Paks-Szolnok V3 (...nem tehetek mást, muszály!)
Körmend-Kaposvár H5 (otthon azé' más lesz a fel (és hozzá)állás)
Alba-Debrecen H11 (Az Alba kienged a végén)
Falco-Dombóvár H6 (a'la Belfera...a jő ötleteket át kell venni)
...Saabee, erről nem tudtam, de akkor megkérdezem. Mi történt, mikor és kivel?
Azt hiszem, már említettem ellenpéldát is. Mellettem már ültek Szolnokon fehérvári és kaposvári szurkolók is, senki nem akarta tetleg, vagy szóban bántani Őket (igaz, nem volt rajtuk sál, csak hangosan szurkoltak a saját csaptuknak).
Gabci, nem csak Pakson kapott ki a csapat idén a jelenlétedben, hanem pl. Fehérváron, és Körmenden is. Sőt, Debrecenben is csak egy hajszálon múlt a zakó. Azt ajánlom, ne mozdulj ki Szolnokról a közeljövőben (na jó, Szegedre járhatsz, úgyis az alsóházban vitézkedik, különben is, hajrá Univer!)
Champions
Olvasgatva a hozzászólásodat, azt kell megállapítanom, hogy Te is hozod a kaposvári átlagot (eddig csak Kaposvari topictárs vitte át nálam a lécet, ja , + Tazs a sportfórumból). Hiányoltam, a "Mi vagyunk a legnagyobbak"-at :-)) Tudom, Nálatok nincsennek hagyományai a kosárlabdának, de azért már megtanulhattátok volna az írott és íratlan szabályait. Abban igazad van, hogy az a fault, amit a bíró lefúj, de általában azt is lehet tudni, hogy mit fog lefújni. Pl. az általad említett "lökdösődés" a mai kosárlabdában a palánk alatti védekezés részét képezi, a legritkább esetben szokták lefújni (kb. 100/1). Igaz, hogy a szabálykönyv szerint már a testi érintkezés is tilos a játékosok között, ehhez képest...
Stojanról csak annyit, szerintem csak azt kapja vissza színészkedésben és faultokban, a játékosoktól és a bíróktól, amit Ő szokott osztogatni. Ivkóról már többször leírtam a véleményemet, most csak annyit, hogy mint játékost sokra tartom, annak ellenére, hogy Nálatok játszik :-))). Az utóbbit gúnyosan próbáltam hangsúlyozni, csak nem ismerem az ezt jelentő jelet. Ugyanis azt írtad: "Pedig még szimpatikus is volt nekem anno, míg el nem ment Szolnokra. Onnan meg, na hagyjuk...". Ezt komolyan nem értem. Addig szimpatikus Neked egy játékos, amíg nem a riválisnál játszik és nem veszélyes a csapatodra? Utánna kötelező utálni?? Ki ellen játszana a szeretett Klímád, ha nem lennének jó csapatok? Ezzel az ellenségképpel már tele van a...
Más. A szurkolás. Igaz, nem láttam a legutóbbi Paks elleni meccseteket, viszont tavaly ott voltam a döntőbe jutásért a Szolnok ellen. Igaz, mi sem vagyunk már a régiek itthon, de fontos, izgalmas rangadókra össze szoktuk kapni magunkat. A kaposvári szurkolótábor egy play-off meccsen! Egyszerűen :-))))). Ha most is ez volt, akkor Te még nem hallottál igazi szurkolást.
...ja, én nem emlegetném annyira az egymás elleni eredményeket, amíg Nektek is van "dicsekedni" valótok!
Én Fehérvárra terveztem a pofavizitet, de az valamilyen okból nem jö(hete)tt létre. :-)
Geryt ugyan láttam, de a szünetben rostassal és sporttarssal dumáltam, meccs után pedig nem igazán voltam ismerkedős hangulatban - gondolom Gery sem. :-)
A szerdai művházas találka csábítóan hangzik, de sajnos csak 3/4 6 körül érek Körmendre, és így nagyon meg kell majd harcolnom a helyért, tehát nem lesz időm meccs előtti kultúrára. :-) Esetleg a szünetben találkozhatnánk a B-középpel szemközti palánknál, hiszen valszeg odamegyek némóhoz értekezni - már ha őrizetlenül merem majd hagyni nehezen megszerzett 1. félidei pozíciómat.
