Keresés

Részletes keresés

EdgE Creative Commons License 2004.03.17 0 0 10094
Elég gyér a szerveszkedés mit ne mondjak. Az elején fellelkesítettetek (még emaileket is írogattak), most meg visszaesett a dolog.
Annyi, hogy felmerült, hogy a kapu mögé a T-szektor balba kéne venni jegyet. Még nem lett lefixálva, de írták páran, hogy ne variáljunk tovább, vegyünk oda jegyet.
Szóval én is odavettem (illetve vetettem, remélem el tudták intézni)
Szerintem akkor vegyünk oda. Igaz, hogy a kapu mögött van, de ott legalább mindig jó a hangulat.

Aztán majd meglátjuk lesz-e valami...Legalább egy helyen legyünk és szurkoljunk énekeljünk. Mivel este lesz a meccs gyertyát (öngyújtót) mindenképpen vinni kéne. Ha valamit kiagyalnak a "fehermiklos.hu-sok", vagy origósok, majd beírom ide...
Előzmény: deszka (10090)
lg18 Creative Commons License 2004.03.17 0 0 10093
Jönnek a csehszlo...a brazilok!

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20040317aprilisban.html

h3o Creative Commons License 2004.03.17 0 0 10092
Tavaly teljesen ingyen jöttek volna a brazilok, de Gellei nemet mondott, mert már le volt kötve az észt meccs (vagy a luxemburgi?), ami kétségkívül sokkal érdekesebb
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.17 0 0 10091
"Matthäus cáfolja a belgrádi lap állításait

Lothar Matthäus szerint újságírói túlkapás a keddi, belgrádi Vecernje Novosti című napilapnak adott "nyilatkozata". A szakvezető erről szerdán az MLSZ sajtótájékoztatóján beszélt.

A játékosként 150-szeres német válogatott Matthäus leszögezte: a cikk szerzője jelentősen eltúlozta mondanivalóját, ráadásul olyan állításokat is közölt, amelyekről szó sem esett a beszélgetésen. Kijelentette: egyáltalán nem bírálta a magyar emberek hozzáállását, hiszen csak a labdarúgásról nyilatkozott.

"Három hónapja élek Budapesten, nagyon jól érzem magam. Bárhol jártam, mindig örömmel, tárt karokkal vártak" - jegyezte meg a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Matthäus azt is megjegyezte, hogy a cikk "reményeivel" szemben június elején nem lesz szerb-magyar mérkőzés Belgrádban, mert június 6-én Németországban szerepel a magyar együttes.

A belgrádi Vecernje Novosti című napilap keddi száma szerint Matthäus azt mondta: "Szerbiában az embereknek van lelkük, nagy a lelkük. Nem tudok elmenni úgy egy belgrádi vagy újvidéki utcán, hogy valaki meg ne állítson, üdvözöljön vagy integessen. Pesten ilyen nincs, szinte mosoly sincs. Gondjaim vannak a kommunikációval is: a magyarok gyöngén beszélnek idegen nyelveket. Különben itt is (Budapesten) szerb barátaimmal vagyok körülvéve" - a német szakember hozzátette: viszont Magyarországon sokkal jobb a szerződése."
- origo.hu

deszka Creative Commons License 2004.03.17 0 0 10090
Írta valaki, hogy más fórumokon megy a szervezkedés (origo, fehermiklos.hu) de Én nem találtam semmit. Konkrétan az érdekel, hogy melyik szektorba vegyem a jegyem, ahol lesz koreo.
Előzmény: Törölt nick (10087)
Kcsita Creative Commons License 2004.03.17 0 0 10089
Figyelem!!!!!

2004. 03. 17. 15:21:43 Keretet hirdetett a kapitány
Józsi György játéka felkeltette a kapitány érdeklődését is

Újoncokat avathat a válogatott

Szerdán délután sajtótájékoztatót tartott Lothar Matthäus szövetségi kapitány és a Magyar Labdarúgó Szövetség. A sajtóbeszélgetés elején dr. Bozóky Imre, az MLSZ elnöke ragadta magához a szót. Elmondta, egy bizonytalan pont van csak a válogatott programjában, az viszont nagy érdeklődést vált ki, hiszen esély van arra, hogy a világbajnok Brazília válogatottját fogadja a magyar együttes a Puskás Ferenc Stadionban. „Hatalmas ajándék lenne a május elején az Európai Unióhoz csatlakozó országnak, ha néhány nappal a ceremónia előtt, április 28-án a brazilokat fogadhatnánk” – mondta az elnök. Ahhoz azonban, hogy az álommérkőzés megvalósuljon, a szövetségnek szponzorokra lesz szüksége, hiszen a dél-amerikaiak komoly összeget kérnek vendégszereplésükért.

