Na szóval szombaton az történt amit vártunk.Paprikás kis meccs,gyakorlatilag végig vezetve sima győzelem.Mintegy 200-250 fős paksi szurkolótábor volt hivatott felelni a hangulatért,nem is volt vele problem...
A pályán is nagyjából az volt amit mi akartunk,eltekintve a bírói páros néhai beleszólásaitól(összességben nem volt nagy gond velük). A legfőbb fegyverünk,az indulás vagy lerohanás ezúttal inkább hátrány volt,mert rengeteg ziccert rontottunk és a büntetőkkel is volt gond...
Szerencsére a kinti dobások bejöttek és volt+1 jó produkció Vaido személyében.
Csak szépen átgondoltam, hogy Halimicsnek most már ki kell, hogy jöjjön a lépés, ti pedig már amúgy is régen kaptatok ki.
Úgy néz ki szerdán megint ki fogtok...
Sajnálom az Olaj kudarcát,de szinte biztos,hogy ( a presztízsveszteségen kívül) semmi következménye nem lesz ennek a botlásnak.
Ám jelzésértékű. Mint a mi szegedi égésünk.(bár azt még vihetjük is magunkkal)
Szombathelyen jó kis önbizalomnövelő meccset játszottunk a szerdai Olaj-rangadó előtt. Bencze Tomi nagyon nagy formában van.
Most akkor a Dombóvár is bejelentkezett a nyolcadik helyért?
Albacomp-ASE -6 (majd csak szerdán fognak hibázni)
Debrecen-Dombóvár +9 (nem hiszem, hogy túl nagy lenne a motiváció a Dombóvárnál)
Falco-Kaposvár -9 (ha Dzunicsot leszámítjuk, akkor a jelenlegi forma alapján egy súlycsoport lenne, de így nem)
ZTE-Körmend -19 (parádét várok, nem tudom, miért)
Nyíregyháza-Szolnok -9 (izzadós)
Szeged-MAFC +8 (nem hibáznak)
Én úgy látom, hogy a ZTE és a Szeged még mindig azonos eséllyel pályázik a 8. helyre.
A Zetének egyelőre eggyel több győzelme van, de a Körmend ellen - reményeim szerint - elvesztik ezt a kis előnyüket, persze csak ha a Szeged hozza a MAFC elleni otthoni meccsét.
A két csapat egymás elleni ütközete döntő lesz, de sok múlik azon is, hogy mit nyújtanak hazai pályán a Nyír1 és a Debrecen ellen.
Én két okból is szorítok az egerszegi csapatnak:
1. könyebb lenne eljutni hozzájuk az idegenbeli meccsünkre
2. a szegedi botlásunk jelentőségét vesztené
(Amúgy ma láttam videón az ominózus mérkőzést, és azt kell mondanom, hogy - a gyenge első félidei teljesítményünk, és a hazaiak lelkes játéka ellenére is - 10-15 ponttal nyerhettünk volna, ha nem a Földházi-Vígh kettős (hangsúly az utóbbin) vezeti a meccset. Kábé az volt, mint a Falco ellen: ha ziccerben vittük, akkor a sporik már nem akartak faultot fújni, meg kellett oldanunk valahogy)
A kevésbé sikeres előző forduló után újból nekifutok!
Alba-ASE H6 (Akár Shannon, akár Sanni)
Falco-Kaposvár H9 (Nagyon veszélyes egy dacos Kálmán!)
ZTE-MTE V8 (Nagyon-nagyon nehéz...)
Nyháza-Szolnok V14 (Nem lehet gond!)
Debrecen-Dombóvár H12 (Sajna elszállni látszanak a 8 közé jutás reményei)
Szeged-MAFC V2 (Reménykedem... Nagyon nem esne jól továbbvinni a szegedi zakót...)
Holnap egy igazi örökrangadó Zegen, szinte 100% hogy az év leglátogatottabb meccse következik.
palagyi: Igazad van, én jobban csípem a férfi szakágat, de legfőképp a látványos kosárlabdát szeretem. A GYSEV-Pécs pedig anti-kosárlabda.
A románozást nem értem: Zsebe elmondta, hogy az ellenfél játékosa volt olyan böszme, hogy leköpte őt. Ez románozás? Vagy azért, mert a tettes román talán hallgatnia kellett volna Zsebének (nem rontva ezzel a magyar-román viszonyon)?
