Keresés

Részletes keresés

kwest Creative Commons License 2002.01.05 0 0 849
Újra itt.
A nemhivatalos Red Devils-szilveszter egy kicsit kifárasztott, majdnem megfeledkeztem a tippelésről.

Körmend-Debrecen +16 (hú de optimista vagyok)
Falco-ZTE +3 (nagy nehezen azért összejön nekik)
Szeged-Szolnok -14 (de azért lesz egy kis szolnoki szenvedés)
Kaposvár-Dombóvár +18 (a rangadó az rangadó)
Alba-Nyíregy +16 (ennyi)
ASE-MAFC +12 (nem olyan rossz a MAFC)

kaposvari Creative Commons License 2002.01.05 0 0 848
Megnéztem a naptáramban (amit a fiba.com-ról írtam ki) és tényleg Észtország van ott is, úgyhogy nem értem. Még a végén én is kénytelen leszek beírni a Nemzeti Sport-os topicba:-))
Ma végre folytatódik!!!
Előzmény: Feribá04 (847)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.03 0 0 847
Én úgy tudom, hogy januárban azzal a két válogatottal játszunk, akikkel eddig nem (hasonlóan a csoport többi tagjához), ez pedig Észtország és Fehéroroszország.
Előzmény: kaposvari (846)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.03 0 0 846
A mai Sport határozottan Franciaországot ír (remélem helyesen). Jegyeket itt biztos lehet kapni, máshol az országban egyelőre nem tudom.
Előzmény: Feribá04 (845)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.03 0 0 845
Franciaország??? Talán inkább Észtország.

Jegyet honnan lehet majd szerezni?

Előzmény: kaposvari (844)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.03 0 0 844
Január 26-án Magyarország-Franciaország EB selejtező mérkőzés Kaposváron!!!
kaposvari Creative Commons License 2002.01.02 0 0 843
Bocs, a színösszeállítást nem tudtam:-). Viszont ezek szerint igaz a sztori, hogy nem esztek egymás tenyeréből.
Előzmény: CVZ (842)
CVZ Creative Commons License 2002.01.02 0 0 842
Ha mind a 6 roma származású szkinhed átjön Szegedre,akkor abból nem lesz nagy baj! Érdekes, edig én úgy tudtam , hogy FEHÉR ember nem felejt...! :)))
Amúgy meg ő nem szoktak járni edzőmeccsre!!!
Előzmény: kaposvari (841)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.02 0 0 841
Üdv a tippversenyben.
A csapatotok lehet, hogy sima meccset vív Szegeden ti azonban vigyázzatok mert a Vásárhelyiek nehezen felejtenek és állítólag járnak Szegedre:-))
Előzmény: CVZ (840)
CVZ Creative Commons License 2002.01.02 0 0 840
Ha már Ti is úgy, akkor én is így:

Körmend-Debrecen +20 (A realitás)
Falco-ZTE -5 (Oóóóóóh,ez nem is biztos,hogy meglepetés?!)
Szeged-Szolnok -20 (Laza edzőmeccs)
Kaposvár-Dombóvár +15 (A rutin)
Alba-Nyíregy +8 (Nem lesz Alb@szva)
ASE-MAFC +18 (Muszáj lejátszani)

andrej11 Creative Commons License 2002.01.02 0 0 839
Boldog Új Évet és jó szurkolást mindenkinek!

Tippjeim:

Körmend-Debr. H 13 (ennyivel jobbak a hazaiak)
Falco-Zte H 15 (Bodrogi nélkül nagy a különbség)
Szeged-Szolnok V 8 (de csak akkor lesz szoros ha a két amerikai játszik)
Klíma Vill-Dombóvár H 18 (Sima)
Alba - Nyír. H 20 (Sima, de látványos meccs)
Paks-MAFC H 20

Előzmény: kaposvari (837)
Feribá04 Creative Commons License 2002.01.02 0 0 838
Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!

Tippjeim:

Körmend-Debrecen +10 (Nem lesz sima)
Falco-ZTE +2 (Ez még annyira sem)
Szeged-Szolnok -11 (Unalmas játék, kevés kosár)
Kaposvár-Dombóvár +14 (Szerdára tartalékolva)
Alba-Nyíregy +25 (Talán)
ASE-MAFC +27 (Czigler nélkül is, Davis 33 pontjával)

Üdv.
Feribá04

Előzmény: kaposvari (837)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.02 0 0 837
Na, a sok bejglievés, pezsgőivás és egy győztes All-Star gála után végre vissza a bajnoki és kupa-hétköznapokba. Hétvégén folytatódik az alapszakasz, meg is teszem tippjeimet.

