Keresés

Részletes keresés

GAnna65 Creative Commons License 2017.07.06 0 0 90

Most, hogy már többet kipróbáltam, úgy nézem, a gitwi.hu. 

BBalázs84 Creative Commons License 2017.07.04 0 0 89

Sziasztok!

 

Van egy új társkereső oldal, a www.elsotalalkozas.hu ami kifejezetten a komoly kapcsolatot keresőknek készült és teljesen ingyenes.

Nagyon komoly a moderálási rendszerük.... hát végre egy oldal ahol nincsenek rossz fiúk. A szexmániások és az aberráltakat a rendszer automatikusan kitiltja.

A társkereső oldalon, ha figyelmesek vagytok meglepetéseket is lehet gyűjtögetni, de ezért mindent nem árulok el. hihi. Szerintem egy próbát megér :)

 

Balázs

Skyler2005 Creative Commons License 2017.06.28 0 0 88

A legjobb társkereső? Jó kérdés. Attól függ mit keresel. Ha már 40-en felül vagy közel az 50-hez vagy ötvenen túl akkor

a www.50plusz-klub.hu

társkeresöt melegen tudnám ajánlani. Részben ingyenes, részben fizetös de sokat lehet ingyen csinálni és a fórumot, chatszobát is ingyen lehet használni. Emellett a www.randivonal.hu

ami még tetszett.

Skyler2005 Creative Commons License 2017.06.28 0 0 87

A legjobb társkereső? Jó kérdés. Attól függ mit keresel. Ha már 40-en felül vagy közel az 50-hez vagy ötvenen túl akkor

a www.50plusz-klub.hu

társkeresöt melegen tudnám ajánlani. Részben ingyenes, részben fizetös de sokat lehet ingyen csinálni és a fórumot, chatszobát is ingyen lehet használni. Emellett a www.randivonal.hu

ami még tetszett.

 

GAnna65 Creative Commons License 2017.06.16 0 0 86

Elég jó a Randivonal, a többi csak szélhámosok társasága, amiket eddig kipróbáltam. Egy hete vagyok fent még a gitwi.hu-n, ez még újnak számít, lehet hogy jó lesz. Jól indult, már vannak páran a kedvencekben, sőt egy randi is le van beszélve. Jók  a kérdések benne és a duplaprofilképes rendszer.  

eduardobr61 Creative Commons License 2017.05.31 0 0 85

Azt javaslom https://www.penpaland.com megfeleljenek az új emberek az interneten

elvira1988 Creative Commons License 2017.05.13 0 0 84

Sziasztok!

Én regiztem itt ott  de 100% ingyenes társkereső oldalt ritkán találni.De a felszedlek.hu oldalnál megtaláltam a számitásomat és bátran tudom ajánlani másoknak is.

hazisarkany10 Creative Commons License 2016.12.09 0 0 83

Sziasztok! 

 

Szeretnék tőletek segítséget kérni. Egy iskolai feladathoz kell csináljak egy kutatást és minél több emberrel kellene kitöltetnem:) 
Az online társkeresőkről szólnak a kérdések és pár percnél nem vesz többet igénybe.

Aki esetleg kitölti, annak nagyon köszönöm a segítséget:)

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcwr7aNDp5pgxjTwdj-LLRhUWPoyTgK5VR2BBvlM0VBCtyZQ/viewform

Pityu... Creative Commons License 2016.12.07 0 0 82

És itt hol?

Előzmény: originalqszi (81)
originalqszi Creative Commons License 2016.12.07 0 0 81

Szvsz a zindex:)))))) Én is itt találtam a legjobb nőt:))))))))

Pityu... Creative Commons License 2016.12.02 0 0 80

Én rajta vagyok de szart sem ér,ezek a vélemények ajánlások szerintem csak mázlid volt mert van aki meg pl a love.hu ta ajánlaná van akinek mondjuk a páratlan.hu n talát párt magának,mindenhez szerencse kellén pl a felszedlek.hu n senkit sem találtam,most a páratlan.hu n beszélgetek egy csajjal aztán,hogy lesz e valami nem tudni tehát egy egy ajánlás alapján sem biztos,hogy másnak ugyan az működni fog,pl a környékemen lévők a felszedlek.hun hát halott az egész körzet.

Előzmény: elvira1988 (79)
elvira1988 Creative Commons License 2016.12.02 0 0 79

Sziasztok!

Nagyon sok ingyenes-fizetős társkeresőn próbálkoztam de kisebb nagyobb sikerrel . De 1 kolléga segített hogy próbáljam meg a felszedlek társkereső oldalt, én ennek eleget is tettem és mai nap boldog párkapcsolatom van.

