Én az őssszel rendeltem az Obelinktől akkor 139 euro volt. Hvarok a szomszéd hollandnak volt ilyenje és nagyon megtetszett. Már sütögettünk rajta párszor.
anya mindig valamit fabrikál rajta ,csak ez már nagyon régi darab 1995-ben készült,de nagyon jó,a volt menyasszonyom még lecsót is készit rajta,meg akármit,ezt mindig visszük magunkal ! jó sütést hétvégére ha lesz,üdv,az öreg
Köszi! A német nem megy ugyan, de átnyomtam angolra :oD Ebben csak anygon újak vannak sajnos, de azért kipróbáltam néhányat, és úgy néz ki, hogy jól gondoltam: max 650-700 kg össztömeget tudok Ignis-szel normálisan húzni, de valszeg az ötödik fokozatot el kell felejtenem vontatáskor.
Tizenvalahány éve zamárdiban kempingeztünk egy kölcsön NDK sátras ufóval. Mellettünk állt egy Bazi nagy német Hymer busz, utófutón motorka amit műszerfalon lévő monitoron lehet ellenőrizni menet közben. Egy német nyögdíjjas házaspár lakott benne akikkel egy kicsit összebarátkoztunk. Elmondták, hogy augusztus végén tovább mennek a francia borvidékekre újbort kostolgatni, aztán spanyolba narancsot szüretelni és vége a szezonnak. Ilyenkor két-három hónapot is képesek a németországi lakásukon tölteni, aztán kezdik újra a török rivérán vagy valahol máshol. Na ezt kívánom én minden magyar nyugdíjjasnak beleértve a majdani magamat is!
MTZ: tizenhárom Igniszt húzna el kereszttbe! Az vontatásra van kitenyésztve. Egy benzinesben is lehet annyi lóerő, de azt csak fordulaton képes leadni viszont a kupplungja általában alul van méretezve. Szinte érzem a szagát ahogy megpörkölődik. :-(
Újdonsült lakókocsi tulajdonosként szeretnék én is csatlakozni a társaságotokhoz. Nálam kötött ki ugyanis a Takizse által hirdetett Compass Rallye 400/2 GTE angol lakókocsi. Ezt a fórumot és a nethírlapos fórumot is rendszeresen látogattam olvasóként, így akadtam rá Soci ajánlására az angol hirdetésére. (Köszi mégegyszer).
Valamikor régen volt egy Detlefs Aeróm, ami ennek kb, a másfél, kétszerese. 3,80-as és szélesebb. Imádtam a kis dögöt, de soha nem tudtam megszokni, hogy a fejem hozzáért a plafonhoz és fejet hajtva kellett budira menni. :))))
Azért az elég gáz, hoyg egy lakókocsi tulajdonosa egyáltalán nincs tisztában a bódéja típusával.
Az Adria Zakantosnak hirdetett lakó valójában egy Niewiadow N-126. Esetleg hívhatná tulaj Predom-nak vagy Zakladi Metalow-nak, mert ugye az egy gyártót takar, de Adriának semmiképp.
Ennyire egy okmányiroda sem bandzsa, kizárt dolog hogy átíráskor ennyire elírták volna. Lehet, hogy a neppernek csak ilyen papírja volt?
Érdekes, hogy január- február tájékán egy csontra ilyen fehér bútoros, zuhanyfülkés N-126-ot árultak lepukkant állapotban, papírok (eredet) nélkül...
Szóba jöhet még több hasonló is, mint a Peugeot Predom/Prespol, a Zakladi Metalow, Quek Aero, CHATEAU 320, effélék... Mire lesz rá pénzem, eldöntöm :o)