A sarga Ervenyes!!! Csak 2 fele van.. belfold es Export.. az par Euroval dragabb es adjak hozza a Zoldkartyat (Nemzetkozi biztositas) Szolni kell hogy Export.. es ennyi..
Ismet megjegyzem mindenki ugy induljon el hogy nem adnak mar elore sarga rendszamot Dec 1 ota.. arra is ravezetik az tipust ..alvazszamot.. tehat kellenek az auto papirok..
A romániai ismerőseim jelezték, hogy a magyar rendőrök kötekedtek a német sárgaszélűvel sőt volt akitől el is vették és megbüntették, pedig még érvényes volt. Volt valami változás ez ügyben amiről nem tudok?-
Lenne még egy kérdésem. Én használtautókereskedőtől vettem az autót. Kell-e nekem annak az adásvételinek a másolata is, amit a kereskedő kötött az eladóval, vagy elég az én kétnyelvű szerződésem a kereskedővel? Többektől hallottam, hogy kérhetik azt a szerződést is. Igaz ez? Köszönöm előre is a válaszokat. Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy külföldről (Ausztria) behozott autó forgalomba helyezésnél, az egyedi forgalomba helyezés eljárás diját (22 ezer forint) mind az eredetiségvizsgálatot (itt 18 500 HUF) meg kell fizetni? Vagy a forgalomba helyezés kiváltja az eredetiségvizsgálatot?
40t-ás szerelvénybe bele tettem 2db szgk-t.1x meg büntettek,mert a kamion nem az én cégemre szólt(Ez fuvarozásnak minösült.).utánna úgy csináltam,hogy minden az én cégemre szóljon és akkor nem volt baj.
Ha a tréler is meg a rajta lévő autó is a te nevedre szól akkor baj nem lehet.
Üdv. Nürnberg felett "Burgkunstadt"-ban lenne egy kis autóm amit haza kellene hozni,ki mennyiért tudná hazahozni? Az lenne a legjobb ha pont arra jönne haza,és feltudná rántani és Budapestre kellene hozni!
Én azon nevettem, amikor a parkolóőrök kupaktanácsa se jutott semmire az alkoholos filccel firkált műanyag táblákkal egy belvárosi parkolóban :) Állt ott is vagy 3-4 ilyen export holland.
"Kint leadod a rendszámot azzal, hogy külföldre került az autó, hazahozod, szétszeded, eladod"
rossz a sorrend, helyesen:
hazahozod, kint leadod a rendszámot azzal, hogy külföldre került az autó, eladod
igy megsporolod a sargaszelut es a szetszedest. szerintem nem azert dolgozol kint, mert kevesebbet keresel Mo-n. tehat mindenki jobban jar ha nem te szeded szet..