Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.08 0 0 131

Hat egy vekonybel daganat mar onmagaban ritka. Mindenesetre ha SOS lenne a dolog, akkor szerintem mar reg elkezdtek volna valamit (ld. ha van 2 fele lehetoseg, az egyik "pik-pak" gyogyul, a masik nem es agresszivnek latjak a dolgot, akkor szerintem elkezdik a brutalt...) Bar nem tudom, hogy ez hogy szokott menni.

 

Konyv: nagyon megkoszonnem:) Akkor szerdan egyeztetunk, hogy mikor menjek at? (pl. ebedidoben? bar igazabol barmikor megyek, amikor neked jo) (Oda kell menni, ahova a gigaval mentunk ugy 2 eve a hajozas elott?)

Előzmény: Cseresznye (130)
Cseresznye Creative Commons License 2004.11.08 0 0 130
És ha a bélből eredő, akkor az a ritka fajta?
Előzmény: Törölt nick (128)
Cseresznye Creative Commons License 2004.11.08 0 0 129
Meg hát. MÁr ha kapható.
Lehet, hogy csak holnap tudok bemenni, mert most megint émelygek (pedig tegnap egy kortyot sem ittam, szóval ez már kissé gyanús...), de akkor biztosan elmegyek érte, szerdán pedig dolgozom az irodában. Lehet, hogy nem tudok onnan kimenni, de Te beugorhatsz hozzám (Tőled gyalog kb. 8-10 perc).
Előzmény: Törölt nick (127)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.08 0 0 128
Hááát... az immunizé jobb lenne (asszem) de azt sem tudom, mi az a masik (az immun eredeturol sem tudok semmit). Mondjuk a masik az bel-eredetu ize, ugyhogy szerintem az az eselyesebb (ld. az orvosok szerint 99%, hogy onnan eredt az egesz).
Előzmény: Cseresznye (126)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.08 0 0 127
Fuuu.... meg tudnad esetleg venni nekem? Hatalmas segitseg lenne:) Nem kene kimasznom oda. Utana meg megmondod, mikor jarsz a Deak fele es akkor lebusineseljuk a dolgot:)
Előzmény: Cseresznye (125)
Cseresznye Creative Commons License 2004.11.08 0 0 126
Melyik jobb? Az immun-eredetű izé, vagy a másik?
Előzmény: Törölt nick (123)
Cseresznye Creative Commons License 2004.11.08 0 0 125
Nekem pont oda kell mennem ma vagy holnap mert ott adták le az esküvői képeinket. Megnézzem Neked a könyvet?
Előzmény: Törölt nick (112)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.08 0 0 124
kimaradt egy kettes... "egyszerre 2 fajta dologra tippelnek..."
Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.08 0 0 123

Tegnap jött egy kis füles a szövettanról (giga-nagymama szomszédja főorvos a kórházban és kifaggatta a patológust)

 

Egyszerre fajta dologra tippelnek a dokik (komoly fejtörést okoz nekik ez a dolog), de nem biztosak a dolgukban ezért elküldték a szöveteket a kékgolyóba extra csekkolásra "csak egy maradhat" alapon. Az egyik valami immun eredetű izé, a másik nem:) (kizárásos alapon). Ami biztos, hogy a patológus túl lelkiismeretes ahhoz, hogy olyan eredményt adjon ki a kezéből, ami nem 100% (hja... még csak az kéne, hogy mással kezeljék - és az eredeti izé kezeletlen maradjon)

 

Más: Pénteken nem sikerült megszereznem a könyvet (az utazásost), de nagyon kéne... a napokban kitalálok valamit az ügy érdekében:) Ha esetleg ismer valaki egy ezoterikus boltot a Deák környékén, légyszi szóljon - simán lehet, hogy ott árulják - mert a sima üzletekben sajna nem:(

Előzmény: Cseresznye (108)
Méltóság Creative Commons License 2004.11.05 0 0 122
Az ajánlott könyveknek csak a megadott elérhetőségét tudom biztosan ajánlani. A Belső utazás a Hattyú Ház Agykontroll bolt- Széna térnél Moszkva tértől 2 percre, a Füri Anna pszichológus rákosokat segítő könyve és kazettája a V. kerületben a Szerb utcában.
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 121

