Keresés

Részletes keresés

lert Creative Commons License 2006.08.24 0 0 309

na vitatkozzatok én megyek futni

aug20 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 308
ja.
Előzmény: lert (306)
tezsvered Creative Commons License 2006.08.24 0 0 307

Csak, hogy vmi érdemi is legyen...

Az ellenoldalhoz (bevétel és elmaradó költség) a számok:

Az éves bérleti díj: (26*10000*3)*12 = 780000*12 = 9360000

A vitában Szász Domokos szájából egyszer elhangzik egy arra vonatkozó szám, hogy az éves karbantartási költség (kaszálás, vízelvezetésről való gondoskodás) eddig - szerinte - legalább 200 (ill. 500) Ft/m2/év volt...ez 52,000,000 - 130,000,000 Ft/év költségelmaradás lenne. [Arra mondjuk nem tippelnék, hogy ez mennyire reális költségbecslés volt a múltra nézve...és tényleg elköltöttek-e ennyit a terület gondozására évente...lehet, hogy csak a jövőre vonatkozna...passz.]

Előzmény: csövi2 (288)
lert Creative Commons License 2006.08.24 0 0 306

ez hülye

Előzmény: aug20 (305)
aug20 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 305
Mikor a frusztráltak a hatalomról álmodnak...(ld. néro, etc) Én egy leszbikus vagyok papa, és lehet, hogy a te kölyköd is eccer majd coming outol, készüjjé' vagy ne csinájj semmit, gyereket föleg ne! Mer aztán jöhet a harakiri. Egyébként késöbben szoktam ágyba menni. Puszi a füledre, ha mégis egy mami lennél, és részvétem a kölyköknek. Ez a teszínvonalad, lefáradtam hozzád, köszönnyed meg szépen,  - nálatok így búcsúznak nem ?- hogy nem tudok az éteren átnyúlva egy barackot nyomni a buksidra. Jó ez a fórum, mert kibujik a szög a zsákból: a Tarlós népe nem veszélytelen fajta. Kösz az infot. Ha eddig ingadoztam volna...
Előzmény: lert (301)
csövi2 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 303

Kár kár...  pedig ezeket mi,  vagyis a fórumot olvasva inkább TI választjátok (saját hasonlóságotokra)  - akár el is várhatnánk, hogy dolgozzanak és ne szitkozódjanak... 

Devil Inside Creative Commons License 2006.08.24 0 0 302
Pontosan, pl. a tulok és a szemüveg leverése még abszolút nem indulatból ment, vicces-kemény beszólogatás olyan embernek, akit azért már sokkal régebben ismer. Aki ilyet nem látott még akár haveri körben, akár egy munkahelyi megbeszélésen az nem dolgozott még sehol vagy festi magát.
Utána kezdi el igazán felhúzni magát azon, hogy Szénási tovább nyomul és belepofázik. (De még ez a része is olyan, amin csak apácáknál nevelkedett álszent hülyék akadhatnak ki teljes joggal.)

Amúgy hallhatóan ezen kívül teljesen korrekt és normális az egész ülés hangneme.
Előzmény: bmagyarkuti (272)
lert Creative Commons License 2006.08.24 0 0 301