Matthäus: mindenki bekerülhet
A válogatott szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus a két múlva esedékes Magyarország–Wales barátságos mérkőzés előtt összeállította 26-fős bő keretét. A válogatásnál a ciprusi torna mérkőzéseit és a magyar bajnokság első fordulóit vette alapul a kapitány. „Vannak, aki formájuk miatt kimaradtak a keretből és vannak, akik bekerültek. Továbbra is azt mondom, nem zártam be a kaput senki előtt, meggyőző teljesítmény után mindenki a válogatott játékosa lehet” – fogalmazott a szakember. Dárdai Pál kihagyásáról külön is szólt: „Legutóbbi fellépésén – amikor ráadásul csapatkapitányként számítottam rá – az örmények ellen elégedetlen voltam a teljesítményével. A Hertha nehéz helyzetben van, Berninben most nagyobb szükség van rá.” A brazilok elleni mérkőzés kapcsán elmondta: „remélem a lehetőségből ajándék lesz”.

Magyarország–Wales, barátságos A-válogatott mérkőzés
március 31., szerda 20 óra 15 perc, Budapest, Puskás Ferenc Stadion
játékvezetők: Florian Meyer; Rainer Werthmann,Thorsten Schiffner és Kassai Viktor

Törölt nick Creative Commons License 2004.03.17 0 0 10088
"A sajtóbeszélgetés elején dr. Bozóky Imre, az MLSZ elnöke ragadta magához a szót. Elmondta, egy bizonytalan pont van csak a válogatott programjában, az viszont nagy érdeklődést vált ki, hiszen esély van arra, hogy a világbajnok Brazília válogatottját fogadja a magyar együttes a Puskás Ferenc Stadionban."

A keret: http://www.mlsz.hu/Upload/datafile.asp?id=117

Törölt nick Creative Commons License 2004.03.17 0 0 10087
Mire gondolsz?
Előzmény: deszka (10085)
FRANKEE Creative Commons License 2004.03.17 0 0 10086
Nemzeti Sport
Előzmény: Kcsita (10084)
deszka Creative Commons License 2004.03.17 0 0 10085
aki pontosat tud már a wales-i szervezkedésrol, kopizza már ide is be! Köszi
Kcsita Creative Commons License 2004.03.17 0 0 10084
A Kinaiak is jönnek? Hol olvastad?
Előzmény: FRANKEE (10083)
FRANKEE Creative Commons License 2004.03.16 0 0 10083
Újabb válogatott meccsek!:

A végére maradjon egy újabb érdekesség: a kapitány gyakorlatilag elintézte, hogy Szerbia-Montenegró megmérkőzzön a mi nemzeti tizenegyünkkel, méghozzá a Partizan stadionjában, június elején. Persze addig még lesznek más meccsek is: április 28-án, szerdán, három nappal a Japán elleni barátságos találkozó után Kína válogatottja érkezik Magyarországra.

Birja még valaki követni? :)))

FRANKEE Creative Commons License 2004.03.16 0 0 10082
Nem neked szólt! Hanem a kis eccerű dábreceni hipersztárnak.
Előzmény: EdgE (10079)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.16 0 0 10081
Háát, ebben sok minden benne van. "Azt suggalta", mégis mit mondjon egy szerb lapnak, végülis ilyesmire voltak kiváncsiak. Az az igazság, hogy azzal, hogy ő itt van, sokat változott a focink megitélése (pozitív irányba, persze), viszont velünk, szurkolókkal még nem találkozott, most rajtunk a sor, hogy megmutassuk, hogy mennyire szeretjük a válogatottat... Szóval, március 31, Puskás Ferenc stadion, HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
Előzmény: Kcsita (10080)
Kcsita Creative Commons License 2004.03.16 0 0 10080
Matthäus jobban érezte magát Belgrádban, mint Pesten

MTI
2004. március 16., kedd 17:05

A magyar válogatott decemberben kinevezett kapitánya, Lothar Matthäus az egyik belgrádi napilapnak azt nyilatkozta, szeretné egy szerb-magyar meccset, de nem Pesten. Arról álmodik, hogy vezéregyénisége legyen a magyar futballnak, hogy autópálya vezessen Újvidékig.

