Keresés

Részletes keresés

búvár-halász Creative Commons License 2024.07.18 0 2 8625

Nekem ez elég szőrmentén, szokásos politikusi félrebeszélés.

Előzmény: pákosztos cica (8624)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.18 -4 1 8624

• Biden elnök bejelentette, hogy visszalép az amerikai elnökjelöltségtől, ha az orvosok megállapítják, hogy mentális problémái vannak. Biden egyben lemondta rendezvényeit a pozitív COVID-teszt után

Előzmény: pákosztos cica (8623)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.18 -4 1 8623
Előzmény: búvár-halász (8622)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.18 0 2 8622

Ajjaj, még a HVG is ellent mond nekem, ronda sorosista, és hitvány egy lap,  szuverenitást is védeni kell tőlük adott esetben, de ez az idővonal elég hideglelős:

https://hvg.hu/vilag/20240718_donald-trump-merenylet-thomas-matthew-crooks-titkosszolgalat?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1mc3iRFrapE-F6uRE357r6aS5JNokSoIWCH16hd-_eXAB-2AvetL0kWl0_aem_SwOrhjiGwOWA3VBRY7uJuQ

Csak jobbról is látnék ilyen önreflexiót, de a kemény jobbról nem látok sosem, semmilyen sajtótermékben. Az elképzelhetetlen.

Előzmény: búvár-halász (8620)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.18 0 3 8621
Előzmény: pákosztos cica (8599)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.18 0 4 8620

Még csak egy dolog a merénylettel kapcsolatban: a femiben is feljött, de oda most nem akarok reagálni, hogy miután a merénylő kilőtte a 7 vagy 8 lövést az elnökjelöltre, azután a titkosszolgálat mesterlövésze valószínűleg fejbe lőtte. É itt jön be a konteo, hogy azért, hogy elhallgattassák és ne tudjon dalolni. Én csak annyit kérdezek, hogy van egy adott titkosszolgálati mesterlövész, aki tegyük fel, az egész esemény szervezése miatti végtelen balfaszságból nem tudja, hogy a másik háztetőn levő fickó mesterlövész-e vagy merénylő, miután látja, hogy elkezd lövöldözni az elnökre, az

-egy, csuklóból kilövi a fószert

-kettő, elgondolkodik azon, hogy ezt a palit nem kellene kilőni, bár azt sem tudom, fog-e még lőni, azt sem, hogy az elnök biztonságban van-e, hanem inkább életben kellene hagyni, hogy kihallgatható legyen.

Itt csak ezt az egy elemet emeltem ki. A rendőrök megpróbáltak felmászni, látták is, hogy merénylő,hanyatt estek. Abban az épületben volt a fegyveres erők bázisa.

Szerintem szimpla balfaszkodás volt az egész, persze utólag kiderülhet, hogy mégse, de egyelőre úgy tűnik.

In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 2 8619

Azt elárulod, hogy mi volt az a sértés, amivel megbántottalak?

Előzmény: Lelkis Béla (8618)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -2 0 8618

Ezek a csapongó gondolataid azért (is) vannak velem kapcsolatban, mert valóban nem ismersz.

A régészethez valóban nem értek, ha ilyen problémám van, felhívom Macsekot.

A kettőnk közti súrlódást valóban én eszkaláltam egy kicsit, ugyanis észre sem vetted, de egy bődületes sértést vágtál a fejemhez. Miután az orrodra húztam persze visszább léptél egyet, de még mindig nem érzed a súlyát, és hogy miért van súlya.

Nekem van kielégítő életem a fórumon kívül is, összetett okai vannak, hogy mégis itt riszálom néha a seggemet. Például mert ha az ember szerzett magának néhány ádáz ellenséget úgy, hogy okot sem adott rá, csak a létezése váltotta ki a dühöt, gyűlöletet, acsarkodást, eltaposni vágyást, akkor jó, ha a látótérben vannak, kevésbé érheti meglepetés az embert, megmarad az éberség.

1-2 gondolatodban még egyetértek veled, én is úgy gondolom, tartsuk magunkat ehhez.

Előzmény: In Lak'ech (8616)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.07.18 -2 1 8617

régészetben nem az :)

Előzmény: In Lak'ech (8616)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 3 8616

Béla! Én teljesen barátilag mondom neked. Nem ismerlek. Igazából nem is akarlak ismerni. ezért nem is "nyomozok" utánad. De ha mégis ezt gondolnád, akkor túlértékeled a jelentőségedet. Legalább is számomra. Amit tudok rólad, azt innen tudom a fórumról. És nem olyan rég óta gyűlnek a benyomások.

