Keresés

Részletes keresés

Pac Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8585
" lennének nagy rácsodálkozások "

Mi - vagyis a szurkolók - biztos nem lepődnénk meg.

Gép nélkül is tudjuk hogy lusta disznók szinte valamennyien...

:-)

Előzmény: donpedro26 (8556)
ugrin Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8584
Ha már ennyi pontod van, biztos lesz még varázspálca is nálad, amit odaadhatsz betét nélkül bármelyik sztáredzőnek minimum 4 évre, mert e nélkül köztudottan sajna a tündérek sem boldogulnak.
Előzmény: Kcsita (8582)
Pac Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8583
És milyen igaza van a főnöködnek.

Az MLSZ, a Liga és hasonlók még mindig úgy végzik a "munkájukat" mint 20-30 évvel ezelőtt egy 'szocialista' nagyvállalat.

Ha egy mai - átlagos - céghez kerülnének ezek a naplopók, egy hétig sem bírnák a tempót.

Igaz, a főnök 2 nap után kihajítaná mindegyiküket...

Egy idézet:

" Jártam persze a székházban is. Megdöbbentem. Schwann menedzseren kívül dolgozik itt egy gazdasági vezető és összesen kilenc (!) alkalmazott. Annyi, amennyi egy nagyobb magyar egyesületnél a könyvelésben és a bérelszámolásban. Ez a 11 ember intézi a klub valamennyi gazdasági, pénzügyi, adminisztratív ügyét, folytatja a nemzetközi levelezéseket, végez mindent, amit nálunk egy tízszer ekkora apparátus. Persze, ezenkívül - akárcsak nálunk - vannak edzők, pályamunkások, szertárosok, de ők már a 'termelő' részleghez tartoznak. "

Az idézet az FC Bayernről szól.
1974 októberében...

Előzmény: Devil Inside (8571)
Kcsita Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8582
Nem vagyok naiv, csak jó lenne ha akiket megneveztem, azoknak nem 2 évet adnék hanem minimum 4 évet! A másik dolog... itt már régóta kéne változás... Bozóky úr mondjon le... Egy erőteljes elnőkkel aki megmondja mi itt a helyzet. nem tudom elképzelni, hogy az elnőkségi tagok mit csinálnak?

Csak egy példa, hogy miért tartunk itt! Van egy focisuli Mézga FC-nek hivják kaposvár környéki utánpótlás csapat, imeőrs vkinek? Ha tudja s ztorit, akkor pláne ő se csodálkozzon mi van itt, én em csodálkozom. Csak utálom a tehetetlenséget...

Érdekes mi szurokolók mondjuk hogy ezt kéne, meg azt kéne tenni? És a vezetők? Hozzállási és gondolkozási problémákatn látok én itten!

Csak egy példa a hokisoknál! Ha van eredmény, jönnek a sztár csapatok: itt voltak a szlovákok, Februárban jönnek a Kandaiak! Itt a pont.

Előzmény: Cyberius (8576)
Pac Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8581
Egy képzelt Mezey interjú, az előző mintájára...

"" - Tagja a bizottságnak, így áttételesen javaslata is kell legyen a főpénztáros személyére.

- Hagyjanak békén, nem akarok ezzel a kérdéssel foglalkozni! A bizottság elnöke, Garami József hivatott nyilatkozni az ügyben.

- Annyit azért elmondana, ön szerint fontos-e, hogy ki a főpénztáros!

- Hagyjanak békében! Tíz éve azt se tudom (itt idézhetetlen közbeszólás következett - a szerk.), hogy merre van a kassza.
Hagyjanak békében (újabb idézhetetlen kifakadás - a szerk.)! ""

Előzmény: h3o (8562)
Ped (az igazi) Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8580
Teljesen mindegy jelenleg, hogy ki a kapitány. Szarból senki nem épit várat, legyen az akármilyen neves edző. Főleg válogatottal nem, hisz nincs napi kontaktusban a játékosokkal, nem ő edzi őket, nem ő képzi taktikailag stb.
Nevetséges, amikor egy-egy mecs előtt óriási szakmai munkákat, összeforrasztást emlegetnek válogatottaknál.
Egy válogatott csapat egész más alapokon nyugszik mint egy klub. Itt nem tanitani kell a játékosokat, képezni stb. Hanem a kész alapból összeválogatni olyan embereket, akik képesek úgy játszani, ahogy a szöv kap. elképzeli, és ezeket az embereket megfelelő motiváltsággal pályára kell küldeni.
De hiába a legjobb szöv kap, ha nincs miből válogatnia, épitenie.
Ezzel nem védeni akarom a szöv kapitányokat, hanem azt érzékeltetni, hogy a szöv kapitány személye messze nem olyan fajsúlyos a csapat szereplése szemszögéből, mint mondjuk egy klubnál
Pac Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8579
Ajánlom figyelmedbe a 8459-es hozzászólást.