igen ez és most már menjél lefeküdni kisfiam

Előzmény: aug20 (298)
csikapeti Creative Commons License 2006.08.24 0 0 300
Most komolyan a hülye politikusok se...-t nyaljátok. Ezért nem válltozik itt semmi.
Mint a Brian életében vannak a sarusok és vannak köcsögösök de mindketten tök hülyék.
Végre Önmagatokért állnátok ki egyszer ilyen hévvel. Nem ezekért. Vagy van itt valaki aki a saját bôrén tapasztalt valamit amiért ezekért így harcolnunk kéne egymással. Mondjatok a politikában egy olyan embert akit mindenki TISZTELNI tudna. Tudjátok mit Zrínyit lesegfejezik, kigúnyolják Szent Istvánt. Mi meg Csák Norriszra nyomkodunk?
Ez a probléma. Hogy nem hiszünk már igaz dolgokban.
lert Creative Commons License 2006.08.24 0 0 299
nem baj majd megszavazzák megint demszkájt az kell oda
Előzmény: dr. Veér Farkas (297)
aug20 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 298
Ez lenne a politikátok, ha ti jönnétek? elöször az ijesztgetés, aztán..? kis megfélemlítés? aki nem ért egyet, azt esetleg el is gázolnád? stikában persze? vannak haverjaid, akik felmentenének,mi? Nem ilyedek meg ilyen könnyen, papa. Mennyé' nyögdijba.
Előzmény: lert (295)
dr. Veér Farkas Creative Commons License 2006.08.24 0 0 297
Tarlós is egy barom, de sajnos, nem tudsz olyan érvet felhozni, ami azt indokolná, akármilyen kismértékben, hogy Demszky a helyén maradjon.

Ugyanis kártékony, mint a cserebogárpajor. 16 év alatt tönkretette a fővárost, a tömegközlekedés szar, az utak szarok, közlekedni lehetetlen, parkolni a hülye rendeletei meg a Centrum Kft.-nek átjátszott parkolási rendszer miatt szintén lehetetlen. Ő meg szétlopta a főváros pénzét közben.

Már rég el kellett zavarni a picsába szart lapátolni. Húzzon a fenébe, minél gyorsabban.
Előzmény: bp82 (-)
csövi2 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 296

Nna... bizony mi, a fórumozó szaktársak alakítjuk a fórum színvonalát... ha önkritikus vagyok a beszélgetésen eluralkodó színvonal(talanság) láttán semmit nem vethetünk a politikusok szemére ...

lert Creative Commons License 2006.08.24 0 0 295

szevasz eltaláltad.

ugyhogy most huzz is el és hagyd a néniket és a bácsikat vitatkozni

Előzmény: aug20 (291)
aug20 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 294
ha a Tarlós-fanok ilyen fóbiások, milyen lehet a sztárjuk? Nekem a rajongótáborból itélve egyre ellenszenvesebb. Nincs rosszabb egy fóbiás politikusnál!
Előzmény: tezsvered (293)
tezsvered Creative Commons License 2006.08.24 0 0 293
vigyázz...(belestél a 35%-os adókulcsba)...itt egy helyen szalonbuziztál...ez nem PC. :)
Előzmény: Törölt nick (290)
freelancer412 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 292
Egyetértek. Erről beszéltem lejebb. :)
Előzmény: Törölt nick (290)
aug20 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 291
Tarlós elvtárs személyesen?
Előzmény: lert (289)
lert Creative Commons License 2006.08.24 0 0 289

na most olvastam utoljára indexet.

ilyen ócska egy cikket nem olvastam már évek óta.

ez egy tök átlagos ülés volt.

Nyaljatok a demszkájnak

csövi2 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 288

bocs mindenkitől, de sok a "mellékesnek tekinthető"   (bár igaz) hozzászólás...   javaslom, hogy kicsit számoljunk - (pártatlanul) - a terület beépíthető 2 %-a 5200 négyzetméter,  a beépítéssel a bérlő tulajdont szerez... mennyit is érhet ez?

Devil Inside Creative Commons License 2006.08.24 0 0 287
Fenyegetés nem volt, csak beszólogatás.
Egy kicsit túlpörgette magát, ezt valamelyik felszólaló mondta is neki.
Előzmény: aug20 (274)
aug20 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 286

95-ben történt, lehet utána menni a dolognak. Shit! Felmentették akkor, a gyerek kiugrott elé. Nem hajtott gyorsan - a gyerek volt túl felpörögve, ahogy az ilyen kis szaros kölykök szoktak, akiknek nem volt gyerekszobájuk!

