engem meg az érdekelt volna, hogy akkor most mi keresnivalója is van az utcán, ha hülyeségnek tartja azt a Fideszes/MIÉPes gondolkodásmódot amit a szájába próbáltam adni.
Mindenki azért van itt, hogy elmondja a véleményét. Én is, te is és a többiek is. Ha te megbántasz mást a véleményeddel, ugyanúgy az is megbánt téged. Ennyi.
Még mindig érdekel, hogy hallottad-e, mit mondott a fotós, vagy nem? És ha hallottad, akkor mit mondott?
Persze, hogy azt csinál, amit akar, de nekem meg jogom van hozzá, hogy erről véleményem legyen.
Na, most elhúztam haza, ne higyjétek, hogy azért nem válaszolok, mert feladtam:-)
Miért te elolvastad mind a 31valamennyi hozzászólásomat?
Nem szeretem bántani az embereket, csak mindig öszinte vagyok. Persze ezzel néha megbántok másokat. De ettől még nem fogom nem elmondani a véleményemet.
Szerintem a Magyar Himnusz, borzasztó... Megváltoztatni, viszont szvsz, nem lehet, és talán nem is kell, de én nem szeretem.
Nem lehet szépen énekelni, qrva szomorú , semmi optimizmus nincs benne, fölvágod rá az ereidet. Nem fölfele ivel, mint a himnuszok általában, hanem lefelé. De egy műintézmény és az ország nyugalma érdekében maradjon ez a hivatalos.
Szvsz a német, orosz, olasz, francija, de még az amerikai is tetszik. Azok valóban országindulók...
A külföldi haverjaim, ha meghallják a mi Himnuszunkat, csak azt kérdezik, mikor lesz a tömeges harakiri...
Azt írtad, hogy "szerencsére" nem is hallottad a kisérőszöveget! Akkor csak kitaláltad?:-)))
Milyen az a gusztustalan vigyor?:-)))))
Vigyázat balosok!!!! Vigyorogni is tudni kell!!!
A 7-es buszon való utazás nem rendezvény.
Nem a nem énekléssel volt bajom, mint az elmondtam már egy párszor, hanem a válaszával a kérdésre, hogy miért is nem énekelte.
Egyrészt nem vagyok a kisfiad (pláne mert nő vagyok), és beszélj kultúráltan légy szives.
Másrészt nem is vártam tőled más reakciót, látszik, hogy nem érted az egészet.
ha ez őszinte - amit most megelőlegezek - akkor neked semmi keresnivalód az utcán, mikor ott vannak "ezek".
olvasod te a többi topikot?
olvasod te a www.polgari-kor.hu -t?
mit jelent szerinted a "nemzeti oldal" kifejezés?
mert az a "sok hülyeség" amit én leirtam, az mind az előttem szólók véleményének az összegzése, és ők sem az ujjukból szopták hanem a bőrükön tapasztalták.
olvasd a topikokat.
olvasd a www.polgari-kor.hu -t vagy akár csak az mno.hu -t.
gondolkozz azon, hogy mit jelent az hogy "nemzeti oldal", és akkor a másik oldal milyen?
ennyi.
mégegyszer: ha az általam leirtakat hülyeségnek tartod, aminek örülnék, akkor ne menj az utcára, inkább a "tüntetéseket ellenző jobbosok" című topikba. ezt meg töröltesd ki a moderátorral, mert már a topiknyitódnak is ellentmondasz a szabadkozásoddal.
>Azok az emberek, akkor úgy érezték, hogy el kell énekelniük a Himnuszt. Joguk volt hozzá.
kezdesz jol kozeliteni a kerdeshez.
nekik joguk volt elenekelni, nekem jogom volt nem elenekelni - neked meg ahhoz nincs jogod, hogy megkerdojelezd a nemzeti elkotelezettsegemet.
lehet, hogy valaki nagyobb hazafi, mint te, pedig nem hasznalja a kokardat ruhakiegeszitonek, nem alcazza sajat gazemberseget a nemzet erdekenek, es nem becsteleniti meg a Himnuszt azzal, hogy alkotmanyellenes celokhoz hasznalja fel eszkoznek.
" hogy egy rendezvényen, ahol sok magyar van, akkor elénekeljük a Himnuszt."
Ezentul enekeljuk a piros 7-es buszon is, mert ott is sok magyar van!