Én megmondtam!

:-))

Előzmény: HegeG (8570)
Cyberius Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8578
Teljesen egyetértek.
Ha megszerveznének egy nézőknek is eladható, jól működő hokibajnokságot és a foci helyett oda kezdenék pumpálni a pénzt, simán feljutnának az A csoportba.
Később viszont, ha már megszokták a jólétet és a sztárságot, a focihoz hasonlóan elkezdene rothadni az egész - mert Magyarországon vagyunk.
Előzmény: rich.mond (8577)
rich.mond Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8577
Nos,tőlem kevés nagyobb fociőrült van az országban,DE:lehet,hogy a vízilabda nem releváns,de egy jégkorong nevű sport már az.
Hisz egy kézi,vagy vízilabda VB-n konganak a lelátón,míg a hoki VB-n,nem ráadásul eladható sportág.
Hogy miként állunk a feltételekben idehaza,ismert.És az eredményeink?FANTASZTIKUS,amit elértek a jégkorongos srácaink!
Tömegsport bázis,mi?Magyar edzők,ugye?
Elegem van ebből a szar magyar fociból!Elég pénzt és időt szakítottam már első,másodosztályú mjeccsekre,valamint aranylábú nemzeti 11-ünkre.
Költsenek állami pénzeket a hokira.
Cyberius Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8576
Nagyon naív vagy, ha azt hiszed, hogy bárki lesz is a kapitány, a magyar foci jobb lesz.
Ha egy harcedzett, kiváló katonai stratégának adnának pár tucat lesoványodott munkanélkülit, akik fegyvert és harcot még közelről nem láttak, hogy dobja le őket Észak Koreában és foglaljanak el egy elit katonai bázist, szerinted mennyi esélye lenne?
A szövetségi kapitány dolga nem az, hogy tanítsa meg a túlfizetett aranylábú sztárocskákat focizni, azzal már rég elkésett, így meg akármilyen felállást, taktikát dolgoz ki, gyakorlatban nem tudják megvalósítani.
Ezzel nem akarom Gelleit védeni, ő is csak egy a sok hátramozdító tényezőből (A hozzáállása és nyilatkozatai pedig vérlázítóak), de itt Alex Ferguson sem tudna csodát csinálni. Meglátná ezt a kabarét, jót nevetne aztán húzna vissza Manchesterbe. Ha akad olyan nagynevű külföldi szakember, aki miután átlátja, hogy milyen anyagból kell dolgoznia és azt mondja, hogy ki tudja a válogatottunkat juttatni a vb-re, akkor az egy szélhámos.
Előzmény: Kcsita (8574)
ugrin Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8575
Asziszem ez nem csak edzőkérdés.
Előzmény: Kcsita (8574)
Kcsita Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8574
Benő!

Mióta mondom én a magamét emiatt.... de mióta...

Kapitány? Nyilasi, Bölöni vagy neves külföldi kapitány! Mindenre van pénz, akkor ehhez is legyen pénz! A mindenségit neki.... Ha az azt mondjéák, hogy nincs, akkor mondjanak le!

Előzmény: Bacilus Benő (8569)
Deashi Barai Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8573
Ez tiszta hülye. Biztos nem vicc? Jézus:-/
Előzmény: HegeG (8570)
Takiman Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8572
Csak attól durran be mindig az agyam, hogy ezek a focis fijúkák mennyit keresnek milyen teljesítménnyel. Könyörgöm, egy fillért nem adnék ennek az ingyenélő, lajhár bandának.
Előzmény: Devil Inside (8571)
Devil Inside Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8571
Főnökömmel azt beszéltük, hogy egy egész éves, két osztályos, rájátszásos, bő 30 csapatos kispályás bajnokságot munka mellett két ember szervezett évekig. Max. 5 ember (telefonos kisasszonnyal és sajtóreferenssel) elég lenne a magyar bajnokság megszervezéséhez és lebonyolításához. Hányan is dolgoznak a ligánál?
Előzmény: Bacilus Benő (8569)
HegeG Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8570

Mai NS, Gellei nyilatkozat.
A török-lett meccs eredményére reagál a "mester":

"Tessék, most itt a válasz arra, amit már számtalanszor felvetettem: a ma futballjában senki ellen sem mehet biztosra egyetlen válogatott sem, nincsenek előre lefutott találkozók és még inkább nincsenek kézlegyintéssel elintézett ellenfelek. A lettek megmutatták, hogy szorgos munkával, szervezett játékkal hová lehet eljutni. Ezért is külön öröm számomra, hogy mi ezt a bravúrcsapatot itthon legyőztük."