Az lejött, hogy jó a dumád. Jó a retorikád. Még azt is nehéz lenne rád akasztani, hogy műveletlen bunkó vagy (ez utóbbiban nem vagyok annyira biztos, mert azért ennek időnként ellentmondani látszol, de ezt betudom az aktuális frontoknak). Viszont ami tisztán lejön, hogy elég komoly önértékelési problémád van. És nagyon kérlek, ne vedd sértésnek, mert Isten látja lelkem, nem annak szánom. Elégedetlen vagy magaddal és azt hiszed nem elég az, ami vagy. Pedig hidd el, úgy vagy jó, ahogy vagy. Nem kell bizonygatnod, hogy te az asztrofizikától kezdve az awin át a régészetben is penge vagy. Mert nem vagy az. Nem azért, mert hülye vagy, hanem azért, mert ha valaki mindenhez ért, akkor semmihez sem ért igazán.

Ebből kifolyólag az alázat is kicsit hiányzik belőled.

És most utáljál, ha akarsz, én nem utállak. Szívesen vitázom beled, abban az esetben, ha egyenrangú vitapartnerként kezelsz.

Előzmény: Lelkis Béla (8615)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -3 0 8615

Nyomjad vazze...! Nyomjad...! Vazze...:-(

Előzmény: In Lak'ech (8614)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 3 8614

Béla, te egy Isten vagy! Gondolom egy szülést is zsebretett kézzel levezetsz.

Előzmény: Lelkis Béla (8611)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -2 0 8613

Akkor ez a sok macska adja ki a sötét anyag tömegét.

Minden a macskák miatt van, minden.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (8612)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.07.18 -2 2 8612

és midegyik lukban egy schrödingermacs rejtezik :)

Előzmény: Lelkis Béla (8611)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -3 0 8611

Nem akartam előre szólni, hogy "nyugi, nem a guglit fogom nyomkodni", de sikerült leereszkedned erre a szintre.

Na mindegy, továbbléptem.

Nem neked szólt az eredeti sztori, akik nem voltak benne azoknak csak egy kis anekdotázást jelent, te ennek ellenére belekötöttél, ám nem éltél a felkínált egérúttal, szóval tényleg hagyjuk.

Én most maradok az azon való gondolkodásnál, hogyha helytálló a 10 dimenziós húrelmélet, akkor a Planck-hosszúságra redukálódott méretű 6 "rejtett" dimenzió képes-e valahogy előidézni a sötét anyag effektust, vagy maradnunk kell a 4 dimenziónkban és más okokat kell keresni, pl. pár nagyságrenddel több fekete lyuk mint amire gondoltunk.

Előzmény: In Lak'ech (8607)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 2 8610

Amúgy tényleg jó vicc. És nem is ismertem.

Előzmény: In Lak'ech (8609)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 2 8609

Baj, ha nem értem, milyen vonatkozásban kapcsolódik a történethez?

Előzmény: Lelkis Béla (8606)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 3 8608

Nyugodj meg, nem kell értened az asztrofizikához. Nem nézlek le érte. Nem érthet az ember mindenhez. Én sem szégyenlem bevallani, hogy hülye vagyok az informatikához. Miért is szégyenleném?

Előzmény: Lelkis Béla (8606)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 2 8607

Ízzítod a Chatgpt-t? :-DD

Előzmény: Lelkis Béla (8605)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -2 0 8606

Csak a lényeg nem jött át neked.

Elmesélem az egyik kedvenc viccemet.

A francia diplomatát megpróbálják megzsarolni. Elmegy hozzá két szigorú tekintetű, fekete öltönyös úr és átnyújtanak neki egy csomag fényképet, teli kompromittálóan szexuális tartalommal róla.

A francia elkezdi nézegetni, majd

- Ebből kettőt kérek, óóóó... ebből egy A4-est is, ...

Előzmény: In Lak'ech (8603)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -2 0 8605

Beszélgessünk az asztrofizikáról. Mely területét űzöd? Csak hogy olyan irányba tereljem én is a gondolataimat.

Előzmény: In Lak'ech (8603)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 3 8604

Ja, és azért nem értek belőle semmit, mert nem érdekel a téma. Ha érdekelne, biztosan érteném.

Előzmény: Lelkis Béla (8602)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 4 8603

Miért kellene mindenkinek, mindenhez értenie? Ha értene, akkor nem lenne szükség az ominózus konferenciavideódra. Hiszen mindenki annyira tudja a témát, mint te. Te ahhoz értesz, más meg máshoz. Gondolom én is jót röhögnék azon, hogy lövésed nincs pl. az asztrofizikához.

Bocs, de nem tudtalak megsajnálni. Amúgy szép kis történet, csak éppen nem tudom, mi volt vele a célod. Bár az biztosan nem, amit ezzel végül is lelepleztél. :-)

Előzmény: Lelkis Béla (8602)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -3 1 8602

Elmesélek egy édes sztorit, ~16-17 éves az ügy.

