Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.12.21 0 0 111

Sok társkeresőt megjártam már.

 

Szerintem nincs legjobb… Jobbak vannak, de a többség rossz vagy még rosszabb.

 

Eleve a nagy közösségi oldalak megjelenése, meg a legtöbb társkereső fizetőssé válása az utóbbi 10-15 évben nagyon hazavágta a társkereséssel foglalkozó oldalak látogatottságát, és miután ez a rossz állapot kialakult nemhogy csökkent hanem nőtt a társkereső oldalak száma, ami szerintem szintén csak árt, mivel tovább aprózza ezt a réteget..

 

Az egész legnagyobb vesztesei pedig azok a társkeresők, akik hajlandóak nem csak idejükből hanem pénzükből is áldozni azért, hogy legyen ilyen módon egy magukhoz illő társuk…

 

Mert a fizetni hajlandó emberek így hova regisztráljanak és fizessenek elő???

 

Hiába regisztrálsz fel egy oldalra, igazából csak ha előfizetsz tudod meg milyenek az esélyeid. Rengeteg a csalódás ilyenkor.

 

A nagy nemzetközi társkeresőknél az előfizetés ellenére tele van korlátozásokkal, feltételekkel és megkötöttséggel az oldal használata, és az előfizetés után a még jobb szolgáltatásért újabb és újabb kifizetésekre / előfizetésekre vagy rászorítva és drágán… Viszont ezeken valóban rengeteg társkereső van az egész világból.

 

A hazai régi még akkor ingyenes felületként jól működő oldalakra mint pl. a love.hu a teljes apátia a jellemző, igaz olcsó és összességében még mindig jobb mint sok agyonreklámozott többi magyar társkereső. És itt legalább ha valamilyen kedvezmény, akció van az valós, és tényleg akciósan meg is tudod venni. De mit érsz vele ha alig van aktív és komoly felhasználójuk??

 

A lényeg elsőre, és ha lehet egyáltalán ne vegyen senki sehol 1 éves előfizetést, max negyed vagy fél évest, de csak azután, hogy 100% tudja, hogy amit venni akar meg is kapja azokkal a feltételekkel amilyenekkel reklámozva volt az adott előfizetési csomag.

 

Azóta van sok új már felfutott magyar társkereső, itt a topicban írta egy kommentelő ami tényleg tetszett, hogy van ahol az előfizetés zárolható, vagy továbbadható.

De itt is az a döntő, hogy van-e és mennyi komoly és aktív társkereső a honlapon…

 

Meg hallottam olyan oldalról is ahol direkt a diplomásoknak próbálnak lehetőséget adni, ez is tetszik.

 

Ezt a kettő oldalt lehet ki fogom még próbálni előfizetéssel, ha a regisztráció után is szimpatikus az oldal.

 

Ami nekem nagyon nem jött be az a randivonal nevű, ahol elő is fizettem sajnos, szerencsére csak egy hónapra !!!

Egy reklamációt követően, (nem biztos hogy amiatt) de tény hogy azt követően hiába voltam előfizető senki nem kapta meg a leveleimet !!!!!!

És ez még egy dolog, de az háborított fel leginkább, hogy a blokkolásról én semmilyen értesítést nem kaptam a társkeresőtől pedig előfizető voltam !!!!

Azaz nem csak a pénzem buktam el , hanem az időm is ellopták !!!! EZ FELHÁBORÍTÓ !!!!

Miután vagy másfél hét után már nagyon gyanús volt, hogy valami nem kóser, mert hiába a leveleimet és egyebeket látszólag elküldte a rendszerük, de sose jött senkitől semmilyen visszajelzés.

Szerencsére előtte már egy társkeresővel elérhetőséget cseréltem és tőle tudtam meg hogy a gyanúm beigazolódott, nem kapja meg a leveleim, és nála az van kíírva hogy tiltást kaptam amiről engem még csak nem is értesítettek mint előfizetőjüket !!!!!!!!!

 

Sok oldalon fizettem elő már, de ez példa nélküli volt. Minden oldalon prioritást élvez az előfizető, de itt nem ezt tapasztaltam, itt rendkívül tiszteletlenül bántak velem.

Senkinek nem ajánlom ezt az oldalt !!!!!!!!!!!!!

 

Lehet még azt az 1-2 társkeresőt megpróbálom, de ha azok is gyengék én végleg lemondok a társkeresőkről.

Lehet egy játékoldalon vagy közösségi oldalon hamarabb lehet párt találni mint az ún. társkeresőkön…

 

Az még a baj a társkeresőkkel, hogy a nemek aránya is nagyon el van tolódva ennek minden hátrányával együtt.