Azt hiszem, ehhez nem kell kommentár. Különben sem találom a szavakat. (Először azt hittem, valami paródia...)

Bacilus Benő Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8569

Szerintem ez a Mezey nem különb a többinél. Úgy vágnám ki az ingyenélőket a Ligából, az MLSZ-ből, hogy csak a takarítónők maradhatnának. Nem érdekel Mezey, dögöljön meg a szaknévsoros ingyenélő Bodnár, takarodjon Bozóky, takarodjon Berzi Sándor, aki 30 éve az MLSZ főtitkára, és takarodjon Szieben ügyvéd úr is a jogi bukfencei után, úgy látszik, a diplomáját is lóhúsért kapta.

Takarodjon az összes rohadék a magyar futball környékéről!

Előzmény: h3o (8562)
szúró Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8568
Nekem a kedvenc Gellei nyilatkozatom az volt, ahol kifejtette, hogy európai módon játszó válogatottat épített. Hogy ez mi a f@szt jelent?! Tudom, divat mostanság Európára hivatkozni, de értelmetlenül minek? Mit jelent európai módon játszani? Mint az angolok? Vagy az olaszok? Esetleg a franciák?

Tegnap a Sport1-en kifejtették, hogy nem edző kérdés a válogatott játéka. Ebben az az érdekes, hogy nálunk a klubcsapatok teljesítménye sem edző kérdése. Valaki csak felkészíti a játékosokat, nem? Akkor felelős is. Ha meg nem készíti fel őket, akkor minek ilyen poszt? Állandóan ki akarnak bújni a felelősség alól.

Devil Inside Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8567
Némi fluktuáció biztos kell és néha sajnos a sérülések is betesznek. (Pl. Gyepes és Urbán kiválása igen csúnyán szétzilálta a védelmünket, persze ki tudja ők mire lettek volna képesek, de Gyepes jobb mint Juhár, Urbánt pedig mindig viszi a szíve és ezzel sokat segíthetett volna a csapaton.) Mindenesetre, mint a mellékelt példa mutatja meg lehet csinálni...
Előzmény: h3o (8565)
ChrisRea Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8566
EGY NAGY LO***

Itt nem a Magyar foci agóniájáról van szó hanem arról hogy az a 11 aki ott volt messze nem a Top 11.

Akár Holland válogatotnál meg merik lépni hogy kihagynak RVN vagy Boert stb és lám még jobban szerepelnek nélkülük nálunk Juhár bebetonozva 1000 évre...

vagy pl király alternatíva:

Sáfár
Szűcs
Babos
Babócsy
anyámkínja akárki
500 éve mindig király kezd nehogy már ne legyen más...

Dárdai -ugyan már
Lisztes minden 5. meccsen ok stb

ALAPEMBEREK __?????!!!!!!

A lengyelek össze-vissza variálták a csapatot tessék noname x felálásban 4-3 a Jugókkal 3-1 az Olaszokkal

Itt a "Nevek" bűvöletében élnek.

h3o Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8565
És ha egy kapitány Pisontot és Hamart akarja összecsiszolni 2-3 év alatt, akkor az elsö 50 szar meccsük után azt mondod, hogy még gyakoroljanak, a lényeg, hogy a csapat összeszokjon?:) Az a baj, hogy senki sincs évekig jó formában. Lehet, hogy Seböknek voltak jó meccsei, de az egyáltalán nem volt hasznos, hogy a csapat gerince, stb. alapon akkor is játsszon, amikor sorba mennek el rajta a meccsek. Persze egy-két gyenge meccs után nem kell valakit kirakni a keretböl, de azért van egy határ. Most nem éppen pl. Juhár volt a probléma?
Előzmény: Devil Inside (8564)
Devil Inside Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8564
Szerintem az a baj, hogy ennyi sikertelenség után is még mindig mindenki azt várja, hogy a magyar csapat kijusson valahova. Kicsit vissza kellene venni és türelmesnek lenni. Egy szöv.-kappal nagyjából egy csapattal kellene lehúzni 4-6 évet: a nincsenek klasszisaink (1-2 is még elég kevés) csak a csapatjátékkal tudunk eredményt elérni, ahhoz pedig 2 év néha együttfocizás kevés. Most összeszedni 17-től felfele az utánpótlásból a legtehetségesebbeket, néhány tényleg profi öregebbet - akik azért még 6 év múlva is szoba jöhetnek legalább csereként bent hagyni és folyamatosan együttjátszatni. Néhány hirtelen feltűnő, igen jó formában lévő játékost hozzá lehet csapni, de akkor már kész csapatba beépíteni őket. A lettek is Verpakovskison kívül szürkébb játékosállománnyal így jutottak ki.
Amíg mindig csak rövidtávon akarunk eredményesek lenni, az nagy valószínűséggel nem sikerül, viszont eljátszuk az esélyeinket hosszútávon is.
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8563
Meelis Rooba - Nemzeti Sport:
"Hajtós, jó mérkőzés volt."