Főszereplője soltika, akiről még a fórumszoft is megemlékezik minden éjjel 1 órakor, mert feldobja legpörgősebbnek a topikját: https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=1000001

soltika akkortájt megelégelte, hogy nem elég anarchista az indexfórum, s csinált egy ellenfórumot, undox néven. Valahogy nagyon tüske voltam a körme alatt, úgyhogy egy idő után megpróbált engem "lebuktatni", belinkelt pár youtube videót, ahol megtalált IRL néven. A videókon konferencia előadások voltak, egy-két, nekem nagyon kedves szakmai területemmel kapcsolatban.

Azért jutott eszembe ez a sztori, mert az egyik ilyen (kb. 20 éves) konferenciás fényképem ma szembejött velem a fórumon.

Na szóval, kirakta, és büszke volt a trófeára.

Pár napot vártam, majd beírtam neki (természetesen átjártunk hozzá trollkodni), hogy köszönöm a promóciót, meg is ugrott a videók nézettsége, de áruljon el valamit, miszerint a kötőszavakon kívül értett-e egyáltalán egy mondatot is az előadásokból.

Ekkor egy kis idő eltelt, végre meg is nézte amit berakott, majd a fórumozók homéri kacaja közt gyorsan elsikálta az oldaláról a linkeket.

Sok szép emléket hozott elő nekem ez a fénykép, jóleső érzés volt vihogni egyet az akkor történteken.:-)

Na jó éjt mindenkinek!

búvár-halász Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8601

Ennek adok azért 10-20% esélyt, hogy Obama rá tudja beszélni a feleségét a nyílt politikai szerepvállalásra, amire utóbbi sosem volt hajlandó, mármint a frontvonalban. Obama zseni ( ebben nem érdekelnek a repkók, ez nekem tény, hiába írt ő is alá nyögvenyelősen iraki emberjogellenes, bombázási és kínzási dolgokat, ezek alól nem lehet kitérni). Megfogott a macska, ha ez bekövetkezne, az borítana pár bilit, de én mondjuk csak maximum 20 %-ra teszem, túl bonyolult a demcsi világ, ahogy a repkó is, itt hirtelen nem szoktak dolgok fordulni, ezek bevett minták és emberek, 200 éves szokások.  De új helyzet van. Meglátjuk.

Előzmény: búvár-halász (8600)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8600

Szerintem nem építhető fel, kevés rá az idő, soha sem vállalt direkt politikai szerepet, bár az elmúlt napok átírhatnak sok mindent korábbról. Úgyhogy köszönöm. Biden bácsi kezd visszavenni, mivel még a demcsik között is 70 % az elutasítottsága, ma már visszafogottabb volt, mint a napokban, amikor is kinyilatkoztatta, hogy őt csak isten hívhatja vissza hát (ma már egy komoly orvosi team is), talán ez az egy  bedobott név valóban,  ahhoz azért Obamának oda kellene tennie magát, de ebben lehet némi ráció. Gondolom a férje napi 20 órán át telefonál és egyeztet- ha ez zajlik-.

:)

Előzmény: pákosztos cica (8599)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.17 -5 3 8599

Michelle Obama

A felmérések alapján (nem hozok linket, kutass, te :P ) magasan veri Trumpot és főleg a billegő körzetekben. 

Persze ő állítólag nem pályázik politikai "babérokra".. majd meglátjuk. 

Szívesen. 

Előzmény: búvár-halász (8597)
Omar Khajjám Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8598

Hogyhogy nem tudod, miféle konteó? Messziről lerí róla, hogy valami igazán szélsőjobbos, mindenkit-mindenért a zsidókat okoló válfaja.

Egyébként Trump nem zsidó, egyik felesége sem az, a lánya ment hozzá egy zsidóhoz, így ő is zsidó hitre tért át, Trump maradt keresztény.

Előzmény: Törölt nick (8558)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.17 0 3 8597

Így  4-5 hónappal a választások előtt dobj már be akkor pár nevet, akik reálisan és hirtelen felépíthetőek Kamala asszonyon kívül, köszönöm előre is.

Előzmény: pákosztos cica (8546)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.17 0 2 8596

(az valóban egy külön kérdés, hogy annak az épületnek a tetejét, ami tele volt rendvédelmi erőkkel, és ami közel volt az elnökhöz, kiváló hely egy merénylethez, miért nem biztosították, elképzelhető, hogy nem gondolták, hogy valaki annyira merész lesz, hogy ezt meglépi, de ettől még a titkosszolgálat mérhetetlen inkompetenciát mutatott az egész eseménysor kapcsán)

Előzmény: búvár-halász (8594)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!