Ami a férfiaknál a reménytelenség miatt a gátlástalanságot és lazaságot hozza ki, ami riasztja a komoly nőket…

A nőknél pedig aki társkeresőre kényszerül 40 éves kor alatt, sajnos jókora részüknél valami rejtett gondot problémát lehet feltételezni… Pl. rossz a természete, több gyereke van, meddő stb stb… Így az eleve kevesebb nőből még kevesebb az igazán partiképes, és ezekre a nőkre így 10-szer annyi férfi jut… Magyarán ezen nők 80%-át elviszik a jómódú, ettől önbizalommal rendelkező de sokszor bunkó tanulatlan férfiak, és az „átlag” férfinek alig jut ebből a körből nő… Szinte esélytelenek.

 

Részemről még 2-3 társkeresőt előfizetve kipróbálok, ha nem működik végleg befejezem a társkeresőzést.

Ahogy az összes más szinglikkel foglalkozó oldallal is befejezem, merthogy olyanra is előfizettem már ahol mindenféle letölthetős e-könyvekben, videókban meg tanfolyamokon akarják tanítani az ismerkedést azok szerintem még inkább csak a bizniszért csinálják, azok az oldalak véleményem szerint csak a fingot reszelik, általánosságokat ismételgetnek közbe szedik a pénzt és nem sokat ér, mert az ember személyisége adott, nem lehet átnevelni egy bizonyos sémára senkit…

 

Sok sikert a társkereséshez minden szinglinek !!!  :): )

Timi19841023 Creative Commons License 2017.12.10 0 1 110

Az Első Találkozás társkeresőt próbáltam pár hónappal ezelőtt. Volt 5-6 randim onnan és a 7. be is jött.

A társkeresőkből szinte az egyetlen Magyarországon, ami a komoly kapcsolatokat támogatja

és tényleg ingyenes, úgy ahogy hirdetik: adatlapok megtekintése, fotók teljes méretben is láthatók és levelezni is lehet.

 

Tindert, badoot és még párat próbálgattam korábban, érdemes lehet azokat is megnézni, de nekem mind egyfajta húspiac volt és minden idióta rám írogatott. Ennyit tusok mondani.

Kovacs Andras Peter Creative Commons License 2017.11.20 -1 0 109

Nekem a ladiesandgentlemen.hu vált be. Több, mint fél éve megtaláltam ott a páromat és szerencsére azóta is minden jól működik :))

 

Még az előfizetésemet is felfüggesztetem, így nem járt le és elajándékoztam a maradék időt a szomszédomnak :P

 

Elöször értékesiteni szerettem volna, de az nem sikerült. Ezek szerint nem mindenkinek tetszik ez az oldal....

 

Persze sok oldal van és ahol van sikerélményed, azt fogod legjobbnak gondolni...

 

Mindenesetre én mindenkinek sok sikert kivánok!!!

Borsi Flóra Creative Commons License 2017.11.17 0 0 108

Én is a yourdate.hu-t ajánlanám mindenkinek. Kölcsönös szimpátia után indul a csevegés, így csak azokkal ismerkedünk, akik nekünk is tetszenek. :)

Kovacsarpi Creative Commons License 2017.10.27 0 0 106

Most a gitwi-hu-t próbálgatom két hete, kupon nélkül is ingyenes az üzenetküldés és a képek megnézése, tök jó. Csajok lehetnének többen, de úgy látom minden nap regel pár új. 

pimmi Creative Commons License 2017.10.17 0 0 105

Abszolút egyetértek azzal amit beidéztem, akár én is írhattam volna, nálam is ez a szitu, ~200 levélre pár válasz, ami inkább ne is lett volna.

Sajnos én úgy látom nagyon megváltozott a világ, és persze vele az emberek is, nem számít ki vagy mit szeretnél, vagy akármi, ami számít, hogy legyen nagy bmw-d, (az nem baj ha 30 éves, és megtankolni sem tudod), és mutasd magad piszok menőnek, közben pedig 0 vagy, de az nem számít, lehetőleg drogozz, vagy szívj valamit, ha rád néznek üsd le, nehogy dolgozz valahol, persze nézd a pumpedéket, ebből legyél naprakész, és akkor tapadnak rád, ez a szitu mostanság..., köszi de inkább maradok egyedül.

Én lassan másfél éve vagyok szingli (39F), hosszú kapcsolat után, de nem hittem volna, hogy ekkorát változtak az emberek mióta (~16év) utoljára próbáltam ismerkedni.

Itt most találtam pár tippet, kipróbálom őket. én próbáltam ezt szivkuldi.hu ingyenes, nem rossz, hátha bejön valakinek.