Körmend-Debrecen H +2 (nagyon jönnek fel a kakasok, előbb utóbb idegenben is bravúrt csinálnak)
Falco-ZTE H +7 (nincs nagy különbség köztük)
Szeged-Szolnok V -11 (a Szeged anyagi gondjai miatt ez a tippem, egyébként a fordulómeglepetése lehetne-jó lenne)
Klíma Vill-Dombóvár H +26 (remélem sima meccs lesz balhé nélkül)
Albacomp-Nyíregy. H +20
Paks-MAFC H +33 (sima meccsek)

További Boldog Új Évet,
Hajrá Kaposvár!!!

sporttárstól kérdezném, hogy idén milyen gyakorisággal tervez a Duna TV kosármeccseket közvetíteni (esetleg konkrétumok)? És külön gratula az írott sajtóba való bekerüléshez:-)))

mondial Creative Commons License 2001.12.29 0 0 835
A vége 97-92. Az elején elhúzott a Nyugat 15 ponttal, innen dolgozta le hátrányát a Kelet, de nyernie nem sikerült. Czigler megsérült.
Előzmény: mondial (834)
mondial Creative Commons License 2001.12.29 0 0 834
Elhúzott a Nyugat a 2.negyedben 46-31!
Előzmény: mondial (833)
mondial Creative Commons License 2001.12.29 0 0 833
No felkerül az a palánk?
Előzmény: mondial (832)
mondial Creative Commons License 2001.12.29 0 0 832
Palánkcsere az elején, még a kezdés előtt.

Keretek:

Kelet:Mészáros,Fodor G., Sitku,Czigler,Orosz,Lapov,Pavlovics,Halm,Ridl,Ricks,Deák,Kangyal

Nyugat:Williams,Boros,Báder,Németh,Mujanovics,Edmonson,Wiley,Simon,Dzunics,Filipovics,Bukva,kámán

A hiányzók: Davis, Maljkovics,Kálmán,Ivkovics

Előzmény: mondial (831)
mondial Creative Commons License 2001.12.29 0 0 831
Mindjárt kezdődik a gála közvetítése a Duna TV-n!
belfera Creative Commons License 2001.12.23 0 0 829
Békés karácsonyt és sportszerű szurkolásban, magyar és körmendi kosárlabdasikerekben gazdag új esztendőt kívánok mindenkinek!

Hajrá Körmend!

Fishtax Creative Commons License 2001.12.22 0 0 828
Boldog sokmindent, jó Kelet-Nyugatot, szép bajnoki és kupaálmokat mindenkinek! :-)

fish

Feribá04 Creative Commons License 2001.12.22 0 0 827
Hovatartozástól függetlenül kívánok minden kosárlabdarajongónak kellemes karácsonyt és boldog új évet (bár azt hiszem az utóbbiban csak az ASE szurkolóinak lesz része :)))))!!!

Üdvözlettel:
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!!!!!!!!!

Ui: Remélem a magas színvonal szakmailag és hangvételben, a jövő évben is jellemezni fogja ezt a topic-ot.

kwest Creative Commons License 2001.12.22 0 0 826
Idén már nem leszek, úgyhogy kellemes ünnepeket mindenkinek.
A kupacsapatoknak hasonló évet kívánok, mint az idei ősz, a válogatottnak egy kicsit jobbat.
A Körmendnek meg egy aprócska bajnokságot.
Na, ideje felébredni.
Sziasztok, jövőre ugyanitt.

Hajrá Magyarok!

Feribá04 Creative Commons License 2001.12.21 0 0 825
Ti szerencsésen, mi viszont annál szerencsétlenebbül jártunk, bár a PAOK továbbjutása még nem tuti.
A Sopot valamivel gyengébb, mint az a lengyel csapat akit kivertetek, a Celje pedig talán valamivel erősebb, mint a Slovan. Összefoglalva elmondhatjuk, hogy nagy esélyetek van a 8-ba kerülésre. Nekünk kevesebb, de azért ott leszünk.

Sok szerencsét!
Feribá04

Hajrá Magyarország!

Előzmény: kaposvari (823)
Feribá04 Creative Commons License 2001.12.21 0 0 824
Maci Laci örök és kirobbanthatatlan a magyar bajnokságból, pedig ideje lenne abbahagyni.
Előzmény: belfera (821)
kaposvari Creative Commons License 2001.12.21 0 0 823
Tegnap letudtuk utolsó idei mérkőzésünket Salgótarjánban, ahol a győzelem mellett Filipovics Gordan eredményes visszatérése volt a legnagyobb öröm. Dzunics is rendben van, úgyhogy jövőre reszkthetnek ismét az ellenfelek. A kupasorsolás (ahol már a négyes döntőbe kerülés a tét-jó lenne a SMAFC-ot kapni:-) jan. 20-án lesz. Sikerült megnéznem a fiba honlapot és kiderült, hogy ha azonos pozícióban végez a Klíma és a Paks akkor a négy közé jutásért már egymás ellen játszanánk, feltéve ha a nyolcaddöntőt sikeresen veszi mindkét csapat. Nekünk ott lehetséges ellenfél a lengyel Sopot vagy a szlovén Celje, a Paksnak pedig a Lokomotiv Moszkva vagy a PAOK Szaloniki, de ennyire még ne menjünk előre.