Talán szombaton sikerül előbb odaérnem, de legkésőbb Szolnokon összefutunk - muszáj lesz, mert most már több kocsmatársat ismerek más városokból, mint Körmendről. :-)
Én azt hittem, hogy a főtirpák valahol az ekét húzza a határban. No mindegy.
S'kacok gyertek nyugodtan a kupadöntőre. AVASSnak az az ötlete tökéletes, hogy találkozzunk valahol a parkolóban. Legalább megismeritek egy kicsit a szolnoki szubkultúrát, ha velünk együtt szurkoljátok végig a meccseket. Lacikát pedig szivesen lehuhogjuk, ha kell. Sőt már most:U-U-U-U-U-U-U.
Gondolom egész Paks szomorú, mert hosszú idő után nélkülem kerül megrendezésre az ASE-OLAJ! Hogy világos legyen: Eddig mindig kikaptunk Pakson, mikor ott voltam, tehát most, le sem merem írni, mindenesetre optimista vagyok.
Sziasztok!!!
Paksiak azt is latnotok kellett hogy a Sitku Erno legalabb 2-szer akarta eljatszami hogy a Stojan szandekosan leutotte (mindketto szanalmas volt) es 2- szer fujtak ugy a Stojan ellen hogy kozel sem volt fault. Mi sem bizonyitja jobban hogy mindegyik alkalommal osszeolelkezett a Fodor Gergovel aki termeszetesen vigyorgott. ( Stojan lelkiallapotat mutatja ilyenkor sem ideges hanem elismeri jo trukk volt, bár neki nem sok ujjatlehet mutatni) A szurkolas sportszeru volt egy-ket rigmust nem szamitva. Hajrá Kaposvár
Úgy látom,a paksi kollégák a jelek szerint altatnak bennünket a mindent eldöntő szerdai rangadó előtt :-))
A huhogást én nem vettem észre a Körmend meccsen,pedig közvetlenül a B - közép mellett álltam.A véleményemet erről már úgyis ismeritek,tudhatja mindenki,hogy egyáltalán nem pártolom ; ellenben azt gondolom a szolnoki szurkolás sokat javult az utóbbi hetekben.Csal a fülem,vagy a sportszerűbb drukkolás netalán csak a Paks elleni hazai meccsen történt esetnek köszönhető ?
"Nagyon nem is részletezném, elég csak annyi hozzá, hazafelé a szurkolói buszon igen csúnya dolgok történtek, és mindegyik történésnek az lett a vége kórusban, hogy:"Buzi Cziegler!" :-( Inkább nem részletezem... "
Elég szép buzdító dalocskák születtek :)
/Amelyek sajnos tényleg nem publikusak =re :)/
Meglepő módon(?) azonban mindenki elég jól érezte magát... :) /Fish sem kivétel :)/
"Tényleg, komolyan, amíg együtt vagyunk semmiféle atrocitás nem érhet szolnoki részről, én nem tudok olyan szurkolóról, aki bánthatna Titeket a jelenlétünkben (Gabci nevében is szólok, engem is Ő szokott megvédeni :-)).
Egyébként, ha nem lennénk ott Gabcival együtt Veletek, akkor sem hiszem, hogy néhány beszólásnál többet el kéne viselnetek. "
Igen,igen...
Kérdezd + a sokat emlegetett szolnoki meccs előtti incidensről a 2 paksi /szenvedő/ "tagot" /:)/.Akik eredtileg 1 szolnoki sráccal álltak le beszélgetni a DK-ról...
A helyzet nagyon úgy nézet ki ha Ő nem tágít,akkor még Ő is kaphat...
Javítás: Természetesen a Stojant taszigáljakifelé, vagy inkább kiverné ha tudná az a kis Sitku. Pedig még szimpatikus is volt nekem anno, míg el nem ment Szolnokra. Onnan meg, na hagyjuk...
A Jurgilasról persze mindenki tudja, hogy litván, de akkor is ruszki, hisz mint szovjet állampolgár született, és az anyanyelve is orosz, akkor mi a bajod. Egyébként meg a rigmus is így o.k., te kis kötekedő.
