Annak mi értelme, ha csak magunkat vesszük fel..??..
Igy van összehasonlitási alap, és jobban ki lehet szűrni a kutyák standardhez viszonyitott formáját is.....
Jó, majd keressük egymást (TT nincs túl sok, úgyhogy nem lesz nehéz). Nem volt, aki filmezzen Kméten, a családomat nemigen érdekli a kiállítás, ez az én különbejáratú hobbim. Ti az egész társaságot fevettétek?
Remélem, hogy tényleg beszélünk...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én nagyon szeretnék. A kutyádról remek videóm van a Kecskeméti kiállitásról különben.Ti is csináltatok???
Kösz a jótanácsokat! Ketrecünk nincs, se sátrunk, se semmink, de a tenyésztőnk mindig aranyosan gondoskodik rólunk, függelékekről. (Végül is ő a tulaj :)) Na, kíváncsi vagyok erre a vízi-kiállításra.
Ha nincs egyedül, és úgy érik a zajhatások, az nem baj, mert mindig ott vagy és biztatod, hogy semmi baj..már ha egyáltalán érdekelni fogja..
A kiállitásokon a BNV-pavilonokban pl. olyan iszonyatos hangzavar van , és én három honaposan már viszem őket. !!!!!!!Derby!!!!!
Én mindig itthon vagyok, akkor is itt leszek a babával a szobában amikor a munkások dolgoznak, csak nem mehet majd ki... meg nem tudom, hogy a zaj nem zavarja-e. (betont is kell feltörniük.)
Na akkor még gondolkozunk.. A baj az, hogy még ez a dátum sem biztos, baromi megbízhatatlanok ezek az emberkék. Most mennem kell, mert elviszi a telszámla a baba árát :-o
Nem tudom, van-e kiállitási ketrece, ahova be tudod rakni az időjárás viszontagságai elől?
Az alá is legjobb a nedves füre nejlon, vagy legalább pokróc, arra lépjen ki, ne a vizes fűre. Min szoktad fésülni?:
Egy nagy ernyö sen ártana, ha nincs sátor. Nekem sincs , sajnos, de még megoldottuk eddig.
Törölközőt vigyél, ha pisilni kell elmennie, és hamar le tudd száritani a lábát vele.
Az a két lehetőség jó, amikor tudtok vele lenni..., de hogy be legyen zárva társaság nélkül mindjárt egy szobába, az nem jó.
Latolgassuk még a helyzetet..
Tibbe!
Gondban vagyunk, tanácsot szeretnék kérni... A burkolós emberek (az utolsó info szerint) okt 7. körül kezdik a munkát. Azt mondták 2 hét a meló. okt 7-okt 18-ig dolgoznak. A babát valahol ennek a közepén kéne elhoznunk. (12-13 a kiállítás)
Mennyire stresszeli az a babát, hogy az itt töltött első héten be van zárva egy szobába, kintről meg ronda zajok-szagok áramlanak be, és nem fedezheti fel a lakást? Semmiképp nem oldható meg, hogy később hozzuk el? Ha a kiskutyának mindegy, akkor nem gond, legfeljebb a "sétákkal" leszek gondban, mert egy ideig nem lehet a lerakott kövön mászkálni, de ezt valahogy mindenképp meg kell oldanom Teoka miatt. Vagy hozzuk el a mostani hétvégén, és akkor van egy hete, hogy kicsit megszokja az új helyet(normális körülmények közt)?
Hát azért kell átiratni, mert az a Te tulajdonod, az autót, házat is átiratod, a kutya is érték. A kutyád ha most még megszerzi a 2 HPJ-t, az újságban miért ne a te neveden szerepeljen a dicsőség!!!!.Egyáltalán nem tökmindegy!! Sőt!
Hisz te neveled, te jársz vele kiállitásra....ha
már beiratkoztál volna a klubba, a te kutyád a te neveden gyüjti a pontokat, és lehet esetleg az év derbyszukája, és te leszel meghivva a klubvacsorára....
Téged keresnek, ha a katalógusból kiolvassák a neved, kié is a kutya és a te kutyádtól, tőled kérnek kiskutyát. A te kennelneveddel majd....
Ha valaki elkezd kiállitásra járni, előbb- utóbb úgyis lesz egy-két alom kutyusa, de az igy nem a te neveden a te alom kutyád lesz.......csak a munka vele,
a vele járó érzés, hogy, na ez az én kutyám..és sikeres lett az új gazdinál, szereti, és eredményeket ér el vele.....
Nem ilyen egyszerű, ahogy te elbagatellizálod........
Egyébként nagyon sok kutyabolond van.......
Szentendrén is ott leszünk természetesen......
Igen, ő az. Van jelentősége a tulajdonosnak? Nekem lényegében tök mindegy, hogy kinek a nevén fut; most nem pályázom tenyésztői babérokra, majd ha nyugdíjas leszek, és leköltözöm egy vidéki kertes házba. Vagy mindenképpen át kell íratni valamiért? Elég tájékozatlan vagyok; csak azért járok kiállításra, mert a közvetlen környezetemben kevés a kutyabolond; és jó néha látni, hogy nem egyedül én szenvedek ebben a betegségben. Lassan-lassan talán belerázódom, és megismerem majd az embereket is meg a kutyáikat is. Szentendrére megyünk legközelebb. Már az is itt van a nyakunkon!
Amikor te a kutyit vetted, még nem volt meg a honlap, most is pang, de nemsokára remélem " kezelgetve " lesz!
A fennt levő linkek linkjeiből a világ minden tenyészetéhez el tudsz jutni, már akiknek van honlapjuk.......
A kutyád az F'Dzsa-Kha ? és miért nem te vagy e tulajdonosa???Harminc napon belül át kell iratni a tulajdonosváltozást!Nem értem!
Akkor a többi fehér-fekete-arany és egyéb kutyáim is ismered.
Mikor jöttök legközelebb kiállitásra?
Csin az agilitis!.
Astra 9 kg!
Tibbe, hogy neked milyen gyönyörű honlapod van! Hát még a kutyáid! Nem onnan vettem le a linket; mielőtt meglett volna a kutyám, tényleg a fél életemet a neten töltöttem, tibetis - meg más kutyás - honlapokat böngészve. Momó Martonvásárról van, a papa Gorkyai Ha-Lam Di Kha Mo, a mama Phuktal-G Diu.
Szerinted nagy baj, hogy Momó 41 cm (lány)? Eddig három kiállításon voltunk; egy bíró szóban megjegyezte, hogy nagy, de a bírálati lapra nem íratta be; mind a háromszor kitűnő lett. A mérete miatt szörnyű lelkiismeretfurdalásom van, mert van, aki szerint a táptól lett ilyen nagy. Te milyen étrendet szoktál ajánlani?
Papucsos baba negativja lustaságból kifolyólag még nem lett előhivatva, amit tegnap csináltam.....Majd holnap délelőtt csinálok még, valószinű akkor viszik...majd mondom hova, hátha ........