Végül Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kosárfannak! (még a körmendieknek is:-))

kezil Creative Commons License 2001.12.20 0 0 822
Wuppertal-Pécs 49-76!

Szép volt lányok, csak így tovább. FinalFour lesz ebből Pécsen.

RÁTGÉBER EGYETEM !

belfera Creative Commons License 2001.12.20 0 0 821
Magyar Kupa nyolcaddöntő:

Körmend - Dombóvár 82-65
SMAFC - Nyíregyháza 80-65

A végig vezető egyetemisták nagy küzdelemben verték ki A csoportos ellenfelüket, akik inkább a pankrációban jeleskedtek, mintsem a kosárlabdában.
Rezák mester végig egykedvűen rágózott a padon.

Hajrá Körmend!

Willie Creative Commons License 2001.12.20 0 0 820
En is gratulalok minden kupacsaptunknak a gyozelmehez. Ilyenkor sajnalom, hogy a szolnoki vezetok nem vallaltak a szereples, mert akkor most eggyel tobb csaptert szorithatnank.
Mas. Nem latta valaki veletlenul a BSE meccset. A Sport ugynis azt irja, hogy Bellovai 360 fokos fordulattal szerzett kosarat es ezt en sehogyan sem tudom elkepzelni. Ha valaki leirna, hogy hogyan is tortent az eset akkor megkoszonnem.
Willie
Feribá04 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 819
Sziasztok!

Nagyszerű nap volt a tegnapi és jó ilyenkor magyarnak, paksinak lenni. Gratulálok a Kaposvárnak a sikerhez (bár mint megjósoltam, nem okozott komolyabb erőfeszítést a győzelem).
A mieink az elmondások szerint (de jó lenne megszerezni a felvételt) remekül játszottak és a csapat nem érezte meg Geri hiányát. A hátvéd nagyon lázas volt és édesapja nem kockáztatta a pályáraküldést. Amit Marci az utóbbi időben csinál az fantasztikus. Kíváncsian várom, hogy fog kinézni kezdőötösünk Geri visszatértekor. Feribá végre megtalálta régi önmagát, Laci pedig egy tripla-duplával tette fel a koronát a hetek óta tartó remek teljesítményére. Szóval szép volt így az évvége és ilyenkor az ember nem is gondol a problémákra.
Úgy tudom, ha az egyik magyar csapat bejutna a 8 közé, akkor automatikusan kapnánk egy Saporta helyet jövőre. Az eredmény tudatában néztem tegnap az Euroliga meccset (Partizan-AEK, qrva nagy meccs volt!) és egyszercsak eszembe jutott, hogy csapatomnak köszönhetően már mindkét gárdát láthattam élőben is (sőt a görögöket le is nyomtuk). Ezért van értelme az európai kupáknak! Tudom, hogy ez elsősorban pénzfüggő, de olyan szép lenne, ha a bajnoki helyosztók a kupakvalifikációk miatt hoznának kemény ütközeteket. Talán egyszer még Euroligás csapata is lehet a férfi szakágnak...

Gratulálok Gulyás Robinak a Leverkusen elleni győzelemhez, illetve Munteán Andrásnak és Bovánovics Miklósnak (két egykori játékosunk) a Falco elleni remek dobóteljesítményekhez (Munti 19, Bova 20). Nélkülük valószínüleg nem áll ilyen szépen helyt a kecskeméti csapat élvonalbeli ellenfelével szemben.

Sporttárs!

A paksi produkció alapján valóban nem meglepő a sikerünk, ám azóta a Himki a bajnokságban és a Koracsban is bizonyította, hogy nem szabad leírni. Ha nyernek Opavában még tovább is juthatnak. Szerintem nyugodtan legyünk büszkék arra, hogy egy orosz csapatot idegenben megvertünk (ez a csapat az Ural-al és a CSZKA-val játszik egy bajnokságban!), illetve, hogy egy osztrák gárdának esélye sincs egy magyar ellen. Fociban lenne Europában olyan kupaellenfél, aki ellen bármelyik magyar gárda bárhol és bármikor győzni tudna? Arról, hogy milyen kupában indulhatunk egyes egyedül mi tehetünk. Szerintetek fontos az MKOSZ-nek a kupaeredmény? Ha igen miért nem támogatja a kupaindulókat? Ha lenne egy fix biztos támogatás erre, nem karikásostorral kellene hajszolni a kupaindulókat. Remélem jövőre elkezdhetjük a menetelést komolyabb ligában is.

Üdvözlettel:
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!

Ui: A Kelet-Nyugatra jön valaki?

kaposvari Creative Commons License 2001.12.20 0 0 818
Nem tud valaki még egy oldalt a neten a fiba.com-on kívül, ahol fenn vannak az idei Korac kupa eredmények? Sehogy se jön le nekem mostanában.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!