Az lenne a kérdésem, hogy külföldről (Ausztria) behozott autó forgalomba helyezésnél, az egyedi forgalomba helyezés eljárás diját (22 ezer forint) mind az eredetiségvizsgálatot (itt 18 500 HUF) meg kell fizetni? Vagy a forgalomba helyezés kiváltja az eredetiségvizsgálatot?
40t-ás szerelvénybe bele tettem 2db szgk-t.1x meg büntettek,mert a kamion nem az én cégemre szólt(Ez fuvarozásnak minösült.).utánna úgy csináltam,hogy minden az én cégemre szóljon és akkor nem volt baj.
Ha a tréler is meg a rajta lévő autó is a te nevedre szól akkor baj nem lehet.
Üdv. Nürnberg felett "Burgkunstadt"-ban lenne egy kis autóm amit haza kellene hozni,ki mennyiért tudná hazahozni? Az lenne a legjobb ha pont arra jönne haza,és feltudná rántani és Budapestre kellene hozni!
Én azon nevettem, amikor a parkolóőrök kupaktanácsa se jutott semmire az alkoholos filccel firkált műanyag táblákkal egy belvárosi parkolóban :) Állt ott is vagy 3-4 ilyen export holland.
"Kint leadod a rendszámot azzal, hogy külföldre került az autó, hazahozod, szétszeded, eladod"
rossz a sorrend, helyesen:
hazahozod, kint leadod a rendszámot azzal, hogy külföldre került az autó, eladod
igy megsporolod a sargaszelut es a szetszedest. szerintem nem azert dolgozol kint, mert kevesebbet keresel Mo-n. tehat mindenki jobban jar ha nem te szeded szet..
Sziasztok!Kérdéssel fordulnék hozzatok!németbe vagyok és van egy német autom sajat nevemen tulajdononba.érvényes műszakival autonak vannak hibai amit ha megjavítattnék többe kerülne mint amennyit ér az auto. Szeretném eladni de mivelhogy öreg nem egyszerü.arra gondoltam haza viszem és alkatreszbe adom el.viszont nem tudom ennek a menetét h itt kint illetve otthon ezt hogyan kell intezni. vkinek van vmilyen ötlete azt megköszönném.
Urak, keresek valakit, akinek van legalább 2.1 tonnás vonóhorgos autója (lehetőleg nem benzines V8), és ő maga gyakorlott autószállító. Egy trélert, majd erre rakva egy autót szeretnék hazahozatni, de eddig vagy horror ajánlatokat kaptam, vagy pénzben éppen jó volt az ajánlat, de az embert nem érem el napok óta. Nekem itt állnak hegyekben nagy gyári vonóhorgos autók, csak éppen egyiken sincs rendszám.
Ha valakit érdekelne egy ilyen túra, kérem, hogy mailben keressen. Köszönöm!