Ja igen. A zöldségeket meg azért érdemes bogarászni, mert a bennük lévő anyagok meglehetősen eltérően működnek, valamiben több pl. az antioxidáns, valemiben kevesebb. Csakhát az embernek tudnia kell, hogy adott esetben melyikre érdemes koncentrálni (pl. finom a cukkini, de ha lehet, akkor olyan zoldseg is kell melle, amiben rakellenes vegyuletek stb. is vannak, tehat segitik a gyogyulast es a terapiakat)

 

Ami viszint nehez:

 

Kiszurni, hogy melyik dieta a mukodokepes. valaki szerint pl. a vercsoportdieta - de mi van akkor, ha az illeto csak azokat -az antioxidansokat stb. tartalmazo zoldsegeket szereti, amiket tilt a vercsoport dieta?  Ott az elvalaszto vagy milyen dieta - de akkro nem lehet egy egyszeru turokremes kenyeret se megenni? Vagy halat krumplival? Szoval nem semmi amig valaki eldonti, hogy mit fogad el ezekbol a "tanokbol". Ami biztos, hogy nem art: amit a tapasztalt dietetikus mond:)

 

(hupsz, kozben atvaltottam ekezet nelkuli uzemmodba:)

Előzmény: Törölt nick (120)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 120

Hát ha megelőzés, akkor nemsokára be fogom pötyögni ide azokat a tanácsokat, amiket a dietetikus általános szabályként elmondott. A tanácsok egyértelműen a megelőzést is szolgálják (hiszen a rá gyógyítása nem áll meg ott, hogy valakit gyógyultnak nyilvánítanak - hanem egy "örök életre szóló" életmódváltásnak kell azt követnie).

 

Az első szabály: semmi finomított cukor, élelmiszer, mindent a természeteshez leginkább közelítő formában kell bevinni - ld. édesítő: kizárólag méz (minél sötétebb, annál jobb) Liszt: teljes kiörlésű. Tészta: fehér színűből kizárólag a durumtészta mehet.

 

Hús: csakis jó minőségű, max. 5 nap/hét. Ebből min. 3 hal legyen (max. 100-120g/nap) , max. 2 csirke, pulyka vagy nyuszi(max. 80-100g/nap) . Ha valaki csak megelőzésből diétázik, 2-3 havonta mehet sertés vagy marha is, az nem fog megártani (bár én akkor a szürkemarhát vagy a mangalicát ajánlanám) A vadhús ha jól emlékszem a sertés kategóriába tartozik (még a vadnyuszi is)

 

Ja igen, hogy miért lehet csak ilyen kevés húst enni:

 

A hal kb. 24 óra alatt bomlik el a belekből

A csirke-pulyka-nyuszi: kb- 24-72 óra alatt

A sertés: 5-7 nap

A marha: 12-14 nap

 

Addig pedig a bélbolyhokban rohad a husi, toxinokat vagy miket eregetve magától. ha tehát valaki túl gyakran eszik sertéshúst, annak soha nem tud letisztulni a bélrendszere, állandó mérgezésnek lesz ott kitéve.

 

Most ennyit:) Remélem, giga majd folytatja:)  

Előzmény: Zinocska (119)
Zinocska Creative Commons License 2004.11.05 0 0 119

Szia, én inkább olvasni szoktam, mint írni, ezért felejtettem el a régi jelszómat is.

A rákbetegség most szerencsére csak a megelőzés szintjén érint, de azért figyelem az információkat. Tavaly veszítettük el egy kedves kollégánkat, akin  sajnos nem segítettek sem a hagyományos, sem az alternatív módszerek.

Az általad ajánlott webhelyen 90 oldalnyi anyag van, biztos van benne sok hasznos is, de nem árt az óvatosság.

Amennyire tudom a céklaléivást senki sem ellenzi, nem hinném, hogy ártasz vele, legfeljebb ne vidd túlzásba.