Nagyon köszönöm a felszedlek.hu oldalnak.

zsánpól bemondó Creative Commons License 2016.11.24 0 0 78

Érdekes, amikor egy két hozzászólással rendelkező fórumozót vádol a konkurencia fikázásával valaki, aki csak azért regisztrált, hogy dicsérje a lehúzott vállalkozást. EGyik hitelesebb, mint a másik, már megérte őket elolvasni!

 

hardstyle86 Creative Commons License 2016.11.22 0 0 77

sziasztok egy nagyon őszinte és fontos kérdésem lenne itt mindenkihez  kinek mi a tapasztalata erről a társkereső oldalról ez egyébként egy afrikai társkereső mennyire lehet valós és itt a nők tényleg szerelmet egy életre való partnert szeretnéneke vagy csak hogy megkapják a letelepedési engedély és jobb élet reményében a manuszt átvérejék vagy komoly kapcsolatra vágynak ők is volt már valaki ilyen szituáció részese 

 

 

 

 

 

 

 ez az oldal  :https://www.afrointroductions.com/en

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ezt szeretném én megtudni tőletek vagy olyan személytől aki már itt talált rá az igaz testi leki kiegyensúlyozott igaz szerelemre  egyáltalán létezik még ilyen ??????

Pityu... Creative Commons License 2016.11.17 0 0 76

Mondjuk az,hogy ne unatkozó ,szórakozgató,hülye vagy komolytalan vagy társkeresési szándékkal nem rendelkező,vagy aki nem tudja valójában mit is akar vagy nem válaszoló,stb... emberektől menteset.

Előzmény: Dementiaa (75)
Dementiaa Creative Commons License 2016.11.17 0 0 75

Olvasgattam a hozzászólásokat, és láttam, legtöbben nem vagytok megelégedve a társkeresőkkel. Az érdekelne, hogy nektek milyen internetes társkereső tetszene? Mi nálatok az elvárás?

 

Dreamy Creative Commons License 2016.11.09 0 0 74

Természetesen igazából senki nem akar senkit átverni, meg egy kicsit igen is. Méghozzá azért, mert nyilván a társkeresőkben azok a tagok, akik regisztráltak. Nem biztos, hogy királyfik meg királylányok regisztrálnak...

A másik, hogy általános tapasztalat szerint (saját + társaság) régimódi "fényképes" társkereső irodákba több százezerért inkább középkorúak regisztrálnak, akik ügyetlennek érzik magukat az Internet világában, illetve buliba se járnak. Tehát nyilván ha egy 3x éves férfi akarna ilyen helyre regisztrálni, akkor el kellene neki mondani, hogy itt csak 4x felett vannak hölgyek.

3x éves férfi jól ért az Internetre, ott próbálkozzon. Ott meg nyilván nagyon számít a profilkép, ami már az első perctől kezdve mindent eldönt, tehát ott nem mindenkinek egyednek teremnek babérok. Illetve még olyannal nem találkoztam, aki hatalmas sikerekről számolt volna be.

Meg vannak a randiprogramok... Inkább menjetek olyanokra! Vannak közösségek, mint a Miitt meg a Havervagy, ők már röhögnek a sok béna internetezőn, inkább egymással kavarnak...

 

Előzmény: Pesti-Est (73)
Pesti-Est Creative Commons License 2016.11.05 0 0 73

Üdv Mindenkinek!

Gyalázatos ami itt folyik, nem tudom melyik társkereső iroda süllyedt ilyen mélyre, hogy még a fórumokon is a konkurenciát szapulja. Valószínűleg az üzlet sem mehet, ha van ideje rosszindulattól csöpögő, negatív, lehúzó kritikákat írogatni. Nem ez az első alkalom, hogy amikor valaki jó indulattal megosztja a tapasztalatát vagy pozitív hangnemben informálja a társkeresésben gondolkozó társait, rögtön érkezik egy, vagy akár több negatív kommentár, ami szerintem az Almási Éva társkereső rosszakarójának a műve. 

Tavaly is ugyan ez történt, tehát nem lehet véletlen.

Akkoriban beiratkozott Almási Évához az unokanővérem és meggyőződésem, hogy meg volt, illetve meg van elégedve a társkereső irodával, mivel megtalálta azt akit keresett.

Nem kapott sok lehetőséget, de szerintem nem a mennyiség a lényeg és ha tényleg nyitott és tesz is azért valaki, hogy társat találjon, ebben az irodában megtalálja. Ők lassan fél éve vannak együtt, tehát elkönyvelhetjük, hogy sikerrel járt.

