nem tök mindegy mi honnan van? ha kell veszed, ha nem kell, nem veszed...ha latod h fele mint a boltban, vagy harmada, akkor levonod, sajat, egészséges elgondolásaid és tovabb mész...szeretem h meglovagoljak ezt a kerdest, ha munkabol hozza, a 80ezres, 12 oras, 28 napos munkabére mellé, kinek mi köze hozzá és mér vicceskedik h szamlat adsz? elég szomoru h ki kell egesziteni a fizut...mert basznak az emberre, h éhen hal. ha meg nagytételben veszi vki,mert olcso, és megteheti h keressen rajta, akkor is a lánc elejen egy átlag polgár áll. sokan olvasnak, googlizna, stb, feltétlen ez kell?
Eladó hella lámpamosó szivattyú több darab. Új. (ez van pl az Insigniában és az új Saabokban is) Ez nem a gagyi pisilős utólagos lámpamosó készlet... 10e ft/db tufaaa@gmail.com
Van még 4db gyári alufelni peremes-Styling 32,ezek is karcmentesek,hibátlanok!Rejtett szeleppel.Elől 8.5-et20,hátul 9.5 et 26.Csak a felni eladó!!80eft
És még 4db:-)--BBS RS 2 részes gyári BMW 8x17 et20 alufelni nagyon szép hibátlan állapotban!!170eft
Eladó az autóm és felhalmoztam hozzá sok kereket,ezért eladó a sok felni.Ami marad azzal adom el:-)))
Míg el nem felejtem van 4 db 90%-os 275/60R18 Bridgestone LM25 4*4 gumim. Lincoln 'kicsi" Navigatoron volt, 1 telet ment, azaz kb 5-6000 km-t. Listaára 113,000-ft volt, ami ugye azt jelenti, hogy olyan 70,000-ft körűl van a beszerzési ára. A gumik nagyon olcsón eladók, mivel már nincs meg az autó....
Üdv, Eladó lenne egy két kerékpát szállítására alkalmas tetőre szerelhető kerékpárszállító. Zárható, alu keresztléc, masszív acélcső megfogó. Márkáját nem tudom, de minőségi cucc, Német.o-ból jött. Én sosem használtam, az autómra nem passzol és sajnálom megfaragni hogy jó legyen. A rajta talált matrica alapján BMW 5 és 7 típusokhoz való.
Eladó sorba kerültek az alábbi, 1:18-as fém autómodellek. Mind újnak tekinthető, mert a dobozaikban tároltam őket. Vitrinben egyik sem volt kiállítva. Érdeklődni és ajánlatokat tenni a hornando@gmail.com e-mail címen lehet. Kérésre küldök képeket, sőt idővel ide is feltöltöm mindet.
Audi AVUS Quattro - REVELL BMW 507 Convertible - REVELL BMW Italdesign NAZCA - REVELL BMW Williams FW23 - Minichamps Cadillac Eldorado 1959 - MAISTO Corvette Convertible 1969 REVELL Corvette C5 Daytona Peace Car 1998 - UT Models Ferrari 360 Modena 1999 - Bburago Ferrari 360 Spider 2000 - Hot Wheels Ferrari 512 TR - MIRA Ford GT90 - MAISTO Hummer H2 - MAISTO Jaguar XJ220 Silver - MAISTO Jaguar S-Type 1998 - MAISTO Jaguar R3 (2003) Eddie Irvine Lamborghini 350 GT - RICKO Lamborghini Espada - AUTOart Lamborghini Countach 5000 - Bburago Exclusive (Rózsafa talpon) Lamborghini Countach 25th. Anniversary - RICKO Lamborghini Diablo VT - AUTOart Lamborghini Diablo Roadster - AUTOart Lamborghini Concept S - MONDO Lamborghini Reventón - MONDO Mercedes Benz SSK 1928 - Bburago Plymouth PROWLER - ERTL Shelby Series 1 (1999) - Bburago Volkswagen New Beetle - MAISTO
több féle van de lényegében hasonló szilikonszerű anyag ami akár egy karteltömítés helyett is elmegy...ill ha mindig folyik a tömítésnél akkor evvel kell bekenni...
árakat később de bolti ár fele, ha meg tudod a bolti árát.
mindenböl annyi van amennyi a képen.
ez pl hsdr70 berneres 3db van.
ebböl egy van...
eredeti NISSAN ebböl 2db van ez keményebb nehezebben kenhető, de jobb anyag.
Opel 20z színkódú autofesték aerosol olajálló-benzinálló-időjárásálló 150ml es 500ft/db 22db van, de ha 20db ot elviszel akkor 400ft/db ha csak 10 et akkor 450ft/db