Ps szamomra ott kezdi elveszteni minden erteket egy ilyen dolog, amikor kotelezove teszik. Mind ahogy te is kotelezove tenned, hogy a fotoriporter enekeljen, az ujsagiro alljon fel. Es mit ne mondjak, visszataszito volt, hogy a csutortoki torvenytelen tuntetes alatt kb 15 alkalommal enekeltek a himnuszt iszonyatos fals hangon. Ez az igazi gyalazat, nem pedig az, amirol te beszelsz.
Te ezt a sok hülyeséget hiszed is, amit irsz?
Én mindig vállaltam saját magam. 1990-ben is a Fidesszel szimpatizáltam, s még most is. Őket érzem a legalkalmasabbnak arra, hogy vezessék ezt az országot.
Én mindenkit magyarnak hiszek, aki magyarnak vallja magát. Még d-209 vagy Kovács Laca is azok, bármennyire is rühellem őket.
A dolog nem arról szól,hogy ki a magyar vagy ki nem.
Hehe, kb ilyen színvonalú választ vártam. Nem kisfiam! ROSSZ a válasz!!
A Himnusz a magyarok összetartozását fejezi ki! A himnuszt nem néhány ember más magyarok elleni tüntetésén szokás énekelni (sőt kifejezetten gusztustalan, sőt gyalázatos!, sőt felháborító!), hanem a magyarság összetartozásának (és nem széthúzásának!!) ünnepein!
Sem nem ÖNMAGÁÉRT, csak azért mert a himnusz az himnusz és hogy néhány féleszű úton útfélen azt dudorássza, arra vannak más dalok! A himnusz nem önmagáért van, hanem minden magyarért EGYSZERRE!
A magyarság legünnepélyesebb jelképe, amit most sokan fröcsögő nyáluk feltörlésére használnak felmosórongyként!
De ha csak a vita kedvéért jöttél ide vitázni, akkor részemről a szerencsétlenség, hogy beléd botlottam.
A bácsi örüljön neki, hogy a fotós csak felállt. Én sem örülnék neki, ha idegen emberek csak úgy a pólómnál fogva el kezdenének huzigálni. Valahogy nem csípem az ilyen dolgokat.
Téged mivel provokált a másik? Azzal, hogy rákerültél a fotóra? Na és? Ez benne van a pakliban nem? Ha nem akarok fényképészkedni, akkor nem megyek olyan helyekre, ahol fotóznak.
hát látod...
..azt hiszi hogy hatan vitatkoztok vele...
de közben további 600, aki csak olvas, de nem szól hozzá, az mind kórusban röhög (vagy éppen sír) rajta.
ő is tudja h nektek van igazatok, de akkor miért próbál kimosakodni?
igenis, ha a nemzetmentő jobboldali társulat himnuszt (esetleg székelyt is) énekel, az azt jelenti hogy ők magyarok. eddig OK. namost ha ezt egy valami (vagy valaki) _elleni_ tüntetés alkalmával nyomják, akkor az ő magyarságukon kívül a másik oldal nem-magyarságát is kifejezi, hisz ezért "ellenes" egy tüntetés, mert ott ugyebár azt fejezzük ki, hogy mi mennyivel vagyunk mások v jobbak. ennek egyik eszköze a himnusz és a trikolór mögé való bújás (amely kifejezésért engem már le is bolsiztak másutt). Ily módon bárki bármit szól/tesz a tüntetés ellen, az magyarellenes, maga pedig nem magyar. Lásd: a kossuth téren megint "magyart vertek". "ruszkik haza". "ÁVH". (ez mind mult csütörtök). ha ezt nem érti meg, nincs is helye egy jobbos tömegtalálkozón!
de nyugi, megérti. csak nem vállalja. miért nem vállalja valaki saját magát?? vagy nem is érti azokat akikhez csapódni akar, vagypedig: gerinc.
na cső
ps, hivjátok ebbe a topikba "turulfioka"-t, ö majd megmondja öszintén, hogy aki nem jobb az nem is magyar. kész. Ódri is elismerhetné h ez igy van (mármint szerinte).
A bácsi nem provokált. Megfogta a srác pólóját és mondott neki valamit, aki utána önként felállt. Nem agresszivkedett a bácsi.
A fotós meg provokált előtte másokat, illetve engem is, mivel a pár mögöttem állt, igy a fotókra én is rákerültem. A kisérőszövegét hálistennek nem hallottam.