Előzmény: Pöttyöslabda15 (71)
Pityu... Creative Commons License 2016.10.29 0 0 72

Nem jó hír sajna,de eddig azt hittem csak én vagyok szerencsétlen,hogy nekem nem válaszol senki,hiába küldök száz több száz levelet,igaz nem vigasztal de olvastam egy csaj is hasonló problémával küzd,pedig azt hinné az ember egy nőnek válaszolnak,még a férfi dolgot megértem,hisz mint férfi tömeg cucc vagyok.

Előzmény: EstHajnalCsilla (70)
Pöttyöslabda15 Creative Commons License 2016.10.28 0 0 71

Sziasztok. Almássy Éva társkeresőjével kapcsolatban nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak. Igaz, hét éve történt, nem tudom azóta van-e változás. Legszívesebben bepereltem volna őket. Honlapon nem voltak árak. Gyere be, megbeszéljük volt a jelszó. Bementem, rábeszéltek egy 150.000 Ft-os csomagra. Paraméterként 178 cm-nél magasabb, nem dohányzó, diplomás pasikat kértem. Egy év alatt öt elérhetőséget kaptam. Ebből kettő 170 cm körüli, kettő dohányzó (ezek nem diplomások). Menj el, nézz körül, de légy nagyon óvatos. A szerződésben kössétek ki, hogy minimum ennyi és ennyi ajánlatot kérsz ami megfelel a paramétereknek. De ez csak egy javaslat.

EstHajnalCsilla Creative Commons License 2016.10.27 0 0 70

Baráti körömben sokan küzdünk társkeresési problémákkal. Biztos vagyok benne, hogy minden internetes felületet kipróbáltunk már és nagyon-nagyon-nagyon ritka az aki találkozni is akar, nem csak meztelen képeket küld, kommunikációra kapható és nem mellesleg komoly kapcsolatot keres, nem csak mondja és bepróbálkozás után eltűnik.

Még ebben az évben kipróbálom az Almássy Éva társkereső irodát, hallottam már pozitív tapasztalatokat, de kényelmesebb volt esténként a gép előtt ülve mazsolázgatni a virtuális kínálatból. Személyesen részt kell venni egy bemutatkozó beszélgetésen, szerintem ezzel is szűrik a jelentkezőket és ára is van, de hosszútávon megéri a befektetést.

protea23 Creative Commons License 2016.10.27 0 0 69
protea23 Creative Commons License 2016.10.27 0 0 68

Ha tényleg komolyak a társkeresési szándékok ezt ajánlom www.exkluzivtarskereso.hu

Pityu... Creative Commons License 2016.10.27 0 0 67

Igen sok helyen kérnek pénzt,de ha azt nézzük alapból szart sem érnek már a társkeresők.

Előzmény: Wéber Szabina (66)
Wéber Szabina Creative Commons License 2016.10.26 0 0 66

Sziasztok!

Én is próbálkoztam sok társkeresőn badoo stb, de általában mindehol valamiért pénzt követelnek. Minap rátaláltam a felszedlek.hu ra ahol nem csak a regizés hanem az összes többi funkció ingyenes. 1 próbát szerintem megér.

Dreamy Creative Commons License 2016.10.09 0 0 65

Társkereső táncos buli lesz október 14-én pénteken. Boogie-woogie-t fognak oktatni, közben lehet egymással ismerkedni, majd a táncoktatás után kérdőívek kitöltésével lehet a másik felet megjelölni szimpátia alapján (hasonlóan, mint a többi társkeresőnél). A program ára 2500Ft, lásd: http://szingliturak.hu/tancolj-velem-oktoberben/#more-526

Dorcsi1215 Creative Commons License 2016.10.04 0 0 64

Kedves DeepBlue!

 

Nem tudom, férfi vagy nő vagy-e, társat keresel-e vagy sem, milyen tapasztalatokat és honnan szereztél, de nem is számít, mert...

Hihetetlenül jó volt olvasni soraid. :) Szívemből és lelkemből szóltál, szinte pontosan ugyan így érzem, gondolom és tapasztalom a dolgokat, de Te sokkal jobban meg tudtad fogalmazni, mint én valaha is tehettem volna. Nem beszélve a nyugodtságodról, mely árad a sorokból.

 

Köszönöm, hogy leírtad, és hogy olvashattam!