Ez mindent elárul... :)

h3o Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8562
Mezey sportárs nyilatkozik a Népszavának:

- Tagja az edzőbizottságnak, így áttételesen javaslata is kell legyen a szövetségi kapitány személyére.

- Hagyjanak békén, nem akarok ezzel a kérdéssel foglalkozni! A bizottság elnöke, Garami József hivatott nyilatkozni az ügyben.

- Annyit azért elmondana, ön szerint fontos-e, hogy ki a kapitány?!

- Hagyjanak békében! Tíz éve azt se tudom (itt idézhetetlen közbeszólás következett - a szerk.), hogy ki a kapitány. Hagyjanak békében (újabb idézhetetlen kifakadás - a szerk.)!

ertettem Creative Commons License 2003.11.20 0 0 8561
"Elfogadható magyar foci csak akkor lehet - mondjuk, 10 év múlva -, ha a fenti válságtünetek meszűnnek"

Ha gyorsabb megoldás kell akkor távcsöves puskában gondolkodjál!? :)

Előzmény: szponzi (8523)
__Tibi Creative Commons License 2003.11.20 0 0 8560
a focit én is szeretem...hansúlyozom a focit, a magyar válogatott valami más játékot űz...
Előzmény: Törölt nick (8558)
ertettem Creative Commons License 2003.11.20 0 0 8559
Mezey - már az eltelt idő miatt is - visszafejlődött önmagához képest. A futball pedig ezalatt mekkorát előre!!!

Sci-fi irodalmunk a hozzászólásoddal újabb gyöngyszemmel gazdagodott! Remélem ott is marad, nem válik valóra.

Előzmény: Törölt nick (8505)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.20 0 0 8558
Sziasztok!
Rég jártam, nem olvastam vissza.
Viszont kint voltam szerdán, és végig szurkoltam, ahogy mindenki más is tette körülöttem. A kapu mögötti szurkolókra egy panasza nem lehet senkinek! Ehhez képest amit kaptunk a csapattól az nevetséges volt. Ez nem a magyar válogatott volt, Gellei nagyot tévedett, itt az ideje a távozásának, jöjjön vki, aki képes összeszedni a legjobbakat, objektíven válogat, és jó szakember.
Én részemről kimegyek legközelebb is, hiába a sikertelenség, hiába a lélektelen szerdai játék, én javíthatatlan vagyok, imádom a focit!

Hajrá Magyarország!

ertettem Creative Commons License 2003.11.20 0 0 8557
"A tegnapi meccs tanulsága, hogy erős csapatok ellen kell játszanunk, mert akkor nem lenne égő a vereség. "

NNNNEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!
ELÉÉÉÉÉGGG A BALFASZOKBÓL!!!

A tanulság az, hogy akarat, küzdés nélkül sehova nem lehet jutni!!! CSAPAT nélkül meg pláne. MLSZ ballasztal pedig méginkább!!!

Bocs előre: a véleményedből levonva a tanulság az, hogy apádnak egy gumit fel kellett volna húzni azon a bizonyos estén!!! Bocs utólag.

Előzmény: Törölt nick (8496)
donpedro26 Creative Commons License 2003.11.20 0 0 8556
Valahol láttam, hogy a Manchesternél tezsteltek (azóta talán már máshol is használják) egy olyan rendszert, amelyik minden játékost folyamatosan real-time elemzi meccs és edzés közben, figyelik többek között a futómennyiséget is.

Jó lenne egy ilyen nálunk is, lennének nagy rácsodálkozások... :)

Előzmény: Nyugdijas_szektor (8551)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!