Szösszenetek,,,Ne aggódj az egészséged miatt. Elmúlik.
...és minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni", üzenem, hogy változnak az id"ok. Manapság a n"ok 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a n"ok rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért......"
Soci,,szép napot kivánok,,,,37éves a Zsolt,asszony 7 évvel fiatalab nálam,hát én 64 éves mindjárt,de a szivem Fiatal ?? van agy mondás,,.ha egyik reggel ,úgy kelsz fel ,hogy nem fáj semmid,akkor MEGHALTÁL ! Csak a kedvünk nehogy elhaggyon ! A nap süssön RÁD ! MÁRTON üdv,,,
Júliusban lesz 86, márciusban ültettek be neki egy térdprotézist, és most azzal piszkál, hogy ha két hét múlva megyek hozzá haza, pumpáljam fel a robogóját, meg tegyem be az akkut, mert már robogózhatnékja van, és még nem tud guggolgatni a moped mellett.
Négy éve a Babettát azért cserélte le erre a robogóra, mert ezen van önindító, és a fájós térdével már nem tudta olyan gyorsan betekerni indításhoz, mint szerette volna.
Hehe, én 58 leszek a nyáron (remélem, hogy leszek - legalábbis).
Erről az jut eszembe, hogy az 50-es szülinapomat szépen megünepelték a kollégák.... és a buli hevében odajött hozzám egy fiatal, alig 30-as kolléga lamentálni, hogy: "Nem szar érzés-e nekem ez az 5 X ?"
Erre azt mondtam neki, hogy: "Nézd, én már VOLTAM 50 éves. Hogy te leszel-e?.... hááát, azt majd még meglátjuk" :-)))
Asszonyomban 40 év kemény munkám fekszik benne,,,úgy mond 40 év a "" tengelyen töltött"" ideje,szokták mondani a MÁV-nál a nyugdij számitásnál ! ilyenkor mondja ,nagyon hülye vagyok,de az jó ,mert ez azt jelenti,: HELYES,ÜGYES,JÓRAVALÓ EMBER,,vagyok én ! szép estét,megyek alukálni,üdv,mindenkinek,az öreg
szerelem az új lakóval,az asszony nem olyan és különben is én egy ANGYAL vagyok most még,de utáni leszek, Ó Istenem ! A KVD üzenem ,nem kell helyet foglalni,van elég hely,legalább is régen igy volt .
Témát zárom,én biztos megkerülném a dolgot,mert soknak tartom a nyomást továbbra is ! 530-as a lakom, 3,1bar nyomás van benne,jó a rugózás és a mover is ehhez a nyomáshoz lett beállitva //dözskerék és gumi közötti távolság,ami hozzá való sablommal lett beállitva // ,ennyit erről , üdv.az öreg
UI :Nekem TYRON betét van a gumimban,ha kimenne a levegő belöle ,úgy az segit megállni biztonságossan
Tervben van Törökszentmiklós, mert "papírbolt"-Márton csupa jót mondott róla. Gondoltam ott vetjük be élesben az új lakót. Ráolvastam a neten és szimpatikusnak tűnik a hely. Péntektől-Vasárnapig gondoltuk, mert hétfőn már más dolgounk van.
Én egy bp-i Opel márkaszervzben dolgozom, így az autóvásárlásnál elég nagy dolgozói kedvezmény illetett meg. Ezt arra használtam fel, hogy belekértem a Combóba az összes gyárilag rendelhető extrát, ami a listán szerepelt. Így az ülés is a jobbikból való, bár ránézésre nem lehet formailag megkülönböztetni a teherautóétól, de mégis valamiért kényelmesebb. Én elégedett vagyok vele. A leghosszab egyhuzamban levezetett távom Bp-Salzburg 550km után nem fájt semmim. Mivel 15 éve Opeleket javítok, nem véletlenül döntöttem a Combo mellett, és benzines 1.4-es motorral vettem, mert sajnos a most kapható dízel motorokkal nincs túl jó tapasztalatom. Ez gyenge, de legalább üzembiztos és keveset kajál.