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változat a támogatásával


h i r d e t é s





Magyar-szerb válogatott mérkőzésről álmodozik Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint a mérkőzésre június elején kerülhet sor Belgrádban.

"Álmodok erről a mérkőzésről, és úgy gondolom, hogy június elején fogjuk játszani a meccset" - közölte Matthäus a keddi belgrádi Vecernje Novosti című napilapnak adott interjújában. A szakvezető hozzátette, hogy a mérkőzésre csakis a belgrádi Partizan stadionjába kerülhet sor, más nem érdekli, a Népstadion sem. "Ez a feltételem" - nyomatékosította.

A 150-szeres német válogatott - aki a belgrádi Partizan után vette át a magyar válogatott vezetését - párhuzamot von a szerb és a magyar foci között. Mint mondja, szereti, ha a "focit a játék miatt is játsszák", amit a szerbek tökéletesen csinálnak.

"A professzionalizmus a karakter szilárdsága. Ebben a magyarok jobbak, de mihelyt vége az edzésnek, már nem gondolnak a játékra. Ebben megint csak nem jók" - jelentette ki.

Matthäus azt sugallja, hogy Belgrádban jobban érezte magát, mint most Budapesten. "Szerbiában az embereknek van lelkük, nagy a lelkük. Nem tudok elmenni úgy egy belgrádi vagy újvidéki utcán, hogy valaki meg ne állítson, üdvözöljön vagy integessen. Pesten ilyen nincs, szinte mosoly sincs. Gondjaim vannak a kommunikációval is: a magyarok gyöngén beszélnek idegen nyelveket. Különben is, Budapesten szerb barátaimmal vagyok körülvéve - mondta Matthäus, aki szerint viszont most "sokkal jobb a szerződése".

A Partizan egykori edzője dühös, mert a belgrádi klub 30 millió eurót kapott a Bajnokok Ligájától, s ahelyett, hogy megerősítette volna a csapatot, eladja a játékosokat, amiben - szerinte - nincs semmi logika.

A magyar szövetségi kapitányt végül arról kérdezte a Vecernje Novosti, hogy milyen kívánságai vannak. Matthäus azt szeretné, ha játékos vezéregyénisége lenne a magyar futballnak, s Újvidékig kiépülne az autópálya.

Hmmm erre mit mondjak? Mit gondoltok ezekről a gondolatokról kedves szurkolótársaim.

EdgE Creative Commons License 2004.03.15 0 0 10079
Köszi :)
Előzmény: FRANKEE (10078)
FRANKEE Creative Commons License 2004.03.12 0 0 10078
Ostoba gyökér...
Előzmény: EdgE (10070)
Smania Creative Commons License 2004.03.09 0 0 10077
A világ valaha volt legjobb focicsapatának (MAGYAR VÁLOGATOTT - 50-es ÉVEK - ARANYCSAPAT) retro mezei a www.sportmania.hu internetes áruházban vagy személyesen Budapest III. Lajos u 42.
deszka Creative Commons License 2004.03.09 0 0 10075
A Brugges ellen viszont szerintem hitt a továbbjutásban, hiszen csapatunk legjobbja volt ott is itt is. Ez a mentalitás a követendö azoknak akik a válogatottban fognak szerepelni.

Meggyözödésem, ha Mattheusnak szüksége lenne rá, akkor rábeszélte volna Tobét.

Vajon Bergkampnak Hollandiában nekiestek, hogy szégyellje magát?

Hajrá LOKI!

Előzmény: Törölt nick (10074)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.09 0 0 10074
Még annyit, hogy a "HASONLÓAN GONDOLKODNA" alatt az önismeretet értettem!

HAJRÁ LOKI!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Előzmény: EdgE (10073)
EdgE Creative Commons License 2004.03.09 0 0 10073
"JÓ LENNE HA MINDEN MAGYAR LABDARUGÓ HASONLÓAN GONDOLKODNA"

Ezt komolyan gondolod?
Akkor pl. Magyarország, Grúzia, Örményország, Ciprus, Albánia, stb stb. országokban ne is legyen válogatott?
Érdekes a Milánnal BL-t nyerő Kaladze-nak nem derogál a Grúz válogatottban játszani...
Na de tényleg ne vitázzunk :)
Részemről lezártam az ügyet.