De hogy mitöl lesz a Tarlós egyre szimpatikusabb, azt szívesen meghallgatnám, bár nem vagyok a gittegylet tagja.

Előzmény: narancsfing (279)
Devil Inside Creative Commons License 2006.08.24 0 0 285
A hozzászólásomban csak a véleményemet fejtettem ki az esélyekről nem mondtam semmit.

Amúgy átszavazó biztos lesz, mert az MSZP/Fidesz preferenciából nem lehet következtetni a Demszky/Tarlós preferenciára. Se áprilisban, se most, amikor az előbbi szerint már inkább a Fidesznek állna a zászló, de ez nem feltételenül jelenti azt, hogy Tarlósra szavaznak itt a népek. (A szoci szavazó ismerőseim közül sokan vannak, akik Demszky protestszavazók, de a tegnapi lakógyűlés tapasztalatai alapján az ismerőseim egyáltalán nem jelentenek reprezentatív mintát.)
Előzmény: ooloo (264)
ffabi Creative Commons License 2006.08.24 0 0 284

nem vagyok pesti, de múlt héten felmentem pár napra, hát.. elég gáz, elég is volt belöle. nem tudom, a pestiek mit esznek demszkyn, máshol már rég kirúgták volna. úgy látszik, nagyon sok korlátoltan gondolkodó ember lakik ott, akik valamiért mégis mindig adnak neki még egy esélyt. nem értem öket. viszont ha azért szavazzák meg, mert nekik tetszik az, ami van, és ahová tartanak, akkor még gázabb. 

narancsfingnak pedig gratulálni szeretnék, hogy sikerült egy egész napot azzal eltölteni, hogy a monitort bámulta és itt agitált, ahelyett, hogy valami értelmeset csinált volna, mint például munka.. vagy tanulás.. csajozás, mozgás ilyesmi.

ügyi vagy!

tezsvered Creative Commons License 2006.08.24 0 0 283
Ha én kiállnék egy nyilvános helyre, és azt állítanám, hogy "Gazsi bácsi lótetű!" (~minden más csak szánalmas terelés, pusszantom az összes szerecsenmosdatót, jó munkát a reménytelen szélmalomharcukhoz) - de közben nem tudnék semmilyen érdemi, tárgyszerű választ adni a felmerült érdemi, tárgyszerű keresztkérdésekre, akkor asszem sajnálattal kellene tudomásul vennem, hogy teljes joggal néznek szánalmasnak a zebrán figyelmesen áthaladók...
Előzmény: narancsfing (267)
jancsika35 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 282
Én nem tudom miröl beszéltek halgassátok VÉGIG, aztán döntsetek! Én megtettem, és nekem egyre szimpib a tarlos.
sgabo Creative Commons License 2006.08.24 0 0 281
teljesen egyetértek!
Előzmény: csikapeti (278)
4400 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 280

Hehehe.

Nyitott Varoshaza banner itt fonnt.

Bliccelok , koldusok , oda!!!

narancsfing Creative Commons License 2006.08.24 0 0 279
igaz, hogy nem akart belefújni a szondába, miután halálra gázolta a kisgyereket?
eddig ezt nem hallotam!
Előzmény: aug20 (274)
csikapeti Creative Commons License 2006.08.24 0 0 278
Szerintem inkább össze kéne fogni és kisöpörni innen az összes hazug politikust tudom az is nagy baj lenne. És nem válltozna semmi mert a világ ilyen. De legalább egyszer pofára esnének. Szerintem nincsenek pártok csak politikusok és mi akik már nagyon nagyon régóta szopjuk. Azért nem értem mert még az állatvilágban is leesik egyszer a királyról a korona mikor már nem tudja a falka érdekeit védeni, és akkor a falka kizárja magából. És még azt hisszük az emberek a legértelmesebb lények a földön. NEVETSÉGES ez az egész amiben élünk!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!