 

Üdvözlettel:

Dóri

Előzmény: DeepBlue78 (63)
DeepBlue78 Creative Commons License 2016.09.22 0 4 63

Minden társkereső olyan, amilyenné a tagok teszik. Sok év tapasztalata után nyugodtan kijelenthetem, hogy egy ember igazi intelligenciája elsősorban úgy ismerszik meg, ahogy az embertársaival bánik, az pedig akkor jön ki igazán, ha mindezt névtelenül és negatív következmények nélkül teheti meg. És bizony a legtöbb ember nem (elég) intelligens ahhoz, hogy ne kamuzzon, ne tegyen ki hamis fotót, ne hazudjon vagy túlozzon önmagával kapcsolatban, hogy elég komolyan gondolja és ne csak játékból vagy szívatásból regisztráljon, hogy értelmes és tartalmas kommunikációt folytasson, ami túlmutat a "mivel foglalkozol?" és "mi a kedvenc időtöltésed?" című kérdéseken, vagy aki nem sértődik meg, ha a másik nem akar két levél után találkozni vagy esetleg egyáltalán nem akar. Kevés olyan ember van, aki kellő fantáziával tud beszélgetni és nemcsak azt várja, hogy a másik kérdezzen, hanem önálló gondolatai és asszociációi vannak, miáltal a beszélgetés spontán és szabad lehet; aki kellő empátiával rendelkezik ahhoz, hogy tolerálja azt, ha a másik nem pont olyan, mint amilyennek tinédzserkorában megálmodta és tud kompromisszumot kötni; aki kellő humorérzékkel rendelkezik ahhoz, hogy ne legyen unalmas, tényszerű felsorolás vagy komoly filozófiai értekezés a kommunikáció és ne sértődjön meg olyasmin, amit a másik nem is tudhat róla, mert még nem is ismeri; és aki kellő önértékeléssel rendelkezik ahhoz, hogy felmérje, hogy mit adhat a másiknak és mit várhat el reálisan cserébe, vagy csak úgy egyáltalán mi az, amit reálisan várhat, ha nem a romantikus filmekhez akarja hasonlítani az életét. És legfőképpen kevés ember van, aki kellő energiával és türelemmel viseltetik eziránt a dolog iránt, és nem azonnal akar mindent.

 

Az internet nagyszerűen kihozza az emberek igazi énjét, amikor lényegében nincsenek korlátok, csak az, amit az ember magának állít. És ezek alapján bizony nagyon sokan elvéreznek. A több tíz- meg százezres regisztrációs létszám a hatalmas választék illúziójával kecsegtet, ezért könnyű túllépni bárkin, akinek nem ideális a fotója vagy nem annyira tökéletes a bemutatkozása. Olyan emberek mennek el egymás mellett virtuálisan, akik élőben való ismerkedésnél lehet, hogy meglátnák a másikban az érdekeset, de itt esélyt sem adnak egymásnak.

 

Röviden szólva: nincs jó társkereső oldal, csak "jó" társkereső személy. Az, hogy megtalálod-e a párod, nagyrészt rajtad múlik. Hogy hogyan állsz hozzá, mennyire tudatosan, mennyire komolyan és mennyire reálisan. A virtuális tér felborítja a szokványos ismerkedés lépéseinek sorrendjét, és a személyes kontaktus a sor végére kerül, ezért ha nem tudatosítjuk magunkban ezt a mi elvárásaink megfelelő hangsúlyozásával, akkor sokszor lukra futhatunk vagy sokáig magányosak maradhatunk. Dacára annak, hogy milyen sokan keresnek társat.

Fafa7 Creative Commons License 2016.09.21 0 0 62

Szerintem nem lehet egyértelműen állítani egy társkeresőről, hogy a legjobb, elég sokrétű ez a dolog ahoz. Én elég sok társkeresőt kipróbáltam, egy néhány évvel ezelőtti, nagyon csúnya szakításom után. Az https://iooo.hu/ -t használtam a legtöbbet és ott ismerkedtem meg a mostani élettársalmmal is. Mindenkinek meg kell találni az ízlésének megfelelő oldalt, de én az iooot tudom ajánlani. :) 

Christine80 Creative Commons License 2016.09.10 0 0 61

Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, komoly társkereső férfit találni ritka....nagyon nagyon ritka! A regisztráltak fele nős vagy barátnője van (persze kamu profillal), de a friss hús néha néha jól jönne-mondják ők! A 30 %-a csak laza kapcsolatot keres. Bár én ezt sosem értettem meg hisz minden kapcsolat valahogy lazán kezdődik, nem? Egy randi után nem lesz rögtön komoly kapcsolat könyörgöm! A 10 %-a  22 év alatti, elég nagy gáz ha már ők is itt keresnek nőt maguknak! A maradék 10%-a talán komoly kapcsolatot keres, de tenni érte nem igazán akarnak. Aki kicsit is jól néz ki vagy átlagos az álmodozik a nemlétező nőről, akit csak a képzeletében lát. 

Nekem az a tapasztalatom, hogy válaszolni nem szeretnek a férfiak, sem pedig kezdeményezni. Sőt ha már esetleg személyes találkozás is szóba jön, hát akkor ők vissza is húzódnak a csigaházba!:)

Előzmény: Dreamy (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!