Előzmény: Törölt nick (10071)
Kcsita Creative Commons License 2004.03.09 0 0 10072
Egyetértek veled, szó szerint. Nem beszélnék többet Sándor Tamásról. Igy korrektebb! Ennyi.
Előzmény: EdgE (10070)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.09 0 0 10071
Szvsz JÓ LENNE HA MINDEN MAGYAR LABDARUGÓ HASONLÓAN GONDOLKODNA.
SOKAKNAK AZ A BAJA, HOGY TÚL NAGYRA BECSÜLIK ÖNMAGUKAT.ÍME EGY EMBER AKI REÁLISAN LÁTJA SAJÁT ÉS A VÁLOGATOTT ESÉLYÉT!!
Persze lehet azt mondani rá, hogy nem magyar emiatt meg szánalmas...

El akarják hitetni az emberekkel, hogy profi labdarugásunk van és alakul a válogatott!
Most mindenkinek fáj, hogy van valaki aki nem dől be ennek!

Félreértés ne essék:Én is örülnék neki ha válogatott lenne mert szerintem sokkal jobb mint a jelenlegi válogatott keretben a posztján lévők!

És még annyit, hogy nem vitaindítónak szántam a hozzászólásomat!

Előzmény: EdgE (10070)
EdgE Creative Commons License 2004.03.09 0 0 10070
Debrecen, március 9., 15.55 Véglegesnek tekinti döntését a válogatottal kapcsolatban a Loki karmestere.

Sándor Tamás volt szinte az egyetlen játékos, aki veszélyeztette a Bruges kapuját a szerdai UEFA-kupa visszavágón. A játékos teljesítménye tetszett Lothar Matthäus szövetségi kapitánynak is, a szakvezető azonban így sem számolhat a középpályással:
- Ismerem a válogatott céljait, de megvallom, nem hiszek bennük - mondta a Népszavának Sándor. - Sajnos, nem tartom képesnek a csapatot arra, hogy kijusson a világbajnokságra. Néhány éve, amikor a mostaninál sokkal jobb formában voltam, és nagyon szerettem volna bizonyítani, a kutya sem volt kíváncsi rám.

Szerintem szégyelje magát az ilyen! Derogál neki a válogatottság, mert úgyse jutunk ki a VB-re!
Mi lenne, ha mindenki így gondolkodna? Magyarország bejelentené a FIFA-nak, hogy nem indul a selejtezőkön, mert nem lát esélyt a továbbjutásra?
Nekem ez egy elég unszinpatikus nyilatkozat.
Oké azt a részét megértem, hogy az olimpiai válogatottság után eltünt és nem hívták be és ez rosszul esett neki.
De itt a lehetőség! Vagy duzzog, amiért a régi kapitány nem hívta be? Elég gyerekes...
Azért annyira ne legyen már elszállva magától!

Na mindegy. A lényeg, hogy nem is kell Sándor a válogatottba!

Többiek véleménye?

Törölt nick Creative Commons License 2004.03.07 0 0 10069
EdgE Creative Commons License 2004.03.07 0 0 10068
Közben 3-0 a Cottbusnak, úgyhogy Lőwék biztosan győznek...
Előzmény: Ramos_ (10066)
EdgE Creative Commons License 2004.03.07 0 0 10067
Most akartam én is beírni :)
Előzmény: Ramos_ (10066)
Ramos_ Creative Commons License 2004.03.07 0 0 10066
Löw Zsolt előbb rúgott gólt a Cottbus-ban
rich.mond Creative Commons License 2004.03.06 0 0 10065
Szabics már nem előszőr nem kezdő újabban:((
ha meg kezdő, akkor nem jönnek a gólok (kivéve a G'ladbach ellen,de egy fecske...)
Remélem összeszedi magát!
Kabátban nem nagyon bízom,szerintem egyszer kijött neki a lépés,oszt' ennyi!Bizonyíthatott volna ezer másik helyen,de nem tette,csak járja Európát félévente.
Előzmény: EdgE (10064)
EdgE Creative Commons License 2004.03.06 0 0 10064
Szabics nem játszik a Dortmund ellen :(

Kurányi-Cacau kezdett, aztán utóbbit lecserélték, de nem Imrére...

Viszont Kabát Péter már mesterhármasnál jár a Bregenz ellen és még van hátra 10 perc.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!