viszont még egyetlen hozzászólásomban sem olvastál nemiszervről (akár emberi, akár állati) nemzésre utaló cselekményt, vagy egyéb testnedvekkel összefüggő bejegyzést.
A Cure topic a Cure-ról szóljon, a többi témához mindenki keresse meg a megfelelő topicot ... szerintem
Optimista most elhamarkodottan ítélsz, kicsit sem tartom szélsőségesnek a Cure topicot, de természetesen tiszteletbe tartom a te véleményedet is. Szerintem jó kis hely ez.............feltételezem megint depi hangulatod van.
Hát tudod, nem vagyunk egyformák. Oké, én érzékeny vagyok, még ha ez nem is szinonimája nálam a nálad használatos "túlzott tolerancia" kifejezéssel. Magyarul: én nem használom a buzihimnusz kifejezést, mert bántó, engem zavar. Ahogyan nem használom a brazil (=cigány), júde (=zsidó), gój (=keresztény), feka (=néger), stb. meglehetősen dehonesztáló szavakat sem. Ismétlem: ez nálam elsősorban egyéni érzékenység, ízlés kérdése, nem a toleranciáé, amely ettől független, még akkor is, ha magamat vállaltan toleránsnak gondolom. Erről ennyit. Zavarnak, sajnálom. Illetve nem.
Ez egy tökéletesen álságos kijelentés volt a részedről, ami értelmezhetetlen. Akkor lenne igazad, ha megszólaltál volna a buzizáskor. De mert nem tetted, így a mostani pikírt megjegyzésed is inkább szól rólad, mint rólam. Kár érte(d).
Elég felületesen olvastál bele ebbe a topicba. birdmadboy írta le azt a szót, hogy "buzihimnusz", SEVERINA csak ezt ismételte, sehol senki nem buzizott. Vigyázni kell, hogy az ún "túlzott tolerancia" ne csapjon át olyasfajta elvakultságba, hogy ha meglátod a fenti szót, abban a pillanatban gondolkodás nélkül odacsapsz.
KORN - MTV's "Unplugged" setlist (December 9, 2006) (in no particular order):
01. Blind 02. Falling Away From Me 03. Thoughtless 04. Freak on a Leash (feat. Amy Lee) 05. Hollow Life 06. Love Song 07. Creep (RADIOHEAD cover) 08. Got the Life 09. Twisted Transistor 10. Coming Undone 11. Dirty 12. Make Me Bad and Inbetween Days (with THE CURE) 13. No One's There 14. Throw Me Away
The show — which will be broadcast in America, Europe and Asia — is expected to air sometime in February 2007 via all MTV-related channels, including MTV.com."
It has been confirmed by Suretone, and they say it will air on Feb. 20th.
Here's Robert's playlist from Subterranean last night:
The Cure - Mint Car Secret Machines - Lightning Blue Eyes Yeah Yeah Yeahs - Gold Lion The Cure - Inbetween Days Sigur Ros - Hoppipolla Wolfmother - Dimension The Cure - Never Enough (Live from 'Festival 2005') Mogwai - Friend Of The Night The Cure - Hot, Hot, Hot
There were also a few brief interview spots where Robert talked about the new DVD (sacrificed video quality for the audio and to put 30 songs on it), the new album (said it HAS to be out by mid 2007 and that its easier to be creative when you're younger), and which song best represented The Cure (said it was nearly impossible to choose, but went with 'Bloodflowers').
"Ahogy így veleolvasok a legutóbbi pár hozzászólásba"
akarom mondani: beleolvasok...
Severina meg itt buzizik. Agyrém. Csak tudnám, mi a lófaszt keres ez a topic aKultúrarovatban, ha újra kicsírázik a homofóbok avítt, és rég porrá rohadt virága? Sokan meg még (rá)hagyják. Bazzeg, de tényleg.
Na, régen voltam már itt, és azt hiszem sokáig nem is leszek. Ahogy így veleolvasok a legutóbbi pár hozzászólásba... háááát.... Benézek, és mit látok? Megy a DM fikázás. Gratulálok. 2006-ban. Fel kéne már nőni gyerekek (tisztelet persze a kivételeknek). Mert ez így hideghányás.
Megint átvágott a 2 db vaksi szemem, ugyanis amikor megnéztem a fotót, simán azt hittem, hogy TÉNYLEG lány, mondtam magamba, milyen szép csaj, utána hozzáolvastam a feliratot, és akkor leesett, hogy mégsem. Vagyis szépnek szép, csak nem lány, hanem fiú.
Előzmény az volt, hogy Brémában jártam a Fazekas kórussal (Miskolc) kórusolimpián. A versenyt követő nap a kísérőtanárok felvetették, hogy mi lenne, ha kibuszoznánk az Északi-tenger partjára a kikötőhöz (nem emlékszem, mi volt a neve, csak arra, hogy nem volt olyan messze Rostocktól), és akkor megnéznénk a tengert, meg néhány kikötö halászhajót. Hát a hülye magyar mikor megy tengert nézni? Hát vihar idején, ez természetes. Kiszálltunk a buszból mind az 50-en (ennyi emberből állt a versenyteam), mihelyst kiértünk, kifordult az ernyőnk, és szó szerint bőrig áztunk, de úgy gondoltuk, ha már kimerészkedünk, nem adjuk föl, és csak azért is kiszüljük magunkat a tengerpartra, persze biztos távolságra a hullámoktól (200-300 m). Rendben ki is értünk. Hát én még olyan szépet nam láttam: képzelj el egy hatalmas kékesszürke víztömeget üvegzöld árnyalatokkal, amint csapkod és örjöng ezerfelé, és milliószor megcsillannak az ici pici cseppek, és az ég egészen fehér, mondhatni világít, közben 20-30 km/h sebbeséggel száguld a parti szél. Iszonyú szép, és félelmetes. Hát ilyesmi. :)
Nem akarok vitát nyitni, de valszeg nem tudsz számolni. A legnagyobb baj az, hogy alapból utálod a DM-et, ami persze szíved joga. Az, hogy ide is rakok(kunk) plakátot nem neked szól, hanem azoknak a szegedi Cure rajongóknak akik olvassák ezt a fórumot és lejárnak hozzánk. Hidd el vannak ilyenek. Részemről lezárva, ha zavar a plakát (DM kép van rajta) moderáltasd ki.