Üdv nem tudom ki a csaba 607 de csináltam a héten egy pár 607 2.2hdi és mind jó lett , a Fap szűrő csak egy a sokkkk hibalehetőség közül ,a hibaüzenet mindig ugyan az a híbától függetlenül.
Akkor ez nem kevés píz,asszonyé a kocsi,így rajta múlik(persze segítek) . Most még kapott nagynyomású tisztítót,kihajtom belőle,aztán meglátjuk. Köszi a választ!
Olvasgatom a fórumot,ha van időm,láttam az adatlapodon,2.2HDI-kel foglalkozol inkább,de nekem van egy HDI 2.0 Xsara-m is a 607-n kívül. olyan kérdésem volna,h hullámzik a gyorsításnál,tartós sebességnél is néha,ha meg megküldöm megáll a motor,utána egy perc és beindul,megint meghajtom és akkor nem áll le. A tankban lévő pumpát már kicserélték,az nagyon koszos volt és nem is tolt megfelelően(1bar alatt volt a nyomás),de a hiba megmaradt. Igazsághoz hozzá tartozik,h valami dzsuvás golajat kapott. azt mondák a következő a befecskendező ellenőrzés és a nagynyomású szivattyú. Van más ötleted v látnod kell? Köszi a választ!
A kilóméter óra kivétele a tetején középen van egy kis rés,oda egy vékony csavarhúzót kell bedigni,de még két köröm fogj azon kívűl a középsőhöz képest jobb bal irányban 8-8 centire. De én úgy szoktam kiszedni,hogy a pedáloknál lévő műanyag boritást leveszem,felnyúlok és hátulról szoktam rásegíteni,mert előröl feszegetve óvatosnak kell lenni a plexi miatt,könnyen eltörhet....! A klíma vezérlőt is ilyen körmök fogják,azt is úgy szoktam kivenni,hogy a középsőlevegőnyillásos részt és a kijelzőt kiveszem,és onnan lenyúlok a klíma vezérlőhöz,újjal be lehet nyomni a körmöket és szépen kijön,igaz az előlapja le jön előröl,de izzót hátulrol kell cserélni.4 köröm fogja! Jó munkát hozzá!
Nekem 2.2 HDI van és az enyém most van a szerelőnél kuplung ügyben. Én SAX kuplungot rakatok bele ami 65000...ahogy nézegettem elég jó az is de LUK ot már 75 ért is lehet bele szerezni! Na most az a helyzet hogy szétszedték,és van ott egy kéttömegű lendkerék is,mait ha már szét van szedve nem árt cserélni,az enyém meg már lötyög is és a rugói is szétmentek,a helyzet az hogy lehet kapni LUK os 230000 re mondták,de találtunk egy műhelyt ahol 55 000 ért felújítják......A kuplungot érdemes szettben kicserélni! Az enyémben van 240 000 km úgy hogy el kopott minden...A lendkereket nézzétek meg ha benyomásra mozog akkor érdemes valamit kezdeni vele mert hamarosan szét fog hullani! Kérdeztem hogy nem e lehet ezt valamivel helyettesíteni,van ilyen dolog de az csak 120 lóerőig jó....Sok szerencsét hozzá!Szia!
sziasztok.abban szeretnem tanacsotokat kerni ,hogy valoszinu kuplung tarcsat vagy szettet kell cserelnem,mert az auto csak szinte teljesen felengedett kuplugpedal allasba indul el,de meg nem csuszik,nem zorog semmi, es nem is rangat indulaskor.Tehat csak a pedalbol indulok ki.Nem vagyok autoszerelo zseni de az tudom hogy valoszinu a tarcsa kopott.Vagy esetleg lehet mas forrasa is?Olvastam mas forumrol hogy nem eleg ha tarcsat cserelek,mert a kuplung reszei eggyutt kopnak,es igy kotelezo kuplung szettet venni.Nektek errol mi a velemenyetek?Meg annyi hogy nezegettem a szetteket 48tol indul LUK de van 100folott is.Mit gondoltok a legolcsobb is megteszi vagy minimum a kozeposztalyt nezzem.De allitolag a LUK kuplungok mar minden 4dik uj autoba van.Meg annyit hogy nagy utazas elott vagyok egy het alatt 4ezret fogok menni,ezert is akarom hogy minden ok legyen.Hali (betq,dugo66)
Vettem egy 607-est 2,2hdi, van egy két izzó a műszerfalon illetve bennt ( tompitott kontrol,fordulatszám megvilágitás illetve olaj hőmérséklet ) ami nem világit ,tanácsot kérek hogy lehet cserélni ? nem tudom hogy tudom kivenni a panelt ill a müszerfalat. Kösz
2003-as executive 2.2 benzines nagymacskánál szélvédő csere előtt állok (előző tulaj által masszív ablaktörlőből eredő karcok, valamint jópár javított, de zavaró kavicsnyom is van rajta).
A kérdésem, hogy szerintetek van-e fűtés a szélvédőben, ill. az antenna abban van-e, mert az üveges ránézésre nem tudta megmondani, és szétszedés előtt kellene üveget rendelnie. Az esőérzékelő az egyértelmű, hogy van rajta, csak a többiben vagyok bizonytalan. És persze nem eredetire cserélem, akkor nem kellene ez az infó, hanem Pilkington utánygyártott üveg lesz benne 10 év garanciával (CASCOra).
