És a szegények? Vagy ök ugysem járnak szavazni, tehát nem érdekesek?

Busch: A papa sokkal szimpatikusabb, jobban felkészült volt. A fia nem kifejezetten árasztja magából az önbizalmat. (Bár nem értettem, miért álltak meg Irak elött. Ez nekem olyan volt, mintha 45-ben Németország határánál megálltak volna ünnepelni, hogy gyöztünk, felszabaditottuk Európát.) Egy tény, amikor a kormányzóságért indult, megigérte, ha megválasztják, alá fogja irni a fegyverviselési engedélyröl szóló törvényt, amit elödje mindig megvétózott. Be is tartotta a szavát.

Cowboy

Mumu Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1602
A mienkent is leolvashatod az Adress-nal.Jo mi ?
DJTomek Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1601
Mi nekünk amerika?

http://forum.swi.hu/forum.swi?mode=hl&f_id=SWI&t_id=9903&tulaj_id=DJTomek&h=225

Elejétől!

Mumu Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1600
Valtozna -e valami fontosabb dologba eletetek ha Bush nyerne ?
Tibor Arato Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1599
Mikor azt mondtam, hogy Bush nem valami szimpatikus pofa, ez nem aszt jelenti, hogy EN Gore-ra szavazok.
Nagyon bosszant, hogy nincs job ember akinek szivessen odaadnam szavazatomat.
Lehet, hogy nem is szavazok, mert eggyikre sem tudnek buszke lenni, hogy raszavaztam.

Y3K Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1598
Aki nem tud angolul, es erdekli a beszuras, szoljon.
Addig is ugy veszem hogy az ide irogatok nagytobbsege tud angolul....
Előzmény: break2 (1592)
break2 Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1597
Ha valaki megosztana velem a magyar megfelelo roviditest annak orulnek. Ugy ahogy akkor orultem, mikor az szvsz-rol megtudtam, hogy az a magyar IMHO.

szvsz-szereny velemenyem szerint
IMHO-in my humble opinion

Előzmény: break2 (1596)
break2 Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1596
FYI=For Your Information, 'csak info gyanant'

arra szoktak mondani eloljaroban ami igazabol nem fontos a masiknak, csak a felado ugy gondolja, hogy a kuldott jo ha tudja/ tud rola

Előzmény: Mumu (1595)
Mumu Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1595
Kedves break semmit sem kell , foleg egy masiknak ,de ha gondolod segitsz vele.Koszonom.
break2 Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1594
FYI: a forditas joval azelott szuletett, hogy y3k ide berakta volna gore idezeteket, de azert szivesen

(FYI-t kell forditani?)

Előzmény: Mumu (1593)
Mumu Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1593
Mindenesetre gazdagitjatok a topicot en meg amulok itt a hulyesegeken.
Ugyanakkor kerem aki tud segitsen a magyar olvasokon akik csak szorakozasbol olvasnak minketes nem annyira urai az angol nyelvnek (visszajelzesbol tudom,sokan vannak) es valobban magyarul irjunk vagy forditsunk ahogy azt break2 tette amiert en kulon koszonetet mondok.
break2 Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1592
ize, lehet, hogy itt sokan nem tudnak angolul, meg ez egy magyar beszelgetes, szoval vagy forditanbi kene vagy nem kene ekkora darabokat berakni ide angolul.

nekem mind1, de masoknak tan nem...

Előzmény: Y3K (1591)
Y3K Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1591
Hat akkor ontok meg egy kis benzint a tuzre.. :)

Ha neztetek a debate-ket, akkor ez ismerosen fog hangzani:

:))

Al Gore, Poor Black Child?

Good afternoon. I'm Al Gore, and I'd like to tell you about
myself. I know a lot about hardship, because I came into this
world as a poor black child in a tiny town in the backwoods of
Tennessee. I was born in a log cabin that I built with my own
hands. I taught myself to read by candlelight and helped support
my 16 brothers and sisters by working summers as a deck hand on a
Mississippi River steamboat.

My mother taught me the value of education, so every day; I would
walk 5 miles to a one-room schoolhouse. I was a mischievous,
fun-loving scamp, thought I never dreamed that one-day, my
youthful escapades would serve as the inspiration for
"Huckleberry Finn."

Back then, black folks in the South were second-class citizens.
One day, a traveling minister came through town, and I asked him
if anyone was ever going to do something to guarantee civil
rights for all Americans. Well, I guess I made an impression.
You see, the minister's name was Martin Luther King, Jr.

My father was a United States Senator. He once perched me on his
knee and said, "Son, if you work hard and listen to your mama,
someday you can live in a hotel in Washington, D.C., and go to an
exclusive prep school."

But life of privilege was not for me. After getting my high
school diploma, I took a job in a hot, dirty textile mill. I was
so appalled at the treatment of the workers there that I
organized a union. Later, that experience inspired a movie -
which is why, to this day, my close friends at the AFL-CIO call
me "Norma Rae."

When word got out what an 18 year old factory worker had done,
Harvard called and offered me a scholarship. I captained the
hockey team to four consecutive national championships, but I
also played football and was good enough to win the Heisman
Trophy. During my college years, I lived in a housing project
and moonlighted playing lead guitar for a little rock band. You
may have heard of it-the Rolling Stones.

But there was a war going on, and I felt I had to serve my
country. So I enlisted in the U. S. Army and went to Vietnam. I
was deeply opposed to the war, but I did my duty as a soldier and
came back home with the Medal of Honor and the Croix de Guerre.

When I got back, I took a long journey across this great land of
ours. I've crossed the deserts bare, man, I've breathed the
mountain air, man, I've traveled, I've done my share, man, I've
been everywhere. And the people I met at truckstops and
campgrounds and homeless shelters on that journey all said the
same thing: "Al, we need you in Washington."

I knew they were right, but first I had to take care of some
other business---building the World Trade Center, founding the
Audubon Society, doing the clinical research that proved smoking
caused cancer, and coming up with the recipe for Mrs. Field's
chocolate chip cookies.

Finally, I deferred to the demands of the people of Tennessee and
allowed them to elect me to the House of Representatives and the
Senate, where I established the US Strategic Oil Reserve. And
then one winter day nearly nine years ago, for no particular
reason, I answered the call of the people once again and took the
oath of office as Vice President of the United States.

Since then, I've been part of the most successful administration
in American history. And, in my spare time, I invented the
Internet. Many times Bill Clinton has been pondering some grave
decision and has asked me what to do. And when I would give him
my thoughts, he would invariable say, "Of course. That's
brilliant. Why didn't I think of that?" During the darkest days
of the impeachment battle, the president told me he only wished
he had listened when I told him to stay away from that
dark-haired intern.

So after I decided to run for president, I sat down with him and
asked if he had any suggestions about how to conduct my
campaign. And Bill Clinton gave me a few simple words of advice
* words I'll never forget. He looked me in the eye and he said,
"Al, just tell the truth, it's always worked for me."

break2 Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1590
ezeket egyebkent (majd) mind leforditottam itt

most keresek hasonlo Bush gyujtemenyt, de meg nem jott ossze. Alliltolaga Jay Leno minden este mond egyet, de nem talaltam archivumot.

Előzmény: Y3K (1587)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!