A Kaposvári szurkolásról meg csak annyit, hogy mutass még egy csarnokot ahol 2000 ember egyszerre üvölt és tombol, de 1000 biztos. Ellentétben máshol ahol van egy kis 10-100fős mag aki nyomja a többi meg ül és bámul. Kivéve Körmend, ahol mindenki saját magáénak érzi a csapatot, hisz más szórakozási kultúrális kikapcsolódási lehetőség nemigen van.
A Fodor család meg a rájátszásaival bőven veri az Ivkovicsot, akit szinte minden meccsen szétvernek. lásd Sitku kétkezes lökései folyamatosan. Tessék megnézni videón, mindig így veszi fel a Stojan és taszigálja kifelé. Ez szerintem mind fault, bár tény az, hogy az fault amit a bíró befúj, ezeket pedig nem szokták. Na mindegy Paks elleni mérleg idén is elég egyértelmű 4 meccsből 3 győzelem, sérültekkel, teljes csapat hiányában. Ezután már nem kívánok foglalkozni a Paksal és ezt javaslom a Kaposváriaknak is. Ha majd az ellenünk elért eredményekben egy kicsit javulnak megéri velük foglalkozni, de így, hog yállandóan nyerünk igencsak leértékelődik egy ilyen győzelem. Csá mindenkinek.
Azért a végére Te is összeszedted szépen, miért írtam azt, amit írtam.
Fodor Geri esete kétfelől nézve kétféle véleményt szül. Szerintünk jogosan háborodott fel azon, hogy úgy felrúgták, meg sem állt az ellenőri asztal lábáig, mégsem fújt be semmit a spori.
azt is csak a bunkóbbak énekelték Jó sokan lehettek azok a bunkók, mert tisztán hallattszott a vendég"szektorban" a magas alapzaj ellenére is, meg látni is lehetett sok-sok száj mozgását, az egyszerre lendülő karokat.
És ki ne felejtsem a "buzicíglerezést"! Egy egyszerű fault után... (Tudom, mi is a meccs, után, de azért az más helyzet.) Hogy a "ruszkik, haza" szólamot már ne is említsem. (Jurgilas egyébként Litván.)
Lezárva a fordulót megemlíthető, hogy a KAposvár a papírformának megfelelően biztosan hozta a Paks elleni meccsét a Dzunics és a Fülöp távollétében. Igen most már kijelenthető az utóbbi paks-Kaposvár meccseket nézve, hogy a Kaposvár egy-két játékosát nélkülözve is mindig biztos győztesnek számít egy Paks ellenében akár Kaposváron akár Pakson.
Na hali. Én kaposvári oldalról ;-)) láttam a meccset, anyázás nem volt, cigányozás is csak 1-2szer például amikor Fodor nekitámadt a bírónak és még neki állt feljebb... Ezért akárhol máshol megkaptátok volna a cigányozást. Vagy az fáj, hogy hangosabb és egységesebb a közönség Kaposváron mint Pakson? Legdurvább volt a parasztok nincsen hangotok című rigmus, azt is csak a bunkóbbak énekelték. Nem értek velük egyet, pedig én se vagyok gyenge, szétüvöltöm minden meccsen a torkom. Az elején egyszer nem túl hangosan elkezdték a Szolnokról ismeretes „csak szopatunk”-ot, ami szerintem elég bunkó megint, hál’ istennek nem sokan kiabálták ezt sem. Új elem volt (ha fogalmazhatok így) Fodor edző bemutatásakor a fújjogás és a füttykoncert. Meg meccs közben mikor Fodor jó sokszor reklamált az „óvjál Fodor!” ami azért nem ok nélküli ;-)) Azt nem igazán értem miért zavar titeket kedves paksiakat ha támadásaitok alatt fütyültünk meg ilyesmi.Ez szerintem természetes. Miért ne zavarhatnánk meg titeket? És miért sértődtök meg? Tavaly mi is hallgattuk a „kupagyőztes!”-t… Ti meg szombaton hallhattátok a „bajnokcsapat!”-ot. Na üdv mindenkinek és további jó szurkolást!