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 118
de ugye nem csak azért regisztráltad magad és vártad ki a várakozási időt, hogy erre figyelmeztessél?:) Bevallom, jól esne:)
Előzmény: Zinocska (116)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 117

akkor szelektiven olvastam volna? Jujj... amit en olvastam (lehet, hogy az oldal egy masik reszen), hogy ez nem gyogyitja a rakot, hanem kiegesziti - folytatja az orvosi kezelest (ld. megelőzés és a lappangó sejtek kiírtása a kezelések után, vagy, ha a kezelés kevés volt) mert ő önmagában kevésnek tartja a chemot stb. es csak azoknal ajanlja a kizarolagossagot, akiknél mar nincs más kezeles/lehetőség.

 

Bevallom, én már tényleg ráálltam a szelektív olvasásra és csak a számomra valóban hasznos -a különböző zöldségekről és azok hatóanyagairól (és, hogy melyik zöldségek a legértékesebbek)- részeket olvasom el. (ld. hiába írják, hogy csak zöldség, szerintem pl. a hal stb. igenis értékes fehérje ami jól elkészítve segít abban, hogy a szervezet erős maradjon)

 

(Bár azt is csak azért, mert igazából még mindig azon kínlódom, hogy megtudjam, mennyi az ideális - és maximum céklamennyiség amit kockázat nélkül meg lehet egy nap inni - erre a kérdésre ugyanis eddig még SENKI sem tudott válaszolni:( )

 

Mindenesetre köszönöm, hogy figyelmeztettél:)

Előzmény: Zinocska (116)
Zinocska Creative Commons License 2004.11.05 0 0 116

Kedves Csin!

 

Nem jól látod, a szerző mereven elutasítja a hagyományos orvosi gyógymódokat.

Kezdd az olvasást a home page-val. Ott fejti ki az általános alapelveket, amik szerinte minden eredményes gyógyulásra érvényesek.

Előzmény: Törölt nick (115)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 115

Érdekes angol nyelvű oldal a nyers zöldségek hatásáról

 

Ha jól láttam, ő is az óvatos megközelítést alkalmazza - ld. az orvosi kezelést nem szabad elhagyni. Jó összefoglaló a "jó" zöldségek listájáról.

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 114

Utánanéztem ennek a könyvnek. Érdekes:) Egybevág azzal, amit én gondolok a test és a lélek na meg a betegségek és a régi elfojtott emlékek kapcsolatáról:)

 

Szerinted a Deák tér környékén merre tudnám megvenni?

Előzmény: Méltóság (110)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 113

Most kaptam faxon egy tanulságos doksit a céklaléről. (A javasolt adagot ez sem tartalmazza, de a neten általában 3*1 decit szoktak javasolni, mert ez az a mennyiség, ami még nem vágja haza a májat - egészen pontosan nem a cékla vágná haza, hanem a sok-sok kiürülő méreganyag, így az egyébként szimpatikusnak tűnő napi 1 liter kizárólag marha komoly orvosi felügyelet mellett oldható meg! - csakúgy, mint az alternatív lékúrák - szerintem!)

 

Frissensajtolt rostos céklalé:

 

A friss, minőségi céklát hidegen dolgozzzuk fel, az így kipréselt céklalé eredeti, természetes formájában őrzi meg a vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat.

 

Miért igyunk céklát? - na itt egy hosszú lista, benne a vérszegénységtől a reuma enyhítéséig (+ anyagcserejavítás, májműködés javítás, vérkeringésjavító hatás, pajzsmirigytúltengésre ajánlott, influenza gyógyítás, csont, kötőszövet, köröm erősítése, menstruációs ciklus szabályozása, idegrendszererősítés)- és elsősorban: erősíti az immunrendszert a rosszindulatú daganatok gyógyításában.

 

Javasolt higítás: 1:4 cékla:répa (mi mondjuk frissen préselt almával higítjuk - néha répával, de a répa elvileg sokkal jobb)

 

Figyelmeztetés: a cékla festékanyaga a betacynin a vizeletet pirosra festi. A nagyobb mennyiségű, tiszta céklalé fogyasztása egyes esetekben rosszullétet okozhat (a szervezet tisztulásakor természetes állapot) ezért javasolják az adagok egyénre szabott megállapítását. - csak tudnám, hogy ez mennyi!!!!! Ha valaki ismer valakit, aki ezt tudja, légyszi szóljon:)

 

Mit tartalmaz 100g cékla?

