Minden, amit a sorozatról tudni kell, és érdemes. Akik nézik a sorozatot, és hasonlóan rajonganak érte, mint én, azoknak nem is mondok semmit, akik még nem látták, nem tudják, mit hagynak ki! Egy topik, ahol kötetlen csevegés keretein belül oszthatjuk meg egymással a sorozattal kapcsolatos összes észrevételt, problémát, eseményt. Mindenkit szeretettel várok! ~:-))
Igen, ismertem, köszi. ~:-) Csak az a baj ezzel, hogy ez angol, és nem nagyon értek angolul. De azért a képeket már majdnem az összeset megnéztem. Bár még mindig lehet benne csemegézni.
Hiszen egyetértünk mi... én is abbahagytam a nézését közepén pont emiatt. De az elején nagyon tetszett a humora... ellenben Helen Fielding könyveivel, amik szerintem - pont az első Bridget-et talán kivéve - enyhén bugyuták, az utolsót egyszerűen le is tettem menetközben, pedig ilyet nem sűrűn teszek.
Ja, és még hozzátenném, hogy Miranda hiába is játszik teszetosza, nem vagyok magammal megelégedve szürke kisegeret a sorozatban, akkor is bomba csaj szerintem. Ezen a képen meg különösen! ~:-))
ugyanazt a témát feszegeti. Sztem jó sorozat, csak már nem érdekes, elvesztette a varázsát. Talán az újszerűség tűnt el belőle. A Bridget Jones naplójában 2 óra alatt összefoglalták a problémát, azt' jó van. De félrértés ne essék, nem akarok senkit megbántani,mert ti szeretitek ez jó dolog,végülis jó is a sorozat,lehet róla beszélni sokat, "megér egy topikot" de pl. én már egy részt se tudnék megnézni belőle.
sziasztok! :) No, hát akkor még egy pirinyó off: Szóval azzal van bajom, hogy ilyen hangnemet megenged magának crazy. És! Nem először.... De ez már nem lényeg! :) Dorineszt megtalálom itt, és emilben is értekezünk, ezenkívül még egy másik emberkével tartom a kapcsolatot. És hát FLR-nél az állatok képek topikban is tudunk beszélgetni a pateszokról. Szóval nem fog nagy hiányt okozni sem nekem, sem nekik (hihihi)
ÉS! akkor vissza a Szex és New York- hoz!!!!!!!!! :))))))))
Köcce, megvolt! ~:-)) Tök jó, most már megvan a 1-12 rész!
És hogy a témánál is maradjunk, megkérdeztem ezt a DVD árus fiúcskát, hogy a szex és new york-ot nem akarják e kiadni már végre DVD-n. Aszonta, hogy nem, de egyszer már volt rá egy próbálkozás a nemtom melyik cég részéről, de abbamaradt. Azt mondja, valami jogdíjas baromság lehet a háttérben. Hát hulla jó. Mondtam neki, ez tök röhelyes. Pl a született feleségek is még csak pár hónapja megy a tévében, és máris kintvan 58 évad belőle. Meg a Lost-ból. Erre meg pont a kedvencem nincs meg!! Kiakasztó.
Lásd az 54-es hsz-emet! ~:-)) Nem sértődök meg, ha valaki nem egyfolytában a szex és new yorkról beszél. Nyugodtan beszélhetünk másról is, de azért az alaptéma maradjon csak a sorozat. ~:-))
Én nem rábeszélni akarom hogy vissza menjen, ez az ő döntése hogy ott marad vagy elmegy. Persze az én állatos topikba is rakhatja a patikáját, ahogy ezt tete ma is. Legalább nem megy csödbe a topikom, mert ahogy nézem oda fog jutni, úgy hogy te is hozhatsz képeket majd nekem. :))
FLR nek igaza van! Nekem is már hányszor jutott eszembe, hogy kilépjek. De nem érdemes. Csak civódunk, és kész. Sztem ezért nem kéne otthagynod a topikot. (Meg más miatt sem!!)
Egy csomóan rondának találják. Főleg a pasik! ~:-DD Nekem az arcával semmi gondom nem volt (pedig nem vagyok pasi ~:-D), szerintem a szemei kifejezetten szépek. Egy kicsit csontos a csaj, de hát ez van. Nekem csak a "szügye" nem tetszett, szerintem túl beesett + horpaszos a vállainál, meg a mellei fölött.