Szia hát az elég baj ha nincs meg a fedele, tísztitás hát nem hiszem ,hogy sokat segítene, ha látsz rajta ázás nyomokat szinte biztos ,hogy ő a ludas, az adatlapomon megtalálod az elérhetőségeimet
köszi az infót megpróbálom kitisztitani azt a panelt mert elég koszosnak láttam sőt még a fedele se nincs meg,beszerzek egyet. lehet ez gondom vele próbálkozom és majd lássuk egyébként benzines a gép,ha nem lesz jo akkor majd jelzek mert látom hogy te profi vagy szereled is a kocsikat?mert már elegem van a pancser szerelőkböl.köszi szépen az infot mégegyszer
klimakijelző fölötti gomboknak kellene vilagitani. Bankartya vagy hasonlo muanyag dologgal serules mentesen kiveheto. A klima mellett ovatosan betugod a kartyat az betolja a "fuleket" es az egesz egyseg kijon. Igy konnyen cserelhetok az izzok.
Sziasztok!Köszi a gumis infókat!Viszont lenne két kérdésem hozzátok:a klimakijelző fölötti gombok este nem világítanak.Ugye kellene?Ha igen röviden legyen szíves valaki leírni, hogy kell kiszedni a panelt!És még valami:a részecskeszűrőm még ugyan jól működik,de más márkáju autóval taxizó kollégák azt mondják,hogy a szűrők nem igazán bírják a csak városi használatot.Ezek a FAP-ok?Érdemes inkább szoftveresen kiiktatnom?A fogyasztásom csökkenne?Köszi a segítségeteket!HK
Marhaság amit mondtak neked, ez most dízel vagy benzines? ha benzines akkor nincs benne részecske szűrő, max katalizátor,
A motortérben van egy panel bal oldalon elöl , sok biztositék meg relé van benne meg némi elektronika ez néha beázik és okoz ilyen szívatós híbákat, ezt kéne kicserélni első lépésben egy bontottra ha továbra is vacakol akkor lehet ac pumpa is , lehet kábelezés probléma is , sajnos ilyen panelom nincs csak c5-é van .
sziasztok én még uj vagyok itt segitségeteket szeretném kérném van egy kis problémám 607 2.2 benzinesem van és olyan gondom van hogy letiltja valami a benzin szivatyut és megál de van ugy hogy kétszáz kilométer és semmi gond de van hogy minden öt percben, azt vettem észre hogy ha meleg van kint akkor csinálja ezt onnan gondolom hogy este mikor hűvösvan még egyszer se csinálta,sikerűlt bevinnem a szervizbe éppen mikor ez volt vele megnézték a hiba kodokat és volt négy darab belőlűk valami részecske szűrő,valami antipuliton defektive,meg hűtő viz melegedés szabályzo aztán akkor nem csináltak vele semmit majd másnap reggel hivtakhogy megint rátették a gépet és eltűntek a hibák ha valaki tud segiteni megköszönöm.álitólag azt mondta a szerelő hogyha öszegyűl benne négy hiba akkkor letilthatja a szivatyut.de csak találgatnak
Hát ennél azért ezt én jóval olcsóbban megoldom neked ,igaz ,hogy én Bp vagyok de az ország minden pontjáról van ügyfelem pl Nyiregyházáról 3-is , nagynyomású szivattyú 40eft de valószínű nem az lesz a baja, az adatlapomon megtalálod a számomat ha érdekel a többit telefonon elmondom.
ÉN EGY 607-ES 2.2HDI 2001-ES BOLDOG TULAJA VAGYOK,MIKOR JÓ AZ AUTÓ! NEKEM IS MOTOR PROBLÉMÁM VAN!HIDEGEN MÉG ELINDUL! MELEGEN KB. 15 MÁSODPERC!NÉHA GÁZADÁSRA ALACSONY FORDULATROL INDULVA LEÁLL A MOTOR,SÁRGA IKON KIGYULLAD! UJRA INDUL DE NEHEZEN,SÁRGA IKON MARAD!TELJESITMÉNYNEM MEGY EL! 3000-ES FORDULAT KÖRNYÉKÉN GYOSITÁSKOR KICSIT MEGTORPAN! GÉPRE KÖTVE A NAGYNYOMÁSU OLDALT IRJA HIBAKÉNT!VÁROM AZ ÖTLETEKET VAGY EGY JÓ SZAKEMBERT! ITT ZALA MEGYÉBEN HORROR ÁRON BESZÉLNEK ÉS TAPOGATOZNAK! NAGYNYOMÁSU SZIVATTYU 150000FT,PORLASZTO 50000FT/DB! ÉS AZ AUTÓT MEGSEM NÉZTE! ÜDV MINDENKINEK!!!!!
Nekem teljesen jó,nem ér bele az enyém 2001 es évjárat,1 éve használom ezekkel a paraméterekkel és még soha nem ét bele,ja és mondanám ,hogy téli gumiami ami nagyobb bordás mint a nyári! Sehová nem ér bele,teherrel sem,kanyarban sem!!!! Hali!