Azért nem hiszem hogy a lottónyeremény tette volna ilyenné, mert Körmenden hasonló okokból lett kiutálva. Szinte mintha ismételné a sors magát, ugyanez zajlott Körmenden amikor távozott. Először nálnuk is szerették, majd nem :)))
Micsoda tömeges fenyegetettség alatt állok, meg is húzom magam! Már arra is gondoltam, hogy szerdán nem megyek meccsre, de szinte tegnap volt amikor utoljára hiányoztam (jó két éve), és túl gyakori lenne...
Szia Avass!
Csak a Lacika a lottónyertes esethez szeretnék mondani valamit.Szerintem ez nála nem a nyavajás huszonx millio miatt van,hanem egyszerüen azért,mert nem is akkar.Ha már itt tartunk,azért havi 10 ezer dolcsiért mutathatna is valamit.Meg a másik,hogy most igazolások elött igy játszani már sorozatban nem semmi....
Hajrá ASE!
...na igen, sajnos Szolnokon is egyre többször előfordul az, ami korábban elképzelhetetlen volt. Sokan vannak olyanok, akik saját játékost szidnak. Ezt nem tudom megérteni, mert itt nem arról van szó, hogy a leszólt játékos nem AKAR(mint "sugárzó mosolyú" Laci) - sőt, én úgy látom éppen elenkezőleg - szóval nem az akarattal van baj, hanem a pszihével (egészségemre!). Magyarul be van majrézva, és ezek a beszólások egyáltalán nem segítenek rajta és a csapaton sem.
Üdv Bocai, egyáltalán nem büszkén, de el kell mondanom, hogy az általad említett főtirpák a kollégám, :-((( de nem tudok vele szót érteni (már nem is akarok).
Méla Laci ügyben meg a lottónyeremény jutott eszembe. Az nem lehet, hogy Ő az első "áldozata" a nagy nyereménynek?
"Lóvé a zsebben, minek futkározok itten le-föl, holmi bajnoki cím érdekében aprópénzzért, közben meg lemaradok a kedvezményes Pick részvénycsomagról, meg különben is meccs előtt rámtelefonáltak a MÉLA-BÉLA-C.LACIKA bevásárló központból, hogy nem jött meg a kengurú hús!"
Sziasztok!
Kedves Fish,és Feribá04!
Tökéletessen egyetértek veletek,többet én sem tudnék mondani a mecsről.Fisc:tényleg igazad van,hogy ha leirnád a buszon szerzett dalokat,akkor Lacika egy kicsit égne.Ja,és a tegnap a lustika(méla Lacika)megkapta az igért sms-t!
Lacika!Ha olvasod a foromot,akkor amit irtam a tegnapi sms-ben,azt tényleg komolyan gondolom,gondoljuk,és gondolkozz el rajta.Tudod ami nem megy,azt nem kell eróltetni!!!
Na kb ennyit akkartam.
Üdv:Tomas
Hajrá ASE!
Azért is muatassuk meg,mi veletek vagyunk!!!
Igen, itt Körmenden is tudja mindenki, hogy le akarjátok passzolni a nemzet Lacikáját. Azért voltunk ilyen halálgyengék az utolsó két meccsen, hogy ne mi legyünk azok akik a legveszélyesebbek rátok :)))
Mi mindkét nap jövünk és megyünk ("valami jöttment lehetett..." by Astérix), ezért szállás nem kell, kössz, és szombaton lenne jobb a topiktalálkozó!
Igen, az is felmerült, hogy szívesen eladjuk Lacikát (sőt, fizetünk is érte, csak vigyék!) annak a csapatnak, amelyik a legveszélyesebb ránk nézve - gyengítse inkább őket! :-)
Én már elkezdtem gyúrni mint a állat, nemsoká a futásra is ráállok. Bazi agresszívvé bírok válni föleg amikor a f?tirpák szolnoki bérletes kedvencünk mellett ülök, mint legutóbb is. ?t kéne megattrocitálni egy kicsit ahogy Gabci nyomja meccsek alatt.
Tegnap még a sportolás helyett is lett volna idöd írni de ez már nem is a Háború és Béke hanem enciklopédia britannika. A f?tirpák életében nem olvasott ennyit amennyit bepingálsz ide. Csak így tovább!