Debrecen-Dombóvár H8 (Kakasok hazai pályán...)csak nem lesz még1x kétkezes lökés)
Szeged-Mafc H8 (otthon hozza a szimpi sárga-fekete brancs)
ZTE-Körmend V12 (örökrangadó a nyugati végeken manapság ennyi...talán balhé nélkül)
Alba-ASE V8 (megszakítjuk az Alba nyerősorozatát)
Na akkor a falcoról,meg a szöveccségről:
Érdekes,hogy szombaton a mi meccsünkön megint lesznek nézők! Most mi/ki garantálja,hogy nem lesz botrány?(talán majd a Bodrogváry személyesen)
A múltkor állatok voltak,most nem lesznek azok,de aztán már megint azok lesznek,mert akkor meg nem lehetnek nézők! ez nekem furcsa.
és ehhez kapcs. egy cikk(végre egy JÓ cikk) a Somogyi Hírlapból:
"Egy rangadó utóélete
A székesfehérváriak már azzal a tudattal készülhettek a kaposvári fellépésre,hogy a jövő héten elvileg egy könnyebb szombathelyi kirándulás elé néznek,hiszen néma csend övezi majd a két csapat vetélkedését.Az emlékezetes múlt heti botrányt követően ugyanis a szövetség versenybizottsága elrendelte,hogy a Falco zárt kapuk mögött játssza két mérkőzését. Tette ezt annak ellenére,hogy a sportági szabályzat úgy rendelkezik,csak akkor lehet zárt kapus szankciót alkalmazni a rendező klub ellen,amennyiben félbeszakadt a találkozó.Az ominózus pénztárszalag-dobás után azonban folytatódott a Falco-Körmend derby.Példát kell statuálni! Gondolta a vezetés,s (mivel az ide vonatkozó saját rendelkezései között nem talált elég súlyosat,mivel nincs olyan) egy múlt évi kormányrendeletre hivatkozva meghozta kellően szigorú döntését.Több bökkenő is akad a dologgal kapcsolatban,de a legnagyobb baki az,hogy a nyolcnapos fellebbezési határídő alatt (amikor épp a Klíma-Vill lép pályára Szombathelyen) a helyszínen ismét tombolhat majd a lelátó népe... Hihetetlen!"
A kérdés az,ha ismét botrány(baj) lesz (hiszen tudjuk a Klíma edzője Földi Sándor...),akkor ki lesz elsősorban a hibás a falco "szurkolókon" kívül...
Falco-Klíma V8 (feltétlenül kellene...)
Alba-ASE V9 (aztán majd meglássuk)
ZTE-Körmend V13 (jó a zTE,de annyire azért nem)
Debrecen-Dvár H11 (bár a debrecen is megzuhant)
Nyháza-Olaj V14 (legfeljebb a Pavlovics okoz izgalmat)
Szeged-MAFC H13 (a szeged otthon az alsóházat végigveri)
Alba-Paks -6 (Kicsit jobbak vagyunk)
Debrecen-Dombóvár +8 (ez se nagyon segít a Debrecenen)
Falco-Kapsovár +2 (Hacsak nem volt teljes regenerálódás)
Zte-Körmend -10 (jobb a Körmend)
Nyír-Szolnok -20 (Halimics se tud segíteni, pláne a mostani formájában)
Szeged-Mafc +10 (ennyit ér a hazai pálya)
Albacomp-ASE V10 (Ők nem lesznek puhapöcsűek mint mi...)
Debrecen-Dombóvár H20 (Nagyon kell nekik a győzelem!)
Falco-Klíma Vill H10 (Szurkolók nélküli mérkőzésen a Falco hozza a meccset)
ZTE-Körmend V5 (Az MTE ellen sem megy;nem egy súlycsoport!)
Nyíregy-OLAJ V8 (Szerdára formába lendülünk!)
Szeged-MAFC H11 (A hazai pálya előnye)
Albacomp-ASE H6 (jó ez az Albacomp)
Debrecen-Dombóvár H14 (nemcsak a hazai pálya miatt)
Falco-Klíma Vill V7 (a Falco mélyebb gödörben van)
ZTE-Körmend H4 (igazából háromesélyes)
Nyíregy-Szolnok H1 (Emir, szedd össze magad)
Szeged-MAFC H17 (MAFC nagyon gyenge idegenben)