Nem beszélem az inglist ezért nem is hallgatom. Néma üzemmódban néztem a videjót és azt is elismerem, mivel kilóméter/jórához vagyok szokva eszembe sem jutott, hogy mérföld. Naaaa de akkor se lenne szabad a 200 kilcsis szélnek sem széttépnie. Az még mindig kevés. Ennyit tud a Bora is és mégsem repkednek lakódarabok az Adrián.
A cigánynál vagyonosodási vizsgálatot tart az APEH. - Te cigány, honnan van ez a nagy ház, hisz a bevallásod alapján segélyből élsz? - Hááá kezit csókolom, kifogtam az árányhalat! - És van erre valamilyen bizonyítékod? - Háá ott a ház, nem?
- Szomszédasszony! Gyüjjön mán, há nem tudjuk leszúrni a disznót! Segítsen mán! - Mé mi kéne? Kés? - Nem, disznó!
- Miért születik a cigánygyerek 10 hónapra? - Mert 1 hónap a füstölés.
Soci,,130km sebességnél tedd rá a kezedet az autód ajtajára,meglátod mennyire letépi a kezedet a szivó hatás !!!!!! AERO-dinamika ,,,,,ezért repül a repülő !
Az egyikben aludtak hárman angol lakóban. Az első ágyat elnézve ahol középen asztal van azon agyaltam, hogy reggelre kockára alakított törött fejjel ébrednék az tuti.:))
Ez a bódé is rendesen szét lehetett rohadva. Nem is ment gyorsan a koma 120-130-at mutatott az óra és a menetszél bontotta le az oldalát. Fasza lakókocsi. :))))))
A Lakó vonófejére szerelt rész ugyanolyan nagy vastag fémtőke volt mint a vonóhorgon lévő és a laposvasak gumipogácsák között voltak amit két Talakú fémkarral kellett összeszorítani.
Ketten támasztják a pultot a kocsmában. > >> - Látom üres a poharad. Kérsz még egyet? > >> - Dehogy kérek! Mi a francot kezdjek két üres pohárral?!
> >> Két jóbarát találkozik. Az egyiknek rettenetesen össze van törve a képe. > >> - Hát veled mi történt? > >> - Képzeld, kijöttem este a kocsmából, felugrottam a biciklire.... > >> - Atyaég! és elestél? > >> - Dehogyis! A falnak volt támasztva.
> >> Két részeg megy hazafelé, az egyik elesik: > >> - Hé, cimbora, ne hagyj itt, emelj fel! > >> Mire a másik: > >> - Arra nem vagyok képes, de ha akarod melléd fekhetek.
> >> Az egyik haver mondja a másik havernak: > >> - Te mit iszol? > >> - Nekem nyolc. > >> - Nekem is. Akkor 16 rövid lesz!
Szia Pegi ! Nekem volt 1990-ben a Bastei lakómhoz az emlitett stabilizátor,bár az nem gumi- pofával,hanem ferodollal volt szerelve.Készítette és árulta Gombos Csomagtartó Szervíz 1135 Budapest Jász utca 62.Telefonszáma 06 1 330 6395.Mobil 0630 931 5654.Üdvözöl: András.