Szívesen.
Hát szeptemberben biztosan nem lesz, októberben pedig valószínűleg lesz koncert, és utána folyamatosan lesznek kisebb bulik. Figyeld folyamatosan a topicot, én majd beírom előre, hogy mikor lesznek (előbb, mint ahogy a Pesti Estben szerepelne).
Vagy hívd fel a cd-n található mobilszámon. :-) Tényleg jó zene, eddig mindenkinek tetszett akivel beszéltem és ismeri. Heterogén zene, mindenki megtalálhatja a stílusát...
Na én meghallgattam a műsort.(hát nehéz volt)
Kár ,hogy nem adtak le egy számot se normálisan, pedig kiváncsi lettem volna. A szigeten láttam őket és érdekes zene.Így utólag megbántam, hogy nem vettem ezresér tőlük lemezt.
ne hasogassunk szőrszálat, szerintem előbb vagy utóbb meg fogsz találni valamelyik mind1-koncerten, ha pedig valamelyiken nem vagyok ott, akkor nem vagyok ott, and that should suffice.
Egy magyar zenekart mutatunk be, de nem mindegy, hogy kicsoda, mert a Mind1 zenekar mutatkozik be, akiknek 2003. augusztus 24-én a Zöld Pardonban lesz a lemezbemutató koncertjük."
Rendben... Nem tudom, gondolom a Pesti Estben úgyis benne lesznek a koncertbontásban. Majd figyelem. Azért ha tudsz, és mégis alkalmas, gyere el 24-én.
ja, szerintem is... sőt, én láttam őket máshol is ám (pl. Ludas, Est Cafe, Blues Alley...), ott sokkal jobban szóltak. Szerintem jók voltak a számok, de a hangzás csapnivaló volt. Eleve szar volt az akusztika. Az a fóliasátor és rossz keverés agyoncsapta az egész produkciót... Gyere el a Zöld Pardonba 24-én, ott biztosan hosszabb lesz a buli (a szigetes 45 perc helyett), és 100%, hogy jobban is fognak szólni.
Én meg tegnap meghallgattam a CD-t, kellemes, helyenként kifejezetten jó. a lemez gazdája látta a szigetes koncertet, és kiemelte a zenészek magabiztosságát, profi előadásmódját (ami a Bahián mondjuk tényleg nem megszokott :-)
Én láttam őket a Szigeten.
Jók voltak, de a hangzás botrányos volt... nem tudom hogy a f***-ba lehet egy hangosító ennyire dilettáns. Majd levitte a hajamat a sipító gitár.