 

"Mondom ezt úgy, hogy én nem vagyok ronda. De így sem írnak vissza a nők. Jól fizető állásom van, kedves vagyok az emberekkel, nagy határozottságot, komolyságot igényelnek a mindennapi feladataim, imádom a gyerekeket, de erre kurvára nem kíváncsi senki egy társkeresőn."

Előzmény: lelkidoki_81 (98)
Dius91 Creative Commons License 2017.10.15 0 0 104

Mondjuk a yourdate az tényleg jó. Ott én is sikerrel jártam. :)

Kovacs Andras Peter Creative Commons License 2017.10.12 -1 0 103

Sziasztok!

 

 

Nekem a www.ladiesandgentlemen.hu oldal vált be. 8 hónappal ezelőtt megtaláltam a páromat és azóta is harmoniával teli kapcsolatban élünk. Ami még szinpatikus volt az az, hogy felügeszthettem a csomagom, vagyis nem járt le feleslegesen. Utólag el is adtam egy másik úri embernek :) 

 

Sok sikert nektek is! Ladies & Gentlemen csapatára szavazzok!

 

Puszilok mindenkit! :)

Balázs Noémi Creative Commons License 2017.09.03 0 0 101

Sziasztok Társkeresők!

 

Én a love.hu -n voltam fent sokáig, de komoly kapcsolatot sajnos nem sikerült kialakítanom senkivel.. Aztán átmentem a yourdate.hu-ra, ahol megismertem a jelenlegi barátom. Már jó ideje együtt vagyunk, szóval nekem ez az oldal az ami bejött. Az is tetszett benne, hogy csak az írhat rád, akivel kölcsönösen bejelölitek egymást, így nem kaptam zaklató leveleket stb. :) Sok Sikert Kívánok Mindenkinek!

Karinth Gabi Creative Commons License 2017.08.16 0 0 100

Üdvözlök mindenkit a fórumon!

 

A www.elsotalalkozas.hu társkereső oldalra tenném le a voksom, de csak akkor ha komoly kapcsolat keresése a célod és nem pedig valami más, abból van már elég oldal...

Én azért próbáltam ki elsősorban mert moderáltak az adatlapok és teljesen ingyenes minden. Jaa és amiért egy nagy piros pontot adok neki az pedig,

hogy nincsenek zaklató felhasználók. Egy tök jó kis közösségbe csöppentem amikor regisztráltam.

 

Remélem valakinek hasznos infókkal szolgáktam, sok sikert kívánok mindenkinek a netes társkereséshez és kívánom, hogy ne adjátok fel, valaki csak rátok vár! :)

Pálmai Viki Creative Commons License 2017.08.15 0 0 99

Szia! Én nem szeretnék vitatkozni, és nem is fogok. Ha neked nem jött be a netes társkeresés járj el közösségekbe és keress társat ott, viszont továbbra is csak annyit tudok ehhez hozzá fűzni, hogy mindig az első találkozás ami mérvadó függetlenül milyen módját választod az ismerkedésnek. Az első találkozás során derül ki szimpatikusok vagytok egymásnak, működik-e a kémai stb.

lelkidoki_81 Creative Commons License 2017.08.14 0 0 98

Mondom ezt úgy, hogy én nem vagyok ronda. De így sem írnak vissza a nők. Jól fizető állásom van, kedves vagyok az emberekkel, nagy határozottságot, komolyságot igényelnek a mindennapi feladataim, imádom a gyerekeket, de erre kurvára nem kíváncsi senki egy társkeresőn. Cáfolatot várok, hogy nincs igazam.

lelkidoki_81 Creative Commons License 2017.08.14 0 0 97

Pálmai Viki:

 

Nem akarlak megbántani, de egy nő sose fogja megérteni, amit egy férfi megért. Próbáld ki, hogy férfiként regisztrálsz, aztán meglátod mire mész azzal, hogy a nők még mindig azt hazudják, hogy neki fontosabbak a belső értékek a külsőségeknél. Higgyél nekem ,hogy 200 kiküldött levél után, amire 0 válasz jön hamar feladnád a dolgot. Persze 1000-ből egyszer talán nem így van, de aztán meg ha találkozol az illetővel ott se 100% ,hogy hozzád való. Azoknak a férfiaknak, akiknek már így is béka segge alatt van az önbecsülése, az internetes társkeresés csak még mélyebbre taszítja az illetőt, tényleg azt fogja hinni, hogy értéktelen.

 

Próbálj meg cáfolni, hogy nincs igazam. Ne azzal gyere, hogy simán nincs igazam,  tessék megcáfolni.

