Nagy feladatunk van hétvégére! Csütörtökön kezdődik az egyik Russian Cup verseny, Kazanban, amelyen Andrei is indul. Elég erős mezőny állt össze, mert a résztvevők listáján szerepel Menshov és Dobrin is. Légyszí, szorítsatok Andrei-nak nagyon! Azt írta az orosz lányzó, hogy nagyon jó állapotban van szellemileg, viszont ez lesz az első versenye a katasztrófálisan sikerült EB után, úgyhogy nagyon ráfér, hogy gondoljunk rá!
November 15, 15:30-17:30 MSK - Férfi, rövid program November 16, 12:00-14:20 MSK - Férfi, szabadprogram
Ezt pontosan nem tudom, azon az Ice Crystal-on nem futott valami szépen, mondjuk, az október közepén volt a boka sérülése után. Sajnos a programot még nem láttam, nem tudok róla, hogy valaki is felvette volna. Viszont 2 hét múlva kiderül, akkor lesz az NHK Throphy, bár addig lehet, hogy valamelyik Russian Cup-on is indul, de ezt pontosan nem tudom.
Még nincs fent sajnos a progija az fsvids-en:( Doki: pesti vagyok. És míg létre jön a találkozó addig gyűjtögetjük a különböző vodkákat, hogy Andrei is rászánható állapotba kerüljön:DDDD
Én nagyon szeretem a Keresztapa zenéjét, szerintem szupi kis progit csináltak rá Andreinek! Pl. Pjusenkónak szerintem nem állt jól... Alig várom, hogy lássam! Jó, hogy Andrei most kicsit optimistábban gondolkodik, fontos, hogy higgyen magában, akkor az eredmények is jönnek majd, reméljük. Bár már itt lenne a Cup of Russia!
Az Országúton-t felvettem, én is Andrei miatt, ha egyszer egy nap fél óránál több szabadidőm lesz, meg is nézem majd:)
Topiktali szuper ötlet:)) Mondjuk ahhoz jó sok vodka kellene, hogy Andrei is csatlakozzon hozzánk...:) Bár ki tudja:) Amúgy én megint lemaradtam... Fodrika, te is pesten laksz?
"I said once that I didn't believe in luck. Judging by the two previous seasons, luck doesn't believe in me, either. (he laughs) But then, I believe in fate, and I believe that every person has his own way that is planned in heaven. (Sorry, that sounds quite clumsy, but I cannot think of any nicer way to put it) My way is connected with sports, with figure skating - nothing else but it. In spite of all gossip I am not going to leave. I shall skate, I shall work, I shall fight. I'm in a fighting spirit now and am looking forward with optimism."
Ezt az interjút az egyik fórumos lányzónak a barátja készítette és ő is azt mondta, hogy most Andrei egész másképp gondolkodik, igazán optimista hangulatban van. Remélem, hogy ez a versenyekre is megmarad és nem veszti el a hitét magában!
Most olvastam, hogy egy lányzó volt kint Andrei edzésén kb. 3 hete és látta a szabadprogijának (Keresztapa) edzését és szerinte sokkal jobban sikerültek a lépéssorok, mint a tavalyi évben. Már én is nagyon kíváncsi vagyok rá és arra is, hogy melyik részt választották neki a zenéből... De még olyan messze van a Cup of Russia:(
>>fél off Yagu-ról most mi a legfrissebb? Hallottam, hogy visszajön, de pontosan mikor? Az orosz bajnokságon még nem indulhat télen, vagy már ott lesz? Amúgy meglepett, hogy megint Morozovval készül majd, úgy tudtam, sem Yag, sem TAT szóba sem állnak vele,furi... Remélem Andrei-jel is készül majd közösen, és hogy többet hallunk róluk! Oh, már kibékültek, valamelyik show után egyszerre repültek vissza Amerikában és jól elbeszélgettek, ha jól rémlik Yagu nála is aludt, mert valami vihar volt és nem tudott tovább menni. Szóval, most már megint jóban vannak. Morozov valószínűleg komolyodott, kevésbbé hebrencs, mint régen. Tarasovának meg lágy a szíve azokhoz, akiket valamikor nagyon szeretett. ON
Doki már nem doki:) Hatalmas huzavona után végül ott hagytam a sulit, most itthon dekkolok egy évig. Jövőre meg Pesten szeretném folytatni, pszichológia szakon, úgy néz ki, talán fel is vesznek majd, alminar ott leszel még, vagy arra már végzel? Ha ott, talán majd összefuthatnánk:) Most meló, némi nyelv, és semmi normális net, úgyhogy SEMMI videó, és csak némi kép:(((((((((( De amúgy folyamatosan olvaslak benneteket és képben vagyok, csak hát a hozzászólásokkal is csínján kell bánnom sajna:( Azért képben vagyok valamennyire:) on
Örülnék, ha Andrei is két gp-re menne, remélem megkapja azt a helyet, amiről írtatok. Vagy ez már biztos is? Szuper, hogy a hét végén már indulnak is a gp-k, hiányzott a kori, és persze nagyon szurkolok Andrei-nek!
fél off Yagu-ról most mi a legfrissebb? Hallottam, hogy visszajön, de pontosan mikor? Az orosz bajnokságon még nem indulhat télen, vagy már ott lesz? Amúgy meglepett, hogy megint Morozovval készül majd, úgy tudtam, sem Yag, sem TAT szóba sem állnak vele,furi... Remélem Andrei-jel is készül majd közösen, és hogy többet hallunk róluk! on