 

Összetevők:

Víz: 88g

Fehérjék:1,57g

Zsírok: 0,1g

Cukrok: 9,5g

Rostok:1g

Energiatartalom: 0,146MJ

 

Vitaminok:

A - 10mikrogr

B1 - 0,02mg

B2 - 0,04mg

B3 - 0,31 mg

B5 - 0,13g

B6 - 0,16mg

C - 2-10mg

E - 1,45mg

Folsav: 93 mikrogr

 

Ásványi anyagok:

Nátrium - 117 mg

Kálium - 266mg

Kálcium - 30mg

Magnézium - 21mg

Kén - 10,3mg

Réz - 0,2mg

Cink - 0,2mg

Foszfor - 0,4mg

Jód - 4 mikrogr

Kobalt - 3 mikrogr

Vas - 0,9 mg

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 112

Köszi:)

 

Ha lesz bérletem végre és nyugodtan csámboroghatok, azonnal utánanézek a könyvnek:)

 

Merre van az az a Hattyúház? (Köszi a segítséget:)

Előzmény: Méltóság (110)
Cseresznye Creative Commons License 2004.11.04 0 0 111
Te már a második vagy, aki a Bays-féle könyvet ajánlja. Nem lehet rossz könyv. :-))
Kösz az ajánlatokat!
Előzmény: Méltóság (110)
Méltóság Creative Commons License 2004.11.04 0 0 110

A betegség legyőzéséhez segítség a Betegség és gyógyulás könyv és 3 kazetta.

Dr. Füri Anna pszichológus munkája, kapható Szerb u. 9.

több info www.relaxa.hu/html/pszicho.htm

Másik nagyon jó könyv Brandon Bays Belső utazás ,kapható a Hattyú házban az Agykontroll könyvesboltban. Van tanfolyam is. Brandon saját magán kikísérletezett egy módszert, amivel egy jó indulatú, nagy méretű daganatot visszafejlesztett.

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.04 0 0 109
Á, azonnal elmondanák. Eddig is mindig mindent azonnal elmondtak, még a morfondírozásaikat is.
Előzmény: Cseresznye (108)
Cseresznye Creative Commons License 2004.11.04 0 0 108
Akkor a dokik tudnak valamit, amit esetleg nem mondanak el Nektek? A kezelések megkezdéséhez elég fontos lenne a szövettan, nem??
Előzmény: Törölt nick (107)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.04 0 0 107

ki tudja:) Tudod: Különleges embernek különleges betegség:)))))) Egy biztos: ha így folytatják, ebből még cikk fog íródni valamelyik orvosi folyóiratban - csak azt nem tudom, melyik doki fogja megírni ;oDDDD

 

(Képzeld, a sebész tegnap megkérdezte gigától, hogy szedi-e a culevitet. Ő mondta, hogy az Avemart erre a doki bólogatott. Nem semmi:) Szerintem, ha nem szedte volna, ő szólt volna neki külön, hogy szedje)

Előzmény: Cseresznye (106)
Cseresznye Creative Commons License 2004.11.04 0 0 106
Sanos nem ismerek sütőtökös recepteket. Szökőévben egyszer veszek tököt.
A szövettanról: Ekkora nagy talány lenne nekik???
Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.04 0 0 105
na a legújabb infók alapján +1 hét a szövettani eredményig. Ez eddig kb. 5 hét. Most új szakértőt vonnak be vagy mi.
Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.04 0 0 104

Nya... keményen gyűjtjük a recepteket:) Éljen az egészséges életmód:) Csak tudnám, miért hiánycikk a kanadai sütőtök. Mármint van a piacon, de ott drága, a megfizethető helyekről meg elkapkodják. Holnap beszerzőkörútra megyünk.

 

Nem ismersz véletlenül jó sütőtökös recepteket? (Ohne tej please)

Előzmény: Cseresznye (103)
Cseresznye Creative Commons License 2004.11.03 0 0 103
Tudom-tudom, de Te már csak ilyen pozitív kiscsaj vagy, Csin. :-)
Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.03 0 0 102
Egyébként szerintem ritka pozitív a hozzáállásod a betegséghez és a gyógyuláshoz. Nem mesélnél egy kicsit a pszichológusról? (Milyen terápia volt?)
Előzmény: blackb (99)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!