Pálmai Viki Creative Commons License 2017.08.14 0 0 96

Nem értek egyet az előttem szólóval, hidd el nagyon sok embernek a munka után már nem marad sok ideje a társkeresésre a hétköznapi tennivalók és a gyerekek mellett. Szerintem nekünk a netes társkeresés egy jó dolog. Persze, nagyon sok internetes társkereső van, főleg a balra jobbra húzogatós és a külföldi  oldalak, ahova minden jött ment beregisztrál, ott valóban megjelenik amit Te is említettél de ők nem vágynak valódi érzelmekre.... Az újabb társkereső oldalakon, viszont kezdenek normális emberek is megjelenik... akik valami másra vágynak, normális érzelmekre nem csak a külsőségekre hanem valódi komoly kapcsolatokra. Szerintem pont ezek a legjobb társkereső oldalak. Valaki pl. írta itt az első találkozás társkeresőt amit én is kipróbáltam és jelenleg is ezt használom a párkereséshez.

lelkidoki_81 Creative Commons License 2017.08.12 0 1 95

Én is húspiacnak tartom a legtöbb társkeresőt hiszen egyetlen üzenetet nem képesek az emberek írni, simán ignorálják a másikat, csak az 1 kép számít, vagy képek amik fent vannak, el se olvassák a profilokat. Férfi vagyok.

Mihalinszky Éva Creative Commons License 2017.08.10 0 1 94

Sziasztok társkereső társaim!

 

Gondoltam megosztom a frissen szerzett tapasztalataim a társkeresés témában, hátha másnak is hasznos lesz.

Na szóval kezdem is az elején... Pár évvel ezelőtt amikor a tinder és a társai bejöttek, elkezdődött valami lavina és több ismerősöm is átállt az ilyesfajta párkeresésre,

de én úgy gondolom ez egy húspiac. Én személy szerint kedvelem az internetes társkeresést (mivel hétköznap nem túl sok időm van már másra) azonban nekem szükségem van néhány levél váltásra az elején.

Persze nem azt mondom, hogy hónapokat szeretnék levelezni, de 1-2 hét emailezés kell hogy megismerjük kicsit a másikat és egy jó fajta szűrő hogy élőben kivel is lesz érdemes találkozni.

Én kizárólag komoly kapcsolatot keresek, szóval ilyen társkereső oldalakat kerestem, de a többség tele van ál profilokkal sajnos. Valamelyik reklámban láttam, hogy hirdetik az Első találkozás társkeresőt komoly

kapcsolatot keresőknek szöveggel. Felregisztráltam és tényleg jó, ajánlom. Ha valakit esetleg érdekelne itt van a címe is: elsotalalkozas.hu

 

Remélem mindenki megtalálja a párját és egy kedves pasit :)

TamásBalázs Creative Commons License 2017.08.08 0 0 93

Nehéz belőni, hogy mitől lesz "legjobb" egy társkereső. Én mondjuk már jártas vagyok ebben a témában, voltak jobbak, rosszabbak.. De szeretem a változatosságot, most a nilsay.hu-t találtam, telóra is leszedtem, ingyenes, könnyen kezelhető és sok a felhasználó. Nem is értem miért csak most találtam meg, gondolom még új a társkeresők között. Szóval most itt keresgélek mert már nekem is jól jönne egy hosszú kapcsolat.

bridzsit8 Creative Commons License 2017.07.15 0 0 91

Sziasztok 

 

Szerintem a legjobb társkeresők egyike ami nem csak társkereső , de kiváló szórakozási lehetőségeket nyújt,utazásokat,élményeket és meg pénzt is lehet keresni normalis tisztességes módon szexualis gesztusok megnyilvánulása nélkül.Végre egy olyan szociális hálozat ahol nem a szexre célpontosulnak.

, ami tényleg működik valós személyek és valós adatok által ráádásul meglepetést okozóan színvonalas inteligens felhasználók találhatók a Lulter Szociális hálozaton.

 

Tudom,hogy van sok hasonlo társkereső mint a Badoo,Tinder,Elitetárs és még sorolhatnám , ami segítséget nyújt a társ keresőben, de a Lulter attól különleges,hogy össze hozza a társaságot közös szórakozásra és teretnyújt egy újfajta életstílust élni,aholy barmilyen meresz almunk megvalosúlhat és mindig lesz kivel közösen végbe vinni.

 

Mar szerintem az közel az összes társkeresőt ki próbáltam, néhány találkozón is részt vettem általuk, de nekem ez volt a csúcs. Ti már használtátok ? Hallotattok róla mi a véleményetek ??? 

GAnna65 Creative Commons License 2017.07.06 0 0 90

Most, hogy már többet kipróbáltam, úgy nézem, a gitwi.hu. 

BBalázs84 Creative Commons License 2017.07.04 0 0 89

Sziasztok!

 

Van egy új társkereső oldal, a www.elsotalalkozas.hu ami kifejezetten a komoly kapcsolatot keresőknek készült és teljesen ingyenes.

Nagyon komoly a moderálási rendszerük.... hát végre egy oldal ahol nincsenek rossz fiúk. A szexmániások és az aberráltakat a rendszer automatikusan kitiltja.

A társkereső oldalon, ha figyelmesek vagytok meglepetéseket is lehet gyűjtögetni, de ezért mindent nem árulok el. hihi. Szerintem egy próbát megér :)

 

Balázs

Skyler2005 Creative Commons License 2017.06.28 0 0 88

A legjobb társkereső? Jó kérdés. Attól függ mit keresel. Ha már 40-en felül vagy közel az 50-hez vagy ötvenen túl akkor

a www.50plusz-klub.hu

társkeresöt melegen tudnám ajánlani. Részben ingyenes, részben fizetös de sokat lehet ingyen csinálni és a fórumot, chatszobát is ingyen lehet használni. Emellett a www.randivonal.hu

ami még tetszett.

Skyler2005 Creative Commons License 2017.06.28 0 0 87

A legjobb társkereső? Jó kérdés. Attól függ mit keresel. Ha már 40-en felül vagy közel az 50-hez vagy ötvenen túl akkor

a www.50plusz-klub.hu

társkeresöt melegen tudnám ajánlani. Részben ingyenes, részben fizetös de sokat lehet ingyen csinálni és a fórumot, chatszobát is ingyen lehet használni. Emellett a www.randivonal.hu

ami még tetszett.

 

GAnna65 Creative Commons License 2017.06.16 0 0 86

Elég jó a Randivonal, a többi csak szélhámosok társasága, amiket eddig kipróbáltam. Egy hete vagyok fent még a gitwi.hu-n, ez még újnak számít, lehet hogy jó lesz. Jól indult, már vannak páran a kedvencekben, sőt egy randi is le van beszélve. Jók  a kérdések benne és a duplaprofilképes rendszer.  

eduardobr61 Creative Commons License 2017.05.31 0 0 85

Azt javaslom https://www.penpaland.com megfeleljenek az új emberek az interneten

elvira1988 Creative Commons License 2017.05.13 0 0 84

Sziasztok!

Én regiztem itt ott  de 100% ingyenes társkereső oldalt ritkán találni.De a felszedlek.hu oldalnál megtaláltam a számitásomat és bátran tudom ajánlani másoknak is.

hazisarkany10 Creative Commons License 2016.12.09 0 0 83

Sziasztok! 

 

Szeretnék tőletek segítséget kérni. Egy iskolai feladathoz kell csináljak egy kutatást és minél több emberrel kellene kitöltetnem:) 
Az online társkeresőkről szólnak a kérdések és pár percnél nem vesz többet igénybe.

Aki esetleg kitölti, annak nagyon köszönöm a segítséget:)

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcwr7aNDp5pgxjTwdj-LLRhUWPoyTgK5VR2BBvlM0VBCtyZQ/viewform

Pityu... Creative Commons License 2016.12.07 0 0 82

És itt hol?

Előzmény: originalqszi (81)
originalqszi Creative Commons License 2016.12.07 0 0 81

Szvsz a zindex:)))))) Én is itt találtam a legjobb nőt:))))))))

Pityu... Creative Commons License 2016.12.02 0 0 80

Én rajta vagyok de szart sem ér,ezek a vélemények ajánlások szerintem csak mázlid volt mert van aki meg pl a love.hu ta ajánlaná van akinek mondjuk a páratlan.hu n talát párt magának,mindenhez szerencse kellén pl a felszedlek.hu n senkit sem találtam,most a páratlan.hu n beszélgetek egy csajjal aztán,hogy lesz e valami nem tudni tehát egy egy ajánlás alapján sem biztos,hogy másnak ugyan az működni fog,pl a környékemen lévők a felszedlek.hun hát halott az egész körzet.

Előzmény: elvira1988 (79)
elvira1988 Creative Commons License 2016.12.02 0 0 79

Sziasztok!

Nagyon sok ingyenes-fizetős társkeresőn próbálkoztam de kisebb nagyobb sikerrel . De 1 kolléga segített hogy próbáljam meg a felszedlek társkereső oldalt, én ennek eleget is tettem és mai nap boldog párkapcsolatom van.

Nagyon köszönöm a